50 استودیو بازیسازی برتر تاریخ از دید مجله EDGE

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
izg9iykkin3dfbhap42.jpg

مجله معتبر EDGE در اقدامی 50 استودیو برتر تاریخ (دنیا) را در آخرین شماره از نشریه خود معرفی کرده است .

خُب رتبه 1 سورپرایزتون نمیکنه . اونها ValVe خالق سری بازی های Portal و Half-Life را به عنوان بهترین استدیو بازی سازی تاریخ معرفی کرده اند .

Top 50:
1. Valve
2. Mojang
3. Nintendo EAD
4. Platinum Games
5. Naughty Dog
6. Rockstar North
7. Bungie
8. FromSoftware
9. Arkane Studios
10. Riot Games
11. Epic Games
12. Media molecule
13. Dice
14. Kojima Productions
15. Irrational
16. ArenaNet
17. Blizzard
18. Rocksteady
19. Ubi Montreal
20. Bethesda
21. Double Fine
22. Terry Cavanagh
23. Thatgamecompany
24. Gearbox
25. 343
26. Firaxis
27. EA Canada
28. Bioware
29. Eidos Montreal
30. Playdead
31. Sony online entertainment
32. Crytek
33. Redlynx
34. Vlambeer
35. CCP
36. Telltale
37. Id
38. Ninja theory
39. Quantic Dream
40. Codemasters
41. Criterion
42. Mossmouth
43. Harmonix
44. Sony Santa Monica
45. Capybara
46. Creative assembly
47. Halfbrick
48. Wayforward
49. Jagex
50. Relic

آخرین ویرایش:
معما!این اولیش:دی
شما هم دلایل برتری بایوشاک رو از هاف لایف بگو!
مگه من ادعا کردم bioshock از half life 2 بهتره ؟
من هر موقع چنین ادعایی کردم . اون موقع علتشم میگم .
شما و یا افراد هم عقیدتون وقتی نظر شخصیتونو رو حکم میدونید . خب ثابتش کنید .

اگر به متا باشه و بازی شوتر باشه پس Metroid Prime با متا 97 هم جز بهترین شوتر‌های تاریخیه اگر باز به متا باشه Super Mario Galaxy بهترین تو سبک خودش با متا 97 اگر بازهم به متا باشه The Legend of Zelda Ocarina of Time با متا 99 بهترین بازی تاریخه به همین آسونی:d

هيچگاه نميشه بصورت فكت گفت فلان بازي بهترين بازي سبك x هست و يا بهترين بازي تاريخ هست و ....چون پارامترهاي فوقالعاده زيادي توش دخيل هستن...ولي ميشه به راحتي چند بازي رو به عنوان بهترين هر سبك يا ترين ها انتخاب كرد
Half life هم چه شماره يكش و چه شماره دوش جزو بهترين بازيهاي تاريخ بازيهاي رايانه اي هستن و بالطبع جزو بهترين هاي سبك fps و اگه كسي يا جايي هم حتي بگه بهترين تاريخ هست هم بيراه نگفته(فكت نيست ولي نظر يا رايش قابل درك و قابل قبول هست)اونايي هم كه قبول ندارن اين بازي جزو بهترين هاس(حالا نگفتيم حتما بهترين)يا مطمينا بازي رو به زمانش انجام ندادن و يا كامل درك نكردن(اگه از سبكش خوششون نياد هم كه نميان تاپيكش و در موردش نظر نميدن:d)

+

حالا اينو در نظر داشته باشيد كه valve به جز همين هاف لايف ip هاي فوق العاده سطح بالايي مثه portal و counter و l4d و dota 2هم داره(تنوع ip زيادي داره بر عكس مثلا متال گير يا جي تي اي كه سالهاس سازنده هاش رو يه عنوان تمركز كردن) و علاوه بر اون شبكه اي مثه استيم داره كه فقط يه صاحب پلتفرم مثه ايكس باكس لايو و .... ميتونن باهاش رقابت كنن

آخرین ویرایش:
بهترین FPS که هیچ بماند :arrowd:
8vbwiv84t8ex3t428yew.jpg

2-3 صفحه قبل هم بودا/:)

فَکت هم هست;;)
همین (( فکت هم هست . )) مسئله سازه . اگه فکته ثابتش کن .

---------- نوشته در 08:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 PM ارسال شده بود ----------

اگر به متا باشه و بازی شوتر باشه پس Metroid Prime با متا 97 هم جز بهترین شوتر‌های تاریخیه اگر باز به متا باشه Super Mario Galaxy بهترین تو سبک خودش با متا 97 اگر بازهم به متا باشه The Legend of Zelda Ocarina of Time با متا 99 بهترین بازی تاریخه به همین آسونی:d
در نتیجه half life 2 بهترین fps تاریخ نیست .

---------- نوشته در 08:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:48 PM ارسال شده بود ----------

در نتیجه half life 2 بهترین fps تاریخ نیست .
نگفتم نیست گفتم Metroid Prime هم همراه HL 2 جز بهترین‌های تاریخه چه از نظر متا چه GS

این که جایزه رو تو VGA دادن دیگه من چطور اثباتش کنم آخه ولی نکته اساسی همینه که دوستمون بش اشاره کرد:arrowd:
هيچگاه نميشه بصورت فكت گفت فلان بازي بهترين بازي سبك x هست و يا بهترين بازي تاريخ هست و ....چون پارامترهاي فوقالعاده زيادي توش دخيل هستن...ولي ميشه به راحتي چند بازي رو به عنوان بهترين هر سبك يا ترين ها انتخاب كرد

جداً این تاپیک داره ترسناک میشه من ترجیح میدم یه 3-4 ساعتی اینورا آفتابی نشم:-"

مشکل شما و دوستانتون در رابطه با HL2 اینه که این بازی رو زمان خودش بازی نکردید (شک ندارم تو این موضوع). و احتمالا همین یکی دو سال پیش بازیش کردید و دلیل این همه تعریف ها رو متوجه نمیشید و فکر میکنید بزرگنماییه. HL2 رو برای اولین بار باید تو زمان خودش بازی میکردید تا متوجه میشدید چقدر از لحاظ گیم دیزاین، فیزیک، storytelling و ... جلوتر از زمان خودشه. یعنی اصلا یه جورایی این بازی نسبت به بقیه هایلایت بود، فرق داشت با همه بازیها، یه مدل جدید و منحصر به فرد خودش رو داشت و روند بازی به قدری Perfect بود که تا حالا نمونش دیده نشده بود. مثلا یه نمونش هم همین Halo 1 ـه که سال 2001 میانگین امتیاز 97 با کلی تعریف و تمجید به دست آورد، ولی وقتی سال 2011 دوباره عرضه اش کردن میانگینش شد 82. هر بازی رو نسبت به استاندارد زمان خودش میسنجن که HL2 نسبت به بازیهای همدوره خودش حداقل یه پله بالاتر بود.

مگه من جایی از HL2 بد گفته بودم تا حالا؟:-/ :دی

در کمترین حالت ممکنه اختلاف سنی من با تو با توجه به اون چیزی که تو پروفایلت نوشتی 8 ساله! ...
روز رلیز بازی هف لایف 2 بازی رو روی 3 تا سی دی گرفتم که کلا مشکل داشت ...از مرحله دوم به بعد کلیه NPC ها فریز میشدن و کسی دیگه از جاش تکون نمیخورد و طرف جلوی در خشکش میزد و نمیشد بازی رو ادامه بدیم .... با 2 تا پچ 3-4 کیلوبایتی این مشکل سریعا حل شد.(اون موقع هنوز بازی سنتر نبود و به جاش بازی دات بود).... همه چیزو دقیق نوشتم که نگید بازی رو 2 ساله بازی کردین!:>b-)
امیدوارم قضیه سن و سال و بازی نکردن زمان رلیز بازی و از این جور چیزا حل شده باشه دیگه و همه خودشونو بزرگتر و صاحب کمالات بیشتر ندونن!...
راجع به گرافیک و گیمپلی و فیزیک و همه چیز بازی تو تاپیک های مختلف حسابی از خجالت همدیگه در اومدیم . هر کسی نظری داره و سلیقه ای ... من بازی رو تو گرافیک میبینم و داستان های عظیم و گیمپلی اینگیجینگ و صحنه های سینمایی و مهیج . که ساخته های این شرکت با اون موتور اصلا این قابلیت ها رو نداره ... صحنه های سینماتیک هوی رین،آنچارتد،مدل سازی اِنِمی های گیرز ،داستان مس افکت،خشونت و گرافیک مهیب گآد آو وآر با اون عظمت تکسچرینگ و اون سخت افزار پلی 3،بینهایت داستان،صحنه های سینمایی و صدا گذاری های سری متال گیر (مخصوصا متال گیر 4 و مخصوصا آخرای بازی که اسنیک داشت از اون تونل داغ رآکتور عبور میکرد که اشک منو درآورد)رو نمیشه با بازی پورتال و ایده سوراخ باز کردن و از اینجا به اونجا رسیدن مقایسه کرد...
خود شرکت ولو هم میدونست که به فکت نمیتونه با بازی های این نسل رقابت بکنه و به خاطر همین نتونست هف لایف 3 رو عرضه کنه ... اون موتور منسوخ و قدیمی نمیتونست جلوی غول هایی که میگین پشیزی ارزش نداره قد علم کنه ...
بقیه بازیاش هم که به درد گیم نت و بازی های مولتی میخوره ( Dota , Counter Strike ,L4D ) ...
محبوبیت این شرکت و سیستم ارائه بازی های آنلاین موسوم به استیم اینا رو تا الان سر پا نگه داشته مگرنه.......

یه چیز جالب اینه که هروقت میگی در زمان خودش بازی نکردند بازیو میان شونصد تا دلیل میارند که آره ما بازی کردیمو اینا:))
هیتر جماعت بی نظیره

نگفتم نیست گفتم Metroid Prime هم همراه HL 2 جز بهترین‌های تاریخه چه از نظر متا چه GS
در بهترین ها بودن فرق داره با بهترین بودن . مثلا همین Metroid Prime بازی بزرگی هست یا سری halo که سری بزرگیه یا مثلا همون bioshock . ما به هیچ وجه نمیتونبم ثابت کنیم کدوم بازی بزرگ تره . پس همشون جز بهترین بازی ها تو سبک خودشون هستند ولی هیچ کدومشون بهترین نیست . پس حرف کسایی که میگن half life 2 بهترینه و اینو فکت میدونن اشتباهه .

در بهترین ها بودن فرق داره با بهترین بودن . مثلا همین Metroid Prime بازی بزرگی هست یا سری halo که سری بزرگیه یا مثلا همون bioshock . ما به هیچ وجه نمیتونبم ثابت کنیم کدوم بازی بزرگ تره . پس همشون جز بهترین بازی ها تو سبک خودشون هستند ولی هیچ کدومشون بهترین نیست . ژس حرف کسایی که میگن half life 2 بهترینه و اینو فکت میدونن اشتباهه .
Bioshock اصلا شوتر خالص نیست. همه اینا بازی‌های بزرگی هستند و تو نسل و سبک خودشون بهترین ولی الان مثلا بلدور گیت رو ریمیک کردن برای این نسل چرا نتونست مثل شاهکار BioWare بشه چون سلیقه‌ها و معیار‌ها فرق کرده با اینکه بازی کلی چیز جدید بهش اضافه شده بود گفتم اگر به متا باشه The Legend of Zelda Ocarina of Time با 99 از GTA IV با 98 هم سرته

Bioshock اصلا شوتر خالص نیست. همه اینا بازی‌های بزرگی هستند و تو نسل و سبک خودشون بهترین ولی الان مثلا بلدور گیت رو ریمیک کردن برای این نسل چرا نتونست مثل شاهکار BioWare بشه چون سلیقه‌ها و معیار‌ها فرق کرده با اینکه بازی کلی چیز جدید بهش اضافه شده بود گفتم اگر به متا باشه The Legend of Zelda Ocarina of Time با 99 از GTA IV با 88 هم سرته

88 نه ، 98 :d

Bioshock اصلا شوتر خالص نیست. همه اینا بازی‌های بزرگی هستند و تو نسل و سبک خودشون بهترین ولی الان مثلا بلدور گیت رو ریمیک کردن برای این نسل چرا نتونست مثل شاهکار BioWare بشه چون سلیقه‌ها و معیار‌ها فرق کرده با اینکه بازی کلی چیز جدید بهش اضافه شده بود گفتم اگر به متا باشه The Legend of Zelda Ocarina of Time با 99 از GTA IV با 98 هم سرته
دقیقا منظورتو متوجه نشدم .
اتفاقا همین baldurs gate مثال خیلی خوبیه . وقتی این بازی عرضه شد همه لقب بهترین نقش افرینی تاریخ رو دادن ولی با گذشت زمان و با عرضه ی بازی های بالغ تر دیگه baldurs gate بهترین نقش افرینی تاریخ نیست . چون گذشت زمان همه چیو تغییر داده و gamer دوست داره به جای این که یه بازی قدیمی تجربه کنه یه بازی جدید تر مثل never winter nights یا dragon age: origins رو بازی کنه . قضیه ی half life هم همینه شاید این بازی زمان خودش بهترین بوده ولی اون زمان گذشته و بازیای جدید تری اومدن .

valve رو وقتی DOTA 2 بازی کردم شناختم اما بقیه ی لیست به نظرم چرته
ولی خدایی کیف کردم Nintendo EAD از همه استودیو های سونی و مایکروسافت بالاتره :d

دوستان میشه خودتون شخصاً برخورد نکنید تو تاپیک انتقادات که گفتین اون دکمه گزارش تخلف هم که هست دیگه شما بیخیل بشید;)

:spam::sorry:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or