6.20( TN-A / Homebrew Enabler (HEN

سلام
اقا نه نه نه شد

برنامه رو اجرا کردم

ایسو ها هم اومد

ولی موقع اجرا که می خواستم از خوشحالی بترکم وبال در بیارم

.
.
.
.
.
.
.هیچی ضایع شدم دستگاه هنگ کرد

و در خانه مان بویه دماغ سوخته به صورت وحشتناک امد:d:d:">
نوع پی اس پی پی چی هست؟
یه بار دیگه امتحان کنید مال منم یه بار اینطوری شد!(مراحل رو سریع انجام بدید احساس می کنم دخیل هست چون بعضی موقع ها هم میام اینجا پست بدم هم بازی رو لود کنم!مثل مال شما می شه!)

برای من هم نشد. PSP 3004 با فیرم ویر 6.20

همه چیز میاد، حتی پیغام Memory Leak خود HEN هم میاد و بعدش دستگاه هنگ میکنه و خاموش میشه.

قشنگ هم مموری رو قبلش فرمت کردم.

نوع پی اس پی پی چی هست؟
یه بار دیگه امتحان کنید مال منم یه بار اینطوری شد!(مراحل رو سریع انجام بدید احساس می کنم دخیل هست چون بعضی موقع ها هم میام اینجا پست بدم هم بازی رو لود کنم!مثل مال شما می شه!)

سلام

اقا از نظر کرک مشکلی نیست

کرک کردم بد به رایانه وصل کردم بد برنامه رو اجرا کردم بد برنامه ای رو که باید تو رایانه اجرا می شد رو هم کردم بعد پی اس پی رو شناخت بد ایسو بازی ها تو پی اس پی اومد بد وقتی بازی رو میزنی هنگ میکنه

چون معلوم است برنامه ای براش نوشته نشده است که ایسو رو بخونه واین برنامه وظیفه فقط شناختن ایسو رو از هارد داره وخواندن با کرک است

و اگر هکر عزیز خواندن رو بدن با این میشه راحت بازی کرد

سلام

اقا از نظر کرک مشکلی نیست

کرک کردم بد به رایانه وصل کردم بد برنامه رو اجرا کردم بد برنامه ای رو که باید تو رایانه اجرا می شد رو هم کردم بعد پی اس پی رو شناخت بد ایسو بازی ها تو پی اس پی اومد بد وقتی بازی رو میزنی هنگ میکنه

چون معلوم است برنامه ای براش نوشته نشده است که ایسو رو بخونه واین برنامه وظیفه فقط شناختن ایسو رو از هارد داره وخواندن با کرک است

و اگر هکر عزیز خواندن رو بدن با این میشه راحت بازی کرد
چیز مشخصی بود که اجرا نمی شه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or