50 استودیو بازیسازی برتر تاریخ از دید مجله EDGE

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
izg9iykkin3dfbhap42.jpg

مجله معتبر EDGE در اقدامی 50 استودیو برتر تاریخ (دنیا) را در آخرین شماره از نشریه خود معرفی کرده است .

خُب رتبه 1 سورپرایزتون نمیکنه . اونها ValVe خالق سری بازی های Portal و Half-Life را به عنوان بهترین استدیو بازی سازی تاریخ معرفی کرده اند .

Top 50:
1. Valve
2. Mojang
3. Nintendo EAD
4. Platinum Games
5. Naughty Dog
6. Rockstar North
7. Bungie
8. FromSoftware
9. Arkane Studios
10. Riot Games
11. Epic Games
12. Media molecule
13. Dice
14. Kojima Productions
15. Irrational
16. ArenaNet
17. Blizzard
18. Rocksteady
19. Ubi Montreal
20. Bethesda
21. Double Fine
22. Terry Cavanagh
23. Thatgamecompany
24. Gearbox
25. 343
26. Firaxis
27. EA Canada
28. Bioware
29. Eidos Montreal
30. Playdead
31. Sony online entertainment
32. Crytek
33. Redlynx
34. Vlambeer
35. CCP
36. Telltale
37. Id
38. Ninja theory
39. Quantic Dream
40. Codemasters
41. Criterion
42. Mossmouth
43. Harmonix
44. Sony Santa Monica
45. Capybara
46. Creative assembly
47. Halfbrick
48. Wayforward
49. Jagex
50. Relic

آخرین ویرایش:
سال 2004 بهترین بازیشون رو دادن متاش شد 93

بهترین متایی رو سال بعد دادن شد 94 :دی

بهترین از دید من رو هم سال 2002 داده بودن باز هم متاش شد 93

فقط من نمیدونم رو چه حسابی اگه امسال بازی رو میدادن متا میشد 70 نمیشد 80 یا 60
دوستان میگن hf2 بهترین بازی تاریخه . این جمله یعنی همون بازی بدون هیچ تغییری تو سال 2012 بازی مثل fc3 رو له میکنه . منم میگم اگه همون بازی بدون هیچ تغییری تو سال 2012 عرضه میشد متاش بالای 70 نمیشد .
شما فرض کن hf2 بدون تغییرات یه بازی عرضه شده تو 2012 بهش چه نمره ای میدی ؟

وحید احترام خودت را نگه دار
ویرایش: حرف بدی نزدم. معذرت میخوام.
پستمو پاک می کنم تا سو تفاهم نشه.

--------------------------------------------------------

یک کلام:
Valve بده؟ آره بده. خیلی هم بده. ما عاشق بد بودنش هستیم. Vale شیر فلکه هست. آره هست. ما به شیر فلکه نیاز داریم.
Valve یه بازی به اسم HL2 داره که یه مارمولک زرد داره، آره ما اون مارمولک زرد رو دوست داریم. تازه مارمولکمون هم لال هست.

تا حالا نشده کسی از ماها که اصولا PC باز هم هستن عینا و به وضوح به بازی مورد علاقه دیگران بگیم مارمولک و از این چیزا. ولی شما بگین تا خنک بشین.

باشد تا رستگار شوید.

آخرین ویرایش:
نماد منطق و و احساسات را میشه تو این پستت دید ه میشه خوصا جاهای که قرمز کردم
الان کی صحبت از جوات و کرایتیک کرده که اینطوری ناراحتت کرده ;)
جالب اینجاست بازی اصلا تایید نشده اصلا معلوم نیست تایید بشه یا نه و و و وو طرف از الان داره به متای بازی فکر می نه
پسر جون هاف لایف 3 ی روزی بیاد و بخواد همون روال گذشته را داشته باشه برا من اصلا جذابیتی نخواهد داشت چرا متوجه نمی شی !
خوب پس با این حساب بدو تلاش کن پست های من و مخالفان را جمع کن !
من به قول ی فن بی منطق اصلا احتیاجی ندارم !کسی که فقط کل دنیای گیم را تو aw.gears .halo .hlخلاصه می کنه

..
مگه قراره از جواد صحبت کنی ؟! لول . از پستهایی که این مدت دادی و جواد شده استاد شما ! :lol: این حرفها را میگم .

جالب اینجاست که اونقدر تو خواب فرو رفتی نمیدونی که HL3 خیلی وقته داره ساخته میشه و فقط تائید رسمی نشده ! یعنی باید همه چی تائید رسمی بشه تا بدونی ساخته میشه ! به طور مثال الان همه مثلا مثل روز میدونن AW2 ساخته میشه ولی فقط تائید نشده ! اینها برای HL3 فقط منتظر یه زمان مناسب هستند چون بازی به حد کافی حساسه که نخوان با عجله در ساختنش به گند بکشنش . در عوض تمیشون این نسل چندتا بازی زدیف کردند که متاشون را برات نشون دادم .

کدوم روال ؟! مظورت همون روالی هست که باعث شده موفقیت عظیم کسب کنه ؟! بزار همون روال را به هم نزنن و ما همچنان راضی باشیم و اهمیتی نداره که شما راضی باشی یا نباشی !

کسی کله دنیا را به اون چندتا بازی خلاصه نکرده بلکه دارم میگم بازیهایی مثلا HL برای من مقدس تر از بقیه عناوین هست ! نه اینکه بگم بقیه بازیها بازی نیستند ! بلکه خود من از بازی مثل کرایسیس خیلی خوشم میاد ولی امثال این بازیها را پاینتر از HL میدونم !
@گارتال
اینکه دوست نداری سنت رو بگی محرتم اون صحبت من یه جور اعتراض به همون خطی که راجب سن و سوال گفتی بود . من حرفم اینه که اگر مثلا من نظر در رابطه با بازی با نظر شما فرق کنه یعنی من نتونستم انالیز کنم یا سنم کمه؟ متا هم گفتم قبلا ، کاملا به زمان عرضه بستگی داره . و نمیشه بطور قطع بگیم یه بازی که مثلا 10 سال پیش متاش 96 بوده از یه بازی که 10 سال بعد متاش مثلا 90 هستش تو هر زمینه ای بهتره
این تاپیک راجب بهترین شوتر تاریخ نیست که بخوام راجبش بحث کنم . من کلا با این لفظ تاریخ که میاری و بازه زمانی رو ازش حذف میکنی و صرفا متا رو اولویت قرار میده مشکل دارم . ولی با این حال با توجه به حرف و استدلال شما بازم باید هیلو رو بهترین بدونی نه اینکه اوانس بدی ( من خودم این حالت رو البته قبول ندارم)
مشکل شما اینه که معنیه بهترین در تاریخ را نمیدونی ! تاریخ معنیش اینه که چه چیزی در زمان خودش بیشترین تاثیر گذاری را داشته ! مثلا میگن کسی که بهترین خواننده تاریخه میان به دستاوردهایی که تو زمان خودش به دست اورده توجه میکنن !
HL2 اولین شمارش متای 96 بدست اورد ! خب تا سال 2004 اگه کسی شک داشته به والو دوباره تو سال 2004 یه شماره دیگه داد شد دوباره 96 ! و این نسل هم دوباره یه FPS دیگه ساخت دوباره میانگینش شد 95 ! خب این دیگه نشون میده والو از لحاظ ساخته اول شخص مهارت غیز قابل انکاری داره و نابغن تو این کار !

BioWare موفقیتی فراتر از این داره ;;) :دی

نکته: میخواد به متا استناد کنید که از BioWare گنده تر هم داریم و دیگه چیزی به Valve نمیرسه. بهتر نیست از خلاقیت های Portal بگید؟ اینجوری بهتر به نتیجه می رسید :دی

به متا استناد کردن ؟! دارم میگم این نسل والو 5 تا بازی داده و یکی تو بسته پرتقال :دی شده 96 دو تا PORTAL داده شده 90 و 95 و دوتا هم L4D داده شده 89 نسل قبل ها را هم که قربونش برم 96 و 96 و.............. یعنی ببین یه سازنده چقدر تو بازی اول شخص ساختن مهارت داره که همش داره شاهکار میسازه !
ایول اگه برید سراغ Portal منم میام طرف Valve خارج از شوخی، به نظر من Portal به تنهایی میتونه یه استودیو رو بالاتر از بقیه قرار بده، حیف که پارسال افتاد با Skyrim وگرنه همه رو له می کرد

الان منظورت اینه HL2 خلاقیتی نداشت که نتونه این استودیو را بکشه بالا ؟

بازی تو سالی که عرضه شده متای 96 رو گرفته . ولی الان دیگه اون زمان گذشته . مطمئن باش اگه همون بازی الان عرضه شه متای زیر 70 میگیره . متای farcry 3 عدد 89 هستش .پس بنا بر استدلال شما fc3 بازی بهتری نسبت به hl2 هستش .
شما الان با این پستت کل افتخارات و جوایز صنعت بازی سازی و صنعت موسیقی و صنعت فیلم سازی .............. را نابود کردی و بردی زیر سوال !

آخرین ویرایش:
دوستان میگن hf2 بهترین بازی تاریخه . این جمله یعنی همون بازی بدون هیچ تغییری تو سال 2012 بازی مثل fc3 رو له میکنه . منم میگم اگه همون بازی بدون هیچ تغییری تو سال 2012 عرضه میشد متاش بالای 70 نمیشد .
شما فرض کن hf2 بدون تغییرات یه بازی عرضه شده تو 2012 بهش چه نمره ای میدی ؟
ببينيد وقتي ميگن بهترين بازي تاريخ ....اون بازي و پيشرفتش رو نسبت به زمانش مي سنجن و با بقيه مقايسه مي كنن. :
براي مثال اگه از يه فن متال گير بپرسي شماره ٣ بهتر بود يا ٤ اكثرا ميگن ٣ در صورتي كه شماره ٤ از خيلي لحاظ(گرافيك و انجين و....)بهتر از شماره قبلي بود ولي شماره ٣ در زمان خودش خيلي عالي تر و كاملتر بود

يا مثلا ميگن بهترين كنسول تاريخ مثلا ps 2 بوده كه معنيش اين نيس از ps3 قويتره بلكه در زمان خودش بسيار جريان سازتر و بهتر بوده نسبت به بقيه:d

حالا هم بايد تاثير وقدرت و كيفيت و مرجع بودن هاف لايف رو در زمان انتشارش نسبت به مثلا فاركراي ٣ در زمان انتشارش مقايسه كني

+

گرافيك هاف لايف در زمان خودش يه پله از رقيباش سرتر بود(همون عنصري كه بعضي ها فقط عاشقشن) و همچنين بقيه المانهاش و همين باعث ميشه بعد سالها بازم خيلي كهنه جلوه نكنه
پورتال هم همينطور هست و اگه شما ٣ سال بعد هم برگردي و اين بازي شاهكار با طراحي مراحل و داستان و شخصيتهاي بي نظير رو بازي كني در حد يه بازي كاملا نو ازش لذت مي بري.....

اگرم همين حالا هاف لايف ٢ با همون گرافيك عرضه بشه متاش زير ٨٨ يا ٩٠ اينا نمياد

اقا این hl 2 رو ول کنید تو رو خدا ول کنید شما تا حالا کانتر بازی کردید ؟ همین الان کل بازیکان bo2 تو مولتی رو جمع کنیم نصف انلاین های سرور های کانتر نمیشه .

جالب اینجاست که اونقدر تو خواب فرو رفتی نمیدونی که HL3 خیلی وقته داره ساخته میشه و فقط تائید رسمی نشده ! یعنی باید همه چی تائید رسمی بشه تا بدونی ساخته میشه ! به طور مثال الان همه مثلا مثل روز میدونن AW2 ساخته میشه ولی فقط تائید نشده !
و منبع ؟؟؟
شما که میدونی داره ساخته میشه از کجا میدونی ؟
بله منم میدونم یه روزی متالگیر 6 قراره ساخته بشه، به همچنین کوئیک 5، فقط تائید رسمی نشده !
شما چقدر باهوشی به خدا !
اصلا ساخته بشه، خوش به حال ما که یه بازی دیگه هم بازی میکنیم در کنار تمام بازیا، ربطش چیه الان به موضوع؟

و منبع ؟؟؟
بله منم میدونم یه روزی متالگیر 6 قراره ساخته بشه، به همچنین کوئیک 5، فقط تائید رسمی نشده !
شما چقدر باهوشی به خدا !
از کجا می دونی Quake 5 داره ساخته میشه. ؟ :دی
با توجه به حرفها و حدیثها و گمانه زنیها کاملا تابلو هست که HL3 در حال ساخت هست. منظورش این بود نه حرف تو.

الکی بحث رو عوض نکن کوروش. نپیچون.

پس اگه اینطوریه همه خو بگو Max Payne 4 و Shenmue 2 هم در حال ساخته. بیراهه نرو لطفاً.

از کجا می دونی Quake 5 داره ساخته میشه. ؟ :دی
با توجه به حرفها و حدیثها و گمانه زنیها کاملا تابلو هست که HL3 در حال ساخت هست. منظورش این بود نه حرف تو.

الکی بحث رو عوض نکن کوروش. نپیچون.

پس اگه اینطوریه همه خو بگو Max Payne 4 و Shenmue 2 هم در حال ساخته. بیراهه نرو لطفاً.
وحید جان، من الان اومدم زرنگ بازی دوستمون رو رو کنم که موضوع رو عوض نکنه به هَف لایف 3 که هنوز نشانی ازش نیست،
تو به من میگی موضوع رو عوض نکن با بازی که وجود نداره و به بیراهه نرو؟؟ hello !!! :d
متوجه منظورم نشدی فکر کنم.
گمانه زنی هارو ولش کن، الان ماکرو دامین ثبت کرده تا اسم هیلو 6 !
به این معنی نیست که در دست ساخته، درسته؟ یا نه، در دست ساخته ؟؟؟
حالا حرف و حدیث و گمانه زنی هم شاید الان دل خوشی باشه به جهت اینکه شما علاقه مندی هر چه زودتر بازی رلیز بشه !
ما که نمیگیم نشه، از خدامونم هست بشه، ولی کَن مسئله اینجاست که فعلا خبری نیست، حتی در حد یک عکس رسمی یا یک نشانه از طرف سازنده ها !

و منبع ؟؟؟
شما چقدر باهوشی به خدا !
اصلا ساخته بشه، خوش به حال ما که یه بازی دیگه هم بازی میکنیم در کنار تمام بازیا، ربطش چیه الان به موضوع؟
نه خدا وکیلی منو دست انداختی ؟! یعنی تو خودت نمیدونی که ساخته میشه ؟! برو یکم شابعات دوربر را بخون کاملا به طرز فجیعی تابلو هست که خیلی وقته داره ساخته میشه ! بعضی چیزها نیاز به اثبات کردن نداره به خدا !

Quake 5 ساخته نمیشه چون هیچ صحبتی و حتی کوچکترین شایعی در موردش نیست و خیلی هم تابلو هست که وقتی id بازی rage را میساخت قسمی از تیم روی doom4 کار میکردند و کاملا هم مشخصه که الان برنامشون فقط روی doom4 زوم هست بنابه گفته خودشون و id هم بخواد چیزی را بسازه از قبلش اعلام میکنه مثله همین doom4 .

این چیزها گفتن داره ؟! خودت هم قشنگ میدونی . دلیل این پستت را نمیدونم چیه ؟!

لیست واقعا ایرادهای بزرگ داره و از حد ایرادهای معمول این جور لیست ها هم گذشته قضیه اش!
214920_Cherna-facepalm.gif

بتسدا بیستم شده؟ Crytek سی و دوم؟ ID سی و هفتم؟ Relic پنجاهم؟ یعنی 19 تا استودیوی موفق تر از سازنده سری Elder Scrolls و 49 تا استودیوی کاردرست تر از سازنده Company of Heroes وجود داشت و ما نمی دونستیم؟
ab0df1b3ikzyjfz2ztij.gif

اون وقت اون From Software با اون افتضاحی که سر پورت کردن Dark Souls به PC راه انداخت و با افتخار عنوان بدترین پورت تاریخ رو به خودش اختصاص داد هشتم شده؟ Arkane (با این که خودم دوزش دارم واقعا) شده نهم؟ Playdead با یه دونه بازی Limbo اومد تو لیست 50 استودیوی برتر؟ Vlambeer دیگه چه جور خوردنی یا پوشیدنیه؟ Telltale این وسط چی کار می کنه اصلا؟
1041.gif

یکی دو تا نکته مثبت هم داره، مثل انتخاب Valve به عنوان استودیوی اول و قرار دادن Harmonix توی لیست (که می تونست بالاتر باشه البته)، ولی نکات مثبت لیست در مقابل سوتی هاش گم هستن! :دی

--------------------------------------
خود شرکت ولو هم میدونست که به فکت نمیتونه با بازی های این نسل رقابت بکنه و به خاطر همین نتونست هف لایف 3 رو عرضه کنه ... اون موتور منسوخ و قدیمی نمیتونست جلوی غول هایی که میگین پشیزی ارزش نداره قد علم کنه ...
من شونصد و سی و پنج تا دلیل برای عرضه نشدن HL3 تا به حال از این و اون شنیده بودم، ولی این دلیل شما دیگه...
ab0df1b3ikzyjfz2ztij.gif

البته این که شما عاشق گرافیک هستی، ولی مثال هاتون از یه گرافیک عالی بازی های کنسولیه خوب سلیقه خیلی تک و منحصر به فردیه، ولی گذشته از اینها می دونی که اون Valve یکی از ثروتمندترین کمپانی هاییه که توی صنعت گیم فعال هستند. به نظرت برای اینا کاری داره که موتور بازی شون رو Modify کنند و یه موتور قوی تر بدن؟ اونم در شرایطی که شرکت هایی با ابعاد 100 برابر کوچک تر از Valve دارند این کار رو می کنند؟ وقتی بازی های CD Projekt و 4A فک ملت رو می اندازه پایین به نظرت برای Valve تولید یه همچین گرافیکی کار سختیه؟ اگر این کار رو نمی کنند به خاطر سیاست های زیرکانه همیشگی شونه. Valve اکثر بازی هاش (البته نه همه شون) از لحاظ گرافیک خیلی سنگین نبودند و طوری بودند که روی یه کامپیوتر متوسط (یا حتی ضعیف) هم به سادگی قابل اجرا بودند و هیچ وقت دنبال گرافیک سنگینی که مثل Crysis یا Metro پوست از کله کامپیوتر بکنند نبوده. این یکی از دلایل موفقیت فوق العاده بازی هایی مثل سری Counter-Strike یا پرتال بوده که با وجود گرافیک قابل قبول خیلی سنگین نیستند، و این باعث شده هر کسی با یه کامپیوتر یا لپ تاپ معمولی هم بتونه از اکثر گیم هاشون استفاده کنه و نیازی به گرافیک 1000 دلاری برای اجرای بازی هاشون نباشه...

به نظر خودم هم عرضه نشدن Half-Life 3 تا به حال به علت سیاست ها و زیرکی های همیشگی Valve هستش. یا می خوان یه حال اساسی به گرافیک بازی بدن و ترجیح میدن نسخه بعدی انجین شون روی نسل بعد پیاده بشه، یا این که یه برنامه اساسی برای تغییر و تحول استیم دارند و می خوان HL3 رو اون موقع عرضه کنند که همه به سیستم جدیدشون عادت کنند (HL2 هم عرضه اش رو انقدر طول دادند که استیم راه افتاد و یکی از دلایل موفقیت استیم تو اون قدم های اولش همین HL2 بود).

بقیه بازیاش هم که به درد گیم نت و بازی های مولتی میخوره ( Dota , Counter Strike ,L4D ) ...
به عبارت دیگه: مولتی پلیر قوی دارند که همه مون می دونیم یکی از مهم ترین مزایای یه بازی کامپیوتری قویه و دلیلی هم برای انکار کردن این قضیه نداریم.

محبوبیت این شرکت و سیستم ارائه بازی های آنلاین موسوم به استیم اینا رو تا الان سر پا نگه داشته مگرنه.......
وگرنه چی؟ یعنی اگر فروشگاه استیم نبود به نظرت الان سازنده Half-Life ورشکست شده بود؟ Valve خیلی خیلی قوی تر از اونیه که فکر می کنی...

ایول :دی اگه برید سراغ Portal منم میام طرف Valve :دی خارج از شوخی، به نظر من Portal به تنهایی میتونه یه استودیو رو بالاتر از بقیه قرار بده، حیف که پارسال افتاد با Skyrim وگرنه همه رو له می کرد :دی
دست رو دلم نذار که دلم خونه!
f00z6yz5l95r9ytku4o1.gif

پارسال Skyrim کلی بازی هیولا مثل Portal 2 و Batman: Arkham City که واقعا لیاقت GOTY شدن داشتند رو زد له کرد، اون وقت امسال یه دونه گیم درست و حسابی که واقعا شخصیت GOTY شدن داشته باشه نیومد (شاید به استثنای BL2 که اصلا کاندیدش هم نکردند)!
q7tx301qqpy377y4uei0.gif

نه خدا وکیلی منو دست انداختی ؟! یعنی تو خودت نمیدونی که ساخته میشه ؟! برو یکم شابعات دوربر را بخون کاملا به طرز فجیعی تابلو هست که خیلی وقته داره ساخته میشه ! بعضی چیزها نیاز به اثبات کردن نداره به خدا !
Quake 5 ساخته نمیشه چون هیچ صحبتی و حتی کوچکترین شایعی در موردش نیست و خیلی هم تابلو هست که وقتی id بازی rage را میساخت قسمی از تیم روی doom4 کار میکردند و کاملا هم مشخصه که الان برنامشون فقط روی doom4 زوم هست ننابه گفته خودشون و id هم بخواد چیزی را بسازه از قبلش اعلام میکنه مثله همین doom4 .
این چیزها گفتن داره ؟! خودت هم قشنگ میدونی . دلیل این پستت را نمیدونم چیه ؟!
دوست عزیز، یک مقدار این نگاه offensive خودت رو تغییر بده، یکم متین تر رفتار کن،
والله به خدا ما نه آدم خوار هستیم نه دشمن تو و وَلو و هیلو و اَلن ویک و ریج و نمیدونم هزار تا بازی دیگه :d
ببین شما ضعیف ترین بازی دنیا رو هم نگاه کنی احتمالش هست که شماره بعدی هم ازش ساخته بشه، چه برسه به یکی از گنده ترین ip های وَلو !
شما میگی در حال ساخت بودن اچ ال 3 اثبات نمیخواد، من میگم در حال ساخت نبودنش هم اثبات نمیخواد.
الان شما با حدس و شایعه میخوای ثابت کنی؟
اصلا احتیاجی نیست انقدر پافشاری کنی روی نظراتت که خودتم میدونی روی حدس و گمانه !
همونطوری که ما به تو فشار نمیاریم که نخیر، در حال ساخت نیست !
اون رو که بله، خودشون 100 بار اعلام کردن یک بخش از تیم در زمان ساخت ریج داشته روی دووم 4 کار میکرده، چه پروفی بود الان این؟
حالا اصلا کاری نداریم، هَف لایف 3 بیاد، بسیار هم عالیه، امیدواریم فردا رلیز بشه.
الان سال 2016 هم بگن که به زودی رلیز میشه شما میخوای بگی: بله ما در اولین ماه سال 2013 گفتیم که دارن روی بازی کار میکنن؟؟
نظراتت حالت لانگ شات داره؟ یا واقعا اینطوریه؟؟ ما بدونیم تکلیفمون رو

لیست واقعا ایرادهای بزرگ داره و از حد ایرادهای معمول این جور لیست ها هم گذشته قضیه اش!
214920_Cherna-facepalm.gif

بتسدا بیستم شده؟ Crytek سی و دوم؟ ID سی و هفتم؟ Relic پنجاهم؟ یعنی 19 تا استودیوی موفق تر از سازنده سری Elder Scrolls و 49 تا استودیوی کاردرست تر از سازنده Company of Heroes وجود داشت و ما نمی دونستیم؟
ab0df1b3ikzyjfz2ztij.gif

اون وقت اون From Software با اون افتضاحی که سر پورت کردن Dark Souls به PC راه انداخت و با افتخار عنوان بدترین پورت تاریخ رو به خودش اختصاص داد هشتم شده؟ Arkane (با این که خودم دوزش دارم واقعا) شده نهم؟ Playdead با یه دونه بازی Limbo اومد تو لیست 50 استودیوی برتر؟ Vlambeer دیگه چه جور خوردنی یا پوشیدنیه؟ Telltale این وسط چی کار می کنه اصلا؟
1041.gif

یکی دو تا نکته مثبت هم داره، مثل انتخاب Valve به عنوان استودیوی اول و قرار دادن Harmonix توی لیست (که می تونست بالاتر باشه البته)، ولی نکات مثبت لیست در مقابل سوتی هاش گم هستن! :دی

--------------------------------------

من شونصد و سی و پنج تا دلیل برای عرضه نشدن HL3 تا به حال از این و اون شنیده بودم، ولی این دلیل شما دیگه...
ab0df1b3ikzyjfz2ztij.gif

البته این که شما عاشق گرافیک هستی، ولی مثال هاتون از یه گرافیک عالی بازی های کنسولیه خوب سلیقه خیلی تک و منحصر به فردیه، ولی گذشته از اینها می دونی که اون Valve یکی از ثروتمندترین کمپانی هاییه که توی صنعت گیم فعال هستند. به نظرت برای اینا کاری داره که موتور بازی شون رو Modify کنند و یه موتور قوی تر بدن؟ اونم در شرایطی که شرکت هایی با ابعاد 100 برابر کوچک تر از Valve دارند این کار رو می کنند؟ وقتی بازی های CD Projekt و 4A فک ملت رو می اندازه پایین به نظرت برای Valve تولید یه همچین گرافیکی کار سختیه؟ اگر این کار رو نمی کنند به خاطر سیاست های زیرکانه همیشگی شونه. Valve اکثر بازی هاش (البته نه همه شون) از لحاظ گرافیک خیلی سنگین نبودند و طوری بودند که روی یه کامپیوتر متوسط (یا حتی ضعیف) هم به سادگی قابل اجرا بودند و هیچ وقت دنبال گرافیک سنگینی که مثل Crysis یا Metro پوست از کله کامپیوتر بکنند نبوده. این یکی از دلایل موفقیت فوق العاده بازی هایی مثل سری Counter-Strike یا پرتال بوده که با وجود گرافیک قابل قبول خیلی سنگین نیستند، و این باعث شده هر کسی با یه کامپیوتر یا لپ تاپ معمولی هم بتونه از اکثر گیم هاشون استفاده کنه و نیازی به گرافیک 1000 دلاری برای اجرای بازی هاشون نباشه...

به نظر خودم هم عرضه نشدن Half-Life 3 تا به حال به علت سیاست ها و زیرکی های همیشگی Valve هستش. یا می خوان یه حال اساسی به گرافیک بازی بدن و ترجیح میدن نسخه بعدی انجین شون روی نسل بعد پیاده بشه، یا این که یه برنامه اساسی برای تغییر و تحول استیم دارند و می خوان HL3 رو اون موقع عرضه کنند که همه به سیستم جدیدشون عادت کنند (HL2 هم عرضه اش رو انقدر طول دادند که استیم راه افتاد و یکی از دلایل موفقیت استیم تو اون قدم های اولش همین HL2 بود).

به عبارت دیگه: مولتی پلیر قوی دارند که همه مون می دونیم یکی از مهم ترین مزایای یه بازی کامپیوتری قویه و دلیلی هم برای انکار کردن این قضیه نداریم.

وگرنه چی؟ یعنی اگر فروشگاه استیم نبود به نظرت الان سازنده Half-Life ورشکست شده بود؟ Valve خیلی خیلی قوی تر از اونیه که فکر می کنی...

دست رو دلم نذار که دلم خونه!
f00z6yz5l95r9ytku4o1.gif

پارسال Skyrim کلی بازی هیولا مثل Portal 2 و Batman: Arkham City که واقعا لیاقت GOTY شدن داشتند رو زد له کرد، اون وقت امسال یه دونه گیم درست و حسابی که واقعا شخصیت GOTY شدن داشته باشه نیومد (شاید به استثنای BL2 که اصلا کاندیدش هم نکردند)!
q7tx301qqpy377y4uei0.gif
در مقابل مثال خوبت یه مثال واسه بحث مولتی و این جور چیزها واسه کنسول میارم:
بازی Killzone 3 یکی از کله گنده های سونی بود که کلی روش مانور داد. گرافیک فوق خفنی داشت بازی، FPS یود و مولتی پلیر هم داشت. پس اگر بنا به قول اون بنده خدا که می گه بازیهای شیر فلکه (:دی) به درد گیم نت می خوره، ما هم بگیم Killzone 3 به درد گیم نت می خوره؟ یا مثلا بگیم چون Heavy Rain مولتی نداره بره سطل آشغالی؟
اینها همه اش بهانه هست. چیزی ندارن بگن، بهانه بنی امیه میگیرن.

دوست عزیز، یک مقدار این نگاه offensive خودت رو تغییر بده، یکم متین تر رفتار کن،
والله به خدا ما نه آدم خوار هستیم نه دشمن تو و وَلو و هیلو و اَلن ویک و ریج و نمیدونم هزار تا بازی دیگه :d
ببین شما ضعیف ترین بازی دنیا رو هم نگاه کنی احتمالش هست که شماره بعدی هم ازش ساخته بشه، چه برسه به یکی از گنده ترین ip های وَلو !
شما میگی در حال ساخت بودن اچ ال 3 اثبات نمیخواد، من میگم در حال ساخت نبودنش هم اثبات نمیخواد.
الان شما با حدس و شایعه میخوای ثابت کنی؟
اصلا احتیاجی نیست انقدر پافشاری کنی روی نظراتت که خودتم میدونی روی حدس و گمانه !
همونطوری که ما به تو فشار نمیاریم که نخیر، در حال ساخت نیست !
اون رو که بله، خودشون 100 بار اعلام کردن یک بخش از تیم در زمان ساخت ریج داشته روی دووم 4 کار میکرده، چه پروفی بود الان این؟
حالا اصلا کاری نداریم، هَف لایف 3 بیاد، بسیار هم عالیه، امیدواریم فردا رلیز بشه.
الان سال 2016 هم بگن که به زودی رلیز میشه شما میخوای بگی: بله ما در اولین ماه سال 2013 گفتیم که دارن روی بازی کار میکنن؟؟
نظراتت حالت لانگ شات داره؟ یا واقعا اینطوریه؟؟ ما بدونیم تکلیفمون رو

کوروش جان quake 5 که فعلا اصلا خبری نیست ازش. id توی QC2012 گفت حتی پروژه های موبایلشون رو هم کنسل کردن و تمام استودیو متمرکز شدن روی Doom 4 تا یه عنوان Triple A کامل بسازن. البته خوب مطمئنن plan هایی برای ساخت نسخه ی 5 دارن ولی فعلا بعید میدونم اصلا ساختش کلید خورده باشه.
HL 3 هم دیگه اظهر من الشمس هست ساختش کوروش:d. اینقدر توی این مدت آرت وورک و صحبت از انجین جدید و.... اومده برای این بازی که دیگه 1درصد هم شکی باقی نگذاشته:).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or