5 اشتباه بزرگ وتاريخي نينتندو

benjohn

کاربر سایت
نينتندو يكي از بزرگترين موفق ترين كمپاني ها در تاريخ بازي هاي رايانه اي بوده و هست همه ي ما بخاطر داريم كه چگونه نينتندو بر بازارهاي جهاني و همچنين بر قلبهاي ما حكومت كرده است اما نينتدو هم مثل تمامي بنگاههاي تجاري خالي از اشتباه نبوده طي اين تاپيك قصد دارم 5 اشتباه رو از انتها به اول برشمارم

5. virtual boy

سال 1995 بود كنسول سوپر نينتندو اواخر عمر موفقيت آميز خودش رو سپري ميكرد هنوز n64 وارد بازار نشده بود كنسول گيم بوي فروش بسيار عالي داشت واقعا معلوم نيست تو فكر نينتندو چي ميگذشت كه يه همچين چيزي رو ساخت خيلي بهش تخفيف بدي ميشه هدفوني كه ميشد بزني به چشم:d همونطور كه تو عكس مشخصه نه ميشه بهش گفت كنسول دستي (چون اصلا قابل حمل نيست) نه ميشه گفت كنسول خونگي چون اصلا شباهتي نداره بدتر از اون بازياش كه فقط 22 تا بودن. كه هيچ عنوان دندونگيري هم توشون نيست. مسلما اين خزعبل ترين چيزي كه نينتندو ساخته ولي چون در سرنوشت نينتندو تاثير كمي داشته رتبه ي 5 رو از آن خودش ميكنه.

38838e96255844110e20005eb4a7cd9b-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

4. انتخاب كاتريج به عنوان مدياي نينتندو 64

باز هم سال 1995 اما اينبار رقيب نينتندو يعني كمپاني معظم سوني با كنسول جديدش وارد بازار شده نينتندو قصد نداشت تا سال بعد كنسول خودش رو معرفي كنه. يك سوال بزرگ پيش روي نينتندو بود آيا بايد مثل سوني و سگا به سمت cd بره يا همچنان به كاتريج وفادار بمونه. خوب گزينه ي دوم رو انتخاب كردن توجيهشون اين بود كه اين عمل احتمال كپي خور شدن كنسول رو خيلي كم ميكنه ( اون موقع چيزي مثل r4 اصلا معمول نبود) اما در عين حال يه نكته منفي وجود داشت و اونم اينكه هزينه ي توليد كاتريج خيلي بيشتر از cd بود در نتيجه نينتندو مجبور بود بازي ها رو گرونتر از سوني بفروشه وديگه اينكه كاتريج ضرفيت خيلي كمي داشت حدود 32 مگ به همين خاطر امكان اضافه كردن cg كه در اون سالها خيلي پر طرفدار بود وجود نداشت. شايد يكي از دلايل شكست نينتندو از سوني در اين نسل همين بوده باشد.

5e821c41986c56a697d8c82899603e14-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

3. game cube

اينبار سال 2001 سوني با كنسول جديدش ps2 كه سال گذشته به بازارهاي جهاني معرفي كرد بود ناجوانمردانه دريمكست رو زير پوتين هاي فلزي له كرده بود و اينبار نينتندو با رقيبي به قايت قدر تر از ps1 رو برو بود. خوب با درس گرفتن از تجربه ي قبلي به سمت ديسكهاي اوپتيكال روي آورده بود اما باز براي جلوگيري از اجراي بازي هاي كپي از ديسكهاي ميني استفاده كرد كه با حجم حدودي 1.5 گيگ حتي نصف dvd هي سوني قابليت ذخيره ي اطلاعات رو نداشت اين مسئله باعث شد دست بازي سازان تا حدود زيادي بسته شه اما مشكل فقط اين نبود نينتندو سعي كرد راه سوني رو ادامه بده به همين خاطر رو به توسعه ي بازي هاي هاردكور كرد رليز اختصاصي اويل و اترنال داركنس از جمله ي اين تلاشهاست اما متاسفانه چندان موفق نبود و سوني با بازي هايي مثل سري هاي mgs و ff و gow و..... بازار را به سيطره ي خود درآورد و نينتندو با فروش 22 مليون گيم كيوب بعد از سوني و مايكروسافت سوم شد. نينتندو هيچ وقت اينقدر تحقير نشده بود
02f4a964f95e4e5a2c815e170c012a5d-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

2. خوب در نسل هفت شاهد ظهور online gaming بوديم نينتندو اگر چه در اين نسل قابل قبول ظاهر شد اما به علت پشتيباني بسيار ضعيف از خدمات آنلاين الي الخصوص در مقايسه با مايكروسافت از مليونها دلار درآمد محروم شد.

8ff78c2067aadaaddeb4b931e418d615-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

1. SONY PLAYSTATION :-o

قطعا ميپرسيد توليد پلي استيشن چه ربطي به نينتندو داره براي جواب به اين سوال بايد يكم براتون كلاس تاريخ بزارم( اساتيد تاريخ جغرافيا بقيه تاپيك رو نخونن) ماجرا برميگرده به سالهايي كه نينتندو در اوج اقتدار داشت snes ميفروخت. خوب درسته كه سوپر نينتندو قدرتش كم و بيش با رقيبش مگادرايو سگا توي يه حد بود اما وجود يك چيپ بسيار قدرتمند اونو از رقيبش متمايز ميكرد اين چيپ توسط سوني توليد ميشد و وظيفش توليد صداي استريو و بسيار پرحجم بود البته با استاندادهاي اون زمان. سوني و نينتندو داشتن با هم رفاقت ميكردن لاو ميتركوندن تا اينكه سگا تصميم به توليد مگا سي دي يا همون سگا سي دي خودمون گرفت نينتندو هم براي اينكه از رقيب عقب نمونه به فكر توليد يه چيز مشابه افتاد خوب براي اينكار از كي كمك بگيره بهتر از يار دبستاني خودش سوني كه از قضاي روزگار مخترع cd هم بود.
القصه طراحي شروع شد و سوني سنگ تموم گذاشت اسم محصول هم حدس بزنيد بله بله اسمش شد nintendo playstation
آما سگا در فروش مگا سي دي با مشكل روبرو شد نينتندو هم به اين فكر افتاد كه اصلا اين كار فايده نداره و قراردادشو با سوني يكجانبه فسخ كرد
سوني به شدت عصباني شد اما خونسرديش رو حفظ كرئ شروع كرد به صورت كاملا محرمانه پروژه رو ادامه داد فكراي بزرگي تو سرش بود جاي ديگه اي بايد انتقام ميگرفت>:)

بله بزرگترين اشتباه تاريخ نينتندو عصباني كردن سوني بوده

sony_nintendo_playstation.jpg

ps: اين رابطه ي عشقولانه ي نينتندو سوني منو ياد يه جمله از متال گير 3 ميندازه كه boss به snake ميگفت
today's enemy is tomorrow's friend so we dont hold permanent enemies as we don't have permanent friends..

PS2: اين نكته اي كه الان ميگم كلا ريطي به گيم نداره اما بحث سوني شد گفتم بذار اينو بگم: همونطور كه قبلا اشاره كردم سوني با مشاركت فيليپس CD رو كه ما امروزه ميشناسيم رو اختراع كرد و انقلابي توي زندگي ما بوجود آورد اما تا حالا از خودتون پرسيدين چرا ظرفيت سي دي 650 مگ و 74 دقيقه موسيقي و قطرش 12 سانتيمتره اگه 10 سانتيمتري ميساختن ميشد 60 دقيقه موسيقي و 500 مگ حجم كه بنظر خيلي استانداردتر ميرسه اتفاقا فيليپس هم نظرش همين بود اما طبق افسانه ها رييس وقت كمپاني سوني عاشق سمفوني شماره نه بتهوون بوده حدس زديد مدت زمانش چقدره؟ نخير 74 دقيقه نيست بلكه دقيقا 73 دقيقه و 54 ثانيست. فيليپس آخرش قبول كرد چون بر عكس نينتندو ميدونست نبايد سوني رو اسبي كنه ( قابل توجه مايكروسافت):d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: only sony
پس برو بخر
shadow of eternal
یک بازی در سبک Survival horror هستش که با موتور CE3 داره ساخته میشه و بر روی wiiu میاد

اگر مردی رو حرفت وایسا خواستی خودم برات با قیمت خوب بیارم

خب این بازی برای PC هم میاد چه کاریه کنسول بگیرم ؟ بعدم ببین مثلا این نسل من PS3 خریدم برای 4 تا بازی مورده علاقه هام سری MGS ,R&C,Heavy rain,GOWو مهم تر از همه سری GT که بهترین دوران رو داشتم با این بازی الان دارم میگم برای یکی مثل من یا شاید خیلیا با سلایق من کنسول نینتدو انتخاب خوبی نباشه ولی تا یکی میاد حرفی درباره Nintendo گفته میشه زود میاید این کنسول اینطوره اینطوری هست این بازی داره اون بازی داره ....... کلا تاپیک منحرف میشه بیخود قضیه رو کش ندم!!!

خب این بازی برای PC هم میاد چه کاریه کنسول بگیرم ؟ بعدم ببین مثلا این نسل من PS3 خریدم برای 4 تا بازی مورده علاقه هام سری MGS ,R&C,Heavy rain,GOWو مهم تر از همه سری GT که بهترین دوران رو داشتم با این بازی الان دارم میگم برای یکی مثل من یا شاید خیلیا با سلایق من کنسول نینتدو انتخاب خوبی نباشه ولی تا یکی میاد حرفی درباره Nintendo گفته میشه زود میاید این کنسول اینطوره اینطوری هست این بازی داره اون بازی داره ....... کلا تاپیک منحرف میشه بیخود قضیه رو کش ندم!!!
Trauma center
donkey kong
mario
zelda
kid icarus
pokemon
mgs 1 كه شايد باوت نشه ولي شماره يكش در انحصار نينتندو هست
Re zero
re1
Super smash bros
و.........
تازه بماند كه از هر كدوم يه ٤ تايي داريم رو وي!
Hey dude wtf ur saying i dont like a game when u even havent seen a screenshot of that game!?!?!?!?

بیا دیدی گفتم
شما نمیخوای بخری دیگه الان شما بخوای یک pc بخری که این بازی رو 60 فریم اجرا کنه باید چیزی در حدود 700 دلار پیاده بشی اما این در صورتی هست که میتونی با 299 دلار و در بعض از جاها 250 دلار یک wiiu بخری
حالا اینو میگی رو pc اومده خوب بازی های دیگه ای هم هستن مثل zombiU یا مثلا بایونتا 2 یا مثلا اگر از سری لگو خوشت میاد lego city که یک عنوان شاهکاره و open world هست میتونی تریلر هاشو ببینی
شما گفتی یک بازی معرفی کن منم معرفی کردم حالا شما داری میزنی زیر حرفت این دیگه جای خود داره و دوستان قضاوت کنن
واقعا میاموتو حرف خوبی زد گفت تا زمانی که شما یک wiiu رو امتحان نکنی نمیتونی به خلاقیت ها و جادوی گیم پلی اون پی ببری

- - -ویرایش - - -

Trauma center
donkey kong
mario
zelda
kid icarus
pokemon
Re zero
re1
Super smash bros
و.........
Hey dude wtf ur saying i dont like a game when u even havent seen a screenshot of that game!?!?!?!?
نسخه ی یکیش روی ps1 بود اون twin snake بود که در انحصار نینتندو هست
ما داریم بحث wiiu می کنیم نه کنسول های قبل

Trauma center
donkey kong
mario
zelda
kid icarus
pokemon
Re zero
re1
Super smash bros
و.........
I play some of these Fu*cking Games Watch Ur Mouth Kid !!!
شما موقعی نمیدونی بحث من سره چیه چرا خودتو میندازی وسط یه سری دارن میگن من دارم میگم یه سری انتخابا سلیقه ای هست من شاید از یه سری بازی خوشم نیاد روی کنسول نخوام بازی کنم دلیل نمیشه که Gamer نیستم بعضی ها هستن میان میگن فلان بازی LEGEND هست پس اگه بازی نکردی در مورد گیم احضار نظر نکن باید به عرضتون برسونم من Game Cube داشتم . pikmin Dave Mirra. Crazy Taxi .Donkey Kong Jungle Beat یا ریمستر شده بازی MGS2 که Twin Snake بود و و و من همه اینارو بازی کردم ولی تو اون دوره زمان به دلیل کمبود بازی ها GCube تو شهر خودم کنسول فروختم... شمایی که چیزی از موضوع بحث نمیدونی چرا الکی بحث میکنی با من!!!
بیا دیدی گفتم
شما نمیخوای بخری دیگه الان شما بخوای یک pc بخری که این بازی رو 60 فریم اجرا کنه باید چیزی در حدود 700 دلار پیاده بشی اما این در صورتی هست که میتونی با 299 دلار و در بعض از جاها 250 دلار یک wiiu بخری
حالا اینو میگی رو pc اومده خوب بازی های دیگه ای هم هستن مثل zombiU یا مثلا بایونتا 2 یا مثلا اگر از سری لگو خوشت میاد lego city که یک عنوان شاهکاره و open world هست میتونی تریلر هاشو ببینی
شما گفتی یک بازی معرفی کن منم معرفی کردم حالا شما داری میزنی زیر حرفت این دیگه جای خود داره و دوستان قضاوت کنن
واقعا میاموتو حرف خوبی زد گفت تا زمانی که شما یک wiiu رو امتحان نکنی نمیتونی به خلاقیت ها و جادوی گیم پلی اون پی ببری
خو PC من خوبهه بازی استراتژیک هم زیاد بازی میکنم ( برا یه DOTA2 و Star Craft 2 رفتم PC گرفتم :دی )
بعدم یکی از دوستان Wii U داره به حق بگم Zombi U افتضاح بود ولی Lego City رو بازی کردم لذت داشت :دی GTA بود برای خودش ولی کلا میگم دوست عزیز بازی بیا که منو جذب کنه شک نکن میگیرم حتی اگه یه بازی باشه!!!
P.N:شما که DOTA2 هم میزنی ADD کن بازی کنیم :دی

آخرین ویرایش:
شما موقعی نمیدونی بحث من سره چیه چرا خودتو میندازی وسط یه سری دارن میگن من دارم میگم یه سری انتخابا سلیقه ای هست من شاید از یه سری بازی خوشم نیاد روی کنسول نخوام بازی کنم دلیل نمیشه که Gamer نیستم بعضی ها هستن میان میگن فلان بازی LEGEND هست پس اگه بازی نکردی در مورد گیم احضار نظر نکن باید به عرضتون برسونم من Game Cube داشتم . pikmin Dave Mirra. Crazy Taxi .Donkey Kong Jungle Beat یا ریمستر شده بازی MGS2 که Twin Snake بود و و و من همه اینارو بازی کردم ولی تو اون دوره زمان به دلیل کمبود بازی ها GCube تو شهر خودم کنسول فروختم... شمایی که چیزی از موضوع بحث نمیدونی چرا الکی بحث میکنی با من!!!

خو PC من خوبهه بازی استراتژیک هم زیاد بازی میکنم ( برا یه DOTA2 و Star Craft 2 رفتم PC گرفتم :دی )
بعدم یکی از دوستان Wii U داره به حق بگم Zombi U افتضاح بود ولی Lego City رو بازی کردم لذت داشت :دی GTA بود برای خودش ولی کلا میگم دوست عزیز بازی بیا که منو جذب کنه شک نکن میگیرم حتی اگه یه بازی باشه!!!
ای آقا کجای کاری الان چند روزه استیم من کاکنت نمیشه Dota2 بزنم
ببینم خودت زامبی یو بازی کردی ؟ مطمئنی بازیش افتضاح بوده نمیدونم چرا هر چی بازی می کنم ازش به عنوان یک بازی خوب میتونم یاد کنم
زامبی یو به نظرم یک بازی در حد خوب هست اما عالی نیست
بعد مطمئن باش بازی های خفن هم بزودی سر میرسن نموهنه اش بایونتا 2
فقط نگو این بازی بدرد نمیخوره که تو همین فروم جان نثاران زیادی داره

هی باو تو سبک بگو من بازی میگیم(البته ممکنه بعضی سبک هارو نداشته باشه که در مورد هر سه کنسول این مشکل فعلاً وجود داره)

با سلام بعضي از دوستان در پيام خصوصي و همين جا مطالبي فرمودن كه من خواستم موضعم رو روشن كنم
اولا من خودم از جان نثاران نينتندو هستم گرچه كتمان نميكنم كه با سوني بهتر ارتباط برقرار ميكنم گرچه عشق اصليم دريمكست وسگاي خدا بيامرزه
دوما من از زدن اين تاپيك اصلا قصد توهين يا ترول كردن نينتندو رو نداشتم
سوما دوستان ميفرمايند كه بايد مزيت ها ي نينتندو رو هم ميگفتم كه اينكارو به دو علت نكردم اولا اين تاپيك با موضوع اشتباهات نينتندو استارت خورده جاي اين بحث اينجا نيست دوما اينكه مزيت هاي نينتندو بر كسي پوشيده نيست و اگر كسي نميبينه يا خودشو به كوچه ي علي چپ زده يا تجربه ي بازي با نينتندو رو نداره
چهارما همه حق دارن حرف دلشون رو بزنن لطفا فرمايشات دوستان تو اين تاپيك رو به پاي من ننويسيد

You got it wrong dude!!!!!
If u cant speak english please dont speak in this language
Twin snake ريميك يك هست نه دو دوست عزيز!دوش بؤه اون موقع ريميك مي خواست چيكار؟
من والا اولاش كه ds lite بود داشتم كه بازياش رو پايتخت ٥٠ ميداد كه فروختم وقتي هم هك شد دوباره گرفتم!
صرفا بازي با نظر شما اشغال نميشه!اون نظر شماست كه ممكنه از هر بازي بدتون بياد!الان كيد ايكاروس رو بازي كردي ديگه؟
لطفا تا بازي رو كامل بازي نكردي نظري راجبش نده!همين پكمن رو شرط ميبندم ١٥ دقيقه هم بازي نكردي!

تو میخوای به من انگلیسی یاد بدی؟ جمع کن عزیزم 4 کلاس درس خونده با من اینطوری صحبت میکنی!!! بعدم اشتباه چاپی بود 2 به جای 1 !! بعدم اینجا مردم میان نظر بدن شما باید بی احترامی کنی؟
How old are u anyway ? U act and talk like a Child!
برا محض اطلاعت میگم Pac man شرطی هم میزنم !!!!

[/COLOR]

قسمت اولش هم مالی نبود حالا شما پز قسمت دومش رو بده!

یه بازی که از روی DMC کپی شده و عملا حرف خاصی برای گفتن نداره.فقط قرتی بازی!
فقط ترول بایونتا نداشتیم که بحمد الله حاصل شد :)
واقعا نمیدونم چرا خیلی ها اینجوری میگن بازی ای رو دوست ندارن بهش میگن آشغال
همین MGS که صحبتشو میکنید من فقط از نسخه ی یکش لذت بردم اونم به مدت مدید :d
باور کنید نسخه ی 4 رو اصلا نتونستم تحمل کنم با اینکه واقعا بازیه خوبی بود اما دلیل نمیشه بگم بازی چرتی بیش نبود
همین انحصاری شدن بایونتا 2 تو خیلی از سایت ها من جمله بازی سنتر خودمون باعث عزاداری یک سری افراد شد

فقط ترول بایونتا نداشتیم که بحمد الله حاصل شد :)
واقعا نمیدونم چرا خیلی ها اینجوری میگن بازی ای رو دوست ندارن بهش میگن آشغال
همین MGS که صحبتشو میکنید من فقط از نسخه ی یکش لذت بردم اونم به مدت مدید :d
باور کنید نسخه ی 4 رو اصلا نتونستم تحمل کنم با اینکه واقعا بازیه خوبی بود اما دلیل نمیشه بگم بازی چرتی بیش نبود
همین انحصاری شدن بایونتا 2 تو خیلی از سایت ها من جمله بازی سنتر خودمون باعث عزاداری یک سری افراد شد
اره دیگه ببین همه چی سلیقه هست منم بایونتا 1 رو بازی کردم لذت نداشته ولی بازیه بدی نیست !!! حرف منم دقیقا همینه موقعی یه نفر از یه سری بازی خوشش نمیاد دلیل نمیشه که طرف Ignorent هست یا Hater بازی !!!

[/COLOR]

قسمت اولش هم مالی نبود حالا شما پز قسمت دومش رو بده!

یه بازی که از روی DMC کپی شده و عملا حرف خاصی برای گفتن نداره.فقط قرتی بازی!

کاری ندارم دوست داری یا نه،ولی در رابطه با تقلید تمی خوام بحثی رو شروع کنم،شماها فکر کنید بایونتا تقلید محض از اون بازیه.(بیخیال که سازنده هاش مثل هم اند)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or