Genres/[Action Adventure]
Platforms/[Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox Series X and Series S, PlayStation 5]
Developer/[Asobo Studio]
Publisher/[Focus Home Interactive]
Release Date/[2022]
اطلاعات بیشتر به زودی ....
آخرین ویرایش:
آهنگ ساز Alone in the Dark هم بود .اینطور که پیداست کامپوزر نسخه اول توی نسخه جدید نقشی نداره
View attachment 215532
واقعا حیف شد. کارش توی نسخه اول عالی بود. یکی از معدود بازی هایی بود که واقعا از موسیقی لذت بردم و خیلی از اهنگ های بازی تا مدت ها توی ذهنم باقی موند. حداقل امیدوارم یه اهنگساز خوب جایگزینش بشه و موسیقی نسخه دوم هم یه پای نسخه اول برسه.
من خیلی وقته ایشون رو دنبال میکنم یکی از اندریتد ترین بازی های نسل هفت Remember Me رو ایشون موزیکش رو ساخته موزیک نسخه قبلی هم که دیگه خودت اشاره کردی حیفاینطور که پیداست کامپوزر نسخه اول توی نسخه جدید نقشی نداره
View attachment 215532
واقعا حیف شد. کارش توی نسخه اول عالی بود. یکی از معدود بازی هایی بود که واقعا از موسیقی لذت بردم و خیلی از اهنگ های بازی تا مدت ها توی ذهنم باقی موند. حداقل امیدوارم یه اهنگساز خوب جایگزینش بشه و موسیقی نسخه دوم هم یه پای نسخه اول برسه.
اون پلخمونهامیدوارم سلاح تیرکمان سلاح اصلی آمیسیا باشه . سلاح سنگ پران ( پلخبون خودمون) روی اعصاب بود
اخ یادش بخیر remember me عجب بازی جذابی بود.من خیلی وقته ایشون رو دنبال میکنم یکی از اندریتد ترین بازی های نسل هفت Remember Me رو ایشون موزیکش رو ساخته موزیک نسخه قبلی هم که دیگه خودت اشاره کردی حیف