4 نفر دیگر Infinity Ward را ترک کردند

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت
infinityward.jpg
4 نفر دیگر از کارکنان IW این استدیو رو ترک کردن که یکی از این کارکتان ایرانی هست
محمد علوی و چاد گرنیر طراح ارشد کریس لامبرت برنامه نویس و جیسون مکور طراح این استدیو رو ترک کردن. تا کنون 17 نفر از IW خارج شدند همچین دیشب 5 تن از افرادی که پیشتر استدیو ترک کردن به عضویت Respwn Entertaiment در امدند
منبع
پی ان :این خبر مال 2روز پیش بود دیدم کسی این خبر رو نذاشته گفتم بذارم

آخرین ویرایش:
شما یا بیش از حد فن بوی هستی یا زیاد اعصاب بحث نداری چرا هر چی میشه این 2تا بازی رو با هم مقایسه میکنید؟ به دین Bc2 و mw2 هیچ ربطی به هم ندارن حالا چه Mw2 شاهکار بود یا نبود.
اینقدر پست بی ارتباط ندید
حرفاتو 100% قبول دارم اما......
کدوم دین:biggrin1::biggrin1:
فقط به من توضیح بدین چرا باید برای وصل شدن به یه گیم تو این شاهکار هزاره n دقیقه صبر کنم؟!
مشکل از گیمه یا ایران؟این چیزارو وارد بحثها نکنید من با یکی از دوستان امریکا برای پیدا کردن گیم حتی 2 ثانیه هم صبر نکردیم تا فایند رو زد رفتیم تو هر چند من پینگم داغون بود اما خب من ایرانم دیگه و از همه بدتر ایرانیم

مشکل از گیمه یا ایران؟این چیزارو وارد بحثها نکنید من با یکی از دوستان امریکا برای پیدا کردن گیم حتی 2 ثانیه هم صبر نکردیم تا فایند رو زد رفتیم تو هر چند من پینگم داغون بود اما خب من ایرانم دیگه و از همه بدتر ایرانیم

همه دنیا دارن مینالن آخه! میخوای بازم برات بگم؟ چرا نمیشه یکی رو کیک کرد؟ چرا Dedicated نداره؟ چرا نمیشه تنظیمات رو دستی درست کرد؟ چرا یه سیستم Friend درستی نداره؟

همه دنیا دارن مینالن آخه! میخوای بازم برات بگم؟ چرا نمیشه یکی رو کیک کرد؟ چرا Dedicated نداره؟ چرا نمیشه تنظیمات رو دستی درست کرد؟ چرا یه سیستم Friend درستی نداره؟
من همه اینارو قبول دارم و با شما هم عقیدم من فقط فایندینگشو گفتم که به دلیل ضعیف بودن اینترنت ایران اینقدر طول میکشه
سیستم friend شم مشکل خاصی من ندیدم

درسته mw2 به خوبیه شماره ی قبلش نبود ولی خوهشا لقب افتضاح رو ندین اشکال داشت ولی نه تا این حد که شما میگی عزیز

دوست من درسته افتضاح رو من برای مقایسه با MW1 که خدا بود گفتم اما اگه نخوایم بگیم mw1 نبوده و این شرکت یک بازی عالی نساخته بوده به نام MW1 بله MW2 یک بازی خوب بوده افتضاح در برابر MW1 میشه گفت هستش که به نظر من حتی IP MW3 رو با بازی اگه میساختن بد نام کرده بودن با این همه کم کاری و خراب کاری و ... .;) حالا که دیگه MW3 هم این جور که بوش میاد از IW مالیده .

بد نیست اقایون نظرات دوستان رو در هنگام عرضه بازی تو تاپیک همین بازی جویا بشن تا ببینیم اون همه به به و چه چه متعلق به کی هست ؟چطور اونموقع بهترین بازی سال بود حالا شده افتضاح لطفا این بحث های بیخود رو جمع کنید تو بازی سنتر جدیدا مد شده همه فکر میکنن از هر چی ایراد بگیرن کلاسشون میاد بالاتر؟

آخرین ویرایش:
دوست من درسته افتضاح رو من برای مقایسه با MW1 که خدا بود گفتم اما اگه نخوایم بگیم mw1 نبوده و این شرکت یک بازی عالی نساخته بوده به نام MW1 بله MW2 یک بازی خوب بوده افتضاح در برابر MW1 میشه گفت هستش که به نظر من حتی IP MW3 رو با بازی اگه میساختن بد نام کرده بودن با این همه کم کاری و خراب کاری و ... .;) حالا که دیگه MW3 هم این جور که بوش میاد از IW مالیده .
خوب میشه شما چندتا از دلایل خودتون رو بگید-که چرا mw2 نسبت به mw1 مزخرف بود؟
------------------------------------
در ضمن من یه سوال پرسیدم در تاپیکهای قبلی که هیچ کس پاسخی نداد.برای همین دوباره میپرسم-و اگر کسی پاسخ منطقی ایی نداد-فقط با مخالفتهاش با mw2 خودش رو مسخره کرده.

آقایون کارشناس میفرمایند فروش خیره کننده mw2 بخاطر هایپ عظیمی بود که این بازی کرد.
خوب حالا سوال من اینه که اگر هایپ انقدر جواب میده که یک بازی آشغال رو انقدر راحت به مردم غالب کنه-چرا بازیهایی مثل vampair rain - rouge warior - shell schock که امتیازاتشون 2-3 شده-چرا اونا هم نرفتن هایپ کنن تا فروش عالی ایی داشته باشن؟
یک مدیری در تاپیکی در مورد گرز گفته بودن که با تبلیغ و بزرگنمائی هر جنس بنجولی رو به مردم میشه غالب کرد.حالا من از این مدیر محترم میپرسم که پس چرا بازیهایی مثل darksider - dante inferno - army of two - brutal legend- که نه بازیهای بدی هستن و نه بازیهای بزرگی-چرا اینها نمیرن بزرگنمائی و هایپ کنن که فروش خوبی داشته باشن و هم بتونن امتیاز نقادها و مجالات رو بدست بیارن.واقعا چرا؟خوب اگر هایپ انقدر تاثیر داره که باعث میشه یک انسان قدرت تشخیص و تمیز دادن ازش سلب بشه-خوب چرا همه اینکارو نمیکنن؟
---------------------------------------------
البته میدونم هیچ پاسخ منطقی ایی دریافت نمیکنم-اگر کسی میخواد حرفای سابق رو بزنه-همین الان میگم-ok شما راست میگی.اگر کسی حرف جدیدی داره بیاد بگه.
-------------------------------------------
برای بار هزارم-فروش و موفقیت عناوینی مثل mw2 - geow - halo نه ربطی به هایپ داره نه به رشوه دادن و نه هیچ چیز دیگه ایی.مردم عقل دارن و شعور دارن و احساس میکنن.و اگر چیزی قابل قبول براشون نباشه-خیلی راحت اونو پس میزنن.تو رو خدا انقدر نظرات شخصیه خودتون رو به صورت یه حقیقت مطلق بیان نکنید.شمای نوئی از این بازی بدت میاد-حق طبیعیت هم هست که بدت بیاد.اما حق نداری که به کل انسانها بگی-نوب-احمق-گوش دراز-هستن و نمیفهمن.

به عنوان آخرین کلام-من حالم از final fantasy بهم میخوره.اگر بیام بگم این بازی در حد حسنی خپل هم نبود-آیا کارم احمقانه نیست.آیا به صرف اینکه من بدم میاد از بازیش-حق دارم که گیمرهای این بازی- و خود این بازی رو بکوبم؟اگر من این حق رو ندارم-پس شما هم ندارید.

آخرین ویرایش:
خوب میشه شما چندتا از دلایل خودتون رو بگید-که چرا mw2 نسبت به mw1 مزخرف بود؟
من فقط جواب همینو بهت میدم برو به زندگیت برس اول از همه یه سرچ توی نت بکن ببین مردم از چی بازی می نالن.
Single Player که دمش گرم ته تخیل بود در عرض 4 ساعتم تموم میشد نبود Decied server باگهای چندین برابر نسبت به تسخه قبل در قسمت Multi player چیت زدن راحت وال هک ایم بوت 10 دلار گرون تر به تسبت بقیه بازیا. سازگار نبودن این بازی با Steam بازی با این برنامه کار می کرد ولی انگار نه انگار و خیلی چیزای دیگه اگه شما ارجینال بازی کردی روی کنسولم بازی کردی جرفش جداست ولی اگه رو Pc بازی کردی دیگه با من جر و بحث نکن که خودت میدونی چی به چیه نسخه PC.
این بحث رو هم تموم کنید ;)

خب:)
اگه دعوای جدیدی پیش نیاد، اکتی میتونه یکم نفس بکشه! چون همه ی اون 21 نفر دیگه کاملا IW رو ترک کردن. البته با این افتضاح گنده ای که با آوردن حقشونه ملت هی بهشون گیر بدن.
احتمالا این افراد تازه جدا شده هم برن RE

من فقط جواب همینو بهت میدم برو به زندگیت برس اول از همه یه سرچ توی نت بکن ببین مردم از چی بازی می نالن.
Single Player که دمش گرم ته تخیل بود در عرض 4 ساعتم تموم میشد نبود Decied server باگهای چندین برابر نسبت به تسخه قبل در قسمت Multi player چیت زدن راحت وال هک ایم بوت 10 دلار گرون تر به تسبت بقیه بازیا. سازگار نبودن این بازی با Steam بازی با این برنامه کار می کرد ولی انگار نه انگار و خیلی چیزای دیگه اگه شما ارجینال بازی کردی روی کنسولم بازی کردی جرفش جداست ولی اگه رو Pc بازی کردی دیگه با من جر و بحث نکن که خودت میدونی چی به چیه نسخه PC.
این بحث رو هم تموم کنید ;)
هرچی سرچ کردم متوجه شدم بیشتر این مشکلاتی که شما میگی شامل نسخه pc میشه و حرفی هم نیست.
در مورد هک و چیت در قسمت مولتی هم که خود بنده قبول دارم.در مورد سینگل پلایر هم به دفعات بحث شده و نیازی به صحبت دوباره نیست. ولی اگر به بازیهای مشابه نگاه کنی بیشتر متوجه ارزش این بازی میشی.موضوع اینه که این بازی به هیچ عنوان مزخرف نبود حتی در مقابل شاهکاری مثل mw1.
همیشه سعی کردم نگاهی واقع بینانه داشته باشم.

هرچی سرچ کردم متوجه شدم بیشتر این مشکلاتی که شما میگی شامل نسخه pc میشه و حرفی هم نیست.
در مورد هک و چیت در قسمت مولتی هم که خود بنده قبول دارم.در مورد سینگل پلایر هم به دفعات بحث شده و نیازی به صحبت دوباره نیست. ولی اگر به بازیهای مشابه نگاه کنی بیشتر متوجه ارزش این بازی میشی.موضوع اینه که این بازی به هیچ عنوان مزخرف نبود حتی در مقابل شاهکاری مثل mw1.
همیشه سعی کردم نگاهی واقع بینانه داشته باشم.
U JUST DONT GET IT MY FRIEND
اینجا رو ببین ;) تا چند روز پیش که کمتر از این بود :biggrin1:
اینم یه نقل کوچیک از GS
The Bad

• Costs more, has fewer multiplayer features than other PC shooters
  • Campaign is short
  • Plot is muddled and inelegant.

U JUST DONT GET IT MY FRIEND
اینجا رو ببین ;) تا چند روز پیش که کمتر از این بود :biggrin1:
اینم یه نقل کوچیک از GS
The Bad

• Costs more, has fewer multiplayer features than other PC shooters
  • Campaign is short
  • Plot is muddled and inelegant.
اعتراف میکنم بنده رو سرویس کردی:biggrin1:اقاجان نسخه pcشو قبول دارم دیگه.اتفاقا خودمم از این حرکت شرکتهایی مثل ea,actiبه شدت بیزارم که برای نسخه pc سنگ تموم نمیزارن ولی کاریش نمیشه کرد دیگه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or