4 نفر دیگر Infinity Ward را ترک کردند

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
infinityward.jpg
4 نفر دیگر از کارکنان IW این استدیو رو ترک کردن که یکی از این کارکتان ایرانی هست
محمد علوی و چاد گرنیر طراح ارشد کریس لامبرت برنامه نویس و جیسون مکور طراح این استدیو رو ترک کردن. تا کنون 17 نفر از IW خارج شدند همچین دیشب 5 تن از افرادی که پیشتر استدیو ترک کردن به عضویت Respwn Entertaiment در امدند
منبع
پی ان :این خبر مال 2روز پیش بود دیدم کسی این خبر رو نذاشته گفتم بذارم

آخرین ویرایش:
تمام این اتفاقات و مشکلات به علت شاهکار بودن mw2 بود.mw2 شاهکاری بی بدیل بود.
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

مگه این که به نظر شما شاهکار باشه چون به نظر من MW1 یک شاهکار بود .

و MW2 یک بازی ضعیف بیش نبود که یک بازی نوب پسندانه رو بیشتر رواج داد که بشینی یک جا حتما 10 نفر رو میکشی کم ترینش اون از نوب توب و آرپیچی که هر بچه ای ور میداره 3 نفر 3 نفر میکشه این از لایوش داستانش و ساعت بازی هم چیزی نگم بهتره چون گفته شده همه این ها 1000بار.

یک عاملی که MW1 بهتر بود این بود که تجهیزات خیلی مهم بود تو روند بازی حتی لایو اما در MW2 انگار محض خنده هستش بعضی چیز ها تو بازی چون نه مپ کشش رو داره برای استفاده نه بدرد استفاده نمیخورده فقط مپ های بزرگ برای کمپر های نوب که با نوب توب از این ور مپ اون ور رو حدف قرار بدن انقدر بزرگ که اگه 3 نفری بزنن شروع بازی حتی از MW1 هم بد تر هستش برای فرار اولیه.

امید وارم یک بازی بهتری بسازن حتی شده یاد MW1 رو زنده کنن برای ما نه یک بازی مضخرف دیگه مثل MW2 که از صدقه سری MW1 فروش خوبی کرده و شده خدای هرچی بازی هسش در لایو :sick:.

و MW2 یک بازی ضعیف بیش نبود که یک بازی نوب پسندانه رو بیشتر رواج داد که بشینی یک جا حتما 10 نفر رو میکشی کم ترینش اون از نوب توب و آرپیچی که هر بچه ای ور میداره 3 نفر 3 نفر میکشه این از لایوش داستانش و ساعت بازی هم چیزی نگم بهتره چون گفته شده همه این ها 1000بار.

یک عاملی که MW1 بهتر بود این بود که تجهیزات خیلی مهم بود تو روند بازی حتی لایو اما در MW2 انگار محض خنده هستش بعضی چیز ها تو بازی چون نه مپ کشش رو داره برای استفاده نه بدرد استفاده نمیخورده فقط مپ های بزرگ برای کمپر های نوب که با نوب توب از این ور مپ اون ور رو حدف قرار بدن انقدر بزرگ که اگه 3 نفری بزنن شروع بازی حتی از MW1 هم بد تر هستش برای فرار اولیه.

امید وارم یک بازی بهتری بسازن حتی شده یاد MW1 رو زنده کنن برای ما نه یک بازی مضخرف دیگه مثل MW2 که از صدقه سری MW1 فروش خوبی کرده و شده خدای هرچی بازی هسش در لایو :sick:.
بحثهای تکراریو ادامه نمیدم.این صحبتهایی خنده دار شما هم فقط در ایران میشه پیدا کرد.کاری ندارم که mw1 هنوز هم یه شاهکار به حساب میاد ولی mw2 هم در نوع خودش شاهکاره.وقتی bc2 بازی کردم فهمیدم mw چه شاهکاریه.بازیی که بخش داستانیش یه چیزی بدتر از فاجعست ولی در mw2 یه چیز فوق العاده.بحث فروش وا متیازات و تمجیدهایی که از این بازی شده دیگه برای بار هزارم تکرار نمیکنم.
فروش این بازی هم به هیچ عنوان به اون دلایل مسخره ای که هزار بار بحثشو کردیم نبوده چون بازیهایی بودن که به اندازه کافی هایپ داشتن و به هیچ جا نرسیدن.
خودتونو گول نزنین.
برای چیزهای بزرگ مشکلات بزرگ پیش میاد همونطور که این بازی بسیار بزرگ بود.

بحثهای تکراریو ادامه نمیدم.این صحبتهایی خنده دار شما هم فقط در ایران میشه پیدا کرد.کاری ندارم که mw1 هنوز هم یه شاهکار به حساب میاد ولی mw2 هم در نوع خودش شاهکاره.وقتی bc2 بازی کردم فهمیدم mw چه شاهکاریه.بازیی که بخش داستانیش یه چیزی بدتر از فاجعست ولی در mw2 یه چیز فوق العاده.بحث فروش وا متیازات و تمجیدهایی که از این بازی شده دیگه برای بار هزارم تکرار نمیکنم.
فروش این بازی هم به هیچ عنوان به اون دلایل مسخره ای که هزار بار بحثشو کردیم نبوده چون بازیهایی بودن که به اندازه کافی هایپ داشتن و به هیچ جا نرسیدن.
خودتونو گول نزنین.
شما یا بیش از حد فن بوی هستی یا زیاد اعصاب بحث نداری چرا هر چی میشه این 2تا بازی رو با هم مقایسه میکنید؟ به دین Bc2 و mw2 هیچ ربطی به هم ندارن حالا چه Mw2 شاهکار بود یا نبود.
اینقدر پست بی ارتباط ندید

شما یا بیش از حد فن بوی هستی یا زیاد اعصاب بحث نداری چرا هر چی میشه این 2تا بازی رو با هم مقایسه میکنید؟ به دین Bc2 و mw2 هیچ ربطی به هم ندارن حالا چه Mw2 شاهکار بود یا نبود.
اینقدر پست بی ارتباط ندید
نه عزیزم.من فن بوی نیستم.اگه اینطوریه پس من فن بوی hr-gow3-geow هم هستم.من فقط حوصله بحثهای تکراری که اخرشم معلومه ندارم.

بله، شما درست میفرمایید....:smile:

خودتونو گول نزنین.
خوب شما اگه دو تا خبر توی سایت های خارجی می خوندی، و کامنت های ملت رو هم می خوندی و به بازی سنتر بسنده نمی کردی، می فهمیدی که نصفِ ملت از خریدِ این بازی پشیمون هستن! :smile: (البته اونایی که بازی رو اوریجینال خریدن و نمی خوان دو روز بعد برن تعویضش کنن یا بفروشنش!)
البته خودمم عاشق MW1 و MW2 هستم و به BF:BC ترجیحش میدم، ولی شماها دیگه خیلی دارید بزرگشون می کنید! مخصوصا MW2 رو!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or