4 نفر دیگر Infinity Ward را ترک کردند

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
infinityward.jpg
4 نفر دیگر از کارکنان IW این استدیو رو ترک کردن که یکی از این کارکتان ایرانی هست
محمد علوی و چاد گرنیر طراح ارشد کریس لامبرت برنامه نویس و جیسون مکور طراح این استدیو رو ترک کردن. تا کنون 17 نفر از IW خارج شدند همچین دیشب 5 تن از افرادی که پیشتر استدیو ترک کردن به عضویت Respwn Entertaiment در امدند
منبع
پی ان :این خبر مال 2روز پیش بود دیدم کسی این خبر رو نذاشته گفتم بذارم

آخرین ویرایش:
یک مدیری در تاپیکی در مورد گرز گفته بودن که با تبلیغ و بزرگنمائی هر جنس بنجولی رو به مردم میشه غالب کرد.حالا من از این مدیر محترم میپرسم که پس چرا بازیهایی مثل darksider - dante inferno - army of two - brutal legend- که نه بازیهای بدی هستن و نه بازیهای بزرگی-چرا اینها نمیرن بزرگنمائی و هایپ کنن که فروش خوبی داشته باشن و هم بتونن امتیاز نقادها و مجالات رو بدست بیارن.واقعا چرا؟خوب اگر هایپ انقدر تاثیر داره که باعث میشه یک انسان قدرت تشخیص و تمیز دادن ازش سلب بشه-خوب چرا همه اینکارو نمیکنن؟

با وجود اینکه سوال شما کاملا بی ربط به موضوع تاپیکه ولی حداقل تکلیفتون رو مشخص میکنم که زیاد منتظر جواب نمونید. من کلا بحث کردن با شما رو کنار گذاشتم و فعلا تحت هیچ شرایطی قصد ندارم در مورد گیم با شما بحثی داشته باشم چون واقعا وقت و حوصله این رو که بحث کنیم و دوباره سرجای اول برگردیم رو ندارم. هروقت حس کردید تغییر رویه دادین و توانایی بحث منطقی و فهمیدن دقیق چیزهایی که مینویسم و نه برداشت خودتون از جواب ها رو دارین در خدمتتون هستم.
موفق باشید.
پ.ن: این سوالی که ایشون پرسیدن اگر برای بقیه دوستان هم جای سوال باشه میتونم جواب بدم. غیر از کاربر محترم U.S.A

با وجود اینکه سوال شما کاملا بی ربط به موضوع تاپیکه ولی حداقل تکلیفتون رو مشخص میکنم که زیاد منتظر جواب نمونید. من کلا بحث کردن با شما رو کنار گذاشتم و فعلا تحت هیچ شرایطی قصد ندارم در مورد گیم با شما بحثی داشته باشم چون واقعا وقت و حوصله این رو که بحث کنیم و دوباره سرجای اول برگردیم رو ندارم. هروقت حس کردید تغییر رویه دادین و توانایی بحث منطقی و فهمیدن دقیق چیزهایی که مینویسم و نه برداشت خودتون از جواب ها رو دارین در خدمتتون هستم.
موفق باشید.
پ.ن: این سوالی که ایشون پرسیدن اگر برای بقیه دوستان هم جای سوال باشه میتونم جواب بدم. غیر از کاربر محترم U.S.A
دوست عزیز چرا سفسطه میکنی؟مشکل شما دوستان اینه که از بالا به بقیه نگاه میکنید و چون نمیخواهید قبول کنید بقیه هم میتونن درست بگن میفرمایید که من توانایی بحث منطقی ندارم.اتفاقا بنده هم بسیار خوشحال میشم که شما با من بحث نمیکنی چون وقت 2تامون تلف نمیشه.دوستان عزیز میگن این بازی فقط هایپه منم این سوالو پرسیدم.اگر هم بی زبط باشه صحبتهای دوستان هست نه من.
جواب این سوال بنده هم کاملا مشخصه.
هایپ فهم و شعور رو از مخاطب سلب نمیکنه ولی به گفته شما عزیزان قدرت هایپ از اینم بیشتره.
تموم شد رفت;)
چی چی میگی تو:biggrin1:چی تموم شد:biggrin1:الان به چه نتیجه ای رسیدی؟:confused:اگه مشکل نسخه pc هست که 80 درصد بازیا الان این مشکل رو دارن ولی اگه میخوای بگی مزخرف بود که این صحبتها زبطی به مزخرف بودن بازی نداره.متاسفنه pc این مشکلات رو داره.

آخرین ویرایش:
80% !!!!!!!!!!!!!
بابا بیخیال تو از کجا به این نتیجه رسیدی 80 درصد بازیا باگ و گلیج دارن؟
80 درصد بازیهای PC سرور دیکید ازشون صلب میشه؟
80 درصذ بازیهای PC نمیتونن جلو چیتر ها رو بگیرن؟
بابا بیخیال تو خدتم نمی دونی چی رو قبول داری
;)

80% !!!!!!!!!!!!!
بابا بیخیال تو از کجا به این نتیجه رسیدی 80 درصد بازیا باگ و گلیج دارن؟
80 درصد بازیهای PC سرور دیکید ازشون صلب میشه؟
80 درصذ بازیهای PC نمیتونن جلو چیتر ها رو بگیرن؟
بابا بیخیال تو خدتم نمی دونی چی رو قبول داری
;)
بابا جان اگه به باگه که gow3 هم باگ داشت bc2 هم که خدای باگه.ولی کسی در مورد اون بازیا نظر نمیده.من میگم این بازی گرافیک داشت صداگذاری داشت موسیقی داشت هیجان و داستان خوب داشت گیم پلی فوق العاده داشت برای همینم یه بازیه فوق العادست.ولی در کنارش بدیهایی هم داشت.به همین سادگی.
اون مسکلات انلاینش هم چیزی از شاهکار بودن بازی کم نمیکنه.حالا شما میگی کم میکنه خوب مشکلی نیست.

بابا جان اگه به باگه که gow3 هم باگ داشت bc2 هم که خدای باگه.ولی کسی در مورد اون بازیا نظر نمیده.من میگم این بازی گرافیک داشت صداگذاری داشت موسیقی داشت هیجان و داستان خوب داشت گیم پلی فوق العاده داشت برای همینم یه بازیه فوق العادست.ولی در کنارش بدیهایی هم داشت.به همین سادگی.
اون مسکلات انلاینش هم چیزی از شاهکار بودن بازی کم نمیکنه.حالا شما میگی کم میکنه خوب مشکلی نیست.
کسی که جنبه بحث نداشته باشه به درد خودش میخوره
من یه چیزه دیگه شما میپری یه جای دیگه
TAKE NAP ;)

U JUST DONT GET IT MY FRIEND
اینجا رو ببین ;) تا چند روز پیش که کمتر از این بود :biggrin1:
اینم یه نقل کوچیک از GS
The Bad

• Costs more, has fewer multiplayer features than other PC shooters
  • Campaign is short
  • Plot is muddled and inelegant.

اینجا هنوزم این بحث میشه؟شت!
این لینکی که دادی من الان نگاه کردم یه همچین آدمی مثلا(http://www.gamespot.com/users/daman246/contributions?mode=reviews&tag=all-about;header;more) به بازی داده 2! نگاه کن به نمراتش ،به همه نسخه‌های ناروتو داده 10 و هردفعه هم گفته این بهترین بازی سری بوده! به تاریخ پستاش در مورد ناروتو هم نگاه کن! نمیشه که آدم هر روز یه نسخه از ناروتو رو بخره و بگه که خب بازی بهترین تو سریشه! کی وقت میکنه نقد بنویسه؟به BFBC2 هم 10 داده چون فقط تو سری بهترین بوده! نظر همچین آدمایی باعث میشه ما فکر کنیم بازی ناامیدکننده بوده؟!؟!؟
میریم و یه کاربر دیگه رو انتخاب میکنیم:
http://www.gamespot.com/users/jerryatricrejec/contributions?mode=reviews&tag=all-about;header;more ایشون به mw2 دادن 5 و به mw1 هم 6! ولی تو نقدش مشخص نکرده که این نامیدکننده‌ای که mw2 هست نسبت به چیه!‌باز قبلی نسبت به بازی اصلی ناامیدکننده نامید!تازه این آقا پا رو فراتر کگذاشته و mw1 رو هم ناامیدکننده دونسته!

این تازه به صورت رندوم بود و آخرین نظارت درباره این بازی بود...بیشتر بگردی بیشترم هست!
اونهمه ریت بالا هم دیده نمیشه! همین بازی میانگین 8.9 رو داره اما...!!!
1272450285.jpg

نصف ریتی که این بازی گرفته رتبه‌ای بالاتر از 8 داره تقریبا اونوقت اون 16 درصدی که نمره‌ی 1 دادن شدن حجت! ایران هم که ماشالله هرچی حرف بی ربط‌تر بزنی یعنی خفن‌تری! اون 50 درصد هم مسلما منطق ندارن و هیچی از گیم سرشون نمیشه!
ــــــ
تو هر سایتی این موج ضد MW2 وجود داره و به نمرات و نظرات قبلتر اونا که نگاه کنی میفهمی این بحث از کجا میاد! دیگه انتظار نمیرفت دوباره این بحث تو BC بالا بیاد که انگار اومده!
ــــــــ
پ.ن:خواهشا اگه چیز جدیدی دارین جواب این پست رو بدین در غیر این صورت خواهشا ساکت!
پ.ن2:یادش بخیر ملت میرفتن به Batman:DT نمره 1 میدادن که بالای گادفادر و شاوشانک نباشه! به تلاش و همت همگانیشونم دارک‌نایت پایین اومد تا شب خوابشون ببره!

آخرین ویرایش:
اینجا هنوزم این بحث میشه؟شت!
این لینکی که دادی من الان نگاه کردم یه همچین آدمی مثلا(http://www.gamespot.com/users/daman246/contributions?mode=reviews&tag=all-about;header;more) به بازی داده 2! نگاه کن به نمراتش ،به همه نسخه‌های ناروتو داده 10 و هردفعه هم گفته این بهترین بازی سری بوده! به تاریخ پستاش در مورد ناروتو هم نگاه کن! نمیشه که آدم هر روز یه نسخه از ناروتو رو بخره و بگه که خب بازی بهترین تو سریشه! کی وقت میکنه نقد بنویسه؟به BFBC2 هم 10 داده چون فقط تو سری بهترین بوده! نظر همچین آدمایی باعث میشه ما فکر کنیم بازی ناامیدکننده بوده؟!؟!؟
میریم و یه کاربر دیگه رو انتخاب میکنیم:
http://www.gamespot.com/users/jerryatricrejec/contributions?mode=reviews&tag=all-about;header;more ایشون به mw2 دادن 5 و به mw1 هم 6! ولی تو نقدش مشخص نکرده که این نامیدکننده‌ای که mw2 هست نسبت به چیه!‌باز قبلی نسبت به بازی اصلی ناامیدکننده نامید!تازه این آقا پا رو فراتر کگذاشته و mw1 رو هم ناامیدکننده دونسته!

این تازه به صورت رندوم بود و آخرین نظارت درباره این بازی بود...بیشتر بگردی بیشترم هست!
اونهمه ریت بالا هم دیده نمیشه! همین بازی میانگین 8.9 رو داره اما...!!!
1272450285.jpg

نصف ریتی که این بازی گرفته رتبه‌ای بالاتر از 8 داره تقریبا اونوقت اون 16 درصدی که نمره‌ی 1 دادن شدن حجت! ایران هم که ماشالله هرچی حرف بی ربط‌تر بزنی یعنی خفن‌تری! اون 50 درصد هم مسلما منطق ندارن و هیچی از گیم سرشون نمیشه!
ــــــ
تو هر سایتی این موج ضد MW2 وجود داره و به نمرات و نظرات قبلتر اونا که نگاه کنی میفهمی این بحث از کجا میاد! دیگه انتظار نمیرفت دوباره این بحث تو BC بالا بیاد که انگار اومده!
ــــــــ
پ.ن:خواهشا اگه چیز جدیدی دارین جواب این پست رو بدین در غیر این صورت خواهشا ساکت!
پ.ن2:یادش بخیر ملت میرفتن به Batman:DT نمره 1 میدادن که بالای گادفادر و شاوشانک نباشه! به تلاش و همت همگانیشونم دارک‌نایت پایین اومد تا شب خوابشون ببره!
واقعا زیبا و عالی بود.ما که داریم هرچی حنجرمون رو پاره میکنیم-باز یه عده میان همون حرفای سابق رو میزنن.جواب پست شما رو هم کسی مطمئنا نمیده.یعنی جوابی نداره که بده.
فقط یه عده ممکنه باز بیان سفسطه کنن و آسمون ریسمون ببافن.این موج ضد mw2 هم دلیلش بزرگی این بازی هست.همونطور که برای سایر بازیها مثل گرز و هیلو هم هست.

بنده تو ده تا تاپیک کلی سوال پرسیدم و هیچ پاسخی هم نگرفتم.ماشااله اینجا دوستان تا دلت بخواد سفسطه بلدن.

واقعا زیبا و عالی بود.ما که داریم هرچی حنجرمون رو پاره میکنیم-باز یه عده میان همون حرفای سابق رو میزنن.جواب پست شما رو هم کسی مطمئنا نمیده.یعنی جوابی نداره که بده.
دقیقا همینطوره. عالی بود رضا. tnx ;)

اون 50 درصد هم مسلما منطق ندارن و هیچی از گیم سرشون نمیشه!
ــــــ
تو هر سایتی این موج ضد MW2 وجود داره و به نمرات و نظرات قبلتر اونا که نگاه کنی میفهمی این بحث از کجا میاد! دیگه انتظار نمیرفت دوباره این بحث تو BC بالا بیاد که انگار اومده! !
بله استاید تحویل بگیرید معنی آدم بی منطق هم فهمیدیم اینم شده قضیه خار .:دی
حالا چون کسی با بازی حال نکرده تو این 50 درصد یعنی چیزی از منطق نمیدونه دم شما گرم با این تحلیلتون :biggrin1:
منم فهمیدم منطق شما چیه من که دیگه تو این تاپیک پست نمیدم ;)

یه مورد جالبی که من دیدم، تا الان حداکثر 8 نفر رو میشناسم که تو این سایت MW 2 رو خوب نمیدونن!:) خواستید اسم همشون رو هم میگم. بقیه یا بازی رو خوب میدونن یا اینکه نمیگن MW 2 مزخرف بوده.

یه نظر سنجی من قبلا زده بودم؛ نظر ِ کاربران همین سایت هست، مطمئن باشید نه عامل بیگانه بودن، نه قصد براندازی داشتن، نه رشوه ای چیزی گرفتن، نه تحت تاثیر هایپ بودن و نه هیچی... فقط نظرشونو اعلام کردن.:smile:

Modern Warfare 1 Vs Modern Warfare 2

همونطور که ملاحظه میشه با اختلاف فاحشی MW 2 جلوتر هست...

بله استاید تحویل بگیرید معنی آدم بی منطق هم فهمیدیم اینم شده قضیه خار .:دی
حالا چون کسی با بازی حال نکرده تو این 50 درصد یعنی چیزی از منطق نمیدونه دم شما گرم با این تحلیلتون :biggrin1:
منم فهمیدم منطق شما چیه من که دیگه تو این تاپیک پست نمیدم ;)

استاد اون تیکه که نقل کردی بر ضد نظر خودت بود! من گفتم از نظر شما اون 50 درصد که بازی رو فوق العاده دونستن هیچی حالیشون نمیشه و تحت تاثیر هایپ هستن!! زدی نقل کردی که چی؟:laughing:
PHP:
!! معنیش مشخصه بخدا!:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or