دقیقا باید برعکس به قضیه نگاه کنی ..
در E3 همه شرکت ها میتونند شرکت کنند ولی Gamer ها چی؟
E3 که الان داریم میبینیم فقط تجاریه .. شرکت ها با بوق و کرنا میان تا بگن ما فلانیم و غیره و trailer و ... به همراه تعداد زیادی booth b.a.b.e که از attraction های نمایشگاه هستند.
خوب این بازیها برای کیه؟ کی قراره بازی کنه؟ اونوقت این مشتریان نهایی بازیها کجا هستند؟ اگه فقط قراره که شرکت ها بیان و داد بیداد کنند و publisher پیدا کنند پس اسمش رو عوض کنند و ما هم خیالمون راحت باشه که این نمایشگاه برای ما نیست .
مثلا پارسال در غرفه ncSoft چند تا مسابقه GW برگزار شد که به دلیل سر و صدای زیاد 5000 دلار هم جریمه شدند ولی امسال اصلا خبری نبود. (شاید هم بوده و من ندیدم ).
ولی QuakeCon درسته که در ظاهر فقط برای "id Software و دوستان" هست ولی همه مردم میتونند شرکت کنند در کنارش BYOC LAN Party مجانی هم داره که بزرگترین در دنیا است . بحز مسابقات و جوایز و قرعه کشی و غیره . در اون چهار روز هم هر بازی که ملت خوششون بیاد و طرفدار داشته باشه انجام میدهند. البته شما این چیزها رو میدونی از بس که سر این موضوعات بحث کردیم. برای کسی که ابتدا به ساکن میاد توی تاپیک میگم که یک وقت سوء تفاهم ایجاد نشه که LAN PArty حرکات موزون داره :biggrin1:
حرف آخر : از نظر من E3 برای گیمر ها نیست بلکه برای خود شرکتها است که برای هم چشم و ابرو بیان و Propaganda کنند و غیره ، پس برای من هیچ ارزشی نداره. ولی QuakeCon (مثلا یا موارد مشابه) جایی است که گیمر ها میتونند حضور داشته باشند و بازی کنند و با شرکت های سازنده ارتباط مستقیم داشته باشند. سازندگان هم میتونند مستقیما از ملت feedback بگیرند و حتی در عمل (هنگام بازی) نقاط قوت و ضعف بازی رو ببینند.
پ.ن : B.Y.O.C = Bring Your Own Computer . یعنی برای شرکت کردن کامپیوتر خود را کول کرده و میبرید.
~ خو منم گفتم بهتره ديگه؟ :biggrin1: (ب.و.ه.ي.و = بوهيو)