هیلو 3 از مجموع فروش U 2&1 , GOW III , KZ 2 و RE 1&2 بیشتر فروخته است!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hadi117

کاربر سایت
halo3.jpg

طبق خبری که آرن گرینبرگ در تویتر خودش منتشر کرده , میزان فروش Halo 3 به تنهایی از چندین عنوان بزرگ انحصاری سونی بیشتر هستش.
با توجه به توییتر آقای گرینبرگ فروش Halo 3 از فروش uncharted 1 & 2 , resistance 1 & 2 , killzone 2 و GOW 3 باهم بیشتره.
گرینبرگ آمار دقیقی در مورد فروش نداده .
خوب فروش کردن هیلو 3 چیز تعجب آوری نیست , ولی اینکه به تنهایی بیشتر از این همه عنوان بزرگ سونی فروش کرده باشه شگفت انگیزه!
فعلا هم ایمیلی توسط VG247 به Microsoft و NPD ارسال شده و درخواست کرده که آمار دقیق رو در اختیارشون بگذارن.
منبع

resistance- 3.7 million
resistance 2- 1.9 million
uncharted- 3.2 million
uncharted 2- 3.4 million
God of War 3- 2.5 million
Killzone 2- 2.3 million

کلاً 17 million

اونوقت ایشون چجوری محاصبه کردن این رو ؟

پ.ن: ببینیم GT5 چه خواهد کرد! :d
GT series Overall - 57million

آخرین ویرایش:
منبعش که برای خودش بدون آمار فروش پروونده .......!
منم میگم heavenly sword از مجموع تمام کمپانی مایکروسافت بیشتر فروخته :biggrin1: بیا ثابت کن خالی میبندم !
تا وقتی آمار دقیق ندن ایشون lol و @#*! فرموده ........ حالا هرکی باشه که تو Tweet اش هرچی گفته ....... :-"

resistance- 3.7 million
resistance 2- 1.9 million
uncharted- 3.2 million
uncharted 2- 3.4 million
God of War 3- 2.5 million
Killzone 2- 2.3 million

کلاً 17 million

اونوقت ایشون چجوری محاصبه کردن این رو ؟

پ.ن: ببینیم GT5 چه خواهد کرد! :d
GT series Overall - 57million
گرن توریزمو امید فن بوی های Play Station 3 برای فروش بالاست ! میگم آمارات کمی خیالیها:biggrin1:...من بعید میدونم Uncharted ها , مخصوصا" اولیش , یا Resistance 1 انقدر فروخته باشنا ! باید یه سری به vgchartz.com بزنم:biggrin1:...

اطلاعات از سایت VGChatrz

Uncharted 1 = 3.18
Uncharted 2 = 3.29
Resistance 1 = 3.69
Resistance 2 = 1.88
Killzone 2 = 2.30
God Of War III = 2.55

که مجموعشون میشه 16.89 میلیون نسخه ...
و فروش Halo 3 هستش 11.01 و اگه با ODST هم جمعش کنیم میشه 16.25 میلیون نسخه ... پس این اقا توهم زده ....

ولی جدای از این موضوع من به شخصه به عنوان یه سونی فن واقعا از این فروش ها ناراضیم ... آنچارتد 2 الان جز تاپ 10 تاریخ دنیای بازی هستش ، بعد از GTA IV دومین بازی پر امتیاز PS3 بوده و کلی جایزه درو کرده ... با این حال فقط 3.3 میلیون نسخه فروخته که خیلی کمه از نظر من ( این عدد یعنی به ازای هر 11 ps3 فروخته شده فقط یه انچارتد 2 فروخته شده که این یعنی ... ) و خب فکر کنم دلیل اصلیش تبلیغات فوق العاده ضعبف سونی مخصوصا تو آمریکای شمالی باشه ... من که آمار رو نگاه می کردم کاملا مشخص بود که بزرگترین بازار فروش گیم امریکای شمالی هستش و سونی هم اصلا اونجا خوب کار نمی کنه ... بر عکس مایکروسافت .... از فروش 11 میلیون نسخه ایه هیلو حدود 8 میلیونش مربوط به آمریکا میشه و این نشون میده مایکروسافت تو خونه خیلی عالی کار کرده ... البته سونی هم تو ژاپن می تازه ولی بازار زاپن خیلی کوچیکتر از آمریکای شمالی هستش ... و سونی حتما باید یه فکری بکنه برای این بازار ... واقعا حیفه که عنوانی مثل کیل زون 2 فقط 2.3 میلیون نسخه بفروشه اونم با میانگین امتیاز بالای 90 و یه مولتی پلیر عالی ... ( آمار رو که نگله کنید میبینید که هیلو 3 حدود 80 درصد فروشش رو تو امریکا کرده ولی برای کیل زون 2 فقط حدود 45 درصد فروش مربوط به امریکا بوده)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Silent Death
اگه resistance رو از این لیست حذف کنیم حرفش درسته:biggrin1:که باز هم براشون افتخاره

البته GT5 همه چیز رو عوض خواهد کرد ... میانگین فروش چهار نسخه قبلیش بالای 11 میلیون نسخه بوده و از اون جالب تر اینکه نسخه پرولوگ شماره 5 این بازی از تمام بازی های انحصاری سونی که بالا اسمشون اومده بیشتر فروخته ...3.75 میلیون نسخه ...

یه نکته دیگه اینکه شاید بشه گفت چون بازی های بالایی برای همه سنین مناسب نبودن و دارای خشونت بودن و ... کم فروختن ولی عجیب اینه که حتی شاهکاری مثل لیتل بیگ پلنت هم حدو 3.5 میلیون نسخه بیشتر نفروخته ... یعنی به ازای هر 10 تا دستگاه فقط یدونه ...

ولی عجیب اینه که حتی شاهکاری مثل لیتل بیگ پلنت هم حدو 3.5 میلیون نسخه بیشتر نفروخته ... یعنی به ازای هر 10 تا دستگاه فقط یدونه ...
اینا همش بر میگرده به سیستم پروپاگاند افتضاح سونی که واقعاً نمیدونم چرا روش مناسبی رو در پیش نمیگیره که در خور عناوین انحصاریش باشه!

اطلاعات از سایت VGChatrz

Uncharted 1 = 3.18
Uncharted 2 = 3.29
Resistance 1 = 3.69
Resistance 2 = 1.88
Killzone 2 = 2.30
God Of War III = 2.55

که مجموعشون میشه 16.89 میلیون نسخه ...
و فروش Halo 3 هستش 11.01 و اگه با ODST هم جمعش کنیم میشه 16.25 میلیون نسخه ... پس این اقا توهم زده ....

ولی جدای از این موضوع من به شخصه به عنوان یه سونی فن واقعا از این فروش ها ناراضیم ... آنچارتد 2 الان جز تاپ 10 تاریخ دنیای بازی هستش ، بعد از GTA IV دومین بازی پر امتیاز PS3 بوده و کلی جایزه درو کرده ... با این حال فقط 3.3 میلیون نسخه فروخته که خیلی کمه از نظر من ( این عدد یعنی به ازای هر 11 ps3 فروخته شده فقط یه انچارتد 2 فروخته شده که این یعنی ... ) و خب فکر کنم دلیل اصلیش تبلیغات فوق العاده ضعبف سونی مخصوصا تو آمریکای شمالی باشه ... من که آمار رو نگاه می کردم کاملا مشخص بود که بزرگترین بازار فروش گیم امریکای شمالی هستش و سونی هم اصلا اونجا خوب کار نمی کنه ... بر عکس مایکروسافت .... از فروش 11 میلیون نسخه ایه هیلو حدود 8 میلیونش مربوط به آمریکا میشه و این نشون میده مایکروسافت تو خونه خیلی عالی کار کرده ... البته سونی هم تو ژاپن می تازه ولی بازار زاپن خیلی کوچیکتر از آمریکای شمالی هستش ... و سونی حتما باید یه فکری بکنه برای این بازار ... واقعا حیفه که عنوانی مثل کیل زون 2 فقط 2.3 میلیون نسخه بفروشه اونم با میانگین امتیاز بالای 90 و یه مولتی پلیر عالی ... ( آمار رو که نگله کنید میبینید که هیلو 3 حدود 80 درصد فروشش رو تو امریکا کرده ولی برای کیل زون 2 فقط حدود 45 درصد فروش مربوط به امریکا بوده)

آخه قضیه اینه که توی ژاپن کی میفهمه کیلزون و آنچارتد چیه؟!!!!
به اون چشم بادامیها باید چهار تا شخصیت جقل وقل موطلایی تین ایج با چشمایی پر از اشک و آه بدیم که در حال مبارزه کردن با یه ربات به اندازه 100 برابر خودشونن یا دارن یه کدو رو از پا در میارن!!!... مثلا به یه ژاپنی مس افکت رو بده .... اول فحشت میده بعدا دی وی دی رو به هزار تا تکه تحویلت میده .
This is JapaneseTaste

اگه resistance رو از این لیست حذف کنیم حرفش درسته:biggrin1:که باز هم براشون افتخاره

رفيق Resistance1 که سهله اگه هر دو نسخه Resistance 1&2 رو هم حذف کنيم بازم حرف ايشون چرندی بيش نيست !!!!!
ميتونی با ماشين حساب محاسبه کنی .....

از فروش 11 میلیون نسخه ایه هیلو حدود 8 میلیونش مربوط به آمریکا میشه و این نشون میده مایکروسافت تو خونه خیلی عالی کار کرده ... البته سونی هم تو ژاپن می تازه ولی بازار زاپن خیلی کوچیکتر از آمریکای شمالی هستش ... و سونی حتما باید یه فکری بکنه برای این بازار ... واقعا حیفه که عنوانی مثل کیل زون 2 فقط 2.3 میلیون نسخه بفروشه اونم با میانگین امتیاز بالای 90 و یه مولتی پلیر عالی ... ( آمار رو که نگله کنید میبینید که هیلو 3 حدود 80 درصد فروشش رو تو امریکا کرده ولی برای کیل زون 2 فقط حدود 45 درصد فروش مربوط به امریکا بوده)
دقیقآ ! سونی توی آمریکا اون طوری که باید فروش نداره. نمیدونم آمار VGChartz چقدر صحیح هست ولی برعکس 360 که تقریبآ همه بازیهاش توی آمریکا فروش خیلی بیشتری نسبت به اروپا دارن , بازیهای PS3 توی اروپا از نظر فروش با آمریکا برابری میکنن و بعضی وقتها هم بهتر عمل میکنن !
توی ژاپن هم که اوضاع خیلی فرق میکنه :دی
به قول یه نفر :
In Japan, Metal Gear Solid 4 outsold Halo 3, Wars + ODST, Gears of War 1 + 2, Forza 2 + 3, Fable II, Left 4 Dead 1 + 2, PGR3 + 4
که اگه آمارهای VGChartz رو هم ببینین درست گفته :دی

در مورد این لیست هم حتی اگه آمار درستی باشه (که بعید میدونم) کمی غیرمنطقی هست. مقایسه کردن بازی ای مثل Halo 3 (با اون پیش زمینه فوق العاده از نظر fan base) که سال 2007 اومده , با این بازیها زیاد عادلانه نیست ! GoW III که کلآ 3 ماه هست عرضه شده. U2 هنوز یک سال نمیشه , KZ2 هم 2009 اومده. باید زمان بیشتری بگذره تا قابل مقایسه با بازی ای که 2.5 سال از اومدنش میگذره باشن. هرچند هیچ وقت به اون فروش نمیرسن ولی مسلمآ توی 2.5 سال خیلی بیشتر از چند ماه میفروشن !

فروش بیشتر = کیفیت بهتر؟ منم یه مقایسه جالب دارم: فروش کل سری GT از فروش کل سری Halo + گیرز 1 و 2 + سری Forza روی هم یشتره... حالا برو اینم Tweet کن!

خُب اول یه سری چیزها رو شفاف سازی کنم!

اول این که گرینبرگ اونطور که در توییترش گفته، بنا به آمار جدید NPD این حرف رو زده.
Aaron Greenberg has gone on the Twitter record to state that according to new NPD data, Halo 3 has outsold a number of Sony’s big hitters.
هرچند من یه مقدار سرچ کردم، چیزی ندیدم! حالا صبر میکنم ببینم بالاخره این آمار NPD در میاد یا نه، ولی در کل آمار NPD دقیق ِ دقیق است. هر چند خودم فکر میکنم باز هم گرینبرگ جوگیر شده و الکی داره شر به پا میکنه:دی

حالا این آماری که دوستان گذاشتند مربوط به VGCharts است. همه میدونن که آمار VGCharts یه آمار حدسی و تقریبی است و اصلا نمیشه بهش استناد کرد (برعکس NPD که رسمی و بسیار دقیق است).

اما همه اینها به کنار، کلا این مقایسه زیاد درست نیست:دی Uncharted و GoW که اصلا هم سبک هیلو نیستند و برای مقابله با اون نیومدند که بخوان باهاش مقایسه بشن.
پس فقط باید Resistance و Killzone رو در نظر بگیریم، که اون موقع میشه حرف گرینبرگ رو درست دونست:دی *
ضمن اینکه، همه چی به Marketing نیست. مایکروسافت برای بازی های دیگه اش مثل Forza 3 هم خیلی تبلیغ کرد، ولی با زور باندل 2-3 میلیون فروخت.
هیلو تو آمریکا مثل یه نماد است، مستر چیف یه جورایی قهرمان ملی آمریکا حساب میشه. پس مایکروسافت حتی اگه هیچ تبلیغی هم برای هیلو نمی کرد، در بدترین حالت 7-8 میلیون میفروخت.
فروش بیشتر = کیفیت بهتر؟
از لحاظ کیفیت هم فقط Uncharted 2 از هیلو 3 جلوتره...

کلا چرت گفته با این حرف چی رو میخواسته ثابت کنه؟ این که فروش این بازی زیاده دلیل بر خوبی این بازی نسبط به بازی های سونی هستش ؟ یا وجود طرفدار های خوب برای اون بازی و تبلیغ خوب که قدیم برای بازیش شده و طرفدار های خودش رو پیدا کرده ؟

از لحاظ کیفیت هم فقط Uncharted 2 از هیلو 3 جلوتره...

WTF فقط از لحاظ کیفیت U2 بالاتر هستش؟ KZ2 که باقالی Re هم باقالی . این هم سر کیفیت بازی انحصاری گفتم نه هم سبک بودن .

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or