Genres/[Action Adventure]
Platforms/[Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox Series X and Series S, PlayStation 5]
Developer/[Asobo Studio]
Publisher/[Focus Home Interactive]
Release Date/[2022]
اطلاعات بیشتر به زودی ....
آخرین ویرایش:
از کدوم سایت شما مشاهده کردید ؟؟نداره
A Plague Tale روی GOG میاد، در نتیجه نه دنوو و نه هیچ قفل دیگهای.از کدوم سایت شما مشاهده کردید ؟؟
Callisto protocol قفل داره ؟؟
داداش کل این تاپیک را فکر کنم شما میگردونی اتفاقی دیدم تمام پستها مال شماست عجیبه فکر نکنم کسی منتظر این بازی باشه امسال همه منتظر راگناروگ هستن به چیز دیگه فکر نکنمثل اینکه دمو بازی اومده ؟ درسته ؟
اول این میاد . بازی می کنی تا انگشتات گرم بشه تا به رگناروک برسی . فکر نکنم ۱۰ ساعت بیشتر گیم پلی داشته باشهداداش کل این تاپیک را فکر کنم شما میگردونی اتفاقی دیدم تمام پستها مال شماست عجیبه فکر نکنم کسی منتظر این بازی باشه امسال همه منتظر راگناروگ هستن به چیز دیگه فکر نکن
ولی خیلی برام عجیب بود یه تاپیک بازی کلا پنج تا پست داشت چهارتاش مال شما بود ولی در کل بازی قشنگی هست ولی زیاد کسی دنبالش نیستاول این میاد . بازی می کنی تا انگشتات گرم بشه تا به رگناروک برسی . فکر نکنم ۱۰ ساعت بیشتر گیم پلی داشته باشه
نه آقا ما همه منتظریم فقط توی سکوت نشستیم ببینیم کی عرضه میشه به شخصه واسه من مورد انتظارترین بازیهداداش کل این تاپیک را فکر کنم شما میگردونی اتفاقی دیدم تمام پستها مال شماست عجیبه فکر نکنم کسی منتظر این بازی باشه امسال همه منتظر راگناروگ هستن به چیز دیگه فکر نکن
روی استیم که چیزی نیومدهمثل اینکه دمو بازی اومده ؟ درسته ؟
داش مگه همه ps5 دارن که منتظر گاد باشنداداش کل این تاپیک را فکر کنم شما میگردونی اتفاقی دیدم تمام پستها مال شماست عجیبه فکر نکنم کسی منتظر این بازی باشه امسال همه منتظر راگناروگ هستن به چیز دیگه فکر نکن