3 راز از 4 راز Batman: Arkham City هنوز کشف نشده !

HosseinBrusli

کاربر سایت
Batman-Arkham-City-PC-600x300.jpg

یکی از نکات جالبی که Rocksteady از همون ابتدا بر آن تاکید داشت ، وجود راز های مختلف و در این بازی بوده . از زمان اعلام خبر این رازها تا زمان حال 1سال میگذره ! اما از همون زمان تا الان هم این خبر در هیچ رسانه فارسی زبانی منتشر نشده بود ! برای اینکه نوعی ایجاد جذابیت برای امتحان دوباره یک بازی در بازیباز به وجود بیاد ، بد نیست نگاهی به روند کشف این رازها از زبان کارگردان بازی بندازیم :

آقای Sefton Hil قبلا تایید کرده بود که در این بازی 4 راز مخفی وجود دارد که هر بازیبازی قادر به کشف آنها نخواهد بود . او طی مصحابه ای در London's Kapow! Comic Con که درست May 21 2012 انجام شده بود ( دقیقا1سال قبل ) گفته بود :
بعضی از رازهایی که ما دربازی قرار دادیم واقعا پیدا کردنشون برای یک هفته بازی کردن هم مبهم هست ( مثل Scarecrow code ) که کاربران زیادی در عرض یک هفته توانستند آنرا پیدا کنند . ما فکر نمیکنیم هر کسی بتواند آنها را حل کند . هنوز 3 راز از4 راز بازی کشف نشده که بعضی هاشون خیلی چیزهای ظریفی هستند .
آقای Sefton Hil برای کشف رازهای این بازی سرنخ زیر را به بازیبازان داد !
این راز‌ها در نخستین دمو‌هایی هستند که کسی هنوز متوجه آن‌ها نشده است‌. اگر به درستی دموی های اولیه را نگاه کنید ، آنها را کشف خواهید کرد .

منبع

آخرین ویرایش:
داداش اين بازي هايي كه ميگي saw2 , silent hill down pour در مقايسه با بازي هايه قديمي معمايي (مخصوصا دوران ps1) اصلا بازي هاي سختي نيستن اگه silent hill هايه كلاسيك نسخه 1,2و3 رو بازي كرده باشي اينا رو سخت حساب نميكردي.:d
البته اين رازهايه bat man هم خيلي خيلي سخته و واقعا نياز به زمان و ذكاوت بالايي هست.
اگه زياد به بازي سخت علاقه داري بشين دارك سولز رو بازي كن.ببينم چقدرشو ميري.:d

نه دیگه . متوجه نشدی :d سختی یه بحثه ، معمای سخت هم یه بحثه دیگه هست . دارک سولز یه بازی سخت ازنظر گیم پلی هست . اما سایلنت هیل های کلاسیک و این اخری +SAW 2 یه بازی فوق سخت تو سبک معمایی هستن . پس به هم ربطی ندارن

آخرین ویرایش:
نه دیگه . متوجه نشدی :d سختی یه حثه ، معمای سخت هم یه بحثه دیگه هست . دارک سولز یه بازی سخت ازنظر گیم پلی هست . اما سایلنت هیل های کلاسیک و این اخری +SAW 2 یه بازی فوق سخت تو سبک معمایی هستن . پس به هم ربطی ندارن
منظورم سختي گيم پلي دارك سواز نيست منظورم همين معماها و راه هايه مخفي هست كه بايد كشفش كنيم در همين دارك سولز هم كلي راز و راه مخفي هست كه دفعه اول شايد كسي پي نبره ولي بايد مثل بازي bat man كشفشون كرد.:d
saw 2 از لحاظ معمايي قابل مقايسه با سايلنت هيل هاي كلاسيك يا بازي هايي مثل دراكولا 2 وتنها در تاريكي ps1 نيست.

منظورم سختي گيم پلي دارك سواز نيست منظورم همين معماها و راه هايه مخفي هست كه بايد كشفش كنيم در همين دارك سولز هم كلي راز و راه مخفي هست كه دفعه اول شايد كسي پي نبره ولي بايد مثل بازي bat man كشفشون كرد.:d
saw 2 از لحاظ معمايي قابل مقايسه با سايلنت هيل هاي كلاسيك يا بازي هايي مثل دراكولا 2 وتنها در تاريكي ps1 نيست.

PS1 و خدا بیامرزه :d دارک سولز وگذاشتم بازی کردم ، همون اسکلت اول که اومد ، 1 ساعت داشتم با 1 ضربه ، جاخالی ، 1 ضربه جاخالی میزدمش و اخرش به زورکشتمش . بعد اون اژدها اومد که خونشو تا اخر کم کردم ، اما مردم . :d دیگه حوصلم تموم شد و گذاشتمش کنار :d

نه دیگه . متوجه نشدی :d سختی یه حثه ، معمای سخت هم یه بحثه دیگه هست . دارک سولز یه بازی سخت ازنظر گیم پلی هست . اما سایلنت هیل های کلاسیک و این اخری +SAW 2 یه بازی فوق سخت تو سبک معمایی هستن . پس به هم ربطی ندارن

ببین رفیق واسه هرکی یه سری بازی سخته گفتی سختی یادیه بازی افتادم سرم داریه جوری میشه:p

PS1 و خدا بیامرزه :d دارک سولز وگذاشتم بازی کردم ، همون اسکلت اول که اومد ، 1 ساعت داشتم با 1 ضربه ، جاخالی ، 1 ضربه جاخالی میزدمش و اخرش به زورکشتمش . بعد اون اژدها اومد که خونشو تا اخر کم کردم ، اما مردم . :d دیگه حوصلم تموم شد و گذاشتمش کنار :d
اون demon اي كه يه پتك گنده داره رو ميگي و تو تيمارستان هست؟اگه منظورت اونه كه اون آسون ترين باس بازي هست اگه سختي گيم پليش رو بتوني تحمل كني بازيش خيلي مكان هايه مخفي داره كه شايد بعضي هاشم به ذهن بشري نرسيده باشه البته منم همشو خودم پيدا نكردم.:d
بازي هايي مثل بت من ودارك سولز كه تم تاريكي دارن بايد هميشه رمزآلود باشن تا با قدرت اتمسفرشون گيمر رو در دنيايه بازي ببلعن.:d

- - -ویرایش - - -

میشه انقدر پست های off-topic ندید لطفا؟
شما بيا از معماهايه بت من صحبت كن ما هم فيض ببريم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or