واقعا نمیدونم هدفشون از ساخت Dog Fight چی بوده ! فیلم سینمایی ساختن جای یه گیم پلی فوق العاده و جالب مثل 6 ! یعنی قشنگ بازی رو نابود کردن تو این شماره به نظرم !چه مشکل ناچیزی هم داره لامصب!![]()
واقعا نمیدونم هدفشون از ساخت Dog Fight چی بوده ! فیلم سینمایی ساختن جای یه گیم پلی فوق العاده و جالب مثل 6 ! یعنی قشنگ بازی رو نابود کردن تو این شماره به نظرم !چه مشکل ناچیزی هم داره لامصب!![]()
گیم پلی یک افتضاح تمام عیاره به طوریکه نابودت میکنه دوربین هواپیما تو اگزوز قرار داره دوربین هلیکوپتر تو دم عقبگیم پلی بازی چطوریاس!!از هاوکس بهتره دیگه!!![]()
بله با دمویی که من بازی کردم می فهمم چی میگی.خب خودم هم بازی کردم ! یعنی واقعا یه افتضاح کامل ! گیم پلی که اصلا در حدی نیست که بخوایم حرف بزنیم ! موندم این چیه در آوردن ! واقعا نمیتونم افتضاحی که به بار آوردن رو توصیف کنم !
اون همه به HAWX فحش دادیم و گفتیم مزخرفه برداشتن کردنش شبیه اون ! یعنی یک عدد مرغ میذاشتن اونجا میفهمید که گیم پلی رو نباید خراب کرد !
اگه منظورت جای دوربین مثلا پشت هواپیماست رو نمیدونم ، امتحان نکردم ! همون مرحله اولش انقدر با اون دید دوربین و پیم پلی رفت رو اعصابم که بیخیال شدم اما نگاه میکنم شب تو پروفایلت میگمبله با دمویی که من بازی کردم می فهمم چی میگی.
میشه دوربین رو عوض کنی تو تنظیمات؟
اتفاقا غیر واقعی ترین حالت ممکن تو این شماره هست ! تو قبلی ها همه ی دست خودت بود ! اینجا میشه Dog Fight و انگار داریم فیلم سینمایی میبینیم ! دیگه اون کنترل و آزادی عمل و مهارت شخصی توش وجود نداره ! پس در نتیجه بازی از حالت واقعی بودن بیشتر خارج شده تا بخواد بهش نزدیک بشه !من که به شخصه با این شماره خیلی حال کردم ....
درسته که ماموریت ها کیفیتشون از نسخه قبل پایین تره ولی در عوض به نظر من کنترل جت ها و تیر اندازی و شلیک موشک توی این شماره خیلی طبیعی تر و هیجانی تر شده ....
به نظر من بین همه شماره های این بازی این شماره خیلی طبیعی تر شده و واقعا حس حضور توی یه نبرد هوایی به آدم منتقل میکنه .