50 استودیو بازیسازی برتر تاریخ از دید مجله EDGE

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
izg9iykkin3dfbhap42.jpg

مجله معتبر EDGE در اقدامی 50 استودیو برتر تاریخ (دنیا) را در آخرین شماره از نشریه خود معرفی کرده است .

خُب رتبه 1 سورپرایزتون نمیکنه . اونها ValVe خالق سری بازی های Portal و Half-Life را به عنوان بهترین استدیو بازی سازی تاریخ معرفی کرده اند .

Top 50:
1. Valve
2. Mojang
3. Nintendo EAD
4. Platinum Games
5. Naughty Dog
6. Rockstar North
7. Bungie
8. FromSoftware
9. Arkane Studios
10. Riot Games
11. Epic Games
12. Media molecule
13. Dice
14. Kojima Productions
15. Irrational
16. ArenaNet
17. Blizzard
18. Rocksteady
19. Ubi Montreal
20. Bethesda
21. Double Fine
22. Terry Cavanagh
23. Thatgamecompany
24. Gearbox
25. 343
26. Firaxis
27. EA Canada
28. Bioware
29. Eidos Montreal
30. Playdead
31. Sony online entertainment
32. Crytek
33. Redlynx
34. Vlambeer
35. CCP
36. Telltale
37. Id
38. Ninja theory
39. Quantic Dream
40. Codemasters
41. Criterion
42. Mossmouth
43. Harmonix
44. Sony Santa Monica
45. Capybara
46. Creative assembly
47. Halfbrick
48. Wayforward
49. Jagex
50. Relic

آخرین ویرایش:
Platinum قطعا جز Top3 نسل هست.به خاطر اينكه هم زياد بازي ميسازه.هم بازي هاي متفاوتي ميسازه و هم در عين حال بازي هاش با كيفيتن.

DMC رو یه جورایی اعضای Clover Studio ساختن.(البته Developer رسمی بازی فکر کنم کپکام بود، اما خب Clover خونه ی اصلی کامیا و Team Little Devil ـش بود :biggrin1:) بعدا که این استودیو تعطیل شد، اعضاش رفتن یه استودیو تاسیس کردن با عنوان Seed Games (اگه اشتباه نکنم :biggrin1:) بعدا اسم این استودیو تغییر کرد شد Platinum Games :biggrin1: در واقع PG همون Clover ـه یه جورایی :biggrin1: در ضمن Team Little Devil هم به Team Little Angel تغییر نام داد و Bayonetta رو ساخت :biggrin1:

یه کلام بگو Kamiya-Mikami-Inaba خوشوم میاد:دی

اون وسطی اون اسم قرمزه:x8->
عجب لیست داغونی اومده arkane گذاشته نهم . اخه این استودیو به جز dishonored چیزی نساخته این بازی هم از نظر فنی هیچی نداشت .

از نظر فنی هیچی نداشت یعنی Technical Graphic دیگه
yahoo_7.gif

البته نمیدونم چرا تو TOP 10 هست:-" اثراته هیجاناتِ آنیه دیگه:دی

آخرین ویرایش:
لیست عالیه ... کم و کاستی های داره ... ولی عالیه ... همین که شرکت معظم ولو اون بالاست برای اعتبار و صلاحیت این لیست کافیه ... edge هم که خودش خداشت و اکثر نمرات و انتخاب هاش به حقه ... عالی

خوب بازم ربطی به PG نداشت این! :d چون DMC جزو افتخارات کپکام حساب میشه نه PG ! :d
شاید توی افتخارات فردی تاثیر داشته باشه،ولی برای یک استودیو که حساب نمیشه! :d

مثل اینکه بگیم مورینیو با اینتر CL رو گرفته، بعد الان که رفته رئال، بگیم اون CL جزو افتخارات رئال حساب میشه! :d میشه؟نمیشه! :d

DMC جزو افتخارات شخص کامیا، Clover و در نتیجه PG ـه. :دی اگه کامیا و کلاور نبودن الان DMC وجود نداشت و به جاش یه اسپین آف اکشن از سری RE از طرف کپکام منتشر می شد :دی بله :دی این افتخار رو به پای کپکام ننویس که هر چی داره از افرادی داره که اخراجشون کرد :دی

پ.ن: من رئال فن هستما :-" همه چی جزو افتخارات ما حساب میشه:-" :دی

علاوه بر عجیب بودن رتبه Platinum رتبه Telltale هم عجیب بود موفق ترین کارشون همین واکینگ دد بود. احساس میکنم جو گیر شدن و اینو تو لیست گذاشتن جای T10 و PD هم خیلی خالیه و عجیبه
رتبه 44 سانتا هم لیست رو کلا از اعتبار انداخت:d
TT کاری با صنعت Adventure کرد که هیچ استودیویی غیر از LucasArts نکرد.ادامه Monkey Island به این خوبی کار هر کسی نیست!
اینم بازیاشون:

لیست خیلی عجیبیه انگار که EDGE فقط بالاترین بازی هر استدیو رو مد نظر قرار داده و طبق اون رتبه بندی کرده وگرنه استدیویی مثل Mojang
که فقط بازی Minecraft رو ساخته رتبه اش باید بالاتر از اون همه استدیوی بزرگ که با ساخته هاشون بزرگ شدیم باشه !؟
به نظرم TOP 10 این لیست که خودم تو 5 دقیقه تهیه کردم منطقی تر به نظر بیاد !!!
1.Valve Corporation
2.Nintendo EAD
3.Rockstar North
4.Kojima Productions
5.Id Software
6.Blizzard
7.Bungie - Naughty Dog
8.Platinum Games
9. Bethesda
10.Epic Games

8. FromSoftware>:d<

ايول اين هست قدرت دارك سولز.حالا خوبه اين استوديو سرمايه هاي هنگفتي مثل استوديوهايه first party ماكرو و سوني رو در اختيار نداشته و با حداقل سرمايه همچين شاهكارهايي تحويل جامعه ي گيم داده باز با اين حال ميبينيم نه تنها استوديوهايه first party ماكرو و سوني رو پشت سر گذاشته بلكه استوديوهايه شاخ سازنده بازي هاي آرپي جي و استراتژي مثل بليزارد و بايو ور هم به زير كشيده!.
اگه سرمايه بالا داشتن چيكار ميكردن اين نابغه ها!!!.
قابل توجه هيترها كه ميگفتن اين بازي دارك سولز آرپي جي نيست و مدام به داستان و سختي بازي ميتوپيدن.

آخرین ویرایش:
عجب لیست مضخرفیه واقعا. فقط valve سر جاشه. یعنی valve اینقدر فوق العاده هست که هیچ رقمه نمیتونن بازی در بیارن سرش، از این بابت خوشحالم فقط:d.
ولی باقی لیستش جوک قرنه، این که Arkane یه استودیوی خیلی خوب هست شکی توش نیست ولی قرار گرفتنش بالاتر از bethesda دیگه خیلی خنده داره. استودیویی که توی این نسل سه تا بازی ساخته که GOTY شده باید توی درجه بندی پایین تر از Arkane قرار بگیره.
343 فقط یدونه بازی ساخته تا حالا اونوقت id software خالق سبکی که 343 توش بازی ساخته رفته 37. یعنی خدمتی که یه کمپانی ای مثل id کرده به صنعت گیم کمتر از 343 با یدونه بازی هست؟ اگه آره که دیگه حرفی نیست خداییش.
بعضی از این استودیو هارو که من اصلا اسمشون رو نشنیدم مثلا این play dead چی ساخته ؟
crytek و rockstar و blizzard هم جاشون خیلی نامناسبه. capcom رو هم من ندیدم، کمپانی ای که اگه توی این سال ها خوب نبوده ولی توی تاریخ گیم خدمات ارزشمندی داشته انصافا.
کلا هر روز بیشتر به این نتیجه میرسم که سایت ها و مجلات گیم هر روز بیشتر از دیروز به فهم و شعور مخاطبشون توهین میکنن و واقعا گند زدن به تجربه ی گیمرها از صنعت بازیسازی با نمرات و لیست های قزن قورتکی ای که ثانیه به ثانیه از خودشون مثل باد معده رها میکنن.

ولی اندر کفشم که جایی اسم Bungie بیاد و عدد 7 بهش مربوط نباشه :دی
راست میگیا:دی
دیگه 7 شده عدد انحصاریشون جاهای که خودشون هم نیستن یه 7 میاد تو دومنشون متای 97 تو لیست میرن 7 :دی

دوستان به لیست فحش ندین اینقدر:دی وگرنه من Bethesda فن که باید لیست رو 6 بار با خاک یکی کنم که:دی

تنها استودیو که نه 1 سال نه 2 سال 3 سال بیشترین جوایز GOTY رو برده ، استودیو 2 تایی هم نداریم چه برسه به 3 تایی :>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or