3 DLC اول عنوان Fallout 4 معرفی شد + قیمت Season Pass افزایش یافت

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
43vi0mj0aa4ktui4od7h.jpg

Bethesda امروز با عنوان اینکه Fallout 4 موفق ترین عنوان این ناشر تا به امروز بوده است , جزئیات 3 بسته الحاقی اول این بازی را مشخص کرد :
اولین dlc با نام Automatron در March 2016 با قیمت 9.99$ منتشر خواهد شد. در ادامه dlc دوم با عنوان Wasteland Workshop در April 2016 با قیمت 4.99$ و در نهایت dlc سوم که بزرگتر خواهد بود و منطقه جدیدی را دارا خواهد بود با نام Far Harbor در May 2016 با قیمت 24.99$ منتشر خواهد شد.

جزییات محتوای هر DLC به صورت زیر خواهد بود:

Automatrion:
The mysterious Mechanist has unleashed a horde of evil robots into the Commonwealth, including the devious Robobrain. Hunt them down and harvest their parts to build and mod your own custom robot companions. Choose from hundreds of mods; mixing limbs, armor, abilities, and weapons like the all-new lightning chain gun. Even customize their paint schemes and choose their voices!

Wasteland Workshop:

With the Wasteland Workshop, design and set cages to capture live creatures – from raiders to Deathclaws! Tame them or have them face off in battle, even against your fellow settlers. The Wasteland Workshop also includes a suite of new design options for your settlements like nixi tube lighting, letter kits, taxidermy and more!

Far Harbor:

A new case from Valentine’s Detective Agency leads you on a search for a young woman and a secret colony of synths. Travel off the coast of Maine to the mysterious island of Far Harbor, where higher levels of radiation have created a more feral world. Navigate through the growing conflict between the synths, the Children of Atom, and the local townspeople. Will you work towards bringing peace to Far Harbor, and at what cost? Far Harbor features the largest landmass for an add-on that we’ve ever created, filled with new faction quests, settlements, lethal creatures and dungeons. Become more powerful with new, higher-level armor and weapons. The choices are all yours.

Bethesda برنامه دارد که در سال 2016 بیشتر از ارزش 60$ برای Fallout 4 محتوای اضافه منتشر کند که به همین علت قیمت Season Pass این عنوان در اول March 2016 از 29.99$ به 49.99$ افزایش خواهد یافت.
کسانی که season pass را قبلا خریداری کرده اند یا تا تاریخ اول March 2016 برای خرید اقدام کنند season pass به همان قیمت $29.99 لحاظ خواهد شد و این افراد همه ی DLC های این عنوان را دریافت خواهند کرد.

همینطور اعلام شده است که هر بسته الحاقی قبل از عرضه دارای Closed Beta خواهد بود که علاقه مندان میتوانند از طریق Bethesda.net اقدام به ثبت نام کنند و کسانی که برای Beta انتخاب شوند نیازی به خرید این محتواهای اضافه نخواهند داشت. همینطور هر beta نسخه کامل Dlc همراه با achievements را شامل خواهد شد.

آپدیت های رایگان جدیدی نیز در ادامه سال 2016 که برای اجرای بهتر بازی و همینطور اضافه کردن Survival Mode در راه خواهد بود. Creation Kit نیز در حال اماده سازی برای انتشار ابتدا برای X1 و PC و مدتی بعد برای PS4 است که قابلیت ساختن و بازی کردن Mod ها را فراهم میسازد.

First Three Fallout 4 DLC Packs Detailed, Season Pass Price Increasing to $49.99 on March 1

چقدر سیاست های پیت هاینز سر فال اوت آشنا ـه ! مشابهشو کجا دیده بودم قبلا ... آهان یادم اومد ، دان متریک ، ایکسباکس وان ! :)) من فقط یک سوال دارم . کسایی که از این کار حمایت میکنن. اینا همونایین که اگه سیاست عدم استفاده از بازی دست دوم ، و سیاست AO ـه ایکسباکس هم اعمال میشد بازم ازش حمایت میکردن یا علیه ـش میشدن ؟ چون دقیقا اینجا شرایط مشابه رو داریم . سازنده تاحالا 2 بار همچین حرفیو زده . نمیخواید نگیرید خواستید بگیرید . این شخص که با کامیونیتیه بازیش اینجوری برخورد میکنه وظاهرا یه سری میپرستنش (!) الان این کارش درسته ؟ یا صرفا یه جوابی خواستید بگیرید که دهن بقیه رو که معترض شدن رو ببندید ؟ اگه قرار بود هر تصمیمی که سازنده میگیره درست باشه که الان قیمت کنسولا و محتوای بازیا معلوم نبود چه بلایی سرشون میومد که !

دان متریک و سیاست هاش رو همون طرفدارهای برند اکس باکس له کردند و همین باعث شد خیلی زود تمامشون لغو بشند، اگر تغییر قیمت سیزن پس F4 تو شرایطی که در موردش توضیح داده شده یا اینکه یه سری وقت و بی وقت به گرافیک فنی بازی می پریدند و اون واکنش هاینز با سیاست های دان متریک برابر یا قابل مقایسه بود، مطمئن باشید بلایی که سر دان متریک اومد، سر F4 هم میومد، ولی رکورد شکنی های عجیب غریب F4 از روز عرضه تا هفته ها بعد رو دیدیم، دیدیم که بعد عرضه هیچ کش یادش نمیومد چه اتفاقی قبلا افتاده و ... در مورد سیزن پس هم همینطور...

این قانون "نمیخواید نگیرید" فک کنم فقط در مورد ریسمترهایی که سونی تو پاچه فن هاش کرده صدق میکنه، نه؟

در کل اینکه شرایط به هیچ وجه برابر نیست، اگر فکر می کنید ذره ای بحث بتزدا و سیاست های ماتریک به همین نزدیکه، این نظر شما هست، انتظار بلایی که سر ماتریک اومد هم نداشته باشید چون اگر باز هم این دو مورد به هم نزدیک بودند، طرفدارها منتظر نمی موندند...

اضافه کنم که این بزرگ نمایی ها صورت خوشی نداره، بیشتر شبیه اینه که یه تعداد از دوستان منتظر فرصت بودند که با توپ پر برگردند...

فکر کنم کلماتی که شما میخونین با اینایی که ما میخونیم فرق داره.:دی طرف فحش داده الان؟ داره به سادگی‌ میگه که چون ما می‌خواهیم Content بازی رو بیشتر کنیم،قیمت Season pass رو هم افزایش دادیم.اگه شما این کانتنت رو نمیخواهین یا نخرین، یا فقط اونایی که میخواین رو بخرین.اصلا هیچ زوری وجود نداره اینجا.من بی‌ ادبی‌ رو اینجا به هیچ وجه نمی‌بینم.

این قضیه افزایش قیمت سیزن پس با توجه به دلایلی که دادن به حدی منطقی‌ هست که من جدا نمیدونم اعتراض شما به چی‌ هست.یعنی‌ شما‌DLCهای جدید رو به طور مجانی‌ میخواستین،الان چون میخوان برا اونا پول بگیرن ناراحت هستین؟ خوب منم Dark souls 3 رو مجانی‌ می‌خوام،چون From software مجانی‌ نمی‌ده تحریم می‌کنم.:d
حالا دارن میگن یه ماه هم همونارو داریم مجانی‌ میدیم،با قیمت این سه تا،بقیه رو هم به همین قیمت بگیرین.

مقایسه افت کیفیت تدریجی‌ AC رو با فال‌اوت رو هم نادیده میگیرم.:دی

آخرین ویرایش:
نمیخواستم باز پست بدم توی این تاپیک ولی واقعا یه دولوپر تا چه حد میتونه بی شعور باشه که همچین جوابی بده !:|
دقیقا منو یاد Ian Bell سازنده ارشد Slightly Mad Studios پروجکت کارز میندازه که بجای جواب منطقی با بن کردن یوزرهای داخل فروم خودشون و جوابای مسخره کل فن بیس این بازی رو از بین برد !

مقایسه افت کیفیت تدریجی‌ AC رو با فال‌اوت رو هم نادیده میگیرم.
:biggrin1:

نه کاوه بحث مقایسه AC و FO نیست اصلا هدف این نبوده، بحث مقیاس هست که اون اتفاقی که برای AC افتاد در مقیاس خودش بود و این اتفاقی که این نسخه از FO رخ داد در مقیاس سری هست نه بازی دیگه ای.

بعنوان مثال متا 87 الی 88 برای هر بازی ای فوق العاده و رویایی هست اما در نظر بگیر سری بازی هایی مثل Uncharted یا Gears Of War یا God of War یا Metal Gear و حتی Halo و ... همچین فیدبکی بگیرن که خب مسلما براشون خیلی بده در «مقیاس» خودشون. Halo 5 هم دو نسخه طول کشید برای سری ای که تا حالا هیچوقت زیر 90 نبود ولی همین مشکلات بخش داستانی بازی ( رگ و وجودیت بازی ) و اون متا نسخه 4 و بعد هم 5 باعث شد که فکر کنم الان Halo 5 کمترین فروش رو در سری کرده باشه حتی فروش نسخه 4 هم خوب بود ولی نتیجه و حاصلش در نسخه 5 بازی رخ داد.

سری Fallout هم اگه نخواد در آینده فکری به حالش بشه و با سیاست « اگه میخوای بخر اگه نمیخوای نخر» جلو بره مطمئنا آینده بهتری نخواهد داشت.

• Like
Reactions: Destruction
این قضیه افزایش قیمت سیزن پس با توجه به دلایلی که دادن به حدی منطقی‌ هست که من جدا نمیدونم اعتراض شما به چی‌ هست.یعنی‌ شما‌DLCهای جدید رو به طور مجانی‌ میخواستین،الان چون میخوان برا اونا پول بگیرن ناراحت هستین؟
مقایسه افت کیفیت تدریجی‌ AC رو با فال‌اوت رو هم نادیده میگیرم.:دی

آره اعتراض به اینه که کلا همه چیز رو مجانی بدید، هر کسی مخالفه یعنی مجانی میخواد...حالا خوبه خودت اول پستت این رو نوشتی ها:

فکر کنم کلماتی که شما میخونین با اینایی که ما میخونیم فرق داره.

Todd Howard تایید کرد که غیر از DLC های فال اوت Bethesda Game studio داره روی سه تا پروژه بزرگ کار میکنه که در آینده معرفی میشن( باید یکیش The Elder Scrolls باشه دیگه :d). همینطور گفتن این پروژه ها با اینکه توی سبک و سیاق بازی های BGS (یعنی بزرگ و روانی کننده!)هستن ولی تفاوت های زیادی با عناوین قبلی این استودیو خواهند داشت.
میگم دمتون گرم اعتراضاتون جواب داد یکم دیگه اعتراض کنید Fallout 5 هم معرفی میشه :d
چقدر خبر خوب میاد قلبم گرفت بسته دیگه :bighug:
اون بزرگ و روانی کننده رو هم دقیقا حرف خود Todd هستش و رو حساب فن بوی بودن نذارید چون مثل اینکه اینجا اگه به Developer فحش ندی یعنی فن بوی هستی!:|
خبرشم جدا نزدم که ملت همیشه نگران به اعصاب خودشون مسلط تر بشن
ما قراره پول بدیم بازی کنیم شما حرصشو میخوری.

http://kotaku.com/sounds-like-bethe...m_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow

آخرین ویرایش:
واقعا از این همه سیاه نمایی و منطق کور یه عده آدم دوست داره هوار بزنه. اصلا نمیخواستم پستی در این رابطه بدم ولی واقعا یه عده یه جور صحبت میکنن انگار خیلی خوب همه چیز رو درک میکنن و بقیه توی تاریکی و ضلالت و گمراهی به سر میبرن.
اول از اینکه کار به جایی رسیده که FO داره با AC مقایسه میشه. درسته که AC همیشه بازی ای بوده که در حد خوبی از لحاظ کیفی ساخته شده ولی قیاس اون با عنوانی مثل FO اشتباهه. هزینه، زمان و ریزه کاری هایی که برای FO به کار رفته رو نمیشه با عنوانی که سالانه داره عرضه میشه مقایسه کرد، اینو باید بازی کنید تا بفهمید چون بازیسازی یه نوع هنر هست و با بازی کردن هر عنوان میشه بار هنری و محتوای بازی هارو از هم تشخیص داد. جالبه که بازی این همه هم جایزه گرفته و ستایش شده، حالا نمیدونم دقیقا منظور یه عده از اینکه میگن بازی شکست خورده و نظر طرفدارا قبل از عرضه بازی یه چیز دیگه بود بعدش یه چیز دیگه، چیه؟ درسته که همه دوست داشتیم بازی مثل نسخه های قبلی TES و نسخه ی قبلی خودش در اخذ میزان جوایز هم اول باشه ولی امسال عنوانی مثل Witcher 3 عرضه شد که لیاقت بیشتری در گرفتن جوایز داشت و این ابدا از ارزش عنوانی مثل فال اوت کم نمیکنه. با این کار شمایی که طرفدار سینه چاک ویچر هستید دارین توی سر عنوان محبوب خودتون هم میزنید یعنی دارین ناخواسته میگین بازی( FO4 ) اینقدر افتضاح بوده که عنوانی مثل ویچر ( یعنی اصلا انتظار نداشتین که این بازی هم بتونه اینهمه جایزه درو کنه) تونسته جوایزو نصیب خودش کنه. حالا خودتون قضاوت کنین کذوم دیدگاه بهتره؟
راجب قیمت SP و dlc ها هاینس خیلی روشن و شفاف و منطقی جواب داده، حالا یه عده انتظار داشتن که هاینس بیاد تک تک در خونشون رو بزنه و بازی رو مجانی تحویلشون بده اون دیگه یه حرف دیگس، اینجا بازاره ، یعنی هر کمپانی ای اول به فکر سودش هست، هر کسی هم سیاست خودش رو اتخاذ میکنه، با اینکه درست نیست از الان راجب محتوای dlc ها صحبت کنیم ولی با توجه به پیشینه بتزدا خیلی راحت میشسه کیفیت کار رو تضمین کرد و از داشتن محتوای مناسب مطمئن بود، اگر غیر از این باشه و بخوان مثل بقیه کمپانی ها با دادن محتواهای بی کیفیت جیب ملتو خالی کنن مطمئن باشین ما هم پولمون از سر راه پیدا نکردیم، خود ما هم معترض میشیم ولی فعلا تا وقتی که میبینیم کمپانی به هیچ وجه از کیفیت کار و احترام به مخاطب کم نمیزاره پس هر پولی هم که بهشون میدیم میگیم نوش جونشون. هاینس هم نه بی احترامی کرده نه حرف ناجوری زده، مثل تمامی تولید کننده ها و فروشنده ها گفته این آپشن هایی هست که ما داریم ارائه میدیم، کسی که تمایل داره میتونه بازی رو تهیه کنه و ضمن لذت بردن از بازی ای که کیفیتش تضمین شدس جیب مارو هم پر کنه(:d) . این یه اصل فروش و بازاریابی هست که همه جای دنیا و توی هر بقالی ای هم پیدا میشه ، دیگه من دلیل این همه بگیر و بببند و سر و صدا رو نمیفهمم....

به نظر من این سیاست محتوای دانلودی و DLC و هر کوفت و زهرماری که چندین ساله مد شده در نهایت به صورت کلی به ضرر گیمر جماعت شده.حالا فرقی نمیکنه درمورد بازی مورد علاقه یا شرکت مورد علاقه من باشه یا دیگری.گیمر باید طرف گیمر رو بگیره.همین برخورد های متفاوت دنباله اش قطعا به ضرر گیمر خواهد بود حتی اگه همین الانش نباشه.

البته یک بخش از اون ناشی از افزایش هزینه ساخته بازی هاست و تقریبا قابل درکه منتهی تا جایی که مخاطب احمق فرض نشه.یکی میاد یک فکشن کامل از پنج فکشن رو میذاره به عنوان محتوایی که فقط با Preorder میشه بهش دست یافت (Total War Warhammer)، اون یکی بازی رو n قسمت میکنه هر قسمت به عنوان محتوای مخصوص یک فروشگاه (Batman Arkhams)، یکی بازی رو ناقص عرضه میکنه گیمر باید منتظر بمونه تا n ماه بعد حالا مفت یا غیر مفت این محتوا عرضه شن (Driveclub,Street Fighter)، یک عده دیگه زحمت ساخت یک بخش سینگل برای بازی 60 دلاری به خودشون نمیدن (Starwars) و یکی دیگه هم میاد وسط کار قیمت سیزن پس رو افزایش میده (Fallout)

همه اینها بازی های پرطرفداری هستن و میدونم قطعا همین چند سطر نوشته الان به کلی برخورده.ولی واقعیت همینه.من خودم طرفدار یک عده از این بازی ها و ناشرشون هستم ولی باید قبول کنیم کلاه داره سر ما به عنوان گیمر میره.

در مورد Fallout.

فرض کنین من به عنوان ناشر یک بازی در نظر گرفتم که 5 کیلو محتوا داره به قیمت 60 دلار.توی ذهنم دو کیلو هم محتوای اضافی در نظر گرفتم به قیمت 10 دلار و به گیمر گفتم با پرداخت این 10 دلار محتوای اضافی میگری.الان وسط کار بیام بگم 10 دلار هم اضافه بده چون محتوای اضافی تری میگیری ولی در عمل بیام همون 2 کیلو رو عرضه کنم آیا گیمر متوجه میشه؟

من خودم طرفدار سری Fallout هستم ولی این کار رو کاملا محکوم میکنم و به نظرم کاملا غیراخلاقی هستش.حتی اگر محتوای اضافه تری هم بذارن باید روی اون حرف اولیه پای بند باشن.

من الکی رگ حمایتم گل کرد رفتم بازیو خریدم با پولی که از نظر واحد 4 واحد از پول افغانستان و 2 واحد از پول عراق بی ارزشتره گفتم حالا که انقد دوست دارم این سری رو بیام بخرمش بعدا یه فکری برا dlc میکنم این نامردا اومدن پول بازیو با محتوای اضافش یکی کردن دیگه توان مالی نمیکشه یه طرف هیچ فرقی با نسخه کرکی نمیکنه یه طرف جواب سربالا دادن سازندههای بازیم یه طرف
این وسط موندم چیکار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or