جوابیه به شما
1) شما خیلی به نوشته های خود علاقه دارید مثل اینکه! به نظر من بهتره مطالبتونو فقط توی ذهنتون نگاه دارید و از ترویج آن در هر جایی بپرهیزید چون هر لحظه امکان دزدین مطلب فوق سری و بسیار مهم شما وجود داره! شما سر این اخبار و آموزش pcsx چنان حرف می زنی که انگار فقط شما از این مطالب با خبر هستی و دیگران هیچی نمی دانند و همه جا باید یادی از شما برده شود!
ما از ترویج مطالبمان نمی پرهیزیم بلکه از سواستفاده بعضی ها که خودشان را طوری وانمود می نمایند که مطالب دیگران را ترویج می کنند ، می پرهیزیم ( اگر نفهمیدید چی نوشتم دوباره بخوانید !)
دوم هم اینکه تا آنجا که می دانم برای ادای احترام به هر نویسنده ای همیشه در پایان نامی از وی برده می شود.
2) طبق قانون کپی رایت خود سایت شما (پرشین گیمرز) هیچ دلیلی وجود نداره که برای نشر اطلاعات به سایت یا جای دیگر از نویسنده مطلب اجازه گرفته شود و باید فقط نام منبع و حدالمکان لینک به منبع داده شود. در صورتی که در نوشته دخل و تصرفی هم ایجاد شود تا زمانی که در منبع سایت خللی ایجاد نشود هیچ گونه اشکالی وجود ندارد بنابراین فکر نمی کنم لازم باشه شما به این مطلب اشاره کنید که از من اجازه گرفته نشده!
قانون پرشین گیمرز ربط به خود پرشین گیمرز داره !
من کاری ندارم که بعضی از مدیران آنجا با بچه های اینجا رفیق هستند یا با هم عکسهای یادگاری می گیرند !
سایت مزبور یک طرف و من هم یک طرف !
قسمت شبیه سازی آنجا از پرشین گیمرز جدا هست و قوانین خودش را دارد.
و مهم تر آنکه من در پایان مقاله مزبور نوشته بودم : "استفاده از این مطلب حتی با ذکر منبع ممنوع است! "
حالا اینکه خیلی عجیب هست ربطش به خودم هست
دوم اینکه :
مفهوم دخل و تصرف را هم فهمیدیم.
دخل و تصرف یعنی سواستفاده از مطالب به نفع خود شخص !
شما که این قدر وسواس به اسم پرشین گیمرز دارید و آن قسمتهایی که در متن لینک داده شده بوده را حذف کرده اید ، می گویم که یک سانسور کننده ی لغات در سایتتان بگذارید ، این قدر فشار خونتان بالا نرود !
فکر می کنید کوچکترین چیز تبلیغ به حساب می آید !
از آن سایت بازی دات ، چنین نوادگانی انتظار می رفت !
سرت را درد نیاورم. نمی خواهم این تاپیک محل بحث و جدل باشد.
فقط این جوابیه ای بود به شما ، هرچند نباید بعضی چیزها را می گفتم اما وضعیت ایجاب می کرد (!)
بدرود