5 بازی برتر E3 از نظر بینندگان نمایشگاه انتخاب شد (آپدیت شد)

بهترین بازی به نمایش در آمده در E3

• Crysis

رای‌ها: 15 14.4%
  • Call of Duty 4: Modern Warfare

رای‌ها: 17 16.3%
  • Mass Effect

رای‌ها: 12 11.5%
  • Little Big Planet

رای‌ها: 6 5.8%
  • Rock Band

رای‌ها: 0 0.0%
  • Halo 3

رای‌ها: 6 5.8%
  • Killzone 2

رای‌ها: 38 36.5%
  • PGR 4

رای‌ها: 3 2.9%
  • GT HD

رای‌ها: 4 3.8%
  • Super Mario Galaxy

رای‌ها: 3 2.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    104

rezaigi2004

کاربر سایت
5 بازی برتر از نظر مخاطبین E3 به ترتیب انتخاب شد.

Rock Band
Mass Effect
Little Big Planet
Call of Duty 4: Modern Warfare
Super Mario Galaxy

آپدیت شد!!

حالا شما نظرتون رو در نظر سنجی در مورد بهترین بازی به نمایش در آمده در E3 چه کنفرانس چه تریلر بیان کنید.

آخرین ویرایش:
پ.ن: همون اولین روز E3 که من گفتم COD4 گرافیکش بهتر از Killzone 2 هستش بعضی ها اومدن بهم کلی خندیدن و هر چی خواستن گفتن و کلی هم Impressions آوردن حتی از همین IGN !!!!!!
حالا هم داریم بهترین های E3 رو در همین سایتای معروف و معتبر میبینیم GameTrailers - IGN

اره همينو بگو ما هم همينو ميگفتيم كه براي بقيش قسمت نشد و فقط با كوچكترين ايرادگيري از سايت اخراج شديم .
حالا به نظرم من بايد بازي mass effect اين مقام را ميگرفت .
حالا باز ببينم بعضي ها ميان همين سايتهاي معتبر را ملاك قرار ميدن براي بهترين گرافيك ؟
من نميدنم اين همه تعريف از بازي Killzone 2 كرده بودند حالا چي شد ؟
البته بعضي ها بودن كه ميگفتن COD4 بهترين گرافيك را داره ولي بعضي ها...

ديگه اين كاملا يه چيز خداداي هست كه همه ميتونن گرافيك بازي را با يك واقعيت تشخيص بدن و نياز به گفته هاي يك سايت معتبر و نامعتبر نيست براي تشخيص گرافيك يك علم نياز نيست يا مدرك تحصيلات نياز نيست. فقط دوتا چشم كافي تا همه بتونن گرافيك بازي را شرح بدن .
من كلا نظرات خودم را گفتم كه متاسفانه بن شديم .

(چشم چشم دو ابرو دهان دماغ يه گردو ) همه دارن فكر كنم .:biggrin1:

من همین الان یه ودیو از GT گرفتم که نوشته بود Best Trailer که توی اون بازی های زیر بودن:
COD 4
Kill Zone 2
Lost Odyssey
MGS 4!
Resident Evil 5
و بهترین تریلر رو هم Cod 4 انتخاب کردن.

پ.ن: همون اولین روز E3 که من گفتم COD4 گرافیکش بهتر از Killzone 2 هستش بعضی ها اومدن بهم کلی خندیدن و هر چی خواستن گفتن و کلی هم Impressions آوردن حتی از همین IGN !!!!!!
هنوزم اگه بخوای اون Impression ها توی سایت IGN هست و غیب نشده ! جالبه همین IGN که این انتخاب رو انجام داده , توی قسمت PS3 که Kill Zone 2 رو انتخاب کرده این جمله ها رو نوشته :
Then came this year's presentation, which was running in real time, and Sony made believers of us all once again. Not only was the demo an almost exact replica of what we'd seen two years ago, the gameplay was stunning.
Killzone 2 featured a cover system that players will need to use to survive fierce firefights, incredibly smooth lighting and impressive physics. Sony, we apologize for doubting you - this could be one of the most amazing shooters ever made.
ترجمه ش خیلی خوانا و روشن هست :
نمایش امسال سونی تقریبآ عین نمایشی هست که ما دو سال پیش دیدیم. گیم پلی بازی حیرت آوره. نورپردازی بازی به طور باورنکردنی ای نرم و صاف هست و فیزیکها واقعآ تآثیرگذاره.سونی , ما به خاطر شک کردن به تو معذرت میخوایم.این بازی میتونه یکی از شگفت انگیز ترین بازیهای شوتر تمام تاریخ باشه.

اره همينو بگو ما هم همينو ميگفتيم كه براي بقيش قسمت نشد و فقط با كوچكترين ايرادگيري از سايت اخراج شديم .
حالا باز ببينم بعضي ها ميان همين سايتهاي معتبر را ملاك قرار ميدن براي بهترين گرافيك ؟

ديگه اين كاملا يه چيز خداداي هست كه همه ميتونن گرافيك بازي را با يك واقعيت تشخيص بدن و نياز به گفته هاي يك سايت معتبر و نامعتبر نيست براي تشخيص گرافيك يك علم نياز نيست يا مدرك تحصيلات نياز نيست. فقط دوتا چشم كافي تا همه بتونن گرافيك بازي را شرح بدن .

البته این دلیل نمیشه که هر چی این سایتا گفتن درست باشه و بهترین انتخاب باشه.
شما اگه نگاه کنی میبینی همین چند تا سایت معتبر هم بینشون اختلاف نظر هست.

در مورد Mass Effect نمیشه گفت بهترین گرافیک داره ولی به نظر من بهترین طراحی هنری رو داره (Artistic Design)

هنوزم اگه بخوای اون Impression ها توی سایت IGN هست و غیب نشده ! جالبه همین IGN که این انتخاب رو انجام داده , توی قسمت PS3 که Kill Zone 2 رو انتخاب کرده این جمله ها رو نوشته :
Then came this year's presentation, which was running in real time, and Sony made believers of us all once again. Not only was the demo an almost exact replica of what we'd seen two years ago, the gameplay was stunning.
Killzone 2 featured a cover system that players will need to use to survive fierce firefights, incredibly smooth lighting and impressive physics. Sony, we apologize for doubting you - this could be one of the most amazing shooters ever made.
نمایش امسال سونی تقریبآ عین نمایشی هست که ما دو سال پیش دیدیم. گیم پلی بازی حیرت آوره. نورپردازی بازی به طور باورنکردنی ای نرم و صاف هست و فیزیکها واقعآ تآثیرگذاره.سونی , ما به خاطر شک کردن به تو معذرت میخوایم.این بازی میتونه یکی از شگفت انگیز ترین بازیهای شوتر تمام تاریخ باشه.

خوب حالا چی شد میشه به این سایتا اعتماد کرد یا نه ؟
البته توجه داشته باش اینو تو قسمت PS3 گفته
به این گفته هم توجه کن:
این بازی میتونه یکی از شگفت انگیز ترین بازیهای شوتر تمام تاریخ باشه.

البته این دلیل نمیشه که هر چی این سایتا گفتن درست باشه و بهترین انتخاب باشه.
شما اگه نگاه کنی میبینی همین چند تا سایت معتبر هم بینشون اختلاف نظر هست.

در مورد Mass Effect نمیشه گفت بهترین گرافیک داره ولی به نظر من بهترین طراحی هنری رو داره (Artistic Design)

در مورد اولي گفتم هركسي نظري داره در مورد گرافيك و نميشه ردش كرد .

ولي در مورد mass effect درسته كه در صحنه دور انچنان گرافيك نداره كه اين مشكل كلا مربوط به موتور3 unreal هست. ولي بازي در تصاوير نزديك حرف اول را ميزنه كه اينم از قدرتهاي موتورunreal 3 هست.

اين تصوير پاييني را ببينيد كه فكر كنم ديديد .حالا خيلي از اين تصاوير هست . هنوز بازي 4 ماه هم وقت داره براي عرضه .
tc_904_0002.jpg

http://images.gamersyde.com/gallery/public/5745/904_0002.jpg

خوب اگه ign اين حرف را گفته چرا بهترين گرافيك را كسب نكرده با اين همه تعريف .

خوب حالا چی شد میشه به این سایتا اعتماد کرد یا نه ؟
من به چشم خودم و اون تریلرهای HD ای که از بازی دیدم اعتماد دارم و البته به اینکه KZ2 به اندازه 1/10 COD4 هم نمایش و تریلر نداشته و شاید این دلیل این انتخاب بوده که خیلی محدودتر نمایش داده شده.
خوب اگه ign اين حرف را گفته چرا بهترين گرافيك را كسب نكرده با اين همه تعريف .
برای همین نوشتم جالبه ! وقتی از یه بازی این همه تعریف میشه و خود IGN میگه تقریبآ عین نمایش دو سال پیش هست این موضوع جالبه !

من قبلا یه نظر داده بودم .

چون که ترایلر ها رو ندیده بودم .

ولی الان که دیدم نظرم اینه :

Metal Gear Solid 4

Call Of Duty 4 توی کنفرانس Microsoft

Assasing cread توی کنفرانس Microsoft

PGR 4

كجاي اين نمايش جديد kill zone 2 عين 2 سال پيش بوده
اين بازي از لحاظ تكستور خيلي پايين تر از 2 سال پيشه از لحاظ انفجار هم همين طور درسته كه گرافيكه بالايي داره قبول اما با نمايش 2 سال پيش تفاوت زياده بد نيست اين دموي جديد كه كاملا گيم پلي رو نشون مي ده ببينيد
http://www.jeuxvideo.tv/killzone-2-video-40131.html
حجمش 34 مگه نيمه hd هست:biggrin1:

من به چشم خودم و اون تریلرهای HD ای که از بازی دیدم اعتماد دارم و البته به اینکه KZ2 به اندازه 1/10 COD4 هم نمایش و تریلر نداشته و شاید این دلیل این انتخاب بوده که خیلی محدودتر نمایش داده شده.
من یه بار جوابتونو دادم ولی متآسفانه شما بجای اینکه بیای جواب بدی اومدی پاکش کردی!! حالا یا شما یا کسی دیگه! عزیز من دلیلی نداره وقتی جوابی پیدا نمیکنی صرفآ بخاطر علایق شخصی و حمایت از کسی دیگه بیای یه چیز بیربط بگی و در آخر هم که به بن بست میرسی بیای پست منو پاک کنی !

مروری بر پست های قبلی :

گفته من :
و به نظر من COD 4 یه مقدار بهتر از اینه شک نکنید.

گفته Erebus :
فکر نمیکنی یکمی داری ظلم میکنی در حق CoD4 که داری با این بازی مقایسه اش می کنی؟؟؟ آخه CoD4 یه ذره که چه عرض کنم خیلی خیلی بهتر از اینه. برای اینکه به عظمت بازی CoD4 از نظر گرافیکی پی برده بشه چند تا عکس ازش میگذارم تا همه ببینن چی هست این بازی:
که این گفتشون با تمسخر بود

احتمالا باید منتظر باشیم CoD4 بهترین بازی E3 بشه از نظر گرافیکی !!!!

حداقل حداقل 6-7 بازی نشون داده شد که یه سر و گردن از بازیهای 360 بالاتر بودن.
دوست دارم برید ببینید تا الان بهترین عنوان هایی که تا حالا از IGN و GameSpy و GameTrailers منتشر شده 80% مربوط به x360ته :
IGN :
Best First-Person Shooter : CoD4 (X360) - GameSpy : Bioshock (X360)
Best Action Game : Assassin's Creed (X360)
Best Graphic Technology : CoD4 (X360
Best Sport Game : Madden NFL 08 (X360
Best RPG Game : Fallout 3 (X360
Best Artistic Design : Bioshock (X360

جالبه که حدود 90 درصد بازی های مولتی مربوط به X360ته
عنوان های Little Big Planet , MGS4 هم به نظر من عالی بودن که به حقشون هم رسیدن
بقیه رو هم میتونید از تو سایت IGN ببینید!

این منبع رو هم بخاطر این ملاک قرار دادم که همه قبولش دارن و جز معتبر ترین سایتا تو این زمینست.

من یه بار جوابتونو دادم ولی متآسفانه شما بجای اینکه بیای جواب بدی اومدی پاکش کردی!! حالا یا شما یا کسی دیگه! عزیز من دلیلی نداره وقتی جوابی پیدا نمیکنی صرفآ بخاطر علایق شخصی و حمایت از کسی دیگه بیای یه چیز بیربط بگی و در آخر هم که به بن بست میرسی بیای پست منو پاک کنی !

مروری بر پست های قبلی :

گفته من :

گفته Erebus :

دوست دارم برید ببینید تا الان بهترین عنوان هایی که تا حالا از IGN و GameSpy و GameTrailers منتشر شده 80% مربوط به x360ته :
IGN :

این منبع رو هم بخاطر این ملاک قرار دادم که همه قبولش دارن و جز معتبر ترین سایتا تو این زمینست.
اولآ اون پست رو من پاک نکردم.پس حرف بیخود نزن.
دومآ این بازیهای دیگه که نوشتی چه ربطی به شقیقه داره ؟ یعنی چه ربطی به KZ2 , COD4 داره ؟ من خودم XBOX 360 دارم و از خدامه که بازیهای عالی براش بیاد چون مرض نداشتم برم 360 بگیرم و دعا کنم بازیهاش چرت باشه. بحث اینه که 90% سایتها اومدن از KZ2 تعریفهای خیلی خوبی کردن و شما نمیخوای اینو قبول کنی. شما نوشتی IGN بهترین بازی Shooter , Graphics رو COD4 انتخاب کرده. من میگم وقتی IGN این همه از KZ2 تعریف کرده و اونو تا حد دموی دو سال پیش برده بالا , پس حتمآ دلیل دیگه ای برای این انتخابش وجود داره. مهمترین دلیل هم شاید بشه گفت اینه که KZ2 فقط 2 تا تریلر داشته که اونها هم کوتاه بودن ولی COD4 از نظر تریلر , کل E3 رو قبضه کرده بود و واضحه که تآثیرش خیلی بیشتر میشه. IGN اگه میخواست در زمینه گرافیک کم لطفی نکنه باید Crysis رو انتخاب میکرد. به جای انتخاب کردن Crysis که گرافیکش با محیط واقعی فرق چندانی نداره اومده گفته چون این بازی سیستم خیلی قوی ای میخواد پس انتخابش نمیکنیم.

اولا بگم كه اريا جان شما دوتاتون منظور هم ديگه را تو اين چندتا پست نفهميد دقيقا داريد يه طور حرفهاي هم ديگر ميزنيد ولي اختلاف تو اين وسط نميدونم چيه :confused:

ولي با اجازه يه نقل قولي ميكنم و بهتر تك تك جواب بدم .

مهمترین دلیل هم شاید بشه گفت اینه که KZ2 فقط 2 تا تریلر داشته که اونها هم کوتاه بودن ولی COD4 از نظر تریلر , کل E3 رو قبضه کرده بود و واضحه که تآثیرش خیلی بیشتر میشه. میخواد پس

اين دليل نميشه كه گفتي ربطي به دمو و تريلر هاي زياد نداره .
اگه يادت بياد و اشتباه نكنم بازي crysis در اولين نمايش خود در e3 2006 بهترين گرافيك را كسب كرد . با اينكه قبل از اون بازي هاي شاخي چون gears of war وجود داشت كه نمايشش بيشتر از اين بازي بود .
از قديم گفتن سالي كه نيكوست از بهارش پيداست . بازي crysis در اولين نمايش خود در e3 ثابت كرد كه حرفهاي بسيار بزرگي براي گفتن داره .

IGN اگه میخواست در زمینه گرافیک کم لطفی نکنه باید Crysis رو انتخاب میکرد. به جای انتخاب کردن Crysis که گرافیکش با محیط واقعی فرق چندانی نداره

كاملا موافقم .

اومده گفته چون این بازی سیستم خیلی قوی ای میخواد پس انتخابش نمیکنیم.

كمي با اين قضيه هستم ! چرا اگه فكر كني ميبيني كه براي اجراي كرايسيس در حد مقام خود يه سيستم بسيار توپ نياز هست .
ولي COD4 با سخت افزار 2 سال پيش xbox360 ببين چه كاري را كه نكرده با اينكه بازي از گرافيك خيره كننده اي برخوردار هست با اين اوضاع بازي در 60 فريم اجرا ميشه . واقعا جاي تعجب نداره .

هميشه بايد اينو حساب كرد كه گرافيك بازي به قيمت چي ؟
وگرنه كاملا مشخصه كه سلطان گرافيك كراسيس هست .

در اخر فقط يه چيزي بگم كه اين كيانوش بود كه با تفكرات خودش جو سايت را به هم ريخته بود .
چرا كه اين جمله را گفته بود كه سوني ثابت كرد كه سخت افزارش يك سروگردن از xbox360 بالاتر هست .
چرا كه سوني فقط يك بازي شاخ مثل killzone 2 را داشت .ولي اينو حساب نميكرد كه xbox360 با نمايش بازي هايي چون COD4 , mass effect , Assassin's Creed و Bioshock اين برتري سخت افزاري ps3 را خيلي كم رنگتر ميكردند .
حالا با حضور نداشتن بازيهايي بزرگي چون alanwake كه از اولين نمايش خود قدرت گرافيكي خود را شاخ و شونه ميكشيد اگه در اين نمايشگاه حضور داشت داشت مطمعنا اين قدرت گرافيكي را بيشتر از اينها شاخ شونه به رقبا ميكشيد .

بالاخره با اين همه حرف بايد قبول داشت كه واقعا COD4 از نظر گرافيك بهتر از killzone 2 بود كه به حقش هم رسيد .

شما که 2 تا چشم داری خوب ازشون استفاده کن ببین توی هیمن نظر سنجی به کیلزون بیشتر رای دادن یا cod4 . شما که 2 تا چشم داری ببین دودی که توی بازی cod4 هست 2 بعدیه:laughing: در اخر هم بگم این 2 بازی جفتشون گرافیک عالی دارند ولی خوب چون کیلزون انحصاری پی اس 3 هست خیلیها باهاش مشکل دارن.

مروری بر پست های قبلی :

گفته من :

گفته Erebus :

IGN :

ببین عزیز از اونموقع که این تریلر منتشر شده شما 1000 تا پست دادی و از این بازی بد گفتیو اخرشم گفتی البته نمیگم بازیه بدیهو از این حرف ها............. وقتی هم باهات بحث میشه اخرش که جوابی نداری میگی من وقت ندارم شما راست میگی . اخر و عاقبت غیر منطقی حرف زدن همین میشه:laughing: شما یه تاپیکو به خاطر همین موضوع باعث شدی قفل بشه امیدوارم این رو دیگه باعثش نشی;) من یه بار دیگه هم گفتم اگه شما اینقدر فنبوی بازی در نمیاوردی میدیدی که همه دارن از بازی تعریف میکنن منتها گفتم این بازی انحصاری پی اس 3 هست وخیلیا باهاش مشکل دارن در اخر هم یه سوال ازتون دارم این تریلر عالی بود یا نه؟ اگه جوابتون بله هست که پس دیگه بحثی وجود نداره.اگه جوابتون خیر هست بازم بحثی وجود نداره چون با یک ادم غیر منطقی و فنبوی طرفیم.

اولآ اون پست رو من پاک نکردم.پس حرف بیخود نزن.
اولآ این چه طرز حرف زدنه ادبم چیز خوبیه پس احترام خودتو نگه دار. اول ببین من چی گفتم:
حالا یا شما یا کسی دیگه!
متآسفانه شما هنوز نمیدونی بحث سر چیه یا هم میدونی و نمیخوای قبول کنی که من درست گفتم و میخوای حرف خودتو به کرسی بشونی و میای دلیل برای من میاری! اصلآ کی از شما دلیل این انتخاب رو خواست ؟ حالا به هر دلیلی که هست این بازیو به عنوان بهترین گرافیک انتخاب کردن به قول خودت به اندازه عمر اینترنت تو ایران از عمرشون میگذره
من خودم XBOX 360 دارم و از خدامه که بازیهای عالی براش بیاد چون مرض نداشتم برم 360 بگیرم و دعا کنم بازیهاش چرت باشه. بحث اینه که 90% سایتها اومدن از KZ2 تعریفهای خیلی خوبی کردن و شما نمیخوای اینو قبول کنی. شما نوشتی IGN بهترین بازی Shooter , Graphics رو COD4 انتخاب کرده. من میگم وقتی IGN این همه از KZ2 تعریف کرده و اونو تا حد دموی دو سال پیش برده بالا , پس حتمآ دلیل دیگه ای برای این انتخابش وجود داره. مهمترین دلیل هم شاید بشه گفت اینه که KZ2 فقط 2 تا تریلر داشته که اونها هم کوتاه بودن ولی COD4 از نظر تریلر , کل E3 رو قبضه کرده بود و واضحه که تآثیرش خیلی بیشتر میشه.
مطمئن باش این انتخابشون هم روی اصول خاصی بوده همینجور از روی هوا نیومدن اینو انتخاب کنن
از اینجور اظهار نظر ها و نقد ها هم زیاد تو این سایتا دیده شده که بعدآ نظرشون عوض شده و این اولین بارشون هم نیست! خوب اونا هم مثل ما انسانن یه موقع هایی اشتباه میکنن یه وقتایی هم جو میگیرتشون!
اگه میخواست در زمینه گرافیک کم لطفی نکنه باید Crysis رو انتخاب میکرد. به جای انتخاب کردن Crysis که گرافیکش با محیط واقعی فرق چندانی نداره اومده گفته چون این بازی سیستم خیلی قوی ای میخواد پس انتخابش نمیکنیم.
به نظر من دلیلشون قانع کنندس
درسته که Crysis در کل گرافیک بهتری داره و از همه بازی ها از نظر گرافیک یه سر و گردن بالاتره ولی به چه قیمتی ؟ CoD4 با یه سیستم 400 دلاری اجرا میشه اونم با 60 fps ولی Crysis چی ؟ حداقلش یه سیستمی میخواد که سه برابر اون 400 دلار باید خرجش کرد! تازه فاصله گرافیکیشون هم خیلی ناچیزه و توی بعضی عناصر CoD4 برتری داره! که مطمئن باش تمام این عناصر در نظر گرفته شده و این انتخاب انجام شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or