3 DLC اول عنوان Fallout 4 معرفی شد + قیمت Season Pass افزایش یافت

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FUTURE

Endure & Survive
کاربر سایت
43vi0mj0aa4ktui4od7h.jpg

Bethesda امروز با عنوان اینکه Fallout 4 موفق ترین عنوان این ناشر تا به امروز بوده است , جزئیات 3 بسته الحاقی اول این بازی را مشخص کرد :
اولین dlc با نام Automatron در March 2016 با قیمت 9.99$ منتشر خواهد شد. در ادامه dlc دوم با عنوان Wasteland Workshop در April 2016 با قیمت 4.99$ و در نهایت dlc سوم که بزرگتر خواهد بود و منطقه جدیدی را دارا خواهد بود با نام Far Harbor در May 2016 با قیمت 24.99$ منتشر خواهد شد.

جزییات محتوای هر DLC به صورت زیر خواهد بود:

Automatrion:
The mysterious Mechanist has unleashed a horde of evil robots into the Commonwealth, including the devious Robobrain. Hunt them down and harvest their parts to build and mod your own custom robot companions. Choose from hundreds of mods; mixing limbs, armor, abilities, and weapons like the all-new lightning chain gun. Even customize their paint schemes and choose their voices!

Wasteland Workshop:

With the Wasteland Workshop, design and set cages to capture live creatures – from raiders to Deathclaws! Tame them or have them face off in battle, even against your fellow settlers. The Wasteland Workshop also includes a suite of new design options for your settlements like nixi tube lighting, letter kits, taxidermy and more!

Far Harbor:

A new case from Valentine’s Detective Agency leads you on a search for a young woman and a secret colony of synths. Travel off the coast of Maine to the mysterious island of Far Harbor, where higher levels of radiation have created a more feral world. Navigate through the growing conflict between the synths, the Children of Atom, and the local townspeople. Will you work towards bringing peace to Far Harbor, and at what cost? Far Harbor features the largest landmass for an add-on that we’ve ever created, filled with new faction quests, settlements, lethal creatures and dungeons. Become more powerful with new, higher-level armor and weapons. The choices are all yours.

Bethesda برنامه دارد که در سال 2016 بیشتر از ارزش 60$ برای Fallout 4 محتوای اضافه منتشر کند که به همین علت قیمت Season Pass این عنوان در اول March 2016 از 29.99$ به 49.99$ افزایش خواهد یافت.
کسانی که season pass را قبلا خریداری کرده اند یا تا تاریخ اول March 2016 برای خرید اقدام کنند season pass به همان قیمت $29.99 لحاظ خواهد شد و این افراد همه ی DLC های این عنوان را دریافت خواهند کرد.

همینطور اعلام شده است که هر بسته الحاقی قبل از عرضه دارای Closed Beta خواهد بود که علاقه مندان میتوانند از طریق Bethesda.net اقدام به ثبت نام کنند و کسانی که برای Beta انتخاب شوند نیازی به خرید این محتواهای اضافه نخواهند داشت. همینطور هر beta نسخه کامل Dlc همراه با achievements را شامل خواهد شد.

آپدیت های رایگان جدیدی نیز در ادامه سال 2016 که برای اجرای بهتر بازی و همینطور اضافه کردن Survival Mode در راه خواهد بود. Creation Kit نیز در حال اماده سازی برای انتشار ابتدا برای X1 و PC و مدتی بعد برای PS4 است که قابلیت ساختن و بازی کردن Mod ها را فراهم میسازد.

First Three Fallout 4 DLC Packs Detailed, Season Pass Price Increasing to $49.99 on March 1

هاوارد یه "بیزینس من" ماهر ....... .
بعد از گفتن همین حرفا که تا فلان تاریخ قیمت sp ثابت بعدش افزایش پیدا می کنه، sp بازی f4 رفته رتبه 1 چارت استیم8-|
قشنگ نگهداشته بود تا با گفتن این حرف sp بازی رو هم ببره بالای چارت.

خیلی جالب و عجیب:dمیریم که داشته باشیم جدیدترین نوع پول کشیدن از مخاطب رو........از فردا یکی یکی ناشرا یاد می گیرن چند روز مونده به عرضه dlc ها و sp بازی از افزایش شدید محتوای بازی و یهو بیشتر شدن قیمتش پرده بردارن و کسایی که شاید در نظر داشتن بعدا بخرن این محتوا رو به خاطر ترس از افزایش قیمت مجبور به خرید کنن.

به کجا داریم میریم

.

مثل اینکه با برداشته شدن تحریم ها ، ایران روی کل کره ی زمین تاثیر گذاشته :دی جریان مرغ و گوشت و پراید ، از فردا گرون میشه ـس :دی خدا بقیه ـشو بخیر بگذرونه :دی

من اگ کنکور امسال چیزی قبول نشم (که میدونم نمیشم!) از بتزدا شکایت میکنم!
با خیال راحت بازی رو تموم کردم گفتم بزارمش کنار بشینم پا درس تا اینکه تصمیم گرفته تا چند هفته قبل از کنکور 3تا dlc بده!

خداحافظ کنکور که هیچی باید با نور خورشید خداحافظی کرد :d

جالا این بنده های خدا بازیشون کامل دادن بیرون دارن رو محتواشون پول میگیرن از بازیباز ها اونم تازه کسایی که قبلا اونقدر پول داده بودن همون میتونن به همه محتوای دانلودی دسترسی داشته باشن
حالا یکسری خیلی جالبن ، کمپانی میاد بازیش ناقص میده بیرون که درامد زایی کنه کنارش ،بعدا میگن نه ما میدونیم اونا چون واسه اینده ما برنامه دارن و ..:d
از این به بعد باید تو بعضی بازی ها منتظر طرح هدفمندی گیم پلی باشیم که با طرح و برنامه بازی میاد بیرون

آخرین ویرایش:
دو روز دیگه که Bethesda با سیر عظیم فیدبک های منفی و overpriced بودن سیزن پس روبرو شد و با چشمای خودشون دیدن که گیمرا با کمال میل آفتابه رو گرفتن روی بازیشون ، متوجه میشن که حتی اگه بهترین بازی تاریخ رو هم بسازن ولی قیمت غیر منصفانه روش بزارن واکنش ها چطور خواهد بود . :دی
رفرنس داره به company of heroes و total war و امثالهم .

دو روز دیگه که Bethesda با سیر عظیم فیدبک های منفی و overpriced بودن سیزن پس روبرو شد و با چشمای خودشون دیدن که گیمرا با کمال میل آفتابه رو گرفتن روی بازیشون ، متوجه میشن که حتی اگه بهترین بازی تاریخ رو هم بسازن ولی قیمت غیر منصفانه روش بزارن واکنش ها چطور خواهد بود . :دی
با توجه به لشگر مدافع و اینکه تا خبر رو اعلام کردن فروش DLC pass سر به فلک کشید من بعید می دونم چیزی بشه.

- - -ویرایش - - -

جالا این بنده های خدا بازیشون کامل دادن بیرون دارن رو محتواشون پول میگیرن از بازیباز ها اونم تازه کسایی که قبلا اونقدر پول داده بودن همون میتونن به همه محتوای دانلودی دسترسی داشته باشن
حالا یکسری خیلی جالبن ، کمپانی میاد بازیش ناقص میده بیرون که درامد زایی کنه کنارش ،بعدا میگن نه ما میدونیم اونا چون واسه اینده ما برنامه دارن و ..:d
از این به بعد باید تو بعضی بازی ها منتظر طرح هدفمندی گیم پلی باشیم که با طرح و برنامه بازی میاد بیرون
یه ادیت دیگه کنی فکر کنم معلوم بشه دقیق داری چی می گی!

با توجه به لشگر مدافع و اینکه تا خبر رو اعلام کردن فروش DLC pass سر به فلک کشید من بعید می دونم چیزی بشه.

- - -ویرایش - - -

یه ادیت دیگه کنی فکر کنم معلوم بشه دقیق داری چی می گی!
شما فکر کن الان داری 60 دلار پول یک بازی کامل میدی برای یک چیزنصفه که قراره بعدا تازه از طرف ناشر و سازنده مورد لطف و عنایت به بازیباز قرار بگیره
و بازی باز تحت حمایت و پوشش قرار بدن!

جالب تر از اینایی که گفتی همین دوستان F4 فن قبل از عرضه بازی هم انقدر محکم صحبت میکردن که دیدیم چی شد بازی :bighug:تازه اون موقع خیلی محکم و قاطع هم GOTY رو حق مسلم F4 میدونستن که بازم دیدیم چی شد :-jالانم خیلی دقیق و محکم از این حرکت و dlc ها دارن دفاع میکنن که باز میبینیم چی میشه :))

چی شد بازی؟
بازی عالیه ، به شدت معتاد کننده و خفن هست .

خوشبختانه سبک ها و بازی های مورد علاقه من .. هنوز به اون صورت از این جنگولک بازی ها انجام ندادن ... ته تهش به چند تا کاستوم و مود و voice character که اصلا دلیلی نداره پول جاشون خرج کنی خلاصه شده ... حالا کی این اپیدمی به اون ها هم سرایت کنه خدا میدونه ...
...........
لزوما منی که نه فن فال اوت م نه هیترش و نه قصد بازی کردنش رو دارم و نه میخوام سیزن پسش رو بخرم .. دلیلی نداره بیام رو اعصاب فن های بازی راه برم .

فعلاً که به نظر استراتژیشون جواب داده و اکثراً از هول حلیم افتادن توی دیگ و به قیمت ۳۰ دلار شروع کردن DLC Pack رو خریدن تا ۱ مارچ نشده و قیمت برسه به ۵۰.:دی

آخرین ویرایش:
جواب Pete Hines به سوالی که توی توییتر ازش پرسیدم :

n0jmfgn7pvqsv6fvumba.png

در کل منظورش این بود که هر کاری کنی بازم مردم ناراحت میشن:d
دیروزم یکی توی توییتر اینو بهش گفته بود :

9o1v7hugw9ygzxtiiygn.png

خیلی راحت اومده میگه که هر کاری دوست داری بکن اگه نمیخوای season pass رو بگیری و میخوای dlc هارو جداگانه بگیری یا کلا هیچی نخری تصمیم با خودته :d
این جور جوابا رو باید بزنی سر در تاپیک تا از بحث های بیخود جلوگیری بشه :d
یادمه موقع عرضه اولین تریلر بازی هم مردم سر گرافیک بازی قاطی کرده بودن (که اونجا هم pete hines به شاکیا جواب داده بود که اگه از گرافیک بازی خوشتون نمیاد خب بازیو نخرید!) که با امتیازایی که گرفت و فروشی که بازی کرد معلوم شد همش حرف بوده.

چقدر سیاست های پیت هاینز سر فال اوت آشنا ـه ! مشابهشو کجا دیده بودم قبلا ... آهان یادم اومد ، دان متریک ، ایکسباکس وان ! :)) من فقط یک سوال دارم . کسایی که از این کار حمایت میکنن. اینا همونایین که اگه سیاست عدم استفاده از بازی دست دوم ، و سیاست AO ـه ایکسباکس هم اعمال میشد بازم ازش حمایت میکردن یا علیه ـش میشدن ؟ چون دقیقا اینجا شرایط مشابه رو داریم . سازنده تاحالا 2 بار همچین حرفیو زده . نمیخواید نگیرید خواستید بگیرید . این شخص که با کامیونیتیه بازیش اینجوری برخورد میکنه وظاهرا یه سری میپرستنش (!) الان این کارش درسته ؟ یا صرفا یه جوابی خواستید بگیرید که دهن بقیه رو که معترض شدن رو ببندید ؟ اگه قرار بود هر تصمیمی که سازنده میگیره درست باشه که الان قیمت کنسولا و محتوای بازیا معلوم نبود چه بلایی سرشون میومد که !

یعنی واقعا خوشتون میاد این یارو اینجوری داره جواب طرفدار های بازی رو میده؟ فردا پس فردا خودتون از یه جای بازی شاکی شدید( حالا میدونم بتسدا مقدسه و اینجا هم لو نمیدید، تو دل خودتون منظورمه) و اینجوری و به این شکل و نحو جوابتون داد میای اینجا بزاریدش و ابراز خوشحالی و سر خوشی بکنید؟

بنظرتون همچین آدمی با این مسئولیت باید اینجوری جواب بده؟ خیلی سقوط ها هم یه شب و یه روز رخ ندادن، Assassin's Creed هم تا همین دو نسخه پیش مثل پلنگ میفروخت ولی همین نسخه آخر و یونیتی چنان افت فروشی پیدا کرد که سیاست یه کمپانی رو عوض کرد و دیگه قرار نیست امسال AC ایی عرضه بشه.

این قسمت از پست هم که دیگه آخرشه:

این جور جوابا رو باید بزنی سر در تاپیک تا از بحث های بیخود جلوگیری بشه
:d

منظورت کدوم بحث هاست؟ همون بحث هایی که ملت شاکی بودن و با نخریدن PS3 اول نسل قبل رخ داد بخاطر اون قیمت فضایی تا نسل بعد باعث بشه سونی قیمت کنسول جدیدش رو نصف کنه؟ همون بحث هایی که دان متریک با همین لحن جواب خریدار های ایکس وان رو داد و تقریبا تا نابودی این برند پیش برد؟ بحث بازی های دسته دوم؟ بحث مشکلات فنی بازی های یوبیسافت که افت فروش بزرگترین سری اشون رو رقم زد؟ همون بحثی که ملت کردن و باعث شد سر یونیتی همه چی رایگان بشه بخاطر اون افتضاح فنی؟
کدوم بحث ها منظورته؟
که با امتیازایی که گرفت و فروشی که بازی کرد معلوم شد همش حرف بوده.

فروش رو که گفتم، یه شبه همه چیز اتفاق نمیوفته، برای خیلی بازی های این چنینی چند سال طول کشید و بعد چوب اش رو خوردن

در رابطه با امتیاز ها هم واقعا اون متا و امتیاز ها رو موفق دونستی برای سری Fallout؟

یعنی واقعا خوشتون میاد این یارو اینجوری داره جواب طرفدار های بازی رو میده؟ فردا پس فردا خودتون از یه جای بازی شاکی شدید( حالا میدونم بتسدا مقدسه و اینجا هم لو نمیدید، تو دل خودتون منظورمه) و اینجوری و به این شکل و نحو جوابتون داد میای اینجا بزاریدش و ابراز خوشحالی و سر خوشی بکنید؟

بنظرتون همچین آدمی با این مسئولیت باید اینجوری جواب بده؟ خیلی سقوط ها هم یه شب و یه روز رخ ندادن، Assassin's Creed هم تا همین دو نسخه پیش مثل پلنگ میفروخت ولی همین نسخه آخر و یونیتی چنان افت فروشی پیدا کرد که سیاست یه کمپانی رو عوض کرد و دیگه قرار نیست امسال AC ایی عرضه بشه.

من گفتم، به جایی رسیدیم که میان با اردنگ می زنن ملت رو، یه عده شاکر هستن و می گن لطفا وقتش رو بیشتر کنید. طرف اینجوری جواب میده، یکی که خودش مشتری هست کیف می کنه میگه ای ول، خوب حالشون گرفت، تا میشه بیشتر پول بگیرید حال اینا گرفته بشه انگار خودش جزو مشتری ها حساب نمیشه. کلا این فن بوی بازی بی شرط و شروط عذر می خوام، گیم و اینا رو به *ه کشیده روز به روزم بدتر میشه.
متا پتا رو هم ول کن، پشت اون امتیاز ها هزار تا زد و بند و مسخره بازی هست، پشیزی دیگه نمی ارزه. طرف بازیش با هزار تا باگ و اینا اومده، ولی تو برنامه DLC ایش هیچ خدشه ای وارد نشده! البته من که واسم مهم نیست، معمولا وقتی در مورد بازیی می زنن تو کار چلوندن ملت بازی دیگه افتاده رو سراشیبی، عمرا سراغش نمی رم. مثلا AC رو فقط تا 2 بازی کردم، یکی هم 4 رو بقیه رو اصلا امتحان هم نکردم، چیزی هم از دست ندادم. تو زندگیم فن بوی چیزی نشدم خدا رو شکری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or