5 اشتباه بزرگ وتاريخي نينتندو

benjohn

کاربر سایت
نينتندو يكي از بزرگترين موفق ترين كمپاني ها در تاريخ بازي هاي رايانه اي بوده و هست همه ي ما بخاطر داريم كه چگونه نينتندو بر بازارهاي جهاني و همچنين بر قلبهاي ما حكومت كرده است اما نينتدو هم مثل تمامي بنگاههاي تجاري خالي از اشتباه نبوده طي اين تاپيك قصد دارم 5 اشتباه رو از انتها به اول برشمارم

5. virtual boy

سال 1995 بود كنسول سوپر نينتندو اواخر عمر موفقيت آميز خودش رو سپري ميكرد هنوز n64 وارد بازار نشده بود كنسول گيم بوي فروش بسيار عالي داشت واقعا معلوم نيست تو فكر نينتندو چي ميگذشت كه يه همچين چيزي رو ساخت خيلي بهش تخفيف بدي ميشه هدفوني كه ميشد بزني به چشم:d همونطور كه تو عكس مشخصه نه ميشه بهش گفت كنسول دستي (چون اصلا قابل حمل نيست) نه ميشه گفت كنسول خونگي چون اصلا شباهتي نداره بدتر از اون بازياش كه فقط 22 تا بودن. كه هيچ عنوان دندونگيري هم توشون نيست. مسلما اين خزعبل ترين چيزي كه نينتندو ساخته ولي چون در سرنوشت نينتندو تاثير كمي داشته رتبه ي 5 رو از آن خودش ميكنه.

38838e96255844110e20005eb4a7cd9b-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

4. انتخاب كاتريج به عنوان مدياي نينتندو 64

باز هم سال 1995 اما اينبار رقيب نينتندو يعني كمپاني معظم سوني با كنسول جديدش وارد بازار شده نينتندو قصد نداشت تا سال بعد كنسول خودش رو معرفي كنه. يك سوال بزرگ پيش روي نينتندو بود آيا بايد مثل سوني و سگا به سمت cd بره يا همچنان به كاتريج وفادار بمونه. خوب گزينه ي دوم رو انتخاب كردن توجيهشون اين بود كه اين عمل احتمال كپي خور شدن كنسول رو خيلي كم ميكنه ( اون موقع چيزي مثل r4 اصلا معمول نبود) اما در عين حال يه نكته منفي وجود داشت و اونم اينكه هزينه ي توليد كاتريج خيلي بيشتر از cd بود در نتيجه نينتندو مجبور بود بازي ها رو گرونتر از سوني بفروشه وديگه اينكه كاتريج ضرفيت خيلي كمي داشت حدود 32 مگ به همين خاطر امكان اضافه كردن cg كه در اون سالها خيلي پر طرفدار بود وجود نداشت. شايد يكي از دلايل شكست نينتندو از سوني در اين نسل همين بوده باشد.

5e821c41986c56a697d8c82899603e14-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

3. game cube

اينبار سال 2001 سوني با كنسول جديدش ps2 كه سال گذشته به بازارهاي جهاني معرفي كرد بود ناجوانمردانه دريمكست رو زير پوتين هاي فلزي له كرده بود و اينبار نينتندو با رقيبي به قايت قدر تر از ps1 رو برو بود. خوب با درس گرفتن از تجربه ي قبلي به سمت ديسكهاي اوپتيكال روي آورده بود اما باز براي جلوگيري از اجراي بازي هاي كپي از ديسكهاي ميني استفاده كرد كه با حجم حدودي 1.5 گيگ حتي نصف dvd هي سوني قابليت ذخيره ي اطلاعات رو نداشت اين مسئله باعث شد دست بازي سازان تا حدود زيادي بسته شه اما مشكل فقط اين نبود نينتندو سعي كرد راه سوني رو ادامه بده به همين خاطر رو به توسعه ي بازي هاي هاردكور كرد رليز اختصاصي اويل و اترنال داركنس از جمله ي اين تلاشهاست اما متاسفانه چندان موفق نبود و سوني با بازي هايي مثل سري هاي mgs و ff و gow و..... بازار را به سيطره ي خود درآورد و نينتندو با فروش 22 مليون گيم كيوب بعد از سوني و مايكروسافت سوم شد. نينتندو هيچ وقت اينقدر تحقير نشده بود
02f4a964f95e4e5a2c815e170c012a5d-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

2. خوب در نسل هفت شاهد ظهور online gaming بوديم نينتندو اگر چه در اين نسل قابل قبول ظاهر شد اما به علت پشتيباني بسيار ضعيف از خدمات آنلاين الي الخصوص در مقايسه با مايكروسافت از مليونها دلار درآمد محروم شد.

8ff78c2067aadaaddeb4b931e418d615-the-dorklyst-the-5-biggest-mistakes-ever-made-by-nintendo.jpg

1. SONY PLAYSTATION :-o

قطعا ميپرسيد توليد پلي استيشن چه ربطي به نينتندو داره براي جواب به اين سوال بايد يكم براتون كلاس تاريخ بزارم( اساتيد تاريخ جغرافيا بقيه تاپيك رو نخونن) ماجرا برميگرده به سالهايي كه نينتندو در اوج اقتدار داشت snes ميفروخت. خوب درسته كه سوپر نينتندو قدرتش كم و بيش با رقيبش مگادرايو سگا توي يه حد بود اما وجود يك چيپ بسيار قدرتمند اونو از رقيبش متمايز ميكرد اين چيپ توسط سوني توليد ميشد و وظيفش توليد صداي استريو و بسيار پرحجم بود البته با استاندادهاي اون زمان. سوني و نينتندو داشتن با هم رفاقت ميكردن لاو ميتركوندن تا اينكه سگا تصميم به توليد مگا سي دي يا همون سگا سي دي خودمون گرفت نينتندو هم براي اينكه از رقيب عقب نمونه به فكر توليد يه چيز مشابه افتاد خوب براي اينكار از كي كمك بگيره بهتر از يار دبستاني خودش سوني كه از قضاي روزگار مخترع cd هم بود.
القصه طراحي شروع شد و سوني سنگ تموم گذاشت اسم محصول هم حدس بزنيد بله بله اسمش شد nintendo playstation
آما سگا در فروش مگا سي دي با مشكل روبرو شد نينتندو هم به اين فكر افتاد كه اصلا اين كار فايده نداره و قراردادشو با سوني يكجانبه فسخ كرد
سوني به شدت عصباني شد اما خونسرديش رو حفظ كرئ شروع كرد به صورت كاملا محرمانه پروژه رو ادامه داد فكراي بزرگي تو سرش بود جاي ديگه اي بايد انتقام ميگرفت>:)

بله بزرگترين اشتباه تاريخ نينتندو عصباني كردن سوني بوده

sony_nintendo_playstation.jpg

ps: اين رابطه ي عشقولانه ي نينتندو سوني منو ياد يه جمله از متال گير 3 ميندازه كه boss به snake ميگفت
today's enemy is tomorrow's friend so we dont hold permanent enemies as we don't have permanent friends..

PS2: اين نكته اي كه الان ميگم كلا ريطي به گيم نداره اما بحث سوني شد گفتم بذار اينو بگم: همونطور كه قبلا اشاره كردم سوني با مشاركت فيليپس CD رو كه ما امروزه ميشناسيم رو اختراع كرد و انقلابي توي زندگي ما بوجود آورد اما تا حالا از خودتون پرسيدين چرا ظرفيت سي دي 650 مگ و 74 دقيقه موسيقي و قطرش 12 سانتيمتره اگه 10 سانتيمتري ميساختن ميشد 60 دقيقه موسيقي و 500 مگ حجم كه بنظر خيلي استانداردتر ميرسه اتفاقا فيليپس هم نظرش همين بود اما طبق افسانه ها رييس وقت كمپاني سوني عاشق سمفوني شماره نه بتهوون بوده حدس زديد مدت زمانش چقدره؟ نخير 74 دقيقه نيست بلكه دقيقا 73 دقيقه و 54 ثانيست. فيليپس آخرش قبول كرد چون بر عكس نينتندو ميدونست نبايد سوني رو اسبي كنه ( قابل توجه مايكروسافت):d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: only sony
معلومه با این بازی های مضخرف زمین می خوره
چرخه ی نینتندو:

ببخشید چرا به قول شما بازیهای مضخرف تا به حال فروششون نسبتا خوب یا عالی بوده در بیشتر موارد ؟

در ضمن ببخشید بحث سلیقه هم هست که برای مثال شاید همه از بازی با خشونت های نسبتا زیاد مثل gears of war خوششان نیاد (که اینطور هم هست به نظرم)

بله زلدا oot با متای 99 مضخرفه
ماریو ها هم که کشک هستن
در ضمن مگامن مال نینتندو نیست
ببخشید چرا به قول شما بازیهای مضخرف تا به حال فروششون نسبتا خوب یا عالی بوده در بیشتر موارد ؟

در ضمن ببخشید بحث سلیقه هم هست که برای مثال شاید همه از بازی با خشونت های نسبتا زیاد مثل gears of war خوششان نیاد (که اینطور هم هست به نظرم)
منظورم از بازی های مضخرف به زلدا و ماریو نیست...مشکل اینه همش به امثال زلدا و ماریو اکتفا میکنه...یه ip جدید یه چیز جذابی که ادم میلش بکشه 1% به این کنسول فکر کنه

منظورم از بازی های مضخرف به زلدا نیست...مشکل اینه همش به امثال زلدا و ماریو اکتفا میکنه...یه ip جدید یه چیز جذابی که ادم میلش بکشه 1% به این کنسول فکر کنه
خیلی راحت ب
اصلا دوست داره اکتفا کنه با بازی‌های که متا 90 می‌گیرند این مشکل شماست نه بقیه شما هم بهتره بازیهای مضخرف مثل زلدا رو بازی نکنی خیلی آسون می‌تونی بازهای هاردکور بازی کنی که متا 40 می‌گیرند وقتی از نینتندو ماریو و زلدا رو می‌شناسی انتظار دیگه‌ای هم نمی‌ره جناب.
همه اینجا مسخره شدند از کارمک، کن لواین کامیا میامتو کم بود برای ترول که شما هم ترولش کردی موفق باشی
داشتن با هم رفاقت ميكردن لاو ميتركوندن
این متن زننده با این نگارش عامیانه یعنی چی؟

منظورم از بازی های مضخرف به زلدا و ماریو نیست...مشکل اینه همش به امثال زلدا و ماریو اکتفا میکنه...یه ip جدید یه چیز جذابی که ادم میلش بکشه 1% به این کنسول فکر کنه

ماریو و زلدا شناسنامه نینتندو هست. همونطور که هیلو نماد مایکروسافت هست. توقع دارید بهترین و پرطرفدارترین ipهای خودش رو کلا رها کنه؟ منطقی هست از نظر خودتون؟ نینتندو تعداد بسیار زیادی کاراکتر و انحصاری داره اما این دو تا کاراکتر مخصوصا زلدا تو غرب و ماریو تو شرق، محبوب‌ترین‌های نینتندو هستند. اگر کیفیت یکی از ماریو یا زلداها اومد پایین، حرف شما درسته. سری Super Mario و ساخته‌های اصلی تو سری زلدا متای زیر 90 نداشتند. OoT با متای 99 و دو تا SMGalaxy این نسل با متای 98 و 97 هم خودش گویای صحبت هست.

اینکه نینتندو زلدا نسازه به همون اندازه احمقانست که مایکروسافت هیلو نسازه و یا سونی GT رو بی خیال بشه.

مطلب خیلی خوبی بود. ممنون.

من کی گفتم دیگه نسازه؟

یه توضیحی از این چرخه‌ای که تعریف کردید براتون دادم که متوجه مفهوم "مضخرف" رو بدونید که البته خدا می‌دونه تو ادبیات شما این کلمه چه معنایی داره، چون من سعی کردم "مضخرف" بودن رو با "متا"، "محبوبیت" و اگر دوست داشته باشید "میزان فروش" تعریف کنم.

یک کلام بگید "من خوشم نمیاد" خودتون رو راحت کنید به نظر دیگران هم توهین نکنید.

آخرین ویرایش:
خیلی راحت ب
اصلا دوست داره اکتفا کنه با بازی‌های که متا 90 می‌گیرند این مشکل شماست نه بقیه شما هم بهتره بازیهای مضخرف مثل زلدا رو بازی نکنی خیلی آسون می‌تونی بازهای هاردکور بازی کنی که متا 40 می‌گیرند وقتی از نینتندو ماریو و زلدا رو می‌شناسی انتظار دیگه‌ای هم نمی‌ره جناب.
همه اینجا مسخره شدند از کارمک، کن لواین کامیا میامتو کم بود برای ترول که شما هم ترولش کردی موفق باشی
بله به من چه نینتندو چی کار می کنه...شما هم با بازی هاتون خوش باشین...
اینکه نینتندو زلدا نسازه به همون اندازه احمقانست که مایکروسافت هیلو نسازه و یا سونی GT رو بی خیال بشه.
من کی گفتم دیگه نسازه؟

ببخشید مثلا اونوقت شخصی که ویتا نداره باید پول برای ویتا هم بدهد که بیشتر از wii u میشود
سونی ویتا رو ساخته به عنوان کنسول دستی ولی قابلیتی مثل دسته wiiu هم داره نیاز نیست که حتما" ویتا داشته باشی یکی از قابلیت های ویتا اینه
در صورتی که دسته اصلی wii u فقط یه یه دسته هست و خودش به تنهایی قابلیتی نداره

سونی ویتا رو ساخته به عنوان کنسول دستی ولی قابلیتی مثل دسته wiiu هم داره نیاز نیست که حتما" ویتا داشته باشی یکی از قابلیت های ویتا اینه
در صورتی که دسته اصلی wii u فقط یه یه دسته هست و خودش به تنهایی قابلیتی نداره
در حالت عادی به عنوان کنترل تلویزیون هم استفاده می شه کرد:d
کلا اون استفاده ویتا به عنوان کنترلر اجباری نیست سازنده ها هم فوقش فقط همون تصویری رو که تلویزیون نشون می ده روی ویتا می فرسته در صوتی که دسته wii u نقشه و hud و چیز های دیگه رو نشون می ده

در حالت عادی به عنوان کنترل تلویزیون هم استفاده می شه کرد:d
کلا اون استفاده ویتا به عنوان کنترلر اجباری نیست سازنده ها هم فوقش فقط همون تصویری رو که تلویزیون نشون می ده روی ویتا می فرسته در صوتی که دسته wii u نقشه و hud و چیز های دیگه رو نشون می ده
درسته دقیقا" تا حالا هم عنوان هایی که برای پلی3 این قابلیت رو داره کم هستن و همشون هم فقط تصویر پلی 3 رو روی ویتا میندازه اما داخل wiiu هم عناوینی هستن که به عنوان نقشه استفاده میکنه و برای بقیه همون تصویر گیم رو نشون میده (به نظر من این قابلیت نمایش نقشه رو هم سونی روی ویتا میزاره فقط نیازه که سازنده استفاده کنه)

نام ببرم مخت سوت می کشه!!!!!
فقط بدون دامنه تنوعش و متای هر کدوم به طور میانگین سونی رو در جا قورت میده.فقط در همین حد بدونید که تو سبک استرتژیک که کنسول ها آدم هم محسوب نمیشن(یعنی چه؟:-o)یه pikmin داره که نه تنها یک استراتژیک معمولی نیست بلکه جزو تاپ ها هم طبقه بندی میشه.بازم نام ببرم..... .مطمئن باش دلمون فقط به ماریو و زلدا خوش نیست(البته اگه خبری ازش بیاد که فاتحه دیگر انحصاری ها خونده است مثل هر سال)و تو همه سبک ها مال خودمون بازی داریم که غصه مزخرف بودن هیچ کدوم رو نخوریم

خیلی راحت ب

این متن زننده با این نگارش عامیانه یعنی چی؟

بله بله مایی که زلدا بازی نکردیم بویی از گیمر بودن نبردیم بنده به شخصه توی تمام این مدت خیلی سعی کردم بتونم با این بازی کنار بیام کلا بازی های شرقی ( به غیر از بازی فایتینگ ) بعد منی که از این سری بازیها خوشم نیاد چرا باید برم Nintendo بگیرم کنسولمو شما یه بازی درست درمون جز ماریو بگو که شرقی پسند نباشه ما بریم Wii U بخریم همین پسون فردا یک عدد میخرم!!!

بله بله مایی که زلدا بازی نکردیم بویی از گیمر بودن نبردیم بنده به شخصه توی تمام این مدت خیلی سعی کردم بتونم با این بازی کنار بیام کلا بازی های شرقی ( به غیر از بازی فایتینگ ) بعد منی که از این سری بازیها خوشم نیاد چرا باید برم Nintendo بگیرم کنسولمو شما یه بازی درست درمون جز ماریو بگو که شرقی پسند نباشه ما بریم Wii U بخریم همین پسون فردا یک عدد میخرم!!!

پس برو بخر
shadow of eternal
یک بازی در سبک Survival horror هستش که با موتور CE3 داره ساخته میشه و بر روی wiiu میاد

اگر مردی رو حرفت وایسا خواستی خودم برات با قیمت خوب بیارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or