Genres/[Action Adventure]
Platforms/[Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox Series X and Series S, PlayStation 5]
Developer/[Asobo Studio]
Publisher/[Focus Home Interactive]
Release Date/[2022]
اطلاعات بیشتر به زودی ....
آخرین ویرایش:
لیپ سینک بازی رو یـ جا تو خود گیم نشون دادن که زیاد جالب نبود و هنوزم من احساس میکنم تو کات سینا موشن کپچرش کار داره و قیافه ها خشکه ـه . مدل کرکترا که خوب انتظار میرفت خوب باشه تو همون نسخه قبلی هم خوب بود در کل من زیاد به قسمت انیمیشن (مخصوصا صورت) امیدی ندارم فقط امیدوارم گیم پلی بازی رو گسترده تر کرده باشن . در مورد تاریخ انتشار هم با اینکه هنوز بازی قرار ـه 2022 منتشر بشه ولی گیم پلی ازش منتشر نکردن یکم عجیبه! (شاید نگه داشتن واسه کنفرانس مایکروسافت)نمایش بازی توی شوکیس Tribeca Games.
اون تیکه های جدیدی که نشون دادند، انیمیشن چهره ها و مدل کارکترها نسبت به نسخه اول خیلی بهتر بود که البته طبیعی هست چون بازی کراس جن نیست و فقط برای نسل نه منتشر میشه. همینطور تو تریلر گفتند یه استودیو موشن کپچر جدید برای خودشون تاسیس کردند. صدا پیشه لوکاس بنظر جدید میرسید و تغییر کرده بود. امیدوارم تاریخ عرضه رو هم هرچه زودتر اعلام کنند.
موشن کپچر و Facial animation تو نسخه اول اصلا خوب نبود، حداقل انتظار داشتم تو این مورد خیلی بهتر کار کنن ولی اینچیزی که امشب نشون دادن واقعا پیشرفت خاصی نداشتن انگار و هنوزم قیافه ها خشک و بی احساس به نظر میان.لیپ سینک بازی رو یـ جا تو خود گیم نشون دادن که زیاد جالب نبود و هنوزم من احساس میکنم تو کات سینا موشن کپچرش کار داره و قیافه ها خشکه ـه . مدل کرکترا که خوب انتظار میرفت خوب باشه تو همون نسخه قبلی هم خوب بود در کل من زیاد به قسمت انیمیشن (مخصوصا صورت) امیدی ندارم فقط امیدوارم گیم پلی بازی رو گسترده تر کرده باشن . در مورد تاریخ انتشار هم با اینکه هنوز بازی قرار ـه 2022 منتشر بشه ولی گیم پلی ازش منتشر نکردن یکم عجیبه! (شاید نگه داشتن واسه کنفرانس مایکروسافت
لیپ سینک بازی رو یـ جا تو خود گیم نشون دادن که زیاد جالب نبود و هنوزم من احساس میکنم تو کات سینا موشن کپچرش کار داره و قیافه ها خشکه ـه . مدل کرکترا که خوب انتظار میرفت خوب باشه تو همون نسخه قبلی هم خوب بود در کل من زیاد به قسمت انیمیشن (مخصوصا صورت) امیدی ندارم فقط امیدوارم گیم پلی بازی رو گسترده تر کرده باشن . در مورد تاریخ انتشار هم با اینکه هنوز بازی قرار ـه 2022 منتشر بشه ولی گیم پلی ازش منتشر نکردن یکم عجیبه! (شاید نگه داشتن واسه کنفرانس مایکروسافت)
بازی تو بوردو هست، تو نمایش tribeca نشون دادن که از اون الهام گرفتن، قلعه ها رو و سایر موارد رو.مصاحبه با نویسنده لید بازی.
A Plague Tale: Requiem - Creating a New Setting for Amicia and Hugo - Xbox Wire
برای اونهایی که میخوان بدونن، بازی هنوز توی فرانسه اتفاق میافته، اما اینبار قسمت های جنوبی کشور هست (بازی قبلی فکر کنم توی قسمت جنوب غربی فرانسه بود.) البته توی مصاحبه گفته شده که لوکیشن های دیگه ای رو هم برای دنباله در نظر داشتند اما در نهایت تصمیم گرفتند دوباره همون فرانسه رو انتخاب کنند.
اگر برای نسخه دوم یه ستینگ جدید با پروتاگونیست و داستان جدید انتخاب میکردند شخصا مشکلی نداشتم و بنظرم میتونست جالب باشه. اما فکر کنم بهترین کار رو کردند، چون امیسیا به عنوان شخصیت اصلی و اون داینامیک و رشد تدریجی رابطه ای که با هوگو توی نسخه اول داشت واقعا خوب و پتانسیل یه نسخه دیگه رو داشت. ضمن اینکه خود اسوبو و سازنده ها هم توی مصاحبه گفتند که فرانسه را برای این انتخاب کردند که کشور خودشون بوده و به اندازه کافی آشنایی با محیط و تاریخش داشتند.