سلام.بخشید من یه سؤال دارم برنامه ی ایزو لودر اومد؟؟؟؟؟شما چی رو تست کردید؟؟؟؟؟نه من هر دو رو تست کردم درست بود و کاملا اجرا شد b-)
سلام.بخشید من یه سؤال دارم برنامه ی ایزو لودر اومد؟؟؟؟؟شما چی رو تست کردید؟؟؟؟؟
فعلا که خبری از کپی دائم نیست..........خوب اینم از هک psp go
کاشکی پی اس پی گو میگرفتم
راستی خبری از هک دائم 3000 ها نیومد؟!
خودم امتحان می کنم خبر می دم!ببخشید من یه مشکل دیگه دارم...موقعی که با isoloader بازی modnation racers رو باز میکنم دوباره به منو xmb بر میگرده...چیکار کنم...؟
وقتی بر می گرده!دکمه select رو بزنید ببینید منویی باز می شه؟!سلام به همگی
وقتی که HEN رو اجرا می کنم برنامه باز نمی شه و به منوی اصلی PSP برمی گرده !! چیکار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید . PSP 3004 v6.20#
موقتالان این روش کپی خور دائم میشه یا بعد ریسرت شدن میپره دوباره؟همه بازی ها رو اجرا میکنه؟
امتحان می کنم!بازی Need for Speed Most Wanted و PES 2010 هم با این ایزو لودر اجرا نمیشه
امتحان می کنم!اگر موقعی که توی isoloader هستید select رو بزنید خیلی بازی ها اجرا میشن ولی modnation racers به هیچ وجه اجرا نمیشه...کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟؟؟
اصلا همچنین خبری نیستخوب اینم از هک psp go
کاشکی پی اس پی گو میگرفتم
راستی خبری از هک دائم 3000 ها نیومد؟!
یعنی شما با اجرای دموی بازی مشکل دارید دیگه؟!سلام اقا تو رو خدا درس حسابی جواب بدین من گریم در اومد
من یه 3000 دارم 1 بار بریک شد بردم مادر بردشو عوض کردم بعدش دیگه باطری اصلشو دوربینش کار نکرد جالبه بگم موقع لود بازیا نوشته نمی اومد حالا اینا هیچی من دیشب با پاتاپون هکش کردم اون موقع 5.03 بود ولی خب میگم که دوربینو اینا کار نمیکرد بعد امروز 6.2 کردم دوربینش درس شد اما هنوز باطریش خرابه حالا اینا هیچی
مشکل اینه که الان دموی پاتاپن رو که اجرا میکنم تو اون صفحه مشکی که مینویسه سونی اینترتیمنت گیر میکنه ولی خاموش نمیشه خواهشا راهنمایی کنید
همه کارم کردم فرمت کردم ریست ستینگ کردم
والا تا به حال کسی همچنین مشکلی نداشته اصلا این بازی باید روی هر پی اس پی اجرا بشه چه هک شده باشه چه هک نشده باشه!بله تو اون صفحه گیر میکنه