6.20( TN-A / Homebrew Enabler (HEN

خوب هر کس خواست میره 5.03 و وقتی اتفاق بهتری برای 6.20 افتاد برمیگرده به 6.20 !!!!
مهم اینه از 6.20 به 5.03 تاحالا ممکن نبوده که حالا شده ... اونم به واسطه پیشرفت در 6.20 ... به نظر من 6.20 بازم پیشرفت میکنه چون psp go باید همونجا هک بشه ...
هک کردن 5.03 هم درد سرهای خودش رو داره و به شسته رفتگیه 6.20 نیست ! هک وقتی بپره باید هی chiken اجرا کنی که دوباره هک بشه ... !

We at PSP Slim Hacks don’t see the point in downgrading, as 6.20 TN-B pretty much does all chickHEN R2 would do. And why risk and unrecoverable brick
سایت pspslim هم گفته هیچ مزیتی تو downgrade به 5.03 نمیبینه ! پس لازم نیست کسی ریسک کنه ... ما که رفتیم 5.03 اما اتفاق خوبی بیفته بر میگردیم :d

والا من 1000 سال قبلتر از pspslim گفتم می تویند پست هام هم رو بخونید!:d
البته میدونی چیه . من فقط با اجرای چیکن مشکل داشتم که اون رو هم حل کردم خودم !
مشکلی که داشت وقتی کپی خور میپرید باید دوباره chiken اجرا میکردی که مصیبت بود ... اما برای اینکه راحت اجرا بشه راه کار جالبی هست ! تو فایل چیکن یسری عکس هست که psp اول باید اونارو اجرا کنه . کاری که باید بکنیم دو برابر کردن تعداد اون عکسها با کپی پست کردنشونه ! این مشکل 5.03 دارهاست که هیچکدوم نمیدونن ... ! جالب حتی به این نکته تو تایپیک هک هم اشاره ای نشده !!!!!!!! این کار رو که انجام دادم chiken بار اول خیلی روون و راحت اجرا شد . بدون حتی یه بار فریز شدن !
به هر حال با این همه من معتقدم ارزش امتحان کردن رو داره ! به شرطی که مراحل به ترتیب ، با دقت و بدون نقص انجام بشه ... کاری که دیشب من انجام دادم و به راحتی آب خوردن 2 تا psp رو downgrade کردم ... !!!! (psp دومی فقط 5 دقیقه کار برد چون به مراحل آشنا بودم ...)
با این همه تصمیم با خودتونه ... اینهمه صبر کردید 1-2 هفته هم روش . با این سرعتی که tn داره قول میدم به هفته هم نکشه :))

البته میدونی چیه . من فقط با اجرای چیکن مشکل داشتم که اون رو هم حل کردم خودم !
مشکلی که داشت وقتی کپی خور میپرید باید دوباره chiken اجرا میکردی که مصیبت بود ... اما برای اینکه راحت اجرا بشه راه کار جالبی هست ! تو فایل چیکن یسری عکس هست که psp اول باید اونارو اجرا کنه . کاری که باید بکنیم دو برابر کردن تعداد اون عکسها با کپی پست کردنشونه ! این مشکل 5.03 دارهاست که هیچکدوم نمیدونن ... ! جالب حتی به این نکته تو تایپیک هک هم اشاره ای نشده !!!!!!!! این کار رو که انجام دادم chiken بار اول خیلی روون و راحت اجرا شد . بدون حتی یه بار فریز شدن !
به هر حال با این همه من معتقدم ارزش امتحان کردن رو داره ! به شرطی که مراحل به ترتیب ، با دقت و بدون نقص انجام بشه ... کاری که دیشب من انجام دادم و به راحتی آب خوردن 2 تا psp رو downgrade کردم ... !!!! (psp دومی فقط 5 دقیقه کار برد چون به مراحل آشنا بودم ...)
با این همه تصمیم با خودتونه ... اینهمه صبر کردید 1-2 هفته هم روش . با این سرعتی که tn داره قول میدم به هفته هم نکشه :))
موافقم با این حرفت تو یه هفته دانگرید شد تو دو هفته هک ثابت میشه:d

منم فهمیدم که به هیچ دردی نمیخوره این دانگرید؟

نه اینکه به درد نمیخوره ... میگن ارزش ریسکشو نداره . چون 6.20 حتما حک میشه بخاطر pspgo ...
وگر نه 5.03 خیلی وقته حک داره همه هم دارن استفاده میکنن ... مساله اینجاست حاضری احتمال brike شدن کنسولت رو در ازای چند وقت صبر نکردن قبول کنی ؟! من خودم 2 تا psp بدون مشکل downgrade کردم . اما خوب به هر حال هر کسی که ناقص کاری انجام بده احتمال شکست تو اون کار بالاست !

منم دقیقا منظورم جمله خودت بود

منم دقیقا منظورم این بود اگر وقت و حوصله میزاری 100% ارزش داره ! اما اگر فکر میکنی نمیتونی نکن !
صبر کن ... در هر صورت تو که داری با 6.20 بازی میکنی ... چند وقت دیگم مشکلاتشو تحمل کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or