Action figure & Model (لیست در پست اول)

• Thread starter Thread starter Konami
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داش این اتفاق که نمی یفته شما دعا کن بیشتر نشه قیمتش چند سال دیگه بتونیم بخریم

ایول شما هم پس هستی تو نقشه اکی فقط سهمتون کدوم فیگور هاست از الان بگید هماهنگ باشیم

از بین چیزایی که من میبینم بغیر از جک اسپارو / ایندینا جونز و بروس لی (اینها هم فقط بخاطر شخصیت منحصر به فردشون) مینونه ی خوبی با باقی ندارم :d
شما نگران نباش ، کوله رو با خورده ریزهای دیگه برای دوستان و بچه های فامیل پر میکنیم

از بین چیزایی که من میبینم بغیر از جک اسپارو / ایندینا جونز و بروس لی (اینها هم فقط بخاطر شخصیت منحصر به فردشون) مینونه ی خوبی با باقی ندارم :d
شما نگران نباش ، کوله رو با خورده ریزهای دیگه برای دوستان و بچه های فامیل پر میکنیم

ای پس خداکنه ایندی و جک اسپاروش 2 تا باشه به ماهم برسه داش اسکارفیس و گادفادر چی اون هام بد تیپیکند (البته فکر کنم هست چون خودم 2 بار ایندی رو دیدم یکی توی پاسداران یکی هم تو تجریش

قيمت هاي اون ترميناتور و اسكار فيس گلوبال الان $499.99 و $234.99 هست يعني قيمت هايي كه داره ميده تقريبا واقعيه.

ENB10056.jpg

HOT10413.jpg

HOT10371.jpg

بله حرف شما درست است قیمت اون فیگور ها و بعضی فیگور های دیگر تقریبا یکیه ولی خب باید توجه داشت بعضی های دیگر قیمت هاشون جالب نیست بطور مثال سوپرمن و جک اسپارو

این مورد هایی که شما عکشونو انداختید به این زودی ها وارد بازار نمی شوند بشن هم گمون کنم زیر 600 نیان این ور آب

figure-yami-yugi-kotobukiya-01.jpg

این جگر توسط اینجانب برنده شد :دی خوشم میاد واسه فیگورام اصلا پول نمیدم :))

داداش شما کجا میری قرعه کشی شرکت می کنی از این چیزای قشنگ جایزه میدن به برندشون تنها قرعه کشی که درباره اسباب بازی و فیگور انجام شده و ما دیدیم مال گلوباله که یک پازل با لگو جایزه میده دست بچه بدین با تبر میفته دنبالمون از بس کوچیکه به ماهم بگو شابد فرجی شد یک اسکارفیسی اویلی چیزی بردیم

داداش شما کجا میری قرعه کشی شرکت می کنی از این چیزای قشنگ جایزه میدن به برندشون تنها قرعه کشی که درباره اسباب بازی و فیگور انجام شده و ما دیدیم مال گلوباله که یک پازل با لگو جایزه میده دست بچه بدین با تبر میفته دنبالمون از بس کوچیکه به ماهم بگو شابد فرجی شد یک اسکارفیسی اویلی چیزی بردیم
اینو خوب اومدی !

2 تا نقطه بزار بین جمله هات بشه خوندشون.

می گم شما این فیگور های قشنگ رو از قرعه کشی کجا می بری ؟؟؟

ما یک قرعه کشی اکشن فیگور و اسباب بازی می شناسیم که لگو پیزوری جایزه می ده

نقطه لازم نداره

ای بابا فخر فروشی تا چه حد خب خسته نباشن دوستمون منم اگه اون ور بود کل خونه رو پر هات تویز می کردم (دلار در میاوردیم دلارم خرج می کردیم) اگه خارج می برن که زیادم خوش به حالش نیست اون ور هات تویزم جایزه می دن البته توهین به کسی نشه ما قصدمون اهانت نیست

مسابقات. Time Zone ها. سکه بندازی شاید همه سکه ها بیاد پایین. از اینا. دارت ویدر رو سره سکه انداختن بردم. یوگی رو سره برنده شدن Yu-Gi-Oh Championship. توی گوگل سرچ کنید.

Hot Toys هم حدود 300 دلارن. دنبال کپتین آمریکاش هستم منتها من 300 دلار رو میتونم با همین کارو برسونم به 1000 دلار. تو زندگیم یه چی خوب باشم همینه :دی.

اینا رو هم سره Easter Show بردم و دادم خواهرم.

اون خرسه قیمتش رو در آوردم نزدیک 100 دلار بودش.

آخرین ویرایش:
آهان از اون سبک ها مبارک باشه شما چرا از این فرصت استفاده نمی کنید کلکسیونتون رو به نمایش نمی گذارید کاملا ؟؟ چون صد درصد از همه ی ماها بیشتر دارید اون ور جمع کردن کلکسیون راحت تر از این وره جون کندن نداره نصف زحمتی که ما می کشیم کافیه تا 100 برابر مارو جمع کنید

---------- نوشته در 01:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 PM ارسال شده بود ----------

مسابقات. Time Zone ها. سکه بندازی شاید همه سکه ها بیاد پایین. از اینا. دارت ویدر رو سره سکه انداختن بردم. یوگی رو سره برنده شدن Yu-Gi-Oh Championship. توی گوگل سرچ کنید.

Hot Toys هم حدود 300 دلارن. دنبال کپتین آمریکاش هستم منتها من 300 دلار رو میتونم با همین کارو برسونم به 1000 دلار. تو زندگیم یه چی خوب باشم همینه :دی.

اینا رو هم سره Easter Show بردم و دادم خواهرم.

اون خرسه قیمتش رو در آوردم نزدیک 100 دلار بودش.

کدوم کاپیتان آمریکاش ؟؟ ورژن آونجرز یا ورژن فیلم کاپیتان آمریکا یا ورژن سرباز (resque version) چون اگه ورژن آونجرز رو بخوای وارد بازار نشده با توجه به 300 دلار بودنش صد در صد نسخه ی اکسکلوزیو که همون مدل عملیات نجاتشه رو می خوای اون رو کم و بیش بگردی پیدا مشه ما انشاالله یکی از فامیل از اونور واسمون می خواد جوکر جک نیکلسون مال فیلم کلاسیک بتمن رو بیاره می گفت این کاپیتان آمریکا رو دیده شما دیگه هات تویز چی داری برادر ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or