5 بازی برتر E3 از نظر بینندگان نمایشگاه انتخاب شد (آپدیت شد)

بهترین بازی به نمایش در آمده در E3

• Crysis

رای‌ها: 15 14.4%
  • Call of Duty 4: Modern Warfare

رای‌ها: 17 16.3%
  • Mass Effect

رای‌ها: 12 11.5%
  • Little Big Planet

رای‌ها: 6 5.8%
  • Rock Band

رای‌ها: 0 0.0%
  • Halo 3

رای‌ها: 6 5.8%
  • Killzone 2

رای‌ها: 38 36.5%
  • PGR 4

رای‌ها: 3 2.9%
  • GT HD

رای‌ها: 4 3.8%
  • Super Mario Galaxy

رای‌ها: 3 2.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    104

rezaigi2004

کاربر سایت
5 بازی برتر از نظر مخاطبین E3 به ترتیب انتخاب شد.

Rock Band
Mass Effect
Little Big Planet
Call of Duty 4: Modern Warfare
Super Mario Galaxy

آپدیت شد!!

حالا شما نظرتون رو در نظر سنجی در مورد بهترین بازی به نمایش در آمده در E3 چه کنفرانس چه تریلر بیان کنید.

آخرین ویرایش:
آقا حق کاملآ با شماست و Cod4 بهترین گرافیک E3 رو داشته. آینده همه چیز رو مشخص میکنه.من دیگه خسته شدم انقدر در این مورد پست دادم.
ولی در مورد اولین جمله ت یه کم بیشتر فکر کن :
من یه بار جوابتونو دادم ولی متآسفانه شما بجای اینکه بیای جواب بدی اومدی پاکش کردی!! حالا یا شما یا کسی دیگه! عزیز من دلیلی نداره وقتی جوابی پیدا نمیکنی صرفآ بخاطر علایق شخصی و حمایت از کسی دیگه بیای یه چیز بیربط بگی و در آخر هم که به بن بست میرسی بیای پست منو پاک کنی !
اومدی هرچی خواستی به من گفتی بعدش گفتی شاید کس دیگه ای پست رو پاک کرده. بعدش دوباره شروع کردی و به من پریدی.
اگه در این زمینه حرفی داشتی میتونی پیغام خصوصی بزنی ولی اگه اینجا پستی در این مورد بزنی پاک میشه.

شما که 2 تا چشم داری خوب ازشون استفاده کن ببین توی هیمن نظر سنجی به کیلزون بیشتر رای دادن یا cod4 . شما که 2 تا چشم داری ببین دودی که توی بازی cod4 هست 2 بعدیه:laughing: در اخر هم بگم این 2 بازی جفتشون گرافیک عالی دارند ولی خوب چون کیلزون انحصاری پی اس 3 هست خیلیها باهاش مشکل دارن.

نه فقط شما دو تا چشم داريد و ما نداريم !
اگه شما هم دوتا چشم داريد يه نگاهي به سايت بندازيد كه ببيني چرا در اين نظرسنجي بالا killzone 2 اين مقام را اورده . دليلش كاملا مشخصه با وجود فنبوي هاي ps3 كه چشم بسته به اين بازي راي دادن .
من براي حرفام هم دليل دارم . شما مثل اين كه نظرسنجي بالا را مربوط به گرافيك در نظر گرفتيد :-" خوب اگه نظر سنجي مربوط به گرافيك باشه كاملا معلومه كه نظرسنجي كاملا فنبويي شده چرا كه بازي crysis چند برابر اين killzone شما گرافيك داره .

اگه نظر سنجي هم مربوط به بهترين نمايش باشه بازم killzone 2 شايسته اين مقام نيست ميتوني بري سر به تمام سايتهاي معتبر و غير معتبر بزني كه در هيچ كدوم killzone مقام اول را كسب نكرده .

من دوتا چشم دارم و ميبينم كه cod 4 از نظر گرافيك بهتر از killzone 2 هست نه تنها من بلكه ign هم اين حرف و را گفته . اگه به سايت ربط نداره بازم من نظر شخصيم اينه كه cod 4 بهترين گرافيك را داره . پس در هر دو حالت هيچ فرقي نميكنه .
اگه نظر تو هم اينه كه killzone بهترين گرافيك را داره نظرت براي خودت قابل احترامه .
تمام.

لطفا ادمه نده چرا كه نه اصلا جاش هست و نه اين كه بحثي مونده تا بشه .

نه فقط شما دو تا چشم داريد و ما نداريم !
اگه شما هم دوتا چشم داريد يه نگاهي به سايت بندازيد كه ببيني چرا در اين نظرسنجي بالا killzone 2 اين مقام را اورده . دليلش كاملا مشخصه با وجود فنبوي هاي ps3 كه چشم بسته به اين بازي راي دادن .
من براي حرفام هم دليل دارم . شما مثل اين كه نظرسنجي بالا را مربوط به گرافيك در نظر گرفتيد :-" خوب اگه نظر سنجي مربوط به گرافيك باشه كاملا معلومه كه نظرسنجي كاملا فنبويي شده چرا كه بازي crysis چند برابر اين killzone شما گرافيك داره .

اگه نظر سنجي هم مربوط به بهترين نمايش باشه بازم killzone 2 شايسته اين مقام نيست ميتوني بري سر به تمام سايتهاي معتبر و غير معتبر بزني كه در هيچ كدوم killzone مقام اول را كسب نكرده .

من دوتا چشم دارم و ميبينم كه cod 4 از نظر گرافيك بهتر از killzone 2 هست نه تنها من بلكه ign هم اين حرف و را گفته . اگه به سايت ربط نداره بازم من نظر شخصيم اينه كه cod 4 بهترين گرافيك را داره . پس در هر دو حالت هيچ فرقي نميكنه .
اگه نظر تو هم اينه كه killzone بهترين گرافيك را داره نظرت براي خودت قابل احترامه .
تمام.

لطفا ادمه نده چرا كه نه اصلا جاش هست و نه اين كه بحثي مونده تا بشه .
بیبن اینقدر کیلزون شما کیلزون شما نکن:laughing: کیلزون ما چیه اخه مگه سونی مال بابامه اشتباهت همینجاست عزیز فقط چون این بازی انحصاری پی اس 3 هست باهاش مشکل داری و هیچ......... در مورد اون نظر سنجی بالا هم خواهشا این حرفو نزن که دیگه همه میدونن نسبت طرفدارای 360 به طرفداران پی اس 3 خیلی توی این سایت بیشتره طرفداران پی اس 3 همشون قبول کردن گرز اف وار بازیه عالی هست ولی شماها نمیخواین قبول کنید کیلزون رو به هر حال به قول خودت نظر شما هم قابل احترامه من دیگه راجب این موضوع بحث نمیکنم چون مطمعنم کسایی که نتونستن دموی کیلزون رو ببینن با این بحثا یی که شد همه چیز دستگیرشون شد.

نه اصلا اشتباه نكن من خودم از اولين كسايي بودم كه از بازي killzone 2 طرفداري كردم .تقريبا پستهايي كه شامل چند ماه پيش ميشه اون زماني كه شايد تو منو يادت نياد :)و گفتم كه من به اين بازي اعتقاد دارم و ميدونم بازي خيلي بزرگي ميشه و با گرافيك خيره كننده ولي كلا با اين نمايش كه شما ها اين همه بزرگش ميكنيد من مشكل دارم . به نابه دلايلي كه گفتم .
در مورد gears of war هم كه خودت ميدوني بازي اي كه عرضه شده و همه امتحانش كردن و نظر دادن ولي killzone 2 عرضه نشده كه بتونيم نظري بهش بديم . در ضمن و من تريلر hd اين بازي را هم ديدم :)

نه اصلا اشتباه نكن من خودم از اولين كسايي بودم كه از بازي killzone 2 طرفداري كردم .تقريبا پستهايي كه شامل چند ماه پيش ميشه اون زماني كه شايد تو منو يادت نياد :)و گفتم كه من به اين بازي اعتقاد دارم و ميدونم بازي خيلي بزرگي ميشه و با گرافيك خيره كننده ولي كلا با اين نمايش كه شما ها اين همه بزرگش ميكنيد من مشكل دارم . به نابه دلايلي كه گفتم .
در مورد gears of war هم كه خودت ميدوني بازي اي كه عرضه شده و همه امتحانش كردن و نظر دادن ولي killzone 2 عرضه نشده كه بتونيم نظري بهش بديم . در ضمن و من تريلر hd اين بازي را هم ديدم :)
من از همون موقع که با این سایت اشنا شدن قبل از اینکه حتی عضوش بشم پست هارو میخوندم و با شما اشنایی کامل دارم وبه شما درجه ی سوپر فنبوی رو نیز نائل کردم:laughing:
در مورد کیلزون هم نگفتم که شما ندیدی گفتم اونایی که ندیدن اگه شما ندیده بودی که راجبش اظهار نظر نمیکردی.گرز اف وار هم درسته تست شده ولی میشه یه ایرادات کوچیکی رو بزرگ کرد وبهش گیر داد کاری که شما با کیلزون میکنید.به هر حال شما چه این بازیو قبول داشته باشی چه نداشته باشی همه ی سایت ها ازش تعریف کردن یکیشم سایت ign هست.

من از همون موقع که با این سایت اشنا شدن قبل از اینکه حتی عضوش بشم پست هارو میخوندم و با شما اشنایی کامل دارم وبه شما درجه ی سوپر فنبوی رو نیز نائل کردم:laughing:
در مورد کیلزون هم نگفتم که شما ندیدی گفتم اونایی که ندیدن اگه شما ندیده بودی که راجبش اظهار نظر نمیکردی.گرز اف وار هم درسته تست شده ولی میشه یه ایرادات کوچیکی رو بزرگ کرد وبهش گیر داد کاری که شما با کیلزون میکنید.به هر حال شما چه این بازیو قبول داشته باشی چه نداشته باشی همه ی سایت ها ازش تعریف کردن یکیشم سایت ign هست.

هميشه گفتن چشمها را بايد شست ...........
پسر من هي ميخوام تمومش كنم و به قضيه انتها بدم تو داري از نكته به موضوع اغاز ميدي . اصلا فهميدي علت نقل قولت چي بود تا اينكه منو بكوبي و يه فن بوي بنامي . اره من فنبويم ولي چيز بدي نيست چرا كه 99 درصد اين سايت فنبوي تشريف دارن . ولي قضيه سوپر فنبوي فرق ميكنه كه فكر كنم براي شما بيشتر لايق باشه تا من يه نيگا به نام كار بري خودت بنداز تا معناي سوپر فنبوي جلوي چشمهات پر بزنه (ONLY_SONY_PS3 ) !! كسي كه بگه فقط سوني و ps3 ديگه تا ته قضيش بايد رفت جلو .
برادر من قبلا xbox نداشتم كه جانب داري كنم ولي خانواده ps را داشتم و كلي حال كردم .

حالا اگه ميخواي باز شروع كني مطمعن باش بايد يه كارت اخطار منتظر هر دومون باشه پس خوب فكر كن .

این چه بحثیه
معلومه که Kill Zone از همه لحاظ بالا تره
مطئمنم از CoD خیلی بهتر و قشنگتره
این تازه اول کاره ، گوریلا قول داده بهتر از این هم میشه
وقتی که اومد میفهمید که CoD بهتره یا Kill Zone

هميشه گفتن چشمها را بايد شست ...........
پسر من هي ميخوام تمومش كنم و به قضيه انتها بدم تو داري از نكته به موضوع اغاز ميدي . اصلا فهميدي علت نقل قولت چي بود تا اينكه منو بكوبي و يه فن بوي بنامي . اره من فنبويم ولي چيز بدي نيست چرا كه 99 درصد اين سايت فنبوي تشريف دارن . ولي قضيه سوپر فنبوي فرق ميكنه كه فكر كنم براي شما بيشتر لايق باشه تا من يه نيگا به نام كار بري خودت بنداز تا معناي سوپر فنبوي جلوي چشمهات پر بزنه (ONLY_SONY_PS3 ) !! كسي كه بگه فقط سوني و ps3 ديگه تا ته قضيش بايد رفت جلو .
برادر من قبلا xbox نداشتم كه جانب داري كنم ولي خانواده ps را داشتم و كلي حال كردم .

حالا اگه ميخواي باز شروع كني مطمعن باش بايد يه كارت اخطار منتظر هر دومون باشه پس خوب فكر كن .
من خوب میفهمم چی میگم شما نمیگیری به من چه؟؟؟؟ من اگه فنبوی دو اتیشه بودم 360 نمیخریدم از بعضی چیزاشم تعریف نمیکردم من کاملا درست گفتم ادمی مثل شما که هیچی از سونی رو قبول نکنه یک سوپر فنبوی هست.از نظرت راجب کیلزون معلومه................. من بحثو همینجا تموم میکنم حالا اگه دوباره نقل قول کردی توقع نداشته باش که اخطار در انتظارمون نباشه.:laughing:

این چه بحثیه
معلومه که Kill Zone از همه لحاظ بالا تره
مطئمنم از CoD خیلی بهتر و قشنگتره
این تازه اول کاره ، گوریلا قول داده بهتر از این هم میشه
وقتی که اومد میفهمید که CoD بهتره یا Kill Zone
این طور میگی اول راهه که انگار cod4 منتشر شده و جای پیشرفت نداره!;)

من خوب میفهمم چی میگم شما نمیگیری به من چه؟؟؟؟ من اگه فنبوی دو اتیشه بودم 360 نمیخریدم از بعضی چیزاشم تعریف نمیکردم من کاملا درست گفتم ادمی مثل شما که هیچی از سونی رو قبول نکنه یک سوپر فنبوی هست.از نظرت راجب کیلزون معلومه................. من بحثو همینجا تموم میکنم حالا اگه دوباره نقل قول کردی توقع نداشته باش که اخطار در انتظارمون نباشه.:laughing:

يه چي ميگم ديگه تموم بشه .
اگه من سوني را قبول نداشتم تو خونه 70 درصد وسايل برقيم مارك سوني برق نميزد . اگه سوني را قبول نداشتم دو كنسول ps1 و ps2 را نخريده بودم .
نظر شخصي و اختياري هر كسي ميتونه نظرش را بگه چون چشم هركس ميبينه و به عقلش دستور ميده تا چيزي كه ديده بيان كنه ولي بعضي وقتها اين بيان كردن از حد خودش بالا تر ميزنه چه از نظر كاستي و چه از نظر افزون ;) كه علتهاش هم كاملا مشخصه .

از اين كه خواستي بحث تموم بشه خيلي ممنون :biggrin1:

این killzone ول نمی کنه ما رو یا ما اونو ول نمی کنیم .این بازی هر وقت امد بعد مشخص می شه که گرافیک بازی چطوره .فعلا بازی های که اماده انتشار هستن در مورد اونها حرف بزنیم.

لیست بسیار جالب IGN برای بهترین بازی ها:confused:
playstation-3-best-of-e3-2007-awards-20070720043909077.jpg

Best Action Game
Heavenly Sword

Developer: Ninja Theory
Publisher: Sony Computer Entertainment
Release Date: September 4, 2007
++++++++++++++++++++++++++++++

Best First Person Shooter
Killzone 2

Developer: Guerilla Games/SCEE
Release Date: February 2008
+++++++++++++++++++++++++++++++

Best Racing Game
Burnout Paradise

Developer: Criterion Games
Publisher: Electronic Arts
Release Date: January 2008

Best Sports Game
NBA '08

Developer: SCE Studios San Diego
Release Date: October 2, 2007
Best Graphics Technology
Killzone 2

Developer: Guerilla Games

Best Multiplayer Experience
Warhawk

Developer: Incog Inc. Entertainment
Release Date: August 28, 2007
Most Innovative Design
LittleBigPlanet

Developer: Media Molecule

Biggest Surprise
Price Drop … NOT!

Developer: Sony Computer Entertainment
Release Date: Oh, it's already happened, man!​

رضا جون ما اخر نفهمیدیم شما این لیستو از کجا اوردی :confused::-":-"
فک کنم این لیست بهترین بازیهای PS3 در E3 باشه . نه ؟؟
چون لیست درست لیستیه که اقای trancearena
2 ص پیش گذاشتن ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or