4 نفر دیگر Infinity Ward را ترک کردند

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
infinityward.jpg
4 نفر دیگر از کارکنان IW این استدیو رو ترک کردن که یکی از این کارکتان ایرانی هست
محمد علوی و چاد گرنیر طراح ارشد کریس لامبرت برنامه نویس و جیسون مکور طراح این استدیو رو ترک کردن. تا کنون 17 نفر از IW خارج شدند همچین دیشب 5 تن از افرادی که پیشتر استدیو ترک کردن به عضویت Respwn Entertaiment در امدند
منبع
پی ان :این خبر مال 2روز پیش بود دیدم کسی این خبر رو نذاشته گفتم بذارم

آخرین ویرایش:
استاد نابغه ی عصر اون تیکه که نقل کردی بر ضد نظر خودت بود! من گفتم از نظر شما اون 50 درصد که بازی رو فوق العاده دونستن هیچی حالیشون نمیشه و تحت تاثیر هایپ هستن!! زدی نقل کردی که چی؟:laughing:
PHP:
نصف ریتی که این بازی گرفته رتبه‌ای بالاتر از 8 داره تقریبا اونوقت اون 16 درصدی که نمره‌ی 1 دادن شدن حجت! ایران هم که ماشالله هرچی حرف بی ربط‌تر بزنی یعنی خفن‌تری! اون 50 درصد هم مسلما منطق ندارن و هیچی از گیم سرشون نمیشه!
!! معنیش مشخصه بخدا!:biggrin1:
مرسی از تصحیح صحبتتون من حواسم نبود;)

مرسی از تصحیح صحبتتون من حواسم نبود;)
خب جوابشو بده دیگه:biggrin1:
اگه ایشون میگن 16 درصد بی منطقن شما میگی اون 50 درصد که از بازی خوب گفتن بی منطقن
:biggrin1::biggrin1:what the hell r u doing man:biggrin1::biggrin1:
اون دوستان که رو کنسول بازی کردن از مشکلات مایی که رو pc بازی کردیم اطلاع ندارن وگرنه حق میدادن که امثال این اقا(kianx):biggrin1::biggrin1::biggrin1:(ممد داری که چیزی که عوض داره گله نداره):biggrin1::biggrin1::biggrin1:از عصبانیت یکم بی منطق صحبت کنن

:biggrin1:
خب جوابشو بده دیگه:biggrin1:
اگه ایشون میگن 16 درصد بی منطقن شما میگی اون 50 درصد که از بازی خوب گفتن بی منطقن
:biggrin1::biggrin1:what the hell r u doing man:biggrin1::biggrin1:
اون دوستان که رو کنسول بازی کردن از مشکلات مایی که رو pc بازی کردیم اطلاع ندارن وگرنه حق میدادن که امثال این اقا(kianx):biggrin1::biggrin1::biggrin1:(ممد داری که چیزی که عوض داره گله نداره):biggrin1::biggrin1::biggrin1:از عصبانیت یکم بی منطق صحبت کنن
ممد جواب ندم بهتره اصلا اعصاب ندارم . اونایی که روی کنسول دارن حرفش جداست تو که میدونی من هم لایو بازی کردم هم رو PC من به خاطر دوستام نسخه ارجینال PC رو خریدم ولی خدایش تو که یه طرف دار بی چون چرا هستی بیا مشکلاشو روی PC من چی کار کنم موقعی کسی با منطق جواب نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or