دوست عزیز من نمیگم بازی بدیه که شما برا من نمرات نسبتا خوب بازی را میاری من گفتم نا امید کنندستمن به شما گفتم نوب؟
نمره بازی تو متا هم اينه:
![]()
![]()
تازه از 81 و 75 نقد!
نكنه شما انتظار داشتی 100 از 100 بگيره؟
چيزی كه واضحه چه ارتباطی به سليقه داره؟
اولا من چنين چيزی نگفتم الكی تهت می زنيد ثانيا جواب شما هم همونیه كه چند خط بالاتر گفتم.FF VIII هم مجموع نمراتش تو متا 90 شده (فقط بخاطر يه نمره خيلی پايين يه سايت درپيت) نكنه اونم نااميد كننده بوده؟.نمره 89 برای يه بازی ادونچر (اونم كنسولی) نمره بسيار خوبيه!
می شه به يه شاگرد خلاق كه نمره اش 19 ـه بگيم كودن؟دوست عزیز من نمیگم بازی بدیه که شما برا من نمرات نسبتا خوب بازی را میاری من گفتم نا امید کنندست
اره من انتظار متای 100 از بازی داشتم :dچون قرار بود با یک داستان عالی روبه رو باشیم که زیادم خوب نبود با یک گرافیک خیره کننده رو به رو باشیم که خوب بود ولی عالی نبود و به دلیل سابقه ی راک استار با یک گیم پلی عالی روبه رو باشیم که اصلا گیم پلی خوب نبود
اگر میبینید نتیجه ی نظر سنجی هم این طوریه دلیلش اینه که دوستان پیش نمایش های بازی و تبلیغات سازنده را دنبال نکردند و یا چون مدت کمی از انتشار بازی گذشته جو گرفتتشون
می شه بپرسم يه بازی ادونچر كه 70 درصدش حل معماهاست چطور می تونه روی داستان و شخصيت پردازی و اينجور حرفا حسابی تمركز كنه؟به نظر من l.a noire حتی در القای اسمش هم مشکل داره. اصلا بازی نوآر نیست, نوآر یه سری ویژگی داره مثل فضای سرد و کارکتری که دارای یک سری مشکلات درونی و اجتماعی و پر از دوگانگی و تضاد شخصیتی باشه , به شخصه یک پلیس رو به هیچ وجه در جایگاه یه شخصیت نوآر نمیبینم. شاید شما به این مسائل توجه نکنید ولی برای من مهمه , به مسائل فنی بازی کاری ندارم.
شما اومدی نظر شخصیت (که به شدت اشتباه و کذبه) رو اومدی تاپیک کردی بعد جالب اینجاست که نظر سنجی هم برای نظر اشتباهت گذاشتی سعی در توجیح کردنشم داری؟دوست عزیز من نمیگم بازی بدیه که شما برا من نمرات نسبتا خوب بازی را میاری من گفتم نا امید کنندست
اره من انتظار متای 100 از بازی داشتم :dچون قرار بود با یک داستان عالی روبه رو باشیم که زیادم خوب نبود با یک گرافیک خیره کننده رو به رو باشیم که خوب بود ولی عالی نبود و به دلیل سابقه ی راک استار با یک گیم پلی عالی روبه رو باشیم که اصلا گیم پلی خوب نبود
این دیگه از اون حرفا بود!اگر میبینید نتیجه ی نظر سنجی هم این طوریه دلیلش اینه که دوستان پیش نمایش های بازی و تبلیغات سازنده را دنبال نکردند و یا چون مدت کمی از انتشار بازی گذشته جو گرفتتشون
دوست عزیز این تاپیک در مورد بحث و گفت و گو در مورد نا امی کننده ترین بازی های نسله که خودم پیش قدم شدم و بازی های نا امید کننده نسل را از نظر خودم نوشتم و توضیحی هم دادم و به دوستان پیشنهاد کردم شما هم لیستتون را بنویسید ولی حالا من فقط با نقد دوستان از لیستم مواجه شدمشما اومدی نظر شخصیت (که به شدت اشتباه و کذبه) رو اومدی تاپیک کردی بعد جالب اینجاست که نظر سنجی هم برای نظر اشتباهت گذاشتی سعی در توجیح کردنشم داری؟
یه چیز بسیار بسیار جالب تر اینه که شما به متای 89 میگی نسبتاً خوب!!!
حتی نمیدونی سازنده بازی Team Bondai بوده نه راکستار ! راکستار حق نشر بازی رو به عهده داشته.
کسی هم انتظار یه گرافیک خیره کننده نداشت هر چند که گرافیک بازی نسبت عناوین دیگه این نسل در سطح خوبیه . گیم پلی هم حداقل از نظر اکثر منتقدها و خود من و خیلی های دیگه کاملا قابل قبول و حتی تقریبا مشابه عناوین خود راکستار بود .
این دیگه از اون حرفا بود!
فقط اینو بگم که اگر L.A.Noire نا امید کننده باشه، پس بقیه بازیهای این نسل غیر از 4/5 تا باید برن به جهنم!
حالا اگه بجای سرنخ پيدا كردن تكراری تيكه تيكه كردن تكراری بود بازی خيلی خوبی می شدبه نظر من l.a noire یه بازی ناامید کننده و مسخره ای بود ، خیلی تکراری وخسته کننده بود.برای حل کردن یک پرونده اینقدر سرنخهای تکراری و مسخره کنار جسد ها پیدا می کردی که آدم خندش می گرفت .از نظر من نمره این بازی در حد 7 بود.
متاسفانه اطلاعات شما به يكی دو سال اخير محدود می شه و از وجود بازی های پرخرجی مثل Lair و Haze و... بی اطلاعی و معنی بازی نااميد كننده رو هم نمی دونی وگرنه به L.A. Noire با متای 89 و بردن كلی جايزه نااميد كننده نمی گفتی و ضمنا نمی دونی سبك Heavy Rain اينتراكتيو دراما هست و زمين تا آسمون با L.A. Noire فرق داره بنابراين بحث با شما بی نتيجه ست.دوست عزیز این تاپیک در مورد بحث و گفت و گو در مورد نا امی کننده ترین بازی های نسله که خودم پیش قدم شدم و بازی های نا امید کننده نسل را از نظر خودم نوشتم و توضیحی هم دادم و به دوستان پیشنهاد کردم شما هم لیستتون را بنویسید ولی حالا من فقط با نقد دوستان از لیستم مواجه شدم
باید بگم وقتی شما از چیزی اطلاع نداری چرا الکی حرف میزنی یعنی من که میگم اکثر پیش نمایش های مجلات و سایت های داخل کشور و خارج کشور از این بازی خوندم نمیدونم سازنده ی بازی استودیو استرالیایی team bondi هست
در مورد اون 23 نفری هم كه نااميد كننده بودن L.A. Noire رای دادن بايد بگم بازی هزار تومنی و اطلاعات صفر از گيم نظرات اين چنينی ايجاد می كنهوقتی میشنویم راک استار ناشر یک بازی است چه تصوری نسبت به بازی به شما دست می دهد حال این تصور را همراه تصور های دیگری میکنیم مثلا تصور یکی از پر خرج ترین بازی ها و یا تصور یک بازی با یک تکنولوژی جدید که چهره ی بازیگران را در بازی شبیه سازی میکند و شما میتوانید از چهره ی افراد در بازی بفهمید که راست میگویند یا دروغ می گویند این تصورات توقع زیادی از بازی در شما به وجود میاورد حال وقتی این بازی معمایی داستان محور منتشر میشود وقتی ببینید داستان بازی به قدری که باید جذاب باشد جذاب نیست و با داستان کلیشه ای که مردی که میخواهد شهر فاسدی را اصلاح کند مواجه شوید چه میکنید حال وقتی بفهمید این بازی حتی در اندازه ی بازی بارش سنگین هم اکشن نیست چه قدر ناراحت می شوید وقتی به شما گفته باشند این یک بازی open world است و شما بازی را ببینید که هیچ ازادی عملی در خیابان های شهر بازی ندارید حتما بیشتر از قبل ناراحت میشوید در کل میتوانم بگویم شهر فرشتگان بازی خوبی است اما به هیچ وجه نتوانست انتظاراتی که طرفداران از بازی داشتند را برطرف کند

متاسفانه اطلاعات شما به يكی دو سال اخير محدود می شه و از وجود بازی های پرخرجی مثل Lair و Haze و... بی اطلاعی و معنی بازی نااميد كننده رو هم نمی دونی وگرنه به L.A. Noire با متای 89 و بردن كلی جايزه نااميد كننده نمی گفتی و ضمنا نمی دونی سبك Heavy Rain اينتراكتيو دراما هست و زمين تا آسمون با L.A. Noire فرق داره بنابراين بحث با شما بی نتيجه ست.
معلوم هم هست اصلا بازی رو انجام ندادی اگه هم بازی كردی در حد يكی دو ساعت بوده اين از روی نوشته ات كاملا مشخصه (جاهایی كه قرمز كردم اطلاعات غلطی هستن كه دادی) :
در مورد اون 23 نفری هم كه نااميد كننده بودن L.A. Noire رای دادن بايد بگم بازی هزار تومنی و اطلاعات صفر از گيم نظرات اين چنينی ايجاد می كنه
QUOTE]
سبک هر دو بازی adventure هست حالا کیج بیاد بگه سبک بازی من درام تعاملی اصلا اهمیتی نداره
من از سال 1997 یک گیمر هستم ولی حرف شما را تایید میکنم من از اوایل 2008 یک گیمر حرفه ای شدم و این که میگید بازی را انجام ندادی اشتباه میکنید چون مگه بیمارم که برم بازی مورد علاقم رو که از نظر خودم لایق نمره ی 9 هست رو برم ارجینال بخرم بعد تمومش نکنم
انگار شما واقعا معنی کلمه ی نا امید کننده را متوجه نمیشی
پس بهت پیشنهاد میکنم موقع تایپ کردن اول روی حرفایی که میخوای بنویسی اینجا یه کم فکر کن .باید بگم وقتی شما از چیزی اطلاع نداری چرا الکی حرف میزنی یعنی من که میگم اکثر پیش نمایش های مجلات و سایت های داخل کشور و خارج کشور از این بازی خوندم نمیدونم سازنده ی بازی استودیو استرالیایی team bondi هست
ضمنا شما تاپیکهات رو در جای اشتباهی ایجاد میکنی! این انجمن جای اینجور تاپیکها نیست بهتره در انجمن گفتگوی آزاد پیرامون بازیها و کامپیوتر به بحث و نظر سنجیهای شخصی این چنینی بپردازی!و به دلیل سابقه ی راک استار با یک گیم پلی عالی روبه رو باشیم که اصلا گیم پلی خوب نبود
ادونچر ادونچره دیگه؟پس GTA و AC هم هر دو Open World اند.دیگه AC که سند باکس نیست که.هر کاری تو GTA انجام میشه تو AC هم باید انجام بشه.حالا خوبه تو BH گاری تو خیابونا نزاشتن بریم باش گارد له کنیم، یا کاور بگیریم هیدن Blade پرت کنیم.شهر تمام و کمال در اختیار ماستسبک هر دو بازی adventure هست حالا کیج بیاد بگه سبک بازی من درام تعاملی اصلا اهمیتی نداره
این نا امید کننده،یه نقطه دیده که از طرف شما و این دوست عزیزمون میاد.همینطور که " برای خیلی ها از جمله من بازی سرگرم کننده ای بود"،سرگرم کننده یه نقطه ی دیده." شاهکار " یه نقطه ی دیده و...انگار شما واقعا معنی کلمه ی نا امید کننده را متوجه نمیشی