Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کمپانی هات تویز رسما خودشو خفه کرده با آیرون من

در مراسم کامیک کان امسال هات تویز بعد از یک سال غیبت با دست پر بازگشته

3 محصول انحصاری نمایشگاه امسال این کمپانی این ها بودن که خب آن چنان درخشش لااقل مانند سال های 2011 -2010 نداشتن

سوپرمن شیطانی که بر اساس کاراکتری در فیلم سوپرمن 3 ساخته شده هیچ فرقی با سوپمرن معمولی (که در بازار ایران هم موجوده ) نداره و فقط یک پایه متفاوت و لباس کمی تیره تر داره

کاپیتان آمریکا عصر طلایی هم اصلا زیبا نیست فقط به درد طرفدارهاش می خوره

تا حدودی تنها فیگور انحصاری قابل توجه امسال کاراکتر جو کولتون از فیلم جی آی جو 2 بود که اونم خود فیلم و کاراکتر جذابیتی ندارن بلکه ساخته شدن اولین فیگور حرفه ای و رسمی و با کیفیت از بروس ویلیس است که سبب شده این فیگور جذاب باشه به راحتی می شه این فیگور رو به عنوان عضوی از گروه اکسپندبلز استفاده کرد

در کنار فیگور های انحصاری فیگور های جدیدی هم معرفی شدن که هیجان انگیز بودن

اولین فیگور کاراکتر رنجر تنها بود که قبل از مراسم پرویو هایی از شخصیت تونتو با بازی جانی دپ پخش شده بود ولی اولین بار بود که از نزدیک هم فیگور تونتو هم رنجر دیده می شد

کاراکتر منفی ماندارین با بازی بن کینگزلی در فیلم آیرون من 3 دگیر فیگور زیبای این شرکت بود کاراکتر هیچ ابهتی در فیلم نداشت ولی خب فیگور پر ابهتی بود به نظر می رسه این فیگور با صندلی به بازار عرضه شه

کل فیگور های گروه آونجرز که پس از مدت ها چندین هفته پیش با عرضه آیرون من مارک 7 کامل به بازار عرضه شدن در نمایشگاه در کنار هم حضور داشتن

سری آیرون من هم با حضور بیش از 5 مارک مختلف که بر اساس مارک هایی که در فیلم 3 حضور داشتن مهم ترین فرنچایز حاضر در این غرفه بودن مارک 42- ایرون پاتریوت -وارماشین از مهم ترین مارک های حاظر بودن و چندین مدل دیگر هم که حضور کوتاهی داشتن در فیلم ساخته شده بودن

سری بتمن این بار درخشش سال های پیش رو نداشت و فقط دو فیگور از بتمن و رابین سریال کلاسیک که زیبایی خاصی هم نداشتن وجود داشتن به همراه یک ماکت کوچک از سفینه بتمن در فیلم دارک نایت رایزز

مهم ترین نکته این بود که پس از مدت ها هات تویز تنها فوکاسش رو بر مجسمه هایی بر اساس فیلم های بلاک باستر نگذاشته و سعی کرده از آثار ماندگار سینمایی هم فیگور هایی تهیه کند حضور یک ورژن تازه و با کیفتیت از پلیس اهنی و بازتولید ربات مشهور آن فیلم ED-209 و یک ترمیناتور تازه به همراه کاراکتر برندون لی در فیلم کالت کلاغ از این دسته آثار بودن

علاوه بر ان ها سری مرد پولادین هات تویز با رونمایی از کاراکتر ژنرال زاد در کنار سوپرمن و جور ال تقریبا کامل شد

امسال علاوه بر هات تویز سایدشو هم سنگ تمام گذاشت و چندین سورپریز زیبا داشت

در غرفه این شرکت دی سی کامیکس با حضور چندین قهرمان اش درخشش زیبایی داشت جوکر -هارلی کویین و کتوومن از مهم ترین فیگور های 30 سانتی حاظر بودن

استار وارز هم مثل همیشه پای ثابت برند های ساید شو بود و ساخته شدن یک دارت ویدر جدید با اضافات زیبا مهم ترین کاراکتر این فرنچایز در نمایشگاه بود

ولی بدون شک مهم ترین و هیجان انگیز ترین فیگور این شرکت فیگوری بود که عاشقان بازی های کامپیوتری آن را خواهند خرید یک فیگور پر کیفیت و 30 سانتی از شصیت محبوب نیتان دریک

به زودی عکس هایی از فیگور های موجود قرار خواهم داد

دوستانی که کالکشن دارن جواب بدن
اگر اکشن فیگوری جعبه نداشته باشه و در کنار این مساله مثلا وسایلی که باید همراهش باشه ناقص باشه به نظرتون ارزش این اکشن فیگور چقدر کاهش پیدا می کنه
به شخصه فکر می کنم چیزی که جعبه نداره استوک به حساب میاد و در صورت ناقص بودن قیمتش باید یک سوم در نظر گرفته بشه

دوستانی که کالکشن دارن جواب بدن
اگر اکشن فیگوری جعبه نداشته باشه و در کنار این مساله مثلا وسایلی که باید همراهش باشه ناقص باشه به نظرتون ارزش این اکشن فیگور چقدر کاهش پیدا می کنه
به شخصه فکر می کنم چیزی که جعبه نداره استوک به حساب میاد و در صورت ناقص بودن قیمتش باید یک سوم در نظر گرفته بشه

فیگوری که 100 دلار هست و اونقدر نایاب نیست، حدود 25 دلار. بسته به فیگورش و درصد نایاب بودنش داره.

از یه طرف ممکنه فیک باشه و واسه همین ریسک بالایی داره.

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

فيگور

میشه لطفا آدرس جاهایی که فیگور دارن تو تهران رو بگذارین؟ خواهشا یکمدلی آدرس بدین که بشه پیداشون کرد :d.

به سايت گلوبال برند تويز و سايت چاره رجوع كنيد

- - -ویرایش - - -

با سلام. من هم چند فيگور از hottoys‌و entebay دارم .
T-800
T-1000
BRUCE LEE IN CASUAL
كه هرسه متعلق به هات تويز
و دوتا هم مجسمه HD از Enterbay دارم

بتهوون جان واقعا بهت تبریک می گم . عملا با فیگور هات داری رسما کلکسیون مارو قهوه ای می کنی :))

بتمن و جوکر دارک نایتت با ماشین بتمن به نظرم گنج های کلکسیونت هستن

بتمن قدیمیه من که لباسش از جنس پلاستیک بود تو ناحیه بازو پاره شده ( خیلی بد شد اون و وسکر طلاهای مجموعه ام بودن )

امیدوارم همین طوری خوب ادامه بدی و روزی برسه که فیگور گادفادر رو تو مجموعه ات داشته باشی (البته اول خودم پیداش کنم بعد شما . اگه کالکتور باز حرفه ای باشی می فهمی خیر ترین دعایی که میشد برای کسی کرد همین دعا است )

جوکرت بدجور رفته رو مخم . مواظبش باش

- - -ویرایش - - -

به سايت گلوبال برند تويز و سايت چاره رجوع كنيد

- - -ویرایش - - -

با سلام. من هم چند فيگور از hottoys‌و entebay دارم .
T-800
T-1000
BRUCE LEE IN CASUAL
كه هرسه متعلق به هات تويز
و دوتا هم مجسمه HD از Enterbay دارم

داداش همون ها هم کم چیزی نیستن عکسشو بگذار

یک ست شاهکار از کمپانی هات تویز برای عاشقان بتمن های نولان

هات تویز جدیدا زده تو خط تولید بلاک باستر ها و هرازگاهی با فیگور هایی از شرکت مارول و همین طور بتمن های کریستفر نولان خودی نشان می دهد

در جدید ترین محصول بتمنی اش این بار سراغ نسخه ی بهینه تر از یکی از فیگور های قبلی اش رفته : بتمن از فیلم خیزش شوالیه تاریکی . بتمن مذکور خود سخه ای حرفه تر و بهینه تر از یک بتمن دیگر بود که پایه ای زیبا به همراه لباسی با کیفیت تر و بهتر و همین طور کله اضافی بروس وین را در خود جا داده بود . این مورد هم اکنون در فروشگاه های ایران هم موجوده

و حالا هات تویز یک ست رو معرفی کرده که بدون شک ارزش والایی دارد و قبلا در پرویو هایی آن را نشان داده بود . زره خانه ی بتمن که کیفیت بالایی دارد . در این زره خانه یک لباس بتمن هم موجوده که شبیه به نسخه ی مذکور می باشد . جذابیت کار این است که هات تویز در این زره خانه کله ی استفاده شده بتمن در نسخه ی قبلی را نیز قرار داده که این طوری یک فیگور کامل دریافت میکنیم که خبر خوشحال کننده ای برای کسانی است که نسخه ی قبلی را نخریده اند فقط می ماند کله ی بروس وین که هات تویز این کله رو در یک فیگور کامل با بدن و کت شلوار قرار داده .

ولی شاید جدید ترین و هیجان انگیز ترین نکته ی این ست حضور آلفرد باشد که البته مشخص است هات تویز از سازنده ی نسخه ی دست ساز و تولید محدود آلفرد دعوت به همکاری کرده (معمولا دو دسته فیگور ساز وجود دارند یکی کمپانی ها هستن که به شکل نامحدود تولید می کنند و یکی هم هنرمندان مستقل که فیگور هایی کمیاب و ارزشمند می سازند که در همان دفعه ی اول قیمتی چند برابر فیگور های کارخانه ای دارند ) قبلا نیز هات تویز در بازتولید جوکر از این افراد در ساخت کله ی دوم جوکر که می خندید و پالتو اش استفاده کرده بود . به هر حال آلفرد یکی از کاراکتر های جذاب فیلم بود و حضورش در این مجموعه لازم بود .

این ست که عکسش رو می گذارم هنوز قیمتی ندارد ولی می توان حدودا بین 500 تا 600 دلار قیمت اش تخمین زد که با توجه به این که عملا و رسما 3 فیگور در یک جعبه محسوب میشوند همچین قیمتی برایش زیاد بالا نیست

و البته مشخص نیست هات تویز آلفرد و بروس وین رو به صورت جدا جدا نیز می فروشد یا خیر .

امیدواریم به زودی نسخه ی بازتولید بسیاری از آثار قدیمی هات تویز مانند لیان اس کندی -پدرخوانده-بلید-جک کرازر-کریس ردفیلد -آرنولد از فیلم پردیتور و همین طور فیگوری رسمی از راز آل غول را ببینیم .

Hot-Toys-The-Dark-Knight-Batman-Armory-Bruce-Wayne-Alfred-Pennyworth-Set-006.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or