Genres/[Action Adventure]
Platforms/[Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox Series X and Series S, PlayStation 5]
Developer/[Asobo Studio]
Publisher/[Focus Home Interactive]
Release Date/[2022]
اطلاعات بیشتر به زودی ....
آخرین ویرایش:
نسخه اولم حتما بازی کن و اصلا به یه Recap اکتفا نکن. شدیدا داستان زیبایی داره و قوس شخصیتی که یسری از کاراکترا تو دنبالش دارن اونجا برات معنا پیدا میکنه.سلام ، تاپیک بازی رو آوردم بالا بگم حاجی پشمام
گرافیک بازی پشمام
موزیک و داستان پشمام
چطوری این جواهر از زیر دستم در رفته بوده .
پ.ن : چقدر این بازی های خطی خوبن خدا شاهده طاعون گرفتیم از دست inventory چک کردن و چوب و سنگ و junk برداشتن و گشتن تو محیط های شخمی بازی های اوپن ورلد .
پ.ن : یه Recap از شماره یک دیدم از اونم جا خوردم چقدر خفن بوده حیف زمان خودش بازیش نکردم.
پ.ن 2 : من پنج دقیقه بازی میکنم یک ربع عکس میگیرم تو فوتو مد![]()
محمد من برام سوال پیش آمَدَهسلام ، تاپیک بازی رو آوردم بالا بگم حاجی پشمام
گرافیک بازی پشمام
موزیک و داستان پشمام
چطوری این جواهر از زیر دستم در رفته بوده .
پ.ن : چقدر این بازی های خطی خوبن خدا شاهده طاعون گرفتیم از دست inventory چک کردن و چوب و سنگ و junk برداشتن و گشتن تو محیط های شخمی بازی های اوپن ورلد .
پ.ن : یه Recap از شماره یک دیدم از اونم جا خوردم چقدر خفن بوده حیف زمان خودش بازیش نکردم.
پ.ن 2 : من پنج دقیقه بازی میکنم یک ربع عکس میگیرم تو فوتو مد![]()
به به.گویا شماره سوم بازی ساخته شده و سال ۲۰۲۶ میاد
احتمال زیاد امشب نمایش داره
خیلی این بازی اتمسفر و پازل های دلنشین و عالی داره . گرافیک عالی . اون جزیره در شماره دوم فوق العاده زیبا بود

گویا شماره سوم بازی ساخته شده و سال ۲۰۲۶ میاد
احتمال زیاد امشب نمایش داره
خیلی این بازی اتمسفر و پازل های دلنشین و عالی داره . گرافیک عالی . اون جزیره در شماره دوم فوق العاده زیبا بود
نسخه جدید معرفی شد ولی شخصیتا کاملا جدید
توی نسخه دوم یه مرحله داشت که استخون های یه دختری رو پیدا میکنن. فکر کنم داستان اون باشه![]()
سوفیا کی بود ؟شخصیت اصلی که جدید نیست و همون سوفیا از Requiem هست.
داستان بازی هم ظاهرا پانزده سال قبل از اتفاقات نسخه اول و دوم جریان داره و یه پرکوئل هست.
این زنه اصلا یادم نبود و توی تریلر هم اصلا فکرم بهش نرفتشخصیت اصلی که جدید نیست و همون سوفیا از Requiem هست.
داستان بازی هم ظاهرا پانزده سال قبل از اتفاقات نسخه اول و دوم جریان داره و یه پرکوئل هست.
این زنه اصلا یادم نبود و توی تریلر هم اصلا فکرم بهش نرفت
آمیسیا بیشتر دوس داشتم ولی فکر کنم دیگه داستانش تموم شد