50 استودیو بازیسازی برتر تاریخ از دید مجله EDGE

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
izg9iykkin3dfbhap42.jpg

مجله معتبر EDGE در اقدامی 50 استودیو برتر تاریخ (دنیا) را در آخرین شماره از نشریه خود معرفی کرده است .

خُب رتبه 1 سورپرایزتون نمیکنه . اونها ValVe خالق سری بازی های Portal و Half-Life را به عنوان بهترین استدیو بازی سازی تاریخ معرفی کرده اند .

Top 50:
1. Valve
2. Mojang
3. Nintendo EAD
4. Platinum Games
5. Naughty Dog
6. Rockstar North
7. Bungie
8. FromSoftware
9. Arkane Studios
10. Riot Games
11. Epic Games
12. Media molecule
13. Dice
14. Kojima Productions
15. Irrational
16. ArenaNet
17. Blizzard
18. Rocksteady
19. Ubi Montreal
20. Bethesda
21. Double Fine
22. Terry Cavanagh
23. Thatgamecompany
24. Gearbox
25. 343
26. Firaxis
27. EA Canada
28. Bioware
29. Eidos Montreal
30. Playdead
31. Sony online entertainment
32. Crytek
33. Redlynx
34. Vlambeer
35. CCP
36. Telltale
37. Id
38. Ninja theory
39. Quantic Dream
40. Codemasters
41. Criterion
42. Mossmouth
43. Harmonix
44. Sony Santa Monica
45. Capybara
46. Creative assembly
47. Halfbrick
48. Wayforward
49. Jagex
50. Relic

آخرین ویرایش:
ما؟ الان داری به یه فن Portal این حرفها رو میزنی؟ خداییش؟ :دی
همین دیگه، اصلا Rocksteady رو تو لیستت نگذاشته بودی :دی

نه یهو پریدی وسط بحثم قاط زدم:-"وگرنه که Portal فن ها برا من از HL فن ها هم عزیز ترن:دی:-"
اگه گذاشته بودم جواب 2-3-4 رو داشتی که بدی/:)
اون و و و ... شامل Rocksteady و bethesda هم می شه ایا؟:d
به این bioware بدبخت هم کم هیت بورز, دو تا بازی منتشر کرد توی این دو سال هی داری میزنی تو سرش, خارج کن ازش :d
پ.ن: در جایگاه valve شکی نست ...

Rocksteady رو که ترتیبش رو دادم :-"ولی اون و شامل یکی های دیگه میشد مثل IW,2k,Mojang
الآن که کاریش ندارم اون یحث تمام شد 3-2 هم بایور فن ها باختن:دی
پ.ن: >:d< :>:d
پ.ن2:اینقدر من رو جلو شرکت های خوب که خودم دوسشون دارم قرار ندین :( :دی

ببینید دوستان این که نمیشه ی جای لیست قبول داشته باشید ی جای لیست را نه یا باید کل لیست قبول داشته باشید یا نه در غیر این صورت می شه سلیقه !

hosein me :
اینکه valve چرا HL 3 رو منتشر نمیکنه خیلی واضح هست، اولا اینکه دنیای این بازی خیلی عظیمه، اگه داستانش رو مطالعه کرده باشید متوجه غنای داستان و دنیای بازی میشید. در ثانی HL1 و HL2 هر دو عناوینی بودن که بعد از انتشار روند ساخت بازی ها رو بعد از خودشون متحول کردن. اینجا جاش نیست ولی میتونم تک تک نام ببرم. پس این بازی یه بازیه معمولی نیست، اسم HL برای خیلیا به منزله یه دگرگونی عظیم توی صنعت گیم محسوب میشه، valve هم به خوبی این قضیه رو میدونه، واسه ی همین باید خیلی با احتیاط و مبتکرانه برای نسخه ی بعدی بازی برنامه ریزی کنن، اتفاقا این یعنی اینکه valve به طرفدارای این عنوان داره احترام میزاره و خودش ارزش چیزی رو که خلق کرده به خوبی میدونه.
عظیم !بی خیال بابا ی چیز ی بگید که بهش بخوره خدایش دیگه خیلی داری گندش می کنی برای چیزی که هنوز منتشر نشده شماره های قبلی را هم که دیدیم اگه شما به دنیای هاف لایف بگی عظیم پس مثلا به دنیای وارکرافت یا فاینال فانتزی یا سری GTAچی می گی اونوقت !

علاوه بر اینکه خیلی از استودیو ها توی جایگاه اصلیشون نیستن نظیر id و bethesda و blizzard و bioware و ... یه سری از این استودیو ها رو من اصلا اسمشون رو هم نشنیدم مثل play daed و firaxis و arena net و... ولی توی لیست هستن در حالی که بعضی استودیو های بزرگ و قدیمی که تاثیر بسزایی توی روند رو به رشد این صنعت داشتن نیستن مثل capcom و remedy و monolith و raven و squar enix و حتی infinity ward .
سید میر بیچاره اگه ببینه استودیوش رتبه 26 آورده که در جا سکته میزنه :دی Firaxis رتبش باید بالاتر از این حرفها باشه، همین امسال شاهکار XCOM: Enemy Unknown رو ساختن.

ببینید دوستان این که نمیشه ی جای لیست قبول داشته باشید ی جای لیست را نه یا باید کل لیست قبول داشته باشید یا نه در غیر این صورت می شه سلیقه !

عظیم !بی خیال بابا ی چیز ی بگید که بهش بخوره خدایش دیگه خیلی داری گندش می کنی برای چیزی که هنوز منتشر نشده شماره های قبلی را هم که دیدیم اگه شما به دنیای هاف لایف بگی عظیم پس مثلا به دنیای وارکرافت یا فاینال فانتزی یا سری GTAچی می گی اونوقت !

فکر نکنم عظمت دنیای بازی به بزرگی نقشه ش ربطی داشته باشه;)

عجب؟!
آلان جایگاه Rocksteady یا Blizzard یا Bethesda کجاست استاد؟!

استاد برات بگه که جایگاه RockSteady تو قلبه
Blizzard تو سطل آشغال چون همه بازیاش دوربین از بالا یا به قولی نقطه بازی و آنلاینه!.
Bethesda هم بدک نیست ... هر 3-4 سال یکی یه آر پی جی خوب میده(اینا رو با ارفاق میشه تو لیستم جا بدم!)...

دنیای این بازی خیلی عظیمه
آره خــــــــــیلی عظیمه! ... یه شخصیت کر و لال و یه دختری به نام Alex با باباش که بعدا شهید راه حق شد و یه مامولک زرد زشت با قدرت های الکتریکی واقعا عظیمه!...;;):d

بیایید همگی یک دست دیگه half life 2 بزنیم تا به ارزش این اثر هنری ماندگار پی ببریم

والا اون زمان هم که اومد بازی کردیم جز یه سری محیط های ساکت و خرابه و سه چرخه های زنگ زده و یه سری دکتر که بالای گردن عوض سر یه موجود 6 پا روش بود چیزی ندیدیم!

آخرین ویرایش:
یعنی بازیسنتر روز به روز داره جذاب تر میشه! زیر سوال بردن Half Life جدیدترین مدلشه که فکر کنم فقط در انحصار همین چندتا کاربر BC باشه.
Blizzard تو سطل آشغال چون همه بازیاش دوربین از بالا یا به قولی نقطه بازی و آنلاینه!
This one gave me cancer

شما مطمئنی داستان بازی رو خوندی؟ داستان portal و HL ارتباط تنگاتنگ دارن با هم. به جدیت میگم بهت غنی ترین داستان رو توی FPS ها HL و Halo دارن. من خودم Halo رو بازی نکردم ولی داستانش رو مطالعه کردم. HL رو نباید به خود بازیش اکتفا کنی، باید مطالبی که از داستانش منتشر شده رو هم خونده باشی، ضمن اینکه خود portal 2 هم به فهم داستان بازی کمک میکنه. واسم عجیبه که این حرفو میزنی؟ باور کن اگه داستان این بازی دست استودیوهای دیگه بود از توش 100 نسخه میدادن بیرون، خیلی پتانسیل داستانش بالاست، بگذر از valve که کمیت رو فدای کیفیت نمیکنه و مخاطبان و طرفدارای این بازی واسش مهم ترن، من مطمئنم هر کمپانیه دیگه بود مثل گاو 9 من شیر ده از این بازی و داستانش حسابی میدوشید. اینجاست که valve از بقیه متمایز میشه.

شما اصلا موضوع رو هم خيلي نمي دوني به وقتش هم بازي نكردي ولي كيلو كيلو ادعا داري.......

همين ign بازي هاف لايف رو به عنوان بهترين universe كل بازيهاي رايانه اي انتخاب كرد و انتخاب بجايي هم بوده
البته بعضي بازيهاي ديگه اي هم ميتونن اين عنوانو داشته باشن ولي اينكه هاف لايف رو شايسته اين عنوان ندونيم مشكل از خودمننه كه خيلي در اين زمينه اطلاعات نداريم.....

يه چيزي هم بگم كه عظيم بودن دنياي بازي به متر مربع نيس كه gta و....رو مثال ميزني.....:))
طبرو قشنگ داستانشو بخوون كامل بازي كن هاف لايف و پورتال رو و نظر منتقدارم بدون بعد ....

در مورد Valve و HL3 قضیه تابلوئه دیگه ! :دی Valve با عدد 3 حال نمیکنه و هر کدوم از بازی هاش که به عدد 2 میرسن دیگه متوقف میشن !
آخرین نسخه های هر سری از بازی های شماره دار Valve :

Half Life 2
----
HL2: Episode 2
----
Team Fortress 2
----
Portal 2
----
Left 4 Dead 2
----
DotA 2

دیگه این وضعیت به حدی هست که از HL2: Episode 4 عکس میاد ولی از Episode 3 نه !! :دی

ولی بی شوخی فکر میکنم دلیل اینکه HL3 انقدر طول کشیده ، انتظارات عظیمی هست که طرفدارها از بازی دارن. یعنی دو نسخه اول انقدر فوق العاده و محشر بوده که HL3 باید حداقل به استاندارد اون ها برسه (دیگه حالا کاری نداریم که از اونا هم جلو بزنه) که مورد قبول طرفدارهای HL قرار بگیره. من HL2 رو زمان خودش بازی کردم و از اون موقع به بعد بارها و بارها تمومش کردم و هنوز پتانسیل تموم کردنش رو دارم. HL رو هم همین چند وقت پیش برای اولین بار تا آخرش رفتم و با اینکه بازی برای 1998 هست (حدود 14 سال پیش !!) ، ولی میتونم بگم انقدر فوق العاده بود که به 95% FPS های این نسل ترجیحش میدم.
شاید Valve میتونست خیلی وقت پیش HL3 رو هم بده بیرون ولی به سرنوشت خیلی از بازی های دیگه دچار بشه که نسخه های اول عالی بودن و بعدش زدن توی ذوق طرفدارها. به جاش رفت سراغ یه سری IP جدید و از اون نظر هم استثنایی کار کرد.

امتحانش ضرر نداره بعد از بازی کردن تعداد چشمگیر بازیهای این نسل بیایید همگی یک دست دیگه half life 2 بزنیم تا به ارزش این اثر هنری ماندگار پی ببریم

اگه بین لیستایی که از طرف مجلات مختلف عرضه میشه یه رقابتی انجام بشه . این لیست بی شک میتونه جایزه ی خنده دار ترین لیست سال رو ببره .
50. Relic
44. Sony Santa Monica
46. Creative assembly
28. Bioware
20. Bethesda
17. Blizzard
در حق این استودیو ها خیلی ظلم شده. تازخ خنده دار این جاست که رتبه ی ninja theory از استو دیو سانتا مونیکا بالاتره .
جایگاه FromSoftware خوبه چون تونست یه تحولاتی تو سبک نقش افرینی ایجاد کنه . ولی حضور نداشتن cd projekt red چندان خوشایند نیست چون این بازی هم تحولات بزرگی رو تو سبک نقش افرینی به وجود اورد .
square enix هم که حضور نداره !

در مورد Valve و HL3 قضیه تابلوئه دیگه ! :دی Valve با عدد 3 حال نمیکنه و هر کدوم از بازی هاش که به عدد 2 میرسن دیگه متوقف میشن !
آخرین نسخه های هر سری از بازی های شماره دار Valve :

Half Life 2
----
HL2: Episode 2
----
Team Fortress 2
----
Portal 2
----
Left 4 Dead 2
----
DotA 2

دیگه این وضعیت به حدی هست که از HL2: Episode 4 عکس میاد ولی از Episode 3 نه !! :دی

ولی بی شوخی فکر میکنم دلیل اینکه HL3 انقدر طول کشیده ، انتظارات عظیمی هست که طرفدارها از بازی دارن. یعنی دو نسخه اول انقدر فوق العاده و محشر بوده که HL3 باید حداقل به استاندارد اون ها برسه (دیگه حالا کاری نداریم که از اونا هم جلو بزنه) که مورد قبول طرفدارهای HL قرار بگیره. من HL2 رو زمان خودش بازی کردم و از اون موقع به بعد بارها و بارها تمومش کردم و هنوز پتانسیل تموم کردنش رو دارم. HL رو هم همین چند وقت پیش برای اولین بار تا آخرش رفتم و با اینکه بازی برای 1998 هست (حدود 14 سال پیش !!) ، ولی میتونم بگم انقدر فوق العاده بود که به 95% FPS های این نسل ترجیحش میدم.
شاید Valve میتونست خیلی وقت پیش HL3 رو هم بده بیرون ولی به سرنوشت خیلی از بازی های دیگه دچار بشه که نسخه های اول عالی بودن و بعدش زدن توی ذوق طرفدارها. به جاش رفت سراغ یه سری IP جدید و از اون نظر هم استثنایی کار کرد.
این Half-Life و عظمتش همونی هست که به قول عده ای یه جونور زرد و لال و یه شخصیت به اسم Alyx داره و سازنده اش هم شیر فلکه هست. :|
یادشون رفته همین HL2 بود که استاندارهای جدیدی واسه بازیها تعریف کرد. بحث جاذبه و شخصیت پردازی و تعامل با محیط و غیره.
ما که Half-Life 3 اومد با مخ بازیش می کنیم. بقیه هم که مخالفن برن Uncharted و Bayonetta بازی کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or