5 بازی برتر E3 از نظر بینندگان نمایشگاه انتخاب شد (آپدیت شد)

بهترین بازی به نمایش در آمده در E3

• Crysis

رای‌ها: 15 14.4%
  • Call of Duty 4: Modern Warfare

رای‌ها: 17 16.3%
  • Mass Effect

رای‌ها: 12 11.5%
  • Little Big Planet

رای‌ها: 6 5.8%
  • Rock Band

رای‌ها: 0 0.0%
  • Halo 3

رای‌ها: 6 5.8%
  • Killzone 2

رای‌ها: 38 36.5%
  • PGR 4

رای‌ها: 3 2.9%
  • GT HD

رای‌ها: 4 3.8%
  • Super Mario Galaxy

رای‌ها: 3 2.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    104

rezaigi2004

کاربر سایت
5 بازی برتر از نظر مخاطبین E3 به ترتیب انتخاب شد.

Rock Band
Mass Effect
Little Big Planet
Call of Duty 4: Modern Warfare
Super Mario Galaxy

آپدیت شد!!

حالا شما نظرتون رو در نظر سنجی در مورد بهترین بازی به نمایش در آمده در E3 چه کنفرانس چه تریلر بیان کنید.

آخرین ویرایش:
من همه تریلرها و Footage هارو ندیدم که بخوام راجه به نمایششون تو E3 نظر بدم،ولی بعد از E3 با توجه به چیزایی که شنیدم این لیست بازیایی هستش که خیلی دوست دارم سریع بیاد و من توانایی بازی کردنشونو داشته باشم!
1.MGS4(Finally back to top of my list!)
2.Mass Effect
3.Fallout3.
4.Bioshock
5.Star Craft 2
6.Super Mario Galaxy
7.COD4
این 7 تا،به اضافه پچروژه جدید Blizzard که چند روز پیش اعلام شد،و بالاتر از همه ی اینها،که همه رو قربانی اون یکی میکنم:Dragon Age

E3 که داره میشه یک چیزی تو مایه های CES .. اون هم از نوع لاس وگاس :))))

Quake Con >> E3 .. چه ربطی داشت؟ باز حداقل اونجا میشه بازی کرد اینجا فقط باید تماشا.

خوب بستگي داره چطور به قضيه نگاه كني! QuakeCon‌ مختص يك كمپانيه اما E3 همه ميتونن شركت كنن. البته بنظر من هر شركتي يك كنفرانس و خلاصه مجمع سالانه مثل QuakeCon و يا مثل بيليزارد داشته باشه خيلي بهتره، و اون بهره وري كه ميخواد رو ميتونه ازش بگيره.:biggrin1:

Call Of Duty 4
Assassin's Creed
Brothers in Arms : Hell's Highway
Mass Effect
Turok
Killzone 2

E3 امسال بازیها اکثرا تکرار سال قبل بودن و چیزی جدیدی معرفی نشد که حال کنیم...
خیلی از بازیها گند زدن خیلی ها هم بهتر شدن ولی در کل نمایشگاه امسال اصلا خوب نبود.

هر چند خیلی مربوط نیست ولی فکر کنم از نظر همه E3 قبلی بهتر بود،هر چند نظر همه در جا....:biggrin1:
الان دیگه فقط به TGS میشه امید داشت،نینتندو که گفته از این به بعد تو TGS خضوری فعال خواهد داشت،با این حساب میشه امیدوار بود که کم کم همه شرکتا برن TGS بساطشونو پهن کنن:biggrin1:
البته بنظر من هر شركتي يك كنفرانس و خلاصه مجمع سالانه مثل QuakeCon و يا مثل بيليزارد داشته باشه خيلي بهتره،
کو امکانات؟:biggrin1:

خوب بستگي داره چطور به قضيه نگاه كني! QuakeCon‌ مختص يك كمپانيه اما E3 همه ميتونن شركت كنن. البته بنظر من هر شركتي يك كنفرانس و خلاصه مجمع سالانه مثل QuakeCon و يا مثل بيليزارد داشته باشه خيلي بهتره، و اون بهره وري كه ميخواد رو ميتونه ازش بگيره.:biggrin1:

دقیقا باید برعکس به قضیه نگاه کنی ..
در E3 همه شرکت ها میتونند شرکت کنند ولی Gamer ها چی؟
E3 که الان داریم میبینیم فقط تجاریه .. شرکت ها با بوق و کرنا میان تا بگن ما فلانیم و غیره و trailer و ... به همراه تعداد زیادی booth b.a.b.e که از attraction های نمایشگاه هستند.:eek: خوب این بازیها برای کیه؟ کی قراره بازی کنه؟ اونوقت این مشتریان نهایی بازیها کجا هستند؟ اگه فقط قراره که شرکت ها بیان و داد بیداد کنند و publisher پیدا کنند پس اسمش رو عوض کنند و ما هم خیالمون راحت باشه که این نمایشگاه برای ما نیست .
مثلا پارسال در غرفه ncSoft چند تا مسابقه GW برگزار شد که به دلیل سر و صدای زیاد 5000 دلار هم جریمه شدند ولی امسال اصلا خبری نبود. (شاید هم بوده و من ندیدم ).

ولی QuakeCon درسته که در ظاهر فقط برای "id Software و دوستان" هست ولی همه مردم میتونند شرکت کنند در کنارش BYOC LAN Party مجانی هم داره که بزرگترین در دنیا است . بحز مسابقات و جوایز و قرعه کشی و غیره . در اون چهار روز هم هر بازی که ملت خوششون بیاد و طرفدار داشته باشه انجام میدهند. البته شما این چیزها رو میدونی از بس که سر این موضوعات بحث کردیم. برای کسی که ابتدا به ساکن میاد توی تاپیک میگم که یک وقت سوء تفاهم ایجاد نشه که LAN PArty حرکات موزون داره :biggrin1:

حرف آخر : از نظر من E3 برای گیمر ها نیست بلکه برای خود شرکتها است که برای هم چشم و ابرو بیان و Propaganda کنند و غیره ، پس برای من هیچ ارزشی نداره. ولی QuakeCon (مثلا یا موارد مشابه) جایی است که گیمر ها میتونند حضور داشته باشند و بازی کنند و با شرکت های سازنده ارتباط مستقیم داشته باشند. سازندگان هم میتونند مستقیما از ملت feedback بگیرند و حتی در عمل (هنگام بازی) نقاط قوت و ضعف بازی رو ببینند.

پ.ن : B.Y.O.C = Bring Your Own Computer . یعنی برای شرکت کردن کامپیوتر خود را کول کرده و میبرید.

~ خو منم گفتم بهتره ديگه؟‌
biggrin1.gif
(ب.و.ه.ي.و = بوهيو)

Last edited by a moderator:
دقیقا باید برعکس به قضیه نگاه کنی ..
در E3 همه شرکت ها میتونند شرکت کنند ولی Gamer ها چی؟
E3 که الان داریم میبینیم فقط تجاریه .. شرکت ها با بوق و کرنا میان تا بگن ما فلانیم و غیره و trailer و ... به همراه تعداد زیادی booth b.a.b.e که از attraction های نمایشگاه هستند.:eek: خوب این بازیها برای کیه؟ کی قراره بازی کنه؟ اونوقت این مشتریان نهایی بازیها کجا هستند؟ اگه فقط قراره که شرکت ها بیان و داد بیداد کنند و publisher پیدا کنند پس اسمش رو عوض کنند و ما هم خیالمون راحت باشه که این نمایشگاه برای ما نیست .
مثلا پارسال در غرفه ncSoft چند تا مسابقه GW برگزار شد که به دلیل سر و صدای زیاد 5000 دلار هم جریمه شدند ولی امسال اصلا خبری نبود. (شاید هم بوده و من ندیدم ).

ولی QuakeCon درسته که در ظاهر فقط برای "id Software و دوستان" هست ولی همه مردم میتونند شرکت کنند در کنارش BYOC LAN Party مجانی هم داره که بزرگترین در دنیا است . بحز مسابقات و جوایز و قرعه کشی و غیره . در اون چهار روز هم هر بازی که ملت خوششون بیاد و طرفدار داشته باشه انجام میدهند. البته شما این چیزها رو میدونی از بس که سر این موضوعات بحث کردیم. برای کسی که ابتدا به ساکن میاد توی تاپیک میگم که یک وقت سوء تفاهم ایجاد نشه که LAN PArty حرکات موزون داره :biggrin1:

حرف آخر : از نظر من E3 برای گیمر ها نیست بلکه برای خود شرکتها است که برای هم چشم و ابرو بیان و Propaganda کنند و غیره ، پس برای من هیچ ارزشی نداره. ولی QuakeCon (مثلا یا موارد مشابه) جایی است که گیمر ها میتونند حضور داشته باشند و بازی کنند و با شرکت های سازنده ارتباط مستقیم داشته باشند. سازندگان هم میتونند مستقیما از ملت feedback بگیرند و حتی در عمل (هنگام بازی) نقاط قوت و ضعف بازی رو ببینند.

پ.ن : B.Y.O.C = Bring Your Own Computer . یعنی برای شرکت کردن کامپیوتر خود را کول کرده و میبرید.

~ خو منم گفتم بهتره ديگه؟‌ :biggrin1: (ب.و.ه.ي.و = بوهيو)
E3 هیچ وقت برای گیمر ها نبوده، چون این نمایشگاه اصلا public نیست که گیمری بخواد شرکت کنه.

در مورد این لیست هم من نمی دونم از کجا اومده و اصلا ما رو چه حسابی باید به این بازی ها رای بدیم اما اولا چیزی به اسم GT HD نداریم. اون چیزی که نمایش داده شد GT5 Prologue بود که امسال میاد نه GT HD که 7-8 ماهه اومده روی PSN. مگر اینکه بخواهیم فکر کنیم سونی اومده بازی ای که 7-8 ماهه همه دنلود کردن و بازی کردن رو توی نمایشگاه E3 دوباره نشون داده !!
در ضن هیچ دلیلی هم وجود نداره که از هر کنسول به تعداد مساوی بازی انحصاری توی لیست وجود داشته باشه (مگه اینجا پرسپولیس و استقلال و تیم ملیه؟؟)

به نظر من یا نباید نظر سنجی میگذاشتی یا اینکه بازی هایی مثل:
Bioshock
Metroid Prime 3
Heavenly Sword
Uncharted
Ratchet & Clanck
.......

رو هم باید بهش اضافه میکردی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن