6 بازی نا امید کننده ی نسل

به نظر شما بازی la noire یک بازی نا امی کننده بود ؟

• بله

رای‌ها: 37 19.7%
  • خیر

رای‌ها: 151 80.3%

• مجموع رای دهنده‌ها
    188
Crysis 2 نا امید کننده بود ؟ :lol:

با یه مقایسه ی ساده می شه فهمید که از نسخه ی اول ـش تا حدودی ضعیف تره (از نظر گرافیک)، اما کلاّ اگه بخواد با بازی های دیگه Crytek حساب بشه... . باید قبول کنیم که اگه این نسخه برای کنسول ها عرضه نمی شد می تونست بهتر از این ظاهر بشه.

MOH که با این که یه سری پیشرفت هایی داشت ولی کلاّ از اول هم سرنوشتش معلوم بود. یه کپی ساده از COD، بخش مالتی پلیر رو هم با این که DICE ساخته بود در حد و اندازه های این استودیو نبود.

GT5 رو مثل این که بعضی دوستان یادشون رفته سر ـه تاپیک امتیازات، اگه بخواد با نسخه های دیگه ی سری مقایسه بشه ضعیف تره، دوستان توجه کنن که گفته شده ناامید کننده، نه بازی بد سال. از نظر سایت های دیگه هم ناامید کننده بود. قبول دارم تا حد زیادی به وعده هاشون عمل کردن ولی بعضی اشکالاتی که داشت اصلاّ در حد و اندازه ی GT نبود.

با PES 2011 تا حدودی مخالفم! اتفاقاّ با PES 2011 تا حدودی این سری خودش رو بالا کشید. به نظرتون از PES 2007 تا PES 2010 ناامید کننده بودن یا PES 2011 ؟ درسته این نسخه هم اون طور که قول داده بودن ظاهر نشد اما باز هم می شد به عنوان شروعی دوباره در نظر گرفت ـش.

Fable 3 هم با این که از سبک و سیاق خودش تا حدودی دور شده بود ولی خب اون قدر ها هم ناامید کننده نبود.

یه سری عناوین هستن که اگه تا حدودی افت داشته باشن و از سبک خود دور بشن باز هم طرفدارهای خودشون رو دارن. مثل این می مونه که بگیم چون Fallout 3 با Fallout 2 و Fallout تفاوت داشت بازی ناامید کننده ای بود (البته منظورم این نبود که FO افت داشته). در صورتی که هر سه نسخه نقاط ضعف و قوت خودشون رو دارن.

به نظر من BO باید اول این لیست قرار می گرفت، اگه بخوایم با توجه به نمرات و سابقه این سری حساب کنیم و نه فروش! مثل این می مونه که Transformers رو چون صحنه های سینمایی زیاد داره ُ مردم می رن می بینن و فروشش زیاده بهتر از شاهکارهای دیگه ای که کمتر فروش کردن بدونیم.

اگه با سری های قبل ـیش مقایسه بشه حرفی برای گفتن نداره. به نظرم EA باید به فکر یه چیز جدید باشه تا کپی کردن از شوترهای نطامی دیگه.

خداوکیلی نسخه قبلی Airborne خیلی افتضاح بود نسخه 1234 قبول دارم خیلی بهتر بود اما این نسخه هم دیگه اینقدرها هم ناامید کننده نبود

• Like
Reactions: Muse
خداوکیلی نسخه قبلی Airborne خیلی افتضاح بود نسخه 1234 قبول دارم خیلی بهتر بود اما این نسخه هم دیگه اینقدرها هم ناامید کننده نبود
تایید . انصافا جو جنگی که تو این MOH دیدم تو هیچ بازیه دیگه ای ندیدم ! کاش EA بیشتر روش سرمایه گذاری کنه , حیفه چون میتونه دوباره رقیبی برای COD بشه چون سبکشم بیشتر از BF نزدیکه به COD ...

ببینید اینقدر انتظارات رو آورده پایین EA که اگه یه بازی بدتر از نسخه های اولش بده بیرون به عنوان یه بازی خوب به شمار می ره! ببینید چه تغییراتی نسبت به شماره ی اولش داشته، کلاّ یه چیز دیگه شده. MOH پتانسیل ـش رو داشت و داره، فقط کافیه بیشتر از یه شوتر نظامی بهش توجه کنن.

• Like
Reactions: Muse
Crysis 2 نا امید کننده بود ؟

با توجه به هایپ هایی که کرده بودن روی کنسول ها روون اجرا میشه - داستانش خیلی قویه حتی از H:R و شخصیت پردازی اینا که هیچکدومو ندیدیم تو نسخه X360 ناامید کننده بود ولی دلیل بر این نیست که بازی بدی بوده باشه ....

ببینید اینقدر انتظارات رو آورده پایین EA که اگه یه بازی بدتر از نسخه های اولش بده بیرون به عنوان یه بازی خوب به شمار می ره! ببینید چه تغییراتی نسبت به شماره ی اولش داشته، کلاّ یه چیز دیگه شده. MOH پتانسیل ـش رو داشت و داره، فقط کافیه بیشتر از یه شوتر نظامی بهش توجه کنن.

اگه دوباره بخواد اون کمپانی تازه کار و بی تجربه DC این بازیو بسازه دیگه کلا فاتحه این بازی تو این نسل و کلا باید خوند اگه EA بخواد این بازی به روزهای اوجش برگرده که نمیخواد چون BF داره باید بده دسته DICE که اونم نمیده و MOH همینجوری یه بازی متوسط رو به خوب میمونه ....

در ایران هر بازی که ازادی عملش بیشتر باشه و بتونی بیشتر ادم ها رو بکشی و از بین ببری بازی بهتری هست.
واقعا مسخره است که میگید la noire بازی نا امید کننده ای بود.حتما همه انتظار داشتید ب÷رید توی ماشین با یک اسلحه برید ادم ها رو بکشید بعدش هم با ار پی جی هلیکوپتر بترکونید.

در ایران هر بازی که ازادی عملش بیشتر باشه و بتونی بیشتر ادم ها رو بکشی و از بین ببری بازی بهتری هست.
واقعا مسخره است که میگید la noire بازی نا امید کننده ای بود.حتما همه انتظار داشتید ب÷رید توی ماشین با یک اسلحه برید ادم ها رو بکشید بعدش هم با ار پی جی هلیکوپتر بترکونید.
زیاد محل نده دوست عزیز نظر سنجی هم مشخص هست دیگه لازم نیست برا ایشون توضیح بدی :lol:

با توجه به هایپ هایی که کرده بودن روی کنسول ها روون اجرا میشه - داستانش خیلی قویه حتی از H:R و شخصیت پردازی اینا که هیچکدومو ندیدیم تو نسخه X360 ناامید کننده بود ولی دلیل بر این نیست که بازی بدی بوده باشه ....
نه تنها ناامید کننده نبود بلکه یکی از بهترین بازی های 2011 بود . طبق هیچ استنباطی نمی شه قبول کرد نا امید کننده بود . والا برای 360 که اصلا . حالا رو PC یه چیزی .

دوست عزیز شما میخوای به من بگی نوب هستی:-/نمیدونم چرا هر کی یکم سلیقش با شما متفاوت باشه نوب میشه ولی البته منخودم گفتم که بازی شهر فرشتگان را به عنوان یک بازی خوب قبول دارم اما نا امید کننده بودنش بیشتر بود
من به شما گفتم نوب؟
نمره بازی تو متا هم اينه:
23362681349001700892.jpg

14985062630997168428.jpg

تازه از 81 و 75 نقد!
نكنه شما انتظار داشتی 100 از 100 بگيره؟
چيزی كه واضحه چه ارتباطی به سليقه داره؟
الآن هر کی l.a noire دوست نداشته باشه noOb حساب میشه؟ rofl=))
اولا من چنين چيزی نگفتم الكی تهت می زنيد ثانيا جواب شما هم همونیه كه چند خط بالاتر گفتم.FF VIII هم مجموع نمراتش تو متا 90 شده (فقط بخاطر يه نمره خيلی پايين يه سايت درپيت) نكنه اونم نااميد كننده بوده؟.نمره 89 برای يه بازی ادونچر (اونم كنسولی) نمره بسيار خوبيه!

آخرین ویرایش:
سه تا بازي دنباله دار و مهم كه واقعا نااميدم كرد و حالگيري بود واسه خوده من!!!
اويل
شاهزاده ايراني
تيكن
تيكن 6 رو با چه عشقي رفتم خريدم!!!اما واقعا حالم بدجوري گرفته شد!!!فرداش هم فروختمش
اويل 5 هم با بي حوصلگي 1 بار تا آخر رفتم و ردش كردم رفت
شاهزاده ايراني 4 كه اصلا نگاش نكردم اما 5 بدك نبود و نگه داشتم اما بازم خيلي پايينتر از حده انتظار بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or