Ace Combat: Assault Horizon | X360

حالا هر کسی نظری داره دیگه :دی

اما از نظر گرافیکی خدایی دیگه خیلی ضایعست :| شهر های AC6 کجا این کجا. بافت ها خیلی فجیع داغونن.

شهر داره مگه ؟ یه موکت کشیدن اون پایین مثلا شهر هستش . موکت شهر نما بگیم بهتره :d بدنه ی هواپیما هم زیاد جالب نیست به نظر من !
گیم پلی هم خوب است . منم با قسمت هلیکوپتر زیاد حال نکردم اما جت سواری حال داد البته کلا زیاد این سبک رو بازی نمیکنم !

اقا دموش رو بازی کردم گرافیکش ور رنگ بندی بسیار شبیه باز متال گیر 4 هست زاویه دوربین جالب نیست ولی انفجارها خیلی زیبا هستنند در کل در اگه نمره شو بخوای بدم 8.5 هستش:d:>

حالا هر کسی نظری داره دیگه :دی

اما از نظر گرافیکی خدایی دیگه خیلی ضایعست :| شهر های AC6 کجا این کجا. بافت ها خیلی فجیع داغونن.

من هر کسی ام!!!:-b:d

شهراش رو قبول دارم تو دمو خیلی جالب نبود ولی باز هم از Hawx بهتر بود ولی یه چیزی......

بازی هواپیمایی مگه شهر می خواد....یه ماکت (بخوانید موکت) هم بذارن کفایت می کنه:d

آقا خدایی دفاع کردن نداره ! حقیقت
گرافیک خیلی ضعیفه! شهر اصلا انگار روش کار نشده حتی رو کشتی ها هم همینطور! من خودم یکی از طرفدارای Ace combat ام اما ظاهرا نمیخواستن زیاد پیشرفت کنه....شاید ام نتونستن!
گیم پلی همون.شاید فقط فرقش با قسمت های قبلی تو اضافه شدن هلیکوپتر باشه...واقعا متاسفم

آقا خدایی دفاع کردن نداره ! حقیقت
گرافیک خیلی ضعیفه! شهر اصلا انگار روش کار نشده حتی رو کشتی ها هم همینطور! من خودم یکی از طرفدارای Ace combat ام اما ظاهرا نمیخواستن زیاد پیشرفت کنه....شاید ام نتونستن!
گیم پلی همون.شاید فقط فرقش با قسمت های قبلی تو اضافه شدن هلیکوپتر باشه...واقعا متاسفم

دوسته عزیز هر چی بد باشه یا خوب باشه به کنار دیگه گیم پلی خدایی همون نیست
چون به کل گیم پلی رو متحول کردن
درسته کلا آشه دهن سوزی نیست ولی خیلی هم بد نیست
اصولا جدیدا مد شده که به صورته اساسی گند بزنن تو بازی ها و فکر کنم همه گیر هم هست
بیشتر هم ژاپنی ها دارن این کار رو میکنن
اون از DMC اون از PES اینم از Ace combat (خدا به خیر کنه باقیشون رو )

خوب منم بازی کردم
واقعا کسانی قدر این بازیو میدونن که بازی مسخره apachee بازی کردن
دوربین بخش هلکوپتر مشکلی نداره که! کنترلشم بیشتر ارکیده تا سیمولیشن
گرافیک علی نیست ولی خوبه
فقط نمیدونم چرا خبری از gun cam هلکوپتر apache نیست!
http://static.dvidshub.net/media/thumbs/486x274/frames/video/0801/33519_q75.jpg

دوسته عزیز هر چی بد باشه یا خوب باشه به کنار دیگه گیم پلی خدایی همون نیست
چون به کل گیم پلی رو متحول کردن
درسته کلا آشه دهن سوزی نیست ولی خیلی هم بد نیست
اصولا جدیدا مد شده که به صورته اساسی گند بزنن تو بازی ها و فکر کنم همه گیر هم هست
بیشتر هم ژاپنی ها دارن این کار رو میکنن
اون از DMC اون از PES اینم از Ace combat (خدا به خیر کنه باقیشون رو )
والا ما که از خدامونه یه بازی خوب تحویلمون بدن
آره خدایی بازی های افت کرده فکر کنم تا وارد نسل بعد نشیم اینا درست بشو نیستن!:دی

منم دمو رو بازی کردم به نظرم دوربین هر دو قسمت اصلا جالب نیست گرافیک بازی قابل قبوله ولی نمیدونم کی میاد به این سازنده ها میگه به هر نحوی که شده نواوری کنید به خدا همون گیم پلی شماره 6 با گرافیک بالاتر و داستان جدید رو میزاشتن خیلی بهتر بود من که با گیم پلی که اصلا حال نکردم مخصوصا بخش هلیکوپتر که 70 درصد تصویر خود هلیکوپتره:-&
امیدوارم تو نسخه اصلص لااقل دوربین رو درست کنن تو بخش هواپیما که چسبیدی به اگزوز تو هلی کوپتر هم بدتر از اون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or