5 اشتباه بزرگ وتاريخي نينتندو

benjohn

کاربر سایت
نينتندو يكي از بزرگترين موفق ترين كمپاني ها در تاريخ بازي هاي رايانه اي بوده و هست همه ي ما بخاطر داريم كه چگونه نينتندو بر بازارهاي جهاني و همچنين بر قلبهاي ما حكومت كرده است اما نينتدو هم مثل تمامي بنگاههاي تجاري خالي از اشتباه نبوده طي اين تاپيك قصد دارم 5 اشتباه رو از انتها به اول برشمارم

5. virtual boy

سال 1995 بود كنسول سوپر نينتندو اواخر عمر موفقيت آميز خودش رو سپري ميكرد هنوز n64 وارد بازار نشده بود كنسول گيم بوي فروش بسيار عالي داشت واقعا معلوم نيست تو فكر نينتندو چي ميگذشت كه يه همچين چيزي رو ساخت خيلي بهش تخفيف بدي ميشه هدفوني كه ميشد بزني به چشم:d همونطور كه تو عكس مشخصه نه ميشه بهش گفت كنسول دستي (چون اصلا قابل حمل نيست) نه ميشه گفت كنسول خونگي چون اصلا شباهتي نداره بدتر از اون بازياش كه فقط 22 تا بودن. كه هيچ عنوان دندونگيري هم توشون نيست. مسلما اين خزعبل ترين چيزي كه نينتندو ساخته ولي چون در سرنوشت نينتندو تاثير كمي داشته رتبه ي 5 رو از آن خودش ميكنه.

38838e96255844110e20005eb4a7cd9b-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

4. انتخاب كاتريج به عنوان مدياي نينتندو 64

باز هم سال 1995 اما اينبار رقيب نينتندو يعني كمپاني معظم سوني با كنسول جديدش وارد بازار شده نينتندو قصد نداشت تا سال بعد كنسول خودش رو معرفي كنه. يك سوال بزرگ پيش روي نينتندو بود آيا بايد مثل سوني و سگا به سمت cd بره يا همچنان به كاتريج وفادار بمونه. خوب گزينه ي دوم رو انتخاب كردن توجيهشون اين بود كه اين عمل احتمال كپي خور شدن كنسول رو خيلي كم ميكنه ( اون موقع چيزي مثل r4 اصلا معمول نبود) اما در عين حال يه نكته منفي وجود داشت و اونم اينكه هزينه ي توليد كاتريج خيلي بيشتر از cd بود در نتيجه نينتندو مجبور بود بازي ها رو گرونتر از سوني بفروشه وديگه اينكه كاتريج ضرفيت خيلي كمي داشت حدود 32 مگ به همين خاطر امكان اضافه كردن cg كه در اون سالها خيلي پر طرفدار بود وجود نداشت. شايد يكي از دلايل شكست نينتندو از سوني در اين نسل همين بوده باشد.

5e821c41986c56a697d8c82899603e14-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

3. game cube

اينبار سال 2001 سوني با كنسول جديدش ps2 كه سال گذشته به بازارهاي جهاني معرفي كرد بود ناجوانمردانه دريمكست رو زير پوتين هاي فلزي له كرده بود و اينبار نينتندو با رقيبي به قايت قدر تر از ps1 رو برو بود. خوب با درس گرفتن از تجربه ي قبلي به سمت ديسكهاي اوپتيكال روي آورده بود اما باز براي جلوگيري از اجراي بازي هاي كپي از ديسكهاي ميني استفاده كرد كه با حجم حدودي 1.5 گيگ حتي نصف dvd هي سوني قابليت ذخيره ي اطلاعات رو نداشت اين مسئله باعث شد دست بازي سازان تا حدود زيادي بسته شه اما مشكل فقط اين نبود نينتندو سعي كرد راه سوني رو ادامه بده به همين خاطر رو به توسعه ي بازي هاي هاردكور كرد رليز اختصاصي اويل و اترنال داركنس از جمله ي اين تلاشهاست اما متاسفانه چندان موفق نبود و سوني با بازي هايي مثل سري هاي mgs و ff و gow و..... بازار را به سيطره ي خود درآورد و نينتندو با فروش 22 مليون گيم كيوب بعد از سوني و مايكروسافت سوم شد. نينتندو هيچ وقت اينقدر تحقير نشده بود
02f4a964f95e4e5a2c815e170c012a5d-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

2. خوب در نسل هفت شاهد ظهور online gaming بوديم نينتندو اگر چه در اين نسل قابل قبول ظاهر شد اما به علت پشتيباني بسيار ضعيف از خدمات آنلاين الي الخصوص در مقايسه با مايكروسافت از مليونها دلار درآمد محروم شد.

8ff78c2067aadaaddeb4b931e418d615-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

1. SONY PLAYSTATION :-o

قطعا ميپرسيد توليد پلي استيشن چه ربطي به نينتندو داره براي جواب به اين سوال بايد يكم براتون كلاس تاريخ بزارم( اساتيد تاريخ جغرافيا بقيه تاپيك رو نخونن) ماجرا برميگرده به سالهايي كه نينتندو در اوج اقتدار داشت snes ميفروخت. خوب درسته كه سوپر نينتندو قدرتش كم و بيش با رقيبش مگادرايو سگا توي يه حد بود اما وجود يك چيپ بسيار قدرتمند اونو از رقيبش متمايز ميكرد اين چيپ توسط سوني توليد ميشد و وظيفش توليد صداي استريو و بسيار پرحجم بود البته با استاندادهاي اون زمان. سوني و نينتندو داشتن با هم رفاقت ميكردن لاو ميتركوندن تا اينكه سگا تصميم به توليد مگا سي دي يا همون سگا سي دي خودمون گرفت نينتندو هم براي اينكه از رقيب عقب نمونه به فكر توليد يه چيز مشابه افتاد خوب براي اينكار از كي كمك بگيره بهتر از يار دبستاني خودش سوني كه از قضاي روزگار مخترع cd هم بود.
القصه طراحي شروع شد و سوني سنگ تموم گذاشت اسم محصول هم حدس بزنيد بله بله اسمش شد nintendo playstation
آما سگا در فروش مگا سي دي با مشكل روبرو شد نينتندو هم به اين فكر افتاد كه اصلا اين كار فايده نداره و قراردادشو با سوني يكجانبه فسخ كرد
سوني به شدت عصباني شد اما خونسرديش رو حفظ كرئ شروع كرد به صورت كاملا محرمانه پروژه رو ادامه داد فكراي بزرگي تو سرش بود جاي ديگه اي بايد انتقام ميگرفت>:)

بله بزرگترين اشتباه تاريخ نينتندو عصباني كردن سوني بوده

sony_nintendo_playstation.jpg

ps: اين رابطه ي عشقولانه ي نينتندو سوني منو ياد يه جمله از متال گير 3 ميندازه كه boss به snake ميگفت
today's enemy is tomorrow's friend so we dont hold permanent enemies as we don't have permanent friends..

PS2: اين نكته اي كه الان ميگم كلا ريطي به گيم نداره اما بحث سوني شد گفتم بذار اينو بگم: همونطور كه قبلا اشاره كردم سوني با مشاركت فيليپس CD رو كه ما امروزه ميشناسيم رو اختراع كرد و انقلابي توي زندگي ما بوجود آورد اما تا حالا از خودتون پرسيدين چرا ظرفيت سي دي 650 مگ و 74 دقيقه موسيقي و قطرش 12 سانتيمتره اگه 10 سانتيمتري ميساختن ميشد 60 دقيقه موسيقي و 500 مگ حجم كه بنظر خيلي استانداردتر ميرسه اتفاقا فيليپس هم نظرش همين بود اما طبق افسانه ها رييس وقت كمپاني سوني عاشق سمفوني شماره نه بتهوون بوده حدس زديد مدت زمانش چقدره؟ نخير 74 دقيقه نيست بلكه دقيقا 73 دقيقه و 54 ثانيست. فيليپس آخرش قبول كرد چون بر عكس نينتندو ميدونست نبايد سوني رو اسبي كنه ( قابل توجه مايكروسافت):d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: only sony
بازی Eternal Darkness متاش شده 92 !!!
کسی اینو بازی کرده ؟ چجوریه ؟ ارزش داره الان بازی کنم ؟

فوق العادست فقط دو تا نكته ي منفي داره گرافيكش يه نمه پايينه يه كم هم انيميشن منظورم حركت كاراكتراست ضعيفه. ولي داستان واتمسفرش فوق العادست

اگر تو متن دست نمی‌بردی و جانب داری نمی‌کردی بهتر بود یعنی چا چه حد دستکاری می‌کنید یک موضوع رو که به نقع خودتون دربیاد واقعا نمی‌دونم چی بگم دیده شده بود خبر یکم این ور ونور بشه ولی نه اینکه یک مقاله کلا دستکاری بشه.

PS2: اين نكته اي كه الان ميگم كلا ريطي به گيم نداره اما بحث سوني شد گفتم بذار اينو بگم: همونطور كه قبلا اشاره كردم سوني با مشاركت فيليپس CD رو كه ما امروزه ميشناسيم رو اختراع كرد و انقلابي توي زندگي ما بوجود آورد اما تا حالا از خودتون پرسيدين چرا ظرفيت سي دي 650 مگ و 74 دقيقه موسيقي و قطرش 12 سانتيمتره اگه 10 سانتيمتري ميساختن ميشد 60 دقيقه موسيقي و 500 مگ حجم كه بنظر خيلي استانداردتر ميرسه اتفاقا فيليپس هم نظرش همين بود اما طبق افسانه ها رييس وقت كمپاني سوني عاشق سمفوني شماره نه بتهوون بوده حدس زديد مدت زمانش چقدره؟ نخير 74 دقيقه نيست بلكه دقيقا 73 دقيقه و 54 ثانيست. فيليپس آخرش قبول كرد چون بر عكس نينتندو ميدونست نبايد سوني رو اسبي كنه ( قابل توجه مايكروسافت)

نکته خیلی خیلی جالبی بود.اما الان "پاوو ژروی" با ارکستر "دوچه کامر فیل هارمونی" سمفونی نه بتهوون رو در 64 دقیقه اجرا کرده و اتفاقا ناشر سی دی صوتی ش هم خود SONY MUSIC هستش...
Amazon.com: Beethoven: Symphony No.9: Paavo Jarvi, Ludwig Van Beethoven, Deutsche Kammerphilharmonie: Music

نکته خیلی خیلی جالبی بود.اما الان "پاوو ژروی" با ارکستر "دوچه کامر فیل هارمونی" سمفونی نه بتهوون رو در 64 دقیقه اجرا کرده و اتفاقا ناشر سی دی صوتی ش هم خود SONY MUSIC هستش...
Amazon.com: Beethoven: Symphony No.9: Paavo Jarvi, Ludwig Van Beethoven, Deutsche Kammerphilharmonie: Music

موضوع درسته منتها احتمالا شماره سمفوني رو اشتباه كردم تحقيق ميكنم بعدش ويرايش ميكنم

- - -ویرایش - - -

اگر تو متن دست نمی‌بردی و جانب داری نمی‌کردی بهتر بود یعنی چا چه حد دستکاری می‌کنید یک موضوع رو که به نقع خودتون دربیاد واقعا نمی‌دونم چی بگم دیده شده بود خبر یکم این ور ونور بشه ولی نه اینکه یک مقاله کلا دستکاری بشه.
نه بابا اينطوريا هم نيست كليت متن همونه فقط از زبون خودم نوشتم حالا شما ناراحت نباش سوني و مايكروسافت قرباني هي بعدي هستن

همه انتخاب هات فوقالعاده اند.همه شرکت ها اشتباهات عجیبی دارند.اما انتخاب نکردن CD به عنوان محل دیتای بازی با اینکه صدمه اش کمتر از اون اسبی کردن سونی بود ولی احمقانه تر از همشون بود و باعث فراموشی بسیاری از شاهکار های نیتندو تو اون زمان شد.
البته اشتباهات خرکی مایکروسافت تو طرح اولیه دسته XBOX original و اشتباهات ریز و درشت سونی سر عرضه PS3 رو هم نباس فراموش کرد

كاملا درسته اتفقا دارم در مورد سوتي هاي سوني و مايكروسافت هم تحقيق ميكنم تاپيكا اونا هم تو راهه البته يكي هم واسه سگا بايد بزنم اون ديگه واجب واجباته

دوست عزیز فکر کنم ما در کنار انتقاد از یه وسیله میتونستیم مزیت اون وسیله یا کنسول هم بگیم مثلا کنسول virtual boy جزء اولین کنسولهای بازی بود که بازیهاش به صورت 3بعدی بودن

تاپیک جالبی بود ممنون از زحمتت اما جالبه بدونی که همین نینتندو باعث نو اوری ها و استاندارد های خوبی در ایجاد کنترلر ها شده
مثلا اضافه کردن rumble یا آنالوگ استیک و همچنین اسپیکر بر روی کنترلر ها که الان سونی روی ps4 گذاشته از خلاقیت های نینتندو هست
اما خوب هر شرکتی اشتباهات زیادی داره که اینم اجتناب ناپذیره
ولی جدا اون virtual boy چقدر چیز عجیبی بوده تا حالا نشنیده بودم فکر کنم طرف یک ساعت بازی میکرده آرتروز گردن میگرفته =))

تاپیک جالبی بود ممنون از زحمتت اما جالبه بدونی که همین نینتندو باعث نو اوری ها و استاندارد های خوبی در ایجاد کنترلر ها شده
مثلا اضافه کردن rumble یا آنالوگ استیک و همچنین اسپیکر بر روی کنترلر ها که الان سونی روی ps4 گذاشته از خلاقیت های نینتندو هست
اما خوب هر شرکتی اشتباهات زیادی داره که اینم اجتناب ناپذیره
ولی جدا اون virtual boy چقدر چیز عجیبی بوده تا حالا نشنیده بودم فکر کنم طرف یک ساعت بازی میکرده آرتروز گردن میگرفته =))
نظر من اینه که همیشه سونی از طرح های خوب نینتندو استفاده میکنه اما به صورت بهتر مثل موو و ویتا(قابلیت مثل دسته wii u) استفاده کرده !

به به. به این میگن تاپیک . کلا هرچی خستگی تو تن و بدنمون بود به ف*ک سیاه رفت:d
داداش دمت گرم.مقاله عالی بود .

البته میشد wiiU رو هم یه جوری تو این لیست جا داد:d

ببخشید ولی احتمالش هست که فروشش به مراتب بهتر بشه

نمیدونم خوندید یا نه که با معرفی xbox one فروش wii u اگر اشتباه نکنم در Amazon انگلستان بیش از چند برابر شد در محدوده خاص زمانی

نظر من اینه که همیشه سونی از طرح های خوب نینتندو استفاده میکنه اما به صورت بهتر مثل موو و ویتا(قابلیت مثل دسته wii u) استفاده کرده !

ببخشید مثلا اونوقت شخصی که ویتا نداره باید پول برای ویتا هم بدهد که بیشتر از wii u میشود

موضوع درسته منتها احتمالا شماره سمفوني رو اشتباه كردم تحقيق ميكنم بعدش ويرايش ميكنم
بله از نظر صحت موضوع شک ندارم اما از آنجایی که سرعت اجرای قطعه موسیقی به نظر رهبر ارکستر بستگی داره ( البته با توجه به توصیفات آهنگساز ) مدت سمفونی می تونه کمتر ( همین مثال من ) یا بیشتر ( تا حدود هشتاد دقیقه ) هم بره.شماره سمفونی هم درسته چون سمفونی نه ( کرال ) طولانی ترین سمفونی بتهوون هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or