6.20( TN-A / Homebrew Enabler (HEN

سلام من یه پی اس پی 3000 دارم که فریمور 5.03 هسش
میتونم کپی دائم بکنمش ؟
اگر میشه لطفا لینک بدین

اگر همین الان 5.03 هستش که تو سایت روشش رو گفتن ؟!
دوست من ، بنده از اینجا کپی خور کردم خیلی هم آسونه . از 6.20 از نظر من خیلی بهتره :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=22786
حالا اینکه دایم باشه هنوز تست نکردم (بعید هم میدونم دایم باشه با توجه به حرفای tahersim عزیز) اما چه فرقی با دایم داره ؟ هیچی والا ! اگرم هکش پرید فقط و فقط 10 ثانیه طول میکشه هک مجدد . لازم نیست کل مراحل اون تایپیک رو بری همونطوری که اونجا توضیح داده شده ! فقط یه فایل رو از تو بازی هات اجرا میکنی ...

آموزش رو قرار دادم!
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1246914#post1246914
از دوست عزیرم hamed.sharafi که این کار رو روی پی اس پیش انجام داده(پی اس پی 3000 دارید) خواهش می کنم آموزش رو مطالعه کنن ببینن مشکلی نداشته باشه!;)

به به چه سرعت عملی :))

چشم همین الان چک میکنم ...

بچه ها یه چیز دیگه ! اگر مشکل یا سوالی داشتید حتما بپرسید . سرزده کاری که نمیدونید انجام ندید . چون به هر حال این روش خالی از خطر نیست و اگر مراحل رو غلط برید مشکل ساز میشه ! pspgen با اون همه بزرگیش گفته مسئولیتش به گردن خودتون . ما که گردنمون از مو باریکتره !

اگر همین الان 5.03 هستش که تو سایت روشش رو گفتن ؟!
دوست من ، بنده از اینجا کپی خور کردم خیلی هم آسونه . از 6.20 از نظر من خیلی بهتره :
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=22786
حالا اینکه دایم باشه هنوز تست نکردم (بعید هم میدونم دایم باشه با توجه به حرفای tahersim عزیز) اما چه فرقی با دایم داره ؟ هیچی والا ! اگرم هکش پرید فقط و فقط 10 ثانیه طول میکشه هک مجدد . لازم نیست کل مراحل اون تایپیک رو بری همونطوری که اونجا توضیح داده شده ! فقط یه فایل رو از تو بازی هات اجرا میکنی ...

من این کارو کردم ولی بازی های جدید روش اجرا نمیشه چون فریمور بالا میخواد

من این کارو کردم ولی بازی های جدید روش اجرا نمیشه چون فریمور بالا میخواد

اووووووووووووو راستی یه نکته مهم ... فراموش کردم بگم . تو همون تایپیک هک هم گفته شده .
اگر بعد از انجام هک ، هنگام اجرا کردن یک بازی ، با پیغام Game could not be started مواجه شدید ، دکمه ی Select رو بزنید و UMD ISO MODE رو روی SONY np9660 تنظیم کنید .

راستی حق با دوستمون tahersim بود ... وقتی باطری در میاد هک میپره و دوباره باید هک شه که اونم زیاد سخت نیست ...

منظورم اینه که اگه فقط برای بازی بخوام چطور؟بازی های جدید هم اجرا میکنه؟
این ورژن که دیگه تو xmb منو بازی اجرا میکنه یا بازم تو iso loader?

منظورم اینه که اگه فقط برای بازی بخوام چطور؟بازی های جدید هم اجرا میکنه؟
این ورژن که دیگه تو xmb منو بازی اجرا میکنه یا بازم تو iso loader?

بازی ها رو اجرا میکنه احتیاج به iso loader هم نیست ولی باید این 5.03_Prometheus TY روش نصب کرد تا بازی های جدید که احتیاج به فرم 6 به بالا را دارد بیاره

منظورم من اینه که شاید کپی دیگه ای بیاد که همشون به 6.20 احتیاج دارد چون تمرکز هکر ها روی 6.20 . به این خاطر همون 6.20 بهتره

میتونم این کار رو کنم؟یعنی 5.3 نصب کنم بعد هر وقت چیز جدید برای 6.20 اومد اونو نصب کنم؟
لطفا لینک اینو 5.03_Prometheus TYبرام بزار؟(مطمنی اخرین آپدیتشه؟)

الکی دارید زور می زنید!6.20 خیلی بهتر هست!(به نظر من!)
به قول دوستمون همه ی تمرکز روی 6.20 و به بالا هست!

به زودی روش m33 درایور هم امتحان می کنم به امید اینکه همه ی بازی ها روی 6.20 اجرا بشه!

به نظر من 6.20 خیلی بهتره چون هکش از 5.03 ساده تر و راحتره تو 5.03 باید خیلی سریع عمل کنی وگرنه هنگ میکنه در کل مطمین باشید هک 6.20 خیلی بهتر و قوی تر میشه چون الان دست و بال برنامه نویس ها باز شده و طی یک هفته برنامه قطعی نمیاد پس صبر پیشه کنید من 1 سال رو 6.20 موندم با اینکه umd بازی metal رو داشتم بازی نکردم و سر انجام هک شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or