50 استودیو بازیسازی برتر تاریخ از دید مجله EDGE

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
izg9iykkin3dfbhap42.jpg

مجله معتبر EDGE در اقدامی 50 استودیو برتر تاریخ (دنیا) را در آخرین شماره از نشریه خود معرفی کرده است .

خُب رتبه 1 سورپرایزتون نمیکنه . اونها ValVe خالق سری بازی های Portal و Half-Life را به عنوان بهترین استدیو بازی سازی تاریخ معرفی کرده اند .

Top 50:
1. Valve
2. Mojang
3. Nintendo EAD
4. Platinum Games
5. Naughty Dog
6. Rockstar North
7. Bungie
8. FromSoftware
9. Arkane Studios
10. Riot Games
11. Epic Games
12. Media molecule
13. Dice
14. Kojima Productions
15. Irrational
16. ArenaNet
17. Blizzard
18. Rocksteady
19. Ubi Montreal
20. Bethesda
21. Double Fine
22. Terry Cavanagh
23. Thatgamecompany
24. Gearbox
25. 343
26. Firaxis
27. EA Canada
28. Bioware
29. Eidos Montreal
30. Playdead
31. Sony online entertainment
32. Crytek
33. Redlynx
34. Vlambeer
35. CCP
36. Telltale
37. Id
38. Ninja theory
39. Quantic Dream
40. Codemasters
41. Criterion
42. Mossmouth
43. Harmonix
44. Sony Santa Monica
45. Capybara
46. Creative assembly
47. Halfbrick
48. Wayforward
49. Jagex
50. Relic

آخرین ویرایش:
واقعا که بعضی باید برند قاچ خور بازی کنند به جای HL :d
چندتا دلیل میارم که چرا ولو باید اول لیست باشه:
1-اولا کدوم شرکت بهترین بازی دهه گذشته رو داشته؟ خوب معلومه ولو با بازی HL
راکستار داشت با rdr
2-دوما کدوم شرکت یکی از بی نقص ترین ای پی های روزگار رو تو لید کرده؟ خوب معلومه ولو با بازی PORTAL 1 ,2 چرا؟؟ چون که این بازی علاوع بر حفظ استانداردهای سبک خودش اون ها رو برد بالا و نوآوری های فراووانی هم داشت و کمترین میزان نقص ازقبیل باگ و مشکلات گرافیکی گیم پلی و کمبود داستان و... رو تو خودش نداشت و هرجور حساب کنی متای 100 هم براش کمه که کافیه برید تجربه اش کنید تا ببینید چی میگم
به نظرم کونامی متالگیر رو تولید کرده !
بانجی هیلو رو خلق کرد !
و ... و ... و ...
3-کدوم شرکت محبوب ترین سیستم بازی دنیا رو داره؟ خوب معلومه ولو با استیم
مسلما ایکس باکس لایو !
4-کدوم شرکت تو کنسول سازی جرئت داره طرف SEGA , MICRO , SONY , NINTENDO بشه؟ خوب معلومه ولو با کسنول جدیدش این ریسک رو کرده
کنسول نیست که اون عزیزم !!!!
این بولد شده ی بالا رو هم ویرایش کن، خوبیت نداره !!!
5-کدوم شرکت پدر سبک شوتره؟ خوب معلومه با بازی HL که الان هم هیچی کم نداره به شرطه اینکه از دید یه هیتر بهش نگاه نکنید
اون که عمو کارمکه باوووووو با اید سافتوِر !! /:)
6-کدوم شرکت کسی مثل GABE رو داره؟کدوم کسی به این فرد میرسه؟کی مثل این فرد شوتر رو معنی کرده؟....
.....
7-کدوم شرکت 90 درصد عناوینش بالا 90 متا دارند؟اونم عناوینی که تو سبک خودشون رقیب زیاد دارند؟ معلومه ولو با پرتال و هاف لایلف و...
راک استار، سَنتا مونیکا، بانجی، و ... و ... و ...
8-کدوم شرکت شلوغ ترین سرور های گیم رو داره؟ایا با وجود COUNTER و DOTA کسی و شرکتی به جز ولو شایسته پاسخ به این سوال هست؟نه واقعا هست؟
رفتی سرور بازی های دیگه رو ببینی؟ مثلا COD
9-کدوم شرکت وقتی بازیهاش ریلیز می شند برترین باخوردها رو داره و هیچ کس نمیگه عناوینش افت کردند؟
بانجی؟ :d یا مثلا راکستار ؟ یا مثلا ناتی داگ ؟؟؟ و ... و ... و ...
10-کدوم شرکت به مخاطبش احترام میذاره و اطلاعات الکی و کذب به طرفداراش نمیده؟
کدوم شرکت این کارو میکنه ؟؟؟؟
11-کدوم شرکت تریلرش با بازیش مو نمیزنه؟
از اون سوالای مفهومی بودا که هر کسی از عهده جواب دادنش نمیاد !!!
12-کدوم شرکت سال ها رو یه بازی کار میکنه و خاموش میمونه ولی بازم جذابیت داره و عهیچ کس از بازیاش خسته نمیشه؟
بلیزارد ؟؟؟
13-کدوم شرکت مثل ولوه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

=============================================================================
حالا وَلو به عنوان بهترین انتخاب شده رفته !!
نو آفِنس !!
ولی دیگه زیاده روی نکن :d

آخرین ویرایش:
چند تا جمله میبندم اگه خواستی بدونی که خدا را شکر اگه ندونستی که دیگه هیچی !

همین valve که میگی تو 10 سال پیش گیر کرده اولا سال 2007 قسمت دوم اپیسود HL2 را تو The Orange Box عرضه کرد و میانگین بازی شد 96 !! و بعد بازی PORTAL را اورد روی PC که میانگینش شد 90!! و بعد PORTAL 2 را اورد روی کنسولها و میانگینش شد 95 !! بعد همین نسل دوتا بازی Left 4 Dead ساخت که میانگینشون شد 89 !!

حالا چون HL3 را نساخته پس این شرکت یعنی تنبله و لیاقت نداره ؟؟! لیاقتش را تو همین نسل نشون داده که 3 تا عنوان داده بیرون همشون بالای 90 میانگین اوردند !

لابد با استنباط های تو باید نتیجه بگیریم که Blizzard هم هیچ کارست تو همون 10 سال پیش گیر کرده؟ و REMEDY هم همینطور بعد مکس پین یدونه AW ساخته و بازیه بعدیشون رفته نسل بعد!! id software هم همینطور و valve همینطور و.....................؟! باز خوبه والو برعکس خیلی از شرکت ها که پُزش را میدی این نسل 6 تا بازی داده بیرون !! میدونی یعنی چی 6 تا بازی ! و همشون هم موفقن با امتیازات بالا .

اینها را گفتم بدونی مسخره کردن valve مساویست با مسخره کردن خودت و باعث بشن همه برات با گه گهه بخندند ;;)

قبلا هم گفتم و این یه نظر شخصی نیست قشنگ میگم که بدونی این یه فکته fact ! کسی که ادعای fps باز بودن داره و طرفدار شوتر اول شخص باشه و نتونه HL را درک کنه باید اسمش را خط بزنه ! مخصوصا اونی که میگه من فنه پلتفورم PC هستم ! چون HL2 یه بازی هست که سطح استاندارد بسیار بالایی را وارد این سبک کرده و باعث شده درک و عمق و منطق یه بازیی را بالا ببره باعث شده تو یک بازی با منطق و درک خودت بری جلو . فیزیکی وارد بازی کرده که قانون جاذبه و وزن دار بودن اجسام را به صورت بسیار کاربردی در بازی خلق کرده که هنوز هم هنوزه بازی ای نیست که از این حیس بتونه نزدیکش بشه ! یعنی تو بازی فیزیکی وجود داره که با عقل و منطق خودت هر لحظه و هر ان میتونی گیم پلی بازی را دگرگون کنی ! و این باعث شده گیم پلی بازی به شدت داینامیک باشه !

اگه شناخت کوچیکی از من داشته باشی ؟! باید بدونی که من فنه 360 هستم ! ولی باید عرض کنم قضیه HL2 فرق میکنه ! من فنه خیلی بازی هستم مثل HALO و DOOM و AW و GEARS و ......... و جزو بهترین بازیهایی هستند که تا الان انجام دادم ولی قضیه HL2 برام خیلی فرق میکنه ! کلا HL2 را هیچ وقت با بقیه بازیا مقایسه نمیکنم چون این بازی تو یک فاز دیگست و سطح استانداردش خیلی بالاتر از هر عنوان دیگست چون شرکت VALVE نشون داد که از لحاظ بازی سازی به درک مطلق رسیده ! حالا هرکی نمیتونه HL2 را درک کنه مشکل منو و طرفداراش و این همه سایت نیست ! تنها بازی که از لحاظ کامل بودن تو سبک FPS میتونه با HL رقابت کنه HALO هست ولی با این همه حال گیم پلیه HL2 را کامل تر میدونم چون کاملا واقع گراست و فیزیکش استثنایی هست .
اول برید تحقیق کنید که ببینید چرا تو مراسم VGA اومدند بازی 10 سال اخیر را HL2 انتخاب کردند ؟! برید ببینید چرا EDGE که معروفترین مجلست اومده VALVE را بهترین بازیساز اعلام کرده ؟ برید تحقیق کنید که چرا از زبان خیلی از بازیسازها HL2 بهترین شوتر تاریخه ؟! و چرا میانگین بازی شده 96 ؟!! چرا و چراها ؟!! نظر شخصی تا حدودی میتونه درست باشه به شرط اینکه دیگه حقایق را زیر پا نزاره !
مشکل خیلی ها اینجا اونطور که فهمیدم مشکل کم سنو سال بودن بعضی از کاربرای اینجاست ! حالا نمیگم همه ولی اکثریت اینطوره برای درک یه بازی باید ادم اون سن لازم را داشته باشه ! کسی که با 9 و 10 سال سن بشینه HL2 را بازی کنه انتظار اینو نباید داشت که بتونه با منطق کامل بازی را درک کنه .
الان توجه کنی خیلی از بازیسازهای قدیم همشون رفتن زیر سوال ! و بازیسازهای امروزی که تازه پر و بال باز کردند شده محبوب دلها ! فکر میکنی علتش چیه ؟
چندتا سوال برام پیش اومد:
1. خود شما چندسالتون هست؟
2. شما به خیاطی وارد هستید؟ ( چون خوب همه چیز رو میبری و میدوزی برای خودت)
اما چند تا نکته:
- بازی هاف لایف 2 یه سری وِیژگی ها داره که تقریبا میشه گفت برای اولین بار با این بازی وارد این صنعت شدند
- همین دلیل بالا باعث شد موندگار بشه تو ذهن خیلی ها ( از جمله خودم)
- اما از لحاظ داستانی و فضا و دنیای خلق شده بازهای بالاتری داریم
- مقایسه نکردن این بازی با بازی های دیگه توسط شما هم علتش صرفا فن بودن و قدیسه شدن عنوان براتون هست و این باعث میشه ذهنتون هر چیزی غیر از اون رو پس بزنه و اگرنه هرچیزی رو باید مقایسه کرد از جهات مختلف.
- جدا از این بازی ، valve جایگاهش اصلا درست نیست . که البته اهمیتی هم نداره از نظر من
- اون vga هم بهتر اول یه نگاهی به انتخاب خودش تو سال 2004 بندازه بعد مثل شما جو گیر یشه و بازی دهه انتخاب کنه . تو سال 2004 خود VGA به جای هاف لایف GTA:SA رو انتخاب کرد بعد 8 سال بعدش یهو فهمیدن ای دل غافل بازی دهه رو اعلام کنیم ( بازی دهه ای که نمیتونه بازی سال عرضه باشه ) پس این نشون میده بحث سلیقه خیلی تاثیر تو انتخاب داره واین داستان فکت و ... زاده ذهن شماست ، چون دوست دارید اونچه خودتون میپسنید به بقیه القا کنید.
............................
موفق باشی جوون

بعد بحث دوستان به این نتیجه رسیدم که هاف لایف بازی مزخرفیه انقد مزخرف که سازندش10 جرات نکرده نسخه جدید ازش عرضه کن کهاون افتضاح از یاد همه بره.
پورتال هم اخه شد بازی؟؟یه دختر همش داره دیوار ملت رو سوراخ میکنه..واقعا که همچین استودیو رو باید از دیوراش رفت بالا و.. به اتیش کشید الله اکبر

Valve هم مسلما هیترهای زیادی داره ولی با این انتخاب به عنوان بهترین استودیو و HL2 به عنوان بهترین بازی دهه اخیر هیترهاش میتونن برن بمیرن .
یه متن جالب توسایتشون هست که نشون میده واقعا چرا همه بازیهاشون شاهکاره :
[LTR]We’ve been boss-free since 1996.

Imagine working with super smart, super talented colleagues in a free-wheeling, innovative environment—no bosses, no middle management, no bureaucracy. Just highly motivated peers coming together to make cool stuff. It’s amazing what creative people can come up with when there’s nobody there telling them what to do.

[/LTR]

با توجه به خبری که روی سایت Edge قرار گرفته این انتخاب ها بر اساس فعالیت های یک سال اخیر استودیو ها انتخاب شده و اصلا حرفی از بهترین استودیو تاریخ زده نشده .
Yesterday, we introduced the Edge Developer Awards, a new, annual list of the leading studios working in videogame development.
We're picking the 50 best game developers in the world - which would you choose? | | Edge Online

اگه با این دید به لیست نگاه کنیم شاید یکسری از انتخاب ها منطقی تر به نظر بیاد.

خُب این لیست جدید رو طبق گفته خودشون سالانه معرفی میکنن (a new annual list) و اگر بخوان طبق فعالیت های 1 سال اخیر این لیست رو چیده باشن خیلی از استودیو ها باید حذف بشن چون توی 1 سال گذشته بازی بیرون ندادن یا فعالیتی نداشتن !
بعید میدونم منظورشون چنین چیزی باشه . هر سال لیست تغییر میکنه یا به روز میشه اما با همون مضمون بهترین استودیو های دنیا، تاریخ، کل دوران و...

چندتا سوال برام پیش اومد:
1. خود شما چندسالتون هست؟
2. شما به خیاطی وارد هستید؟ ( چون خوب همه چیز رو میبری و میدوزی برای خودت)
اما چند تا نکته:
- بازی هاف لایف 2 یه سری وِیژگی ها داره که تقریبا میشه گفت برای اولین بار با این بازی وارد این صنعت شدند
- همین دلیل بالا باعث شد موندگار بشه تو ذهن خیلی ها ( از جمله خودم)
- اما از لحاظ داستانی و فضا و دنیای خلق شده بازهای بالاتری داریم
- مقایسه نکردن این بازی با بازی های دیگه توسط شما هم علتش صرفا فن بودن و قدیسه شدن عنوان براتون هست و این باعث میشه ذهنتون هر چیزی غیر از اون رو پس بزنه و اگرنه هرچیزی رو باید مقایسه کرد از جهات مختلف.
- جدا از این بازی ، valve جایگاهش اصلا درست نیست . که البته اهمیتی هم نداره از نظر من
- اون vga هم بهتر اول یه نگاهی به انتخاب خودش تو سال 2004 بندازه بعد مثل شما جو گیر یشه و بازی دهه انتخاب کنه . تو سال 2004 خود VGA به جای هاف لایف GTA:SA رو انتخاب کرد بعد 8 سال بعدش یهو فهمیدن ای دل غافل بازی دهه رو اعلام کنیم ( بازی دهه ای که نمیتونه بازی سال عرضه باشه ) پس این نشون میده بحث سلیقه خیلی تاثیر تو انتخاب داره واین داستان فکت و ... زاده ذهن شماست ، چون دوست دارید اونچه خودتون میپسنید به بقیه القا کنید.
موفق باشی جوون
کسایی که منو میشناسن میدونن من چند سالمه.

شما الان با کل دنیا و سایتها مشکل داری که چرا HL2 بهترین شوتره ؟! شما میتونی دلیل بیاری که چرا یه شوتر دیگه میتونه از HL2 بهتر باشه ؟!
والو همین نسل هم یه FPS بنام PORTAL ساخت و نشون داد که چقدر خلاقیت داره کارش و از این نشر بیرقیبه .

سال 2004 منتقدها فرق میکردند و هر سال منتقد ها عوض میشه و امسال منتقدهایی که وجود داشته باور داشتند hl2 بهتریبن بازیه 10 ساله اخیره ! بالاخره اگه شرط رو اینه که vga را زیر سوال ببری پس باید پای لرزش هم باشی و در اینده از هرجهت این حرفت بر علیهت استفاده میشه !

من کاری به حرفات ندارم در کل !
چطور کسایی که شمارو میشناسند میدونن شما چند سالتونه
ولی فرضا شما که نه حسین رو نه امیر رو نه نیما رو نمیشناسی، رو چه حساب میگی یه مُشت بچه که نمیدونن 15 سال قبل چه بازی خوب بوده و با شرکت های امروز فهمیدن گیم چیه ؟؟؟
همه حرفات همیشه به تناقض میخوره،
مثل همه استدلال هایی که داری در مورد بازی های مورد علاقت !!!

من کاری به حرفات ندارم در کل !
چطور کسایی که شمارو میشناسند میدونن شما چند سالتونه
ولی فرضا شما که نه حسین رو نه امیر رو نه نیما رو نمیشناسی، رو چه حساب میگی یه مُشت بچه که نمیدونن 15 سال قبل چه بازی خوب بوده و با شرکت های امروز فهمیدن گیم چیه ؟؟؟
همه حرفات همیشه به تناقض میخوره،
مثل همه استدلال هایی که داری در مورد بازی های مورد علاقت !!!
مشکل شما و دوستانتون در رابطه با HL2 اینه که این بازی رو زمان خودش بازی نکردید (شک ندارم تو این موضوع). و احتمالا همین یکی دو سال پیش بازیش کردید و دلیل این همه تعریف ها رو متوجه نمیشید و فکر میکنید بزرگنماییه. HL2 رو برای اولین بار باید تو زمان خودش بازی میکردید تا متوجه میشدید چقدر از لحاظ گیم دیزاین، فیزیک، storytelling و ... جلوتر از زمان خودشه. یعنی اصلا یه جورایی این بازی نسبت به بقیه هایلایت بود، فرق داشت با همه بازیها، یه مدل جدید و منحصر به فرد خودش رو داشت و روند بازی به قدری Perfect بود که تا حالا نمونش دیده نشده بود. مثلا یه نمونش هم همین Halo 1 ـه که سال 2001 میانگین امتیاز 97 با کلی تعریف و تمجید به دست آورد، ولی وقتی سال 2011 دوباره عرضه اش کردن میانگینش شد 82. هر بازی رو نسبت به استاندارد زمان خودش میسنجن که HL2 نسبت به بازیهای همدوره خودش حداقل یه پله بالاتر بود.
نه بابا ، خودتی ؟
مگه من جایی از HL2 بد گفته بودم تا حالا؟:-/ :دی

آخرین ویرایش:

شما الان با کل دنیا و سایتها مشکل داری که چرا HL2 بهترین شوتره ؟! شما میتونی دلیل بیاری که چرا یه شوتر دیگه میتونه از HL2 بهتر باشه ؟!
والو همین نسل هم یه FPS بنام PORTAL ساخت و نشون داد که چقدر خلاقیت داره کارش و از این نشر بیرقیبه .

سال 2004 منتقدها فرق میکردند و هر سال منتقد ها عوض میشه و امسال منتقدهایی که وجود داشته باور داشتند hl2 بهتریبن بازیه 10 ساله اخیره ! بالاخره اگه شرط رو اینه که vga را زیر سوال ببری پس باید پای لرزش هم باشی و در اینده از هرجهت این حرفت بر علیهت استفاده میشه !
حالا من که شما رو نمیشناسم میخوام بدونم چندسالته؟ ( بنا به حرفی که خودت توپستت گفتی)
من با هیچی غیر از حرف غیر منطقی مشکل ندام. نه گفتم هاف لایف بده . نه گفتم اشغاله و ... . زمان خودش هم بازیش کردم اون زمان هم لذت بردم . دلیل نمیخواد . هر موقع تونستی پست قبلی رو هضم کنی جوابت میگیری. مشکلت همونیه گفتم ( فقط دنبال اثبات حرف خودتی و دلیل و مدرک سر هم کردند)
چیزی رو هم زیر سوال نبردم .بلکه بهت گفتم با چش بازتر نگاه کنی که متوجه بشی این داستان بیشتر سلیقه ای هست تا فکت و این چرت و پرت ها. مثل همون اتفاقی که تو 2004 افتاد یا همون اتفاقی که برای portal تو vga افتاد. این انتخاب valve هم بی ارتباط با وقایع VGA نیست. البته اگه لازم باشه زیر سوال هم میبرم چون صرفا انتخاب یه سری ادم هست که مسلما سلیقه توش نقش بزرگی داره و میکانیزم پیچیده و منطقی خاصی نیست که همیشه به یه جواب مشخص ختم بشه ( افتاد) هر چی هم میخوای میتونی علیه من استفاده کنی . فرقی برام نمیکنه چون اهل این بچه بازیا نیستم ( شما ماجراجویی کن)
الان کی گفته HL2 بهترین شوتره که من بخوام باهاش مشکل داشته باشم یا نداشته باشم ، بحث چیزه دیگه است

مشکل شما و دوستانتون در رابطه با HL2 اینه که این بازی رو زمان خودش بازی نکردید (شک ندارم تو این موضوع). و احتمالا همین یکی دو سال پیش بازیش کردید و دلیل این همه تعریف ها رو متوجه نمیشید و فکر میکنید بزرگنماییه. HL2 رو برای اولین بار باید تو زمان خودش بازی میکردید تا متوجه میشدید چقدر از لحاظ گیم دیزاین، فیزیک، storytelling و ... جلوتر از زمان خودشه. یعنی اصلا یه جورایی این بازی نسبت به بقیه هایلایت بود، فرق داشت با همه بازیها، یه مدل جدید و منحصر به فرد خودش رو داشت و روند بازی به قدری Perfect بود که تا حالا نمونش دیده نشده بود. مثلا یه نمونش هم همین Halo 1 ـه که سال 2001 میانگین امتیاز 97 با کلی تعریف و تمجید به دست آورد، ولی وقتی سال 2011 دوباره عرضه اش کردن میانگینش شد 82. هر بازی رو نسبت به استاندارد زمان خودش میسنجن که HL2 نسبت به بازیهای همدوره خودش حداقل یه پله بالاتر بود.
عزیزم شک داشته باش !
من زمان خودش بازی کردم !
حتی یادمه یک نسخه از هَف لایف 2 هم لیک شد که یک مرحله از بازی بود !
و یادمه وقتی بازی رلیز شد و کرک شد مرحله ی اول خیلی باگ داشت و تمام ساختمونا و محیط شهری رو بصورت دایاگرام های برنامه نویسی انجین نشون میداد که بعدا یک کرک جدید اومد که فیکس کرد بازیو !
شما کی هستی که مطمئنی من یکی دو سال قبل بازی کردم بازیو ؟؟؟؟
در ثانی من جایی یادم نمیاد گفته باشم هَف لایف 2 بده یا افتضاحه یا فلانه !
اگر جایی شنیدی من همچین حرفی زدم لطفا کامنتشو همینجا نقل قول کن !!!!!!!
من همینطوری الان profile تورو دیدم، با چشم غیر مسلح 4 سال از من کوچیکتری !! هر چیزی هم که هستی برای من ادعای اینو نکن که قبل از من بازی میکردی و من نمیدونم چه بازی چه زمانی اومده و من کِی بازیش کردم !!!
Dreadlord

هیچ وقت فکر نمیکردم که تو موردی هم نظر باشیم و پستتو لایک کنم :دی
Jackpot
right ؟؟؟؟؟ :laughing:

آخرین ویرایش:

زهرمار:دی مگه من جایی از HL2 بد گفته بودم تا حالا؟:-/
من بازی رو دقیق همون زمان عرضه بازی کردم . با قسمت زمانی هم که گفتی کاملا موافقم . ولی من مشکلم با افرادیه این قضیه زمانی رو انکار میکنند و میگنند برای همیشه و تاریخ این بازی بهترین بوده و هست و اصلا قابل مقایسه با هیچی نیست ( این یعنی تعصب و کج اندیشی)

موفق باشی جوون
بهترین بازی دهه و Most Anticipated Game چیزهایی هستن که توسط مردم (مخاطب‌ها) انتخاب میشن نه کارشناس های VGA ...

من بازی رو دقیق همون زمان عرضه بازی کردم . با قسمت زمانی هم که گفتی کاملا موافقم . ولی من مشکلم با افرادیه این قضیه زمانی رو انکار میکنند و میگنند برای همیشه و تاریخ این بازی بهترین بوده و هست و اصلا قابل مقایسه با هیچی نیست ( این یعنی تعصب و کج اندیشی)

اینکه یه نفر اعتقاد داشته باشه HL2 بهترین بازی تاریخ هست یه نظر (دیدگاه) هست (که کسی قرار نیست بر اون یکی تحمیل کنه) نه تعصب و کج اندیشی و اونطوری که شما فکر میکنی ظاهرا همچین چیزی براتون تعریف نشده است. برای انتخاب بهترین بازی تاریخ هم هر کسی یه نظری ممکنه داشته باشه و قرار هم نیست لزوما اون بازی از نسل هفتم باشه یا مورد علاقه‌ی سینه چاک های گرافیک. همونطور که خیلی‌ها The Legend of Zelda: Ocarina of Time رو بهترین بازی تاریخ میدونند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or