6 بازی نا امید کننده ی نسل

به نظر شما بازی la noire یک بازی نا امی کننده بود ؟

• بله

رای‌ها: 37 19.7%
  • خیر

رای‌ها: 151 80.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    188
بابا لیست نظراتت کاملا شخصی بوده!
از نظر من فقط مدال افتخار و pes داغون بودند!
بقیشون حرف نداشتند!
درمورد l.a هم شما از بازی خوشت نیومده یا زبونت خوب نبود و چیزی متوجه نمیشدی(توهین نیست)
چون قصد بازی اصلا gta بودن نیست! قصد بازی اینکه سبک جدید داشته باشه!
تازه تو شهر هم گشت میزنی یهو ماموریت فرعی میومد!
تنها مشکلشم گرافیکش و افت فریمش رو 360 بود!
بعد ببخشید بازی مث dark void یا rogue warrior هم این وسط برترین نسل انتخاب میشن؟
واقعا لیست داغونی بود(نظر شخصی)

اگه نگاه کنید اول متن نوشته ناامیدکننده ننوشته بدترین بازی ها. :دی
L.A Noire بیشترین نکته ضعفش به نظرم داستان و گیم پلی تکراریش بود، امّا قطعاً پایان خوبی داشت. ولی شخصیت پردازیش، بسیار ضعیف بود. خیلی روایت کسل کننده ای داشت و بیخودی کشش دادن به نظرم! :| خیلی به نظرم کلیشه ای بود، به طوری که شما میرفتید سر یه پرونده، تموم میکردید، 30 نفر رو دستگیر میکردید بعد آخر سر قاتل اصلی رو. :| نمیدونم اون آدمهایی که دستگیر کردیم برای چی بود واقعاً؟ یا مثلاً داری بازی رو میری، یهو میری پیش این آلمانیه درو میبنده صبح میشه میره پرونده حل کنه، یهو زنش اسباب اثاث ـش رو داره جمع میکنه میره! در صورتی که ما حتّی یه بار زن این جناب رو ندیدیم که واقعاً جای تأسف داره!در کل خیلی ها جو گرفتشون و تا از بازی خوششون اومد بهش 9 و 10 دادن. البته خودم هم تا بازی رو تموم کردم، چون از پایانش خوشم اومد بهش 9 دادم امّا الآن میگم ارزش بازی حدوداً 8.5 ایناست!! :دی

آخرین ویرایش:
مطمئنی اینا بازی های نا امید ککنده دنیای کنسولن ؟ pes2011 ؟ Gt5 ؟ ردیفی ؟
الان پس 2011 رو چي حساب ميكني شما ؟
P.S :همين طور كه دوستان اشاره كردن نا اميد كننده با بدترين بازي تفاوت داره . مطمئنا بازي مثل HP:DH صد برابر بدتر از بازي هاي انتخابي كل اين ليست هست ، ولي نكته اينجاست كسي از هري پاتر انتظاري نداره اما از پس 2011 كه اين همه سازندگان بازي جفنگيات سر هم ميكنند چرا ... !

در مورد انتخاب اول تاپيك (لول) چيزی نمی گم فقط توصيه می كنم روی لينك زير كليك كنيد،دليل انتخاب شدن l.a. noire رو می فهميد:دی‌ :
دوست عزیز شما میخوای به من بگی نوب هستی:-/نمیدونم چرا هر کی یکم سلیقش با شما متفاوت باشه نوب میشه ولی البته منخودم گفتم که بازی شهر فرشتگان را به عنوان یک بازی خوب قبول دارم اما نا امید کننده بودنش بیشتر بود

MOH نا امید کننده نبود برای من ! یکم سر MP اعصابم خورد شد اما به نظرم بهترین SP رو تو این سبک بازیا داشت ... :x
PES هم کلا نیازی به امید نداره , یه بازیه ژاپنیه خوب بود که شروع به تبدیل شدن به یه بازیه درجه 4 کرد ...
GT و LA هم خوب بودن اگرچه تبلیغاتشون وعده ی بیش از اینها میداد ...
در مورد Mafia 2 هم نظری ندارم ! فقط اسم مافیا رو باید از روش بردارن ...

من نمیدونم LA noire ناامبد کننده بود یا نه ، این لیست بر اساس نظر شخصیه یا نه و ... .
به نظر من ناامید کننده ترین بازی قرن duke nukem forever ـه ! که حتما باید توی لیستت می بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or