50 استودیو بازیسازی برتر تاریخ از دید مجله EDGE

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
izg9iykkin3dfbhap42.jpg

مجله معتبر EDGE در اقدامی 50 استودیو برتر تاریخ (دنیا) را در آخرین شماره از نشریه خود معرفی کرده است .

خُب رتبه 1 سورپرایزتون نمیکنه . اونها ValVe خالق سری بازی های Portal و Half-Life را به عنوان بهترین استدیو بازی سازی تاریخ معرفی کرده اند .

Top 50:
1. Valve
2. Mojang
3. Nintendo EAD
4. Platinum Games
5. Naughty Dog
6. Rockstar North
7. Bungie
8. FromSoftware
9. Arkane Studios
10. Riot Games
11. Epic Games
12. Media molecule
13. Dice
14. Kojima Productions
15. Irrational
16. ArenaNet
17. Blizzard
18. Rocksteady
19. Ubi Montreal
20. Bethesda
21. Double Fine
22. Terry Cavanagh
23. Thatgamecompany
24. Gearbox
25. 343
26. Firaxis
27. EA Canada
28. Bioware
29. Eidos Montreal
30. Playdead
31. Sony online entertainment
32. Crytek
33. Redlynx
34. Vlambeer
35. CCP
36. Telltale
37. Id
38. Ninja theory
39. Quantic Dream
40. Codemasters
41. Criterion
42. Mossmouth
43. Harmonix
44. Sony Santa Monica
45. Capybara
46. Creative assembly
47. Halfbrick
48. Wayforward
49. Jagex
50. Relic

آخرین ویرایش:
Turn10 با IP فوق العادشون Forza وقتی تو این لیست نباشن. وقتی سانتا مونیکا با اون عظمتش تو 10-15 تای اول نیست. میشه فهمید لیست بر اساس توانایی سازنده ها نیست! بر اساس عشق نویسنده این لیسته!

کلا شبیه‌ساز رانندگی رو جزو سبکای بازیا به حساب نیاورده، نه Turn 10 هستش نه Polyphony :دی

Bioware پایین‌تر از 343!
Bethesda پایین‌تر از Arkane!
DICE بالاتر از gearbox و ID و بلیزارد و ...
بانجی رو هم بانجی نامبر رو داده بهش یه جورایی حکم دیپلم افتخار رو داره!
...
Go home Edge, You are drunk :دی

شماها که بهتر میدونین 343 مجموعه ای از مجرب ترین افراد این صتعت هست و 1 بازی دادن بیرون دلیل بر نو پا و بی تجربه بودنشون نیست .

ولی در کل لیستش زیاد ایراد داره .

رتبه BioWare چرا اینقدر له هست؟ :-/ :دی

اون که سر جاشه
4chsmu1.gif

میخوای با این 3 گند آخرشون اول باشن

Arkane با یه بازی نهمه
cheerleader3.gif
آی حال میده آدم بره رو مخه LOL EFFECT فن ها>:)
در ضمن Arkane بالا تر از خود Bethesda وایساده:))
ولی خب لیست نسبتا جالبی هست.
از چه نظر/:)
کل بازی های Arkane روی همدیگه اندازه یکی از بازی های BioWare نمیشه، بله
biggrin1.gif

شوما تا به حال این تاپیک رو دیدی بهترین بازی های سال 2012 از نگاه سایت ها و مجلات مختلف
yahoo_5.gif

39>>>>>>>>>>>>>>>>>>21

بعد هم این اولین بازیشون که خودشون میسازنن تو پروژه های دیگه چویی میدادن دست ملت:دی:-"
از این نظر که لیست های این مدلی (مربوط به سازنده ها) رو کمتر می بینیم، وگرنه از نظر رتبه بندی لیست خیلی مشکل داره
biggrin1.gif
هزار در صد موافقم:دی

آخرین ویرایش:
اون که سر جاشه
4chsmu1.gif

میخوای با این 3 گند آخرشون اول باشن
کل بازی های Arkane روی همدیگه اندازه یکی از بازی های BioWare نمیشه، بله :دی
از چه نظر/:)
از این نظر که لیست های این مدلی (مربوط به سازنده ها) رو کمتر می بینیم، وگرنه از نظر رتبه بندی لیست خیلی مشکل داره :دی مثلا رتبه دوم و چهارم و هشتم و نهم و دهم :دی
شوما تا به حال این تاپیک رو دیدی بهترین بازی های سال 2012 از نگاه سایت ها و مجلات مختلف
yahoo_5.gif

39>>>>>>>>>>>>>>>>>>21

بعد هم این اولین بازیشون که خودشون میسازنن تو پروژه های دیگه چویی میدادن دست ملت
biggrin1.gif
yahoo_65.gif
لول بابا :دی اون موقعی که ME2 گونی گونی Goty می برد اعضای Arkane داشتن یه قل دو قل بازی می کردن ;;) :دی حالا بگذریم از بقیه شاهکارهای BioWare که مربوط میشه به قبل از وجود داشتن چیزی به اسم Goty :دی بازی Dark Messiah of Might and Magic رو هم اینا ساختن دیگه :دی

آخرین ویرایش:
لول بابا :دی اون موقعی که ME2 گونی گونی Goty می برد اعضای Arkane داشتن یه قل دو قل بازی می کردن ;;) :دی حالا بگذریم از بقیه شاهکارهای BioWare که مربوط میشه به قبل از وجود داشتن چیزی به اسم Goty :دی بازی Dark Messiah of Might and Magic رو هم اینا ساختن دیگه :دی

اون Bioware که BG2 و امثالهم رو میساخت فوت کرد:(
یه چند وقت دیگه (6 مارچ) مراسم سالش برگزار میشه :((
83955d1350978452-official-pune-offline-meet-g2g-thread-if-you-know-what-i-mean-mr-bean-meme.jpg

بازی Dark Messiah of Might and Magic رو هم اینا ساختن دیگه :biggrin1:

اون بازی رو هم 3 تا Developer روش کار میکردن نه فقط Arkane!!!
Arkane رو از بند زور گویان و پابلیشر ها رهاش کردن یه بازی داد تو لیست اومد نهم;;)

رتبه ی bioware که خنده داره:d
قشنگ از روی دو بازی اخر قضاوت کرده:d فقط همون KOTOR رو کافیه در نظر بگیرن تا بیاد بین سه تای اول :d

DICE بالاتر از gearbox و ID و بلیزارد و ...
حالا ID و Blizz که هیچی, ولی gearbox؟

@kaizershauze
مشکلت من نفهمیدم با ME چیه!هر جا شد داری یه تیکه بهش می ندازی می ری!:d اگه ME fan بودی و با پایان نسخه ی 3 این طوری شدی, مشکلت با Bioware دیگه نمی دونم چیه:d
یه چند وقت دیگه (6 مارچ) مراسم سالش برگزار میشه
اتفاقا همین چند وقت پیش (7 نوامبر) با اقتدار جشن گرفتن ;;):d

اون Bioware که BG2 و امثالهم رو میساخت فوت کرد:(
یه چند وقت دیگه (6 مارچ) مراسم سالش برگزار میشه :((
اون BioWare و این BioWare که دیگه نداریم :دی داریم در مورد کلیت BioWare صحبت میکنیم و اینکه Arkane هنوز خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کار داره (دقیقا همین اندازه که گفتم :دی) تا بتونه یه روزی در سطح BioWare قرار بگیره، بله :دی

پ.ن: خاک تو سر BioWare که مجبورمون کرده با Action/Adventure سازها مقایسش کنیم :| :دی

DMC جزو افتخارات شخص کامیا، Clover و در نتیجه PG ـه. :دی اگه کامیا و کلاور نبودن الان DMC وجود نداشت و به جاش یه اسپین آف اکشن از سری RE از طرف کپکام منتشر می شد :دی بله :دی این افتخار رو به پای کپکام ننویس که هر چی داره از افرادی داره که اخراجشون کرد :دی

پ.ن: من رئال فن هستما :-" همه چی جزو افتخارات ما حساب میشه:-" :دی

پس Velvet Revolvor هم از بهترین بند های هارد راک تاریخه چون اکثرن از بندهای GNR ـن و افتخارات GNR رو میشه زد پای اونا دیگه ؟ تحت اسم PG هیچ کاری نکردن در مقابل سایر بزرگان نه کیفیت عناوینشون در حد اونا بوده ( HL2 ، GTA ، Uncharted ، Diablo و ... ) نه تعداد عناوین با کیفیتش . هیچ جوره نمی تونم قبول کنم اینو .

@kaizershauze
مشکلت من نفهمیدم با ME چیه!هر جا شد داری یه تیکه بهش می ندازی می ری!:d اگه ME fan بودی و با پایان نسخه ی 3 این طوری شدی, مشکلت با Bioware دیگه نمی دونم چیه:d

من موشکل خاصی ندارم فقط بازی از ME2 تا ME3 به شدت افت داشت (این شدت متاسفانه تو متاش نیست:دی) ، کلاً Bioware افت کرده
پایان شماره 3 هم که رسماً بی احترامی بود8-| از پایان 2 رسیدیم به جعبه ی مداد رنگی :|:|:|:|:|:|:|

شما همین Star Warsــشون رو نیگا
DA رو نیگا
ME رو نیگا
ME 2 تو حضور RDR کبیر اومد 100 تا GOTY برد بد حالا ME 3 زورش به Journey & FC 3 هم نمیرسه نمیتونه GOTY هاش رو به 40 برسونه!!!

ولی خوب مچم رو گرفتی:-":دی
اتفاقا همین چند وقت پیش (7 نوامبر) با اقتدار جشن گرفتن ;;):d

اون تولده من گفتم سال ، سال وقتی میگرن که یه سال از فوت طرف گذشته باشه که 6 مارچ 2013 هم تایمشه دیگه:-"
اون BioWare و این BioWare که دیگه نداریم :biggrin1: داریم در مورد کلیت BioWare صحبت میکنیم و اینکه Arkane هنوز خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کار داره (دقیقا همین اندازه که گفتم :biggrin1:) تا بتونه یه روزی در سطح BioWare قرار بگیره، بله :biggrin1:

پ.ن: خاک تو سر BioWare که مجبورمون کرده با Action/Adventure سازها مقایسش کنیم :| :biggrin1:
چی چی نداریم همه دارن میرن از اونجا همین دیروز دوستم خبرش رو داد کاراکتر دیزاینرشون رفت 343

خب دیگه فعلاً Dishonored استارت قضیه است

پ.ن: اگه Action/Adventure اَخه پیفه میخوای با Bethesda مقایسه اش کنیم
eghfal.gif

چی چی نداریم همه دارن میرن از اونجا همین دیروز دوستم خبرش رو داد کاراکتر دیزاینرشون رفت 343

خب دیگه فعلاً Dishonored استارت قضیه است
گفتم که اگه BioWare رو از همین لحظه نابود شده فرض کنیم بازم کارنامش اینقدر پرباره که نمیشه هر استودیویی رو باهاش مقایسه کرد ;;) Arkane رو هم ایشالا 5 تا بازی دیگه که ساخت با BioWare مقایسه میکنیم :دی همین ME3 یه پایان صرفا ناامید کننده (به خاطر در نظر نگرفتن تصمیمات گیمر) داشت، وگرنه خود بازی خیلی عالی بود.

اگه Action/Adventure اَخه پیفه میخوای با Bethesda مقایسه اش کنیم
اینقدر شاخیم که از هیچکی نمی ترسیم :> :دی

پس Velvet Revolvor هم از بهترین بند های هارد راک تاریخه چون اکثرن از بندهای GNR ـن و افتخارات GNR رو میشه زد پای اونا دیگه ؟ تحت اسم PG هیچ کاری نکردن در مقابل سایر بزرگان نه کیفیت عناوینشون در حد اونا بوده ( HL2 ، GTA ، Uncharted ، Diablo و ... ) نه تعداد عناوین با کیفیتش . هیچ جوره نمی تونم قبول کنم اینو .

قیاس مع الفارق نیست این؟ :-/ :دی به هر حال، از نظر Edge، من و خیلی های دیگه این رتبه حق PG ـه. قرار نیست همه ی نظرات عین هم باشن که! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or