Ace Combat: Assault Horizon | X360

خب خودم هم بازی کردم ! یعنی واقعا یه افتضاح کامل ! گیم پلی که اصلا در حدی نیست که بخوایم حرف بزنیم ! موندم این چیه در آوردن ! واقعا نمیتونم افتضاحی که به بار آوردن رو توصیف کنم !
اون همه به HAWX فحش دادیم و گفتیم مزخرفه برداشتن کردنش شبیه اون ! یعنی یک عدد مرغ میذاشتن اونجا میفهمید که گیم پلی رو نباید خراب کرد !

خب خودم هم بازی کردم ! یعنی واقعا یه افتضاح کامل ! گیم پلی که اصلا در حدی نیست که بخوایم حرف بزنیم ! موندم این چیه در آوردن ! واقعا نمیتونم افتضاحی که به بار آوردن رو توصیف کنم !
اون همه به HAWX فحش دادیم و گفتیم مزخرفه برداشتن کردنش شبیه اون ! یعنی یک عدد مرغ میذاشتن اونجا میفهمید که گیم پلی رو نباید خراب کرد !
بله با دمویی که من بازی کردم می فهمم چی میگی.
میشه دوربین رو عوض کنی تو تنظیمات؟

بله با دمویی که من بازی کردم می فهمم چی میگی.
میشه دوربین رو عوض کنی تو تنظیمات؟
اگه منظورت جای دوربین مثلا پشت هواپیماست رو نمیدونم ، امتحان نکردم ! همون مرحله اولش انقدر با اون دید دوربین و پیم پلی رفت رو اعصابم که بیخیال شدم اما نگاه میکنم شب تو پروفایلت میگم

سلام
من بر عکس دوستان از بازی خیلی خوشم امد من همیشه از دوربین داخل کابین بازی میکنم مشکلیم ندارم
در مورد گیم پلی برایه هیجانی تر شدن سازنده ها امدن یه خورده تغییر تو گیم پلی انجام دادن که خیلی زود دستتون میاد برایه زدن جنگنده هایه lead tgt باید بهشون حسابی نزدیک بشید بعد قسمت رادارتون یه دایره کوچک میاد بلا فاصله rb,lb بزنید حالا زوم میشه رویه جنگنده و از این به بعد شما سیستم قفل کننده هدف دستتون به سمت جنگنده ببرید تا دایره نشونگر قرمز بشه حالا بهش شلیک کنید یا با موشک بزنید
این تنها تفاوتی که نسبت به بقیه سری ها داره منکه ازش خوشم امده تمام ایسی کومبتارم تا به امروز بازی کردم.

بازی رو نصب کردم و بار اول که اجرا می کنم، پیغام میده. خودش restart می کنه

برای حل این مشکل باید چه کرد ؟
از رو دیسک میخونه ولی وقتی نصب میشه دیگه نمیخونه فقط reset میکنه.

من که به شخصه با این شماره خیلی حال کردم ....
درسته که ماموریت ها کیفیتشون از نسخه قبل پایین تره ولی در عوض به نظر من کنترل جت ها و تیر اندازی و شلیک موشک توی این شماره خیلی طبیعی تر و هیجانی تر شده ....
به نظر من بین همه شماره های این بازی این شماره خیلی طبیعی تر شده و واقعا حس حضور توی یه نبرد هوایی به آدم منتقل میکنه .

من که به شخصه با این شماره خیلی حال کردم ....
درسته که ماموریت ها کیفیتشون از نسخه قبل پایین تره ولی در عوض به نظر من کنترل جت ها و تیر اندازی و شلیک موشک توی این شماره خیلی طبیعی تر و هیجانی تر شده ....
به نظر من بین همه شماره های این بازی این شماره خیلی طبیعی تر شده و واقعا حس حضور توی یه نبرد هوایی به آدم منتقل میکنه .
اتفاقا غیر واقعی ترین حالت ممکن تو این شماره هست ! تو قبلی ها همه ی دست خودت بود ! اینجا میشه Dog Fight و انگار داریم فیلم سینمایی میبینیم ! دیگه اون کنترل و آزادی عمل و مهارت شخصی توش وجود نداره ! پس در نتیجه بازی از حالت واقعی بودن بیشتر خارج شده تا بخواد بهش نزدیک بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or