Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز این مارکش پلی آرتزه تو ایران اصلا نمی یاد یک مدل دیگه هم هست که اندازه اش از این کوچک تره (این مدل 10 یا 9 اینچه اون یکی مدل 7 اینچ) البته فکر کنم این مدل preorder باشه هنوز وارد بازار نشده ولی کلا آمازون بعضی چیزا رو گرون میده )

مرسی.نه میخوام بدم از آمریکا بیارن.قیمتش 62 دلاره به نظرم خیلی خوبه.

و بلآخره.... با اینکه بیش از حد کوچیکه... ولی حداقل یکی به خودش زحمت داد اینو درست کنه.
- این همه ریزه کاری و دقت اونم فقط در
5.4
سانتی متر ! DragonSlayer 54 mm figure

IMG_4755%20%5B1600x1200%5D.jpg
IMG_4771%20%5B1600x1200%5D.jpg

IMG_4767%20%5B1600x1200%5D.jpg

http://www.northstarmodels.com/

آخرین ویرایش:

بله دوست داشنی هستند ولی چه فایده ماها که نمی تونیم داشته باشیمشون (فعلا که preorder هستند ولی وقتی بیان هم صد سال بعد گلوبال میاره اونم با چه قیمتی بین اش که میفته 500 تومن احتمالا بتمن هم چون هم اندازه ی ترمیانتور جدید گلوباله (18 اینچ) احتمالا 900 یا 1 ملیون

این هم مثل بتمنی که عکسشو انداختید در مقیاس 1/4 مثل ترمیناتور 900 هزارتومنی گلوباله صد رصد زیر 1 ملیون نیست وقتی میاد ایران

دقیقا ، ولی این دیگه خیلی طبیعی به نظر میاد در نمای نزدیک نمی تونی درست حدس بزنی که عکس/فیلم چه برسه به فیگور .
یه سرچ توی گوگل کنی میبنی به هر شکلی تغییر وضیعت میده... طرف دستاشو گذاشته تو جیب با یه پا به دیوار تکیه داده :d

آخرین ویرایش:
من از د وستان چند سئوال میپرسم میخوام راستشو جواب بدین
پستای اولو خوندین؟ اکشنای خودتونو باید بذارین! حالا نمیدونم ققوانین عوض شده یا نه
اینا رو میخرین میذارین تو کمد نگاه کنین یا باهاشون بازی میکنید؟

من از د وستان چند سئوال میپرسم میخوام راستشو جواب بدین
پستای اولو خوندین؟ اکشنای خودتونو باید بذارین! حالا نمیدونم ققوانین عوض شده یا نه
اینا رو میخرین میذارین تو کمد نگاه کنین یا باهاشون بازی میکنید؟

دوست گرامی با این وضع گرونی کسی چیزی نمی تونه بخره که عکسشو بگذاره برای این که تاپیک نخوابه مجبوریم نقد رو ول کنیم نسیه رو بچسبیم

در ضمن فکر نمی کنم کسی با 18 19 سال سن بشینه بازی کنه با اسباب بازی و همین طور اینم می دونم کسی 400 هزار تومن برای بازی نمیده پس صد درصد ما می خریم می گذاریم که هم نگاه کنیم هم ادای دینی کنیم به کاراکتر های محبوبمون توی فیلم های محبوبمون یا بازی های محبوبمون

بردمش. فوق العاده اس. فـــوق العاده :دی

Dragonball Z Super Saiyan Son Goku Ver 2 Clear Hair PVC Figure AQ1880 | eBay

عکس رو فردا میذارم.

فیگور بعدی هم میخوام یه Hot Toys رو ببرم منتها زمان میبره. فعلا توی یه تورنومنت دیگه هستم جایزه برنده چیزی معادل یه فیگور 120 دلاری ایناس اگه خوب بازی کنم شاید بذارن یه هات تویز جاش بردارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or