Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

دوستان کسی میدونی به غیر از globalbrandtoys یا سایت chare که به هم مرتبط هستند کجا میشه عروسک های هات تویز رو خرید ؟

هیچ جا نیست که با اطمینان بشه گفت دارن بعضی مغازه ها به شکل بازارسیاه و محدود چند تایی میارن ولی قیمت ها سر به فلک می گذاره

بهترین راه اینه که یا برین اونور آب یا هزینه گمرک رو به جون بخرید و از سایت های اینترنتی سفارش بدهید

خوش به حالت بتهون جان ما که از شانسمون پول خرید این 2 محصول زیبا و کلاسیک رو نداریم

بعد از نود و بوقی پول تور جور شد ولی شانس گند زنگ زدیم و متوجه شدیم هیچ جا تور رو واسه فروش نداره

ببینیم تا عید چقدر جمع میشه و گلوبال چی میاره

اشتباه کردم جیل رو گرفتم 30 تومن می گذاشتم روش تور رو داشتم

جفتشون عالی هستن

این هم تعدادی عکس آپدیت شده از کلکسیون هات تویز من که زیاد نیستند ولی برای تعدادی از همین مجموعه خون دل ها خوردیم و تلاش های بسیار کردیم که اگر در خارج بودیم نصف همین خرج و سختی رو به خودمون می دادیم کل هات تویز هارا داشتیم :d

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

واقعا کلکسیون زیبایی داری . خیلیاشون کمیاب هستند و دیگه پیدا نمیشن. راستی بتمن رو از کجا خریدی؟

من بتمن و وسکر رو توی یک فروم خارجی عضو بودم شانسی یک مجموعه دار که واسه فروش هم فیگور داشت رو تو دبی پیدا کردم چون اون موقع برنامه داشتم برم دبی ازش گرفتم

اون افسر نازی رو هم اضافه داشتم یک دونه فروختمش به همون فروشگاه پدرخوانده فکر کنمم الان 500 600 تومنی بدش من بهش 200 فروختم

اینم تازه ترین هات تویز که خریدم

تور که همراه با کل سری مارول عکسش رو گرفتم البته تور یک مدل تازه برای آونجرز هم داشت که کمی زیبا تر بود ولی اضافت این یکی بهتر بود

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

مبارک باشه . دیگه فکر نکنم تور تو ایران گیر بیاد. همین یه دونه مونده بود

ممنون راستی رفته بودم اونجا جوکر نیکلسون رو از نزدیک دیدم داش خوش بحالت عجب چیز خوشگل و توپی خریده بود تا حالا عکسش رو دیده بودم عکساش ضایع بودن خودش بهتر بود همونجا می خواستم بپرم فروشنده رو گروگان بگیرم جوکرو اسکارفیس و تی هزار و سوپرمن رو بردارم ولی دیدم نمی ارزه می گیرنمون همین تور رو هم از دست می دیم

اینم دو عکس از کل کلکسیونم (البته اون هایی که فعلا در کمد قرار داده شده اند چون تعداد زیادی از کلکسیونم که شامل لگو و جاستیس لیگ و مارول هستش رو جا نداشتم بگذارم

viewer.php
[/URL][/IMG]

اینم دو عکس از کل کلکسیونم (البته اون هایی که فعلا در کمد قرار داده شده اند چون تعداد زیادی از کلکسیونم که شامل لگو و جاستیس لیگ و مارول هستش رو جا نداشتم بگذارم

viewer.php
[/URL][/IMG]

من جوکرت رو خریدارم خیلی باحاله:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or