Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

220px-Peanuts_2015.jpg

The Peanuts Movie

فوق العاده، ساده، معصوم و کودکانه، چهارتا کلمه که راحت انیمیشن Peanuts رو تعریف میکنه، محتوایی که هم بدرد بزرگسال میخوره و هم بدرد کودکان. بار نوستالوژی انیمیشن خیلی بالاست، خیلی، همین وجود خود اسنوپی برای کل انیمیشن بسه و دیدن چارلی براون و بقیه دوستان نعمتی هست که نباید کسی از دستش بده. سه بعدی شدن انیمیشن هم به بهترین شکل ممکن صورت گرفته و ترکیبی از اون حالت کلاسیک و انیمیشن های جدید هست که اون جادوی کارتون های قدیمی از بین نره.
اکثر ما کار های پیکسار رو دوست داریم چون علاوه بر اینکه برای کودکان و بچه ها هست تاثیر فوق العاده ای هم رو مخاطب های بزرگسال اش میزاره نسبت به محتوایی که داره اما Peanuts اینجوری نیست، این انیمیشن انقدر کودکانه و ساده و زیبا و دلنشین هست با سن حال حاضر مخاطب های بزرگسال اش ارتبط برقرار نمیکنه بلکه حس بچگی و کودکانه اشون رو که در هر آدمی وجود داره فعال میکنه، اول و اخر انیمیشن کاملا مشخصه ولی میدونی که قراره شدید لذت ببری و این واقعا کار خیلی سختی هست و تیم پشت این کار واقعا ستودنی بوده تلاششون. بدون شک در کنار Inside Out بهترین انیمیشن امسال بوده و یکی از معدود کارتون هایی هست که مثل سری قدیمی اش یه حس گرم و دلنشین داره :دی

9/10

SteveJobsposter.jpg

Steve Jobs
فیلم نسبتاً جذابی بود. روایت داستان در نوع خودش واقعاً خوب بود. اینکه قبل از سه کنفرانس رونمایی بیای افت و خیزهای طی چند سال رو نشون بدی نیاز به جرأت میخاد که خیلی خوب سازنده ها تونستن از پسش بر بیان. بازی زیبای مایکل فسبندر باعث میشه حجم بسیار بالای دیالوگ ها براتون خسته کننده نباشه... فسبندر خیلی عالی تونسته نقش استیو جابز رو بازی کنه، خیلی عالی تونسته شخصیتی دوست داشتنی و در عین حال نچسب باشه. اگه دی کاپریو امسال نامزد نبود، بیشتر از همه دوست داشتم فسبندر اسکار رو ببره. در کنار فسبندر، بازی کیت وینزلت هم قابل ستایشه...
در کل Steve Jobs فیلمی هست که دیدنش بهتر از ندیدنشه.
7

Deadpool
viewer.php
[/URL][/IMG]
قطعا یکی از بهترین فیلمای کمیک بوکی که تابحال دیدم
یه ورژن اصلی از ددپول که داستان,بازیگری,شوخی های جالب و جذاب ددپول که باعث میشن ادم از ته دل بخنده و با تمام وجود لذت ببره
در کل ددپول فیلمیه که چه طرفدارای کمیک بوک چه کسانی که صرفا علاقه به فیلم دیدن دارن از دیدنش لذت میبرن

Deadpool
viewer.php
[/URL][/IMG]
قطعا یکی از بهترین فیلمای کمیک بوکی که تابحال دیدم
یه ورژن اصلی از ددپول که داستان,بازیگری,شوخی های جالب و جذاب ددپول که باعث میشن ادم از ته دل بخنده و با تمام وجود لذت ببره
در کل ددپول فیلمیه که چه طرفدارای کمیک بوک چه کسانی که صرفا علاقه به فیلم دیدن دارن از دیدنش لذت میبرن
اینو توی سینما دیدی؟
ارزش داره برم 30 هزار تومن براش پول بدم؟

اینو توی سینما دیدی؟
ارزش داره برم 30 هزار تومن براش پول بدم؟

من اگر جا تو بودم با کله می رفتم! دوستام تو خارج از کشور رفتن دیدم حتی کسایی که اصلن با فیلم های سوپرهیروئی و مارول حال نمی کردن. بازی راین رینولدز به قدری فوق العاده س تو این فیلم که حد نداره. من خودم هنوز فیلم رو ندیدم برای همین خنده داره که اینطور دارم ازش تعریف می کنم ولی منتظر تا کیفیت خوبش بیاد اگر خارج کشور بودم اولین بلیط رو می خریدم می رفتم!!!!

-------

Bridge of Spies

8/10

به نظر من زیبا بود. بعضی قسمت های فیلم واقعن احساساتی می شدم. تام هنکس همیشه بهترینه.

-Aren't you worried?
-Would it help?

Carol
دقیقاً نمیدونم چی بگم که خلاف قوانین نباشه... ولش چیزی نگم بهتره.
فقط، فقط بدونین... شاهکار بود این فیلم، شاهکار. بدون شک بهترین فیلم سال 2015 بوده برام تا اینجا.
9.5

Black mass 10/10

بهترین فیلمی بود که از جانی دپ دیدم،داستان سرایی و دیالوگ ها فوق العاده بودند،این فیلم نمونه بارز نشون دادن اینه که یک آدم چقدر میتونه بی رحم باشه

sent from my Moto x Style

این چند روز گفتم بشینم هرچی فیلم های اسکاری که کیفیت خوبشون اومده رو ببینم که از قضا هر 3 تا، فیلم هایی کاملا با محوریت بازیگر های زن بود :دی دوتاش که تو یه برهه تاریخی مشابهه هم بودن :دی

220px-Room_Poster.jpg

Room

Frank عالی بود و این عالی تر! یه پلات فوق جسورانه و جذاب که تا اواسط فیلم کلا تو حالت « دا فاک؟» میمونید. خیلی خیلی کم پیش میاد یه یه فیلم بتونه تو همون لحظه و در عین حال روتون تاثیر بگذاره یعنی کلا ثانیه ای که فیلم تموم شد اونم ساعت 3 صبح از اتاقم اومدم بیرون و یه چند دقیقه ای تو حیاط قدم زدم، در این حد! اونم برای کسی مثل من که دیگه خیلی وقته فیلم ها رو تو همون فیلم رها میکنم اما Room واقعا فرق میکنه و میتونه طرز فکرتون رو به کل عوض کنه، بدون اغراق میگم چون واقعا دست رو موضوعی میزاره که میتونه باعث ایجاد یه ایده و راه جدید در ذهنتون بشه. چیزی که بیشتر از همه باعث ایجاد این حس میشه بازی های فوق العاده بی نقص هست، Brie Larson بدون شک حتی با وجود دیدن دوتا فیلم های پایین کاملا مستحق دریافت تمامی جوایز بوده و اتفاق خاصی هم نیوفته اسکار هم مال خودش هست. اما این بچه داخل فیلم، انصافا این مو هاش از 66 زاویه مادی و غیر مادی تو حلقم، عجب مو هایی، به به :دی حالا این به کنار من تا آخر فیلم هنوزم مشکوک بودم که این دختر بود یا پسر! بهرحال بازیش خیلی خوب بود و کاملا با بری لارسون مچ شده بود.
فیلم رو که داشتم میدیدم با خودم صحبت میکردم که احتمالا کل فیلم حول محور همون اتفاق و رهایی میخواد بیوفته اما خب غافلگیر شدم و فیلم خیلی راحت و به بهترین شکل به تمامی زوایای موضوع که لازمه میپردازه هرچند میتونست یکم بیشتر رو شخصیت اصلی مانور بده.
لازم به گفتن چیز خاصی نیست، بخاطر پلات هم که شده باید فیلم رو دید.

8.5/10

220px-Carol_film_poster.jpg

Carol

عجب موزیک هایی، عجب! بی نظیر، بعد از دیدن Sicario و The Revenant و The Hateful Eight فکر نمیکردم دیگه حداقل تا کار های بعدی دیکینز و لوبزکی و ریچاردسون تا امسال از نظر فیلمبرداری فیلمی در این سطح و اندازه اون 3 تا ببینم اما Carol کاملا خلاف نظرم رو ثابت کرد. فیلمبرداری این فیلم از اون 3 تا بهتر نباشه به هیچ وجه کمتر نیست، فییلتر هایی که در فیلمبرداری به کار برده شده به بهترین شکل ممکن رو جو و فضای فیلم و کاراکتر ها نشسته و زاویه هایی که شات ها رو گرفته واقعا فیلم رو فضایی کرده، نمیدونم اگه این فیلمبرداری نبود فیلم میتونست اصلا اون حس و ماهیتش رو به بیننده القا کنه یا نه. رقابت سنگینی امسال تو این رشته وجود داره و هر 4 فیلمبردار بدون شک لایق جایزه خواهند بود، میگم هر 4 تا چون از نظر من Mad Max هم خیلی خوب بود در این زمینه ولی در حد و اندازه اون 4 تا نبود. دلیل عمده صحبتم در این باره اینه که به شخصه تو هر فیلم و سریال فیلمبرداری خیلی برام مهمه و اثرش میتونه از هر عنصر فیلمی مهمتر باشه. کیت بلانشت هم که جا پای مریل استریپ داره میزاره و هر سال بهتر از پارسال با یه فیلم بهتر ظاهر میشه، تو این فیلم هم به شکل جالبی و کاملا برعکس Blue Jasmine یه نقش زن قوی و با کاریزما رو استادانه بازی میکنه و از اون طرف رونی مارا هم زیبا نقش یه دختر سردرگم که خبری از آینده خودش نداره و تصمیمی هم نداره که بدونه، ایفا میکنه. از موسیقی ها و فیلمبرداری فیلم که بگذریم بعنوان دوتا بخش که فیلم رو کاملا تضمین میکنن میمونه فضا سازی و لباس ها و کلا ساختن محیط های اون زمان که خیلی خوب از آب در اومده و در مقام مقایسه با فیلمی مثل Brooklyn کاملا سطح و تفاوت رو نشون داده، چه در زمینه لباس ها و چه در آوردن حس اون زمان و اشیا و محیطی. داستان عاشقانه فیلم هم خیلی خوب پیش میره هرچند میش بهتر و قشنگ تر بهش پرداخته بشه.

8/10

220px-Brooklyn_FilmPoster.jpg

Brooklyn

فیلم خوراکه روز ولنتاین هست :دی ولی حالا بدون شوخی خیلی خوبه و مفهوم فیلم که بیشتر حول محور ایجاد این سوال هست، چه گزینه رو انتخاب میکنید؟ موندن در یک جای ثابت و تکرار مکررات گذشتگان اما با اینحال مطمئن و تضمین شده یا به جلو حرکت کردن و ساختن یک راه جدید و هیجان انگیز اما ریسکی و نا مطمئن؟
در حین ایجاد این سول به بهترین شکل شاهد یه داستان عاشقانه خیلی زیبا با اون لهجه های قشنگ ایرلندی و ایتالیایی هم هستیم که خودش اصلا نمک فیلم هست. بازی های خوب، لباس های خوب، فضای خوب و ... بروکلین رو یه فیلم خیلی خوب تبدیل میکنه که مطمئنا دیدنش خیلی لذت بخشه و واقعا بهترین کلمه برای توصیف فیلم هم همون لذت بخش یا دلنشین و فریبنده هست.

8/10

آخرین ویرایش:
بیشتر این حس به بیننده القا میشد که جابز چیزی بیشتر از یک شو من نبود
:d

حس نیست، واقعیته. استیو حابز نه برنامه نویسی بلد بود و نه تو کار سخت افزار بود. یه چهره تبلیغاتی برای Apple و از نظر من یه مدیر خیلی خوب بود، همین. به شما توصیه میکنم مستند The Man In The Machine رو هم ببینی تا کامل متوحه تمامی اتفاقات و موضوعات بشی.

220px-SteveJobsposter.jpg

Steve Jobs

فیلمنامه های ارون سرکین هیچوقت نمیتونه بد یا حتی خسته کننده باشه، انقدر دیالوگ ها و بازیگر ها خوبن که آدم واقعا متوحه گذر زمان امکان نداره بشه، کلا این Fast Pace بودن فیلمنامه های ارون سرکین یه نعمته و از بزرگترین لذایذ هست. اتفاقات داخل فیلم هم به بهترین شکل انتخاب شده، اتفاقات بزرگی که دقیقا نشون دهنده شخصیت حابز و عقاید و تفکراتش بوده، با اینحال هنوز مستند The Man In The Machine رو بیشتر میپسندم. کیت وینسلت هم خیلی خوب بود.

8/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or