3 راز از 4 راز Batman: Arkham City هنوز کشف نشده !

HosseinBrusli

کاربر سایت
Batman-Arkham-City-PC-600x300.jpg

یکی از نکات جالبی که Rocksteady از همون ابتدا بر آن تاکید داشت ، وجود راز های مختلف و در این بازی بوده . از زمان اعلام خبر این رازها تا زمان حال 1سال میگذره ! اما از همون زمان تا الان هم این خبر در هیچ رسانه فارسی زبانی منتشر نشده بود ! برای اینکه نوعی ایجاد جذابیت برای امتحان دوباره یک بازی در بازیباز به وجود بیاد ، بد نیست نگاهی به روند کشف این رازها از زبان کارگردان بازی بندازیم :

آقای Sefton Hil قبلا تایید کرده بود که در این بازی 4 راز مخفی وجود دارد که هر بازیبازی قادر به کشف آنها نخواهد بود . او طی مصحابه ای در London's Kapow! Comic Con که درست May 21 2012 انجام شده بود ( دقیقا1سال قبل ) گفته بود :
بعضی از رازهایی که ما دربازی قرار دادیم واقعا پیدا کردنشون برای یک هفته بازی کردن هم مبهم هست ( مثل Scarecrow code ) که کاربران زیادی در عرض یک هفته توانستند آنرا پیدا کنند . ما فکر نمیکنیم هر کسی بتواند آنها را حل کند . هنوز 3 راز از4 راز بازی کشف نشده که بعضی هاشون خیلی چیزهای ظریفی هستند .
آقای Sefton Hil برای کشف رازهای این بازی سرنخ زیر را به بازیبازان داد !
این راز‌ها در نخستین دمو‌هایی هستند که کسی هنوز متوجه آن‌ها نشده است‌. اگر به درستی دموی های اولیه را نگاه کنید ، آنها را کشف خواهید کرد .

منبع

آخرین ویرایش:
بی شرف ها باز میخوان با مغز من بازی کنن :|

من اون دمو رو خیلی یادم نمیاد. نمیخوام درگیرش شم :| ولی یادمه بلک مسک هم بودش.
از یه طرف easter خیلی توی بازی بود مثل Lightsaber های Starwars. اون قضیه Scarecrow هم من روز اول-دوم به جان خودم کشف کردم :دی

از یه طرف easter خیلی توی بازی بود مثل Lightsaber های Starwars. اون قضیه Scarecrow هم من روز اول-دوم به جان خودم کشف کردم :دی

یعنی رفتی رو اون قایق ـه و رمزو زدی و اون در مخفی باز شد :-o
REALLY /:) :d

یعنی رفتی رو اون قایق ـه و رمزو زدی و اون در مخفی باز شد :-o
REALLY /:) :d

نه ماسکش رو میگم. اون رو من از طریق یوتیوب متوجه شدم. بعدش که بازی رو تموم کردم رفتم خونش :دی

- - -ویرایش - - -

من ویدئو اپنینگ به اضافه گیم پلی رو همین الان دوباره دیدم. یعنی هیچی نفهمیدم. هیچی. بیا و درستش کن تا 2 ماه دیگه من نشستم هی reply میکنم بفهمم چیه!!

من که اصلا خبر نداشتم بازی راز داره ! یه کم بیشتر توضیح بده این راز تو کدوم مرحله و کجای نقشه هست ؟ با چی باید پیاش کرد ؟

نه ماسکش رو میگم. اون رو من از طریق یوتیوب متوجه شدم. بعدش که بازی رو تموم کردم رفتم خونش :دی

- - -ویرایش - - -

من ویدئو اپنینگ به اضافه گیم پلی رو همین الان دوباره دیدم. یعنی هیچی نفهمیدم. هیچی. بیا و درستش کن تا 2 ماه دیگه من نشستم هی reply میکنم بفهمم چیه!!

تو متن ، کارگردان گفته ویدئو های اولیه . سایت گیمر سایت هم تنها سایتی هست که تمام ویدئو های بازیها رو به ترتیب از اول تااخر میذاره ! احتمالا باید اولین ویدئو های اون سایت دانلود بشه !

من که اصلا خبر نداشتم بازی راز داره ! یه کم بیشتر توضیح بده این راز تو کدوم مرحله و کجای نقشه هست ؟ با چی باید پیاش کرد ؟

تو متن ، کارگردان گفته ویدئو های اولیه . سایت گیمر سایت هم تنها سایتی هست که تمام ویدئو های بازیها رو به ترتیب از اول تااخر میذاره ! احتمالا باید اولین ویدئو های اون سایت دانلود بشه !
راز های آرخام سیتی !

هر چی راز تو بازی هست تو اون ویدئو نشون میده ! من هم ماسک
Scarecrow رو یافتم ولی اتاقش رو تون قایقه نه !
وقتی این ویدئو رو دیدم خیلی دیر شده بود ... بازی رو از رو سیستمم پاک کرده بودم ... !

راز های آرخام سیتی !

هر چی راز تو بازی هست تو اون ویدئو نشون میده ! من هم ماسک
Scarecrow رو یافتم ولی اتاقش رو تون قایقه نه !
وقتی این ویدئو رو دیدم خیلی دیر شده بود ... بازی رو از رو سیستمم پاک کرده بودم ... !
هر 4تا رو نشون میده !! هیچ کی نتونسته دومیش و کشف که ! ویدوئهای سایت گیمر سایت هم معلوم نیست که همون ویدئوهایی هستن که کارگردان بازی میگفت ! یا چیز دیگه ! چون گفته اولین ویدئو ها ، احتمالا منظورش تمام ویدئوهای اولیه قبل از انتشار رسمی بازی بود !!!! فک کنم یه چیزی حدود 2 تا 4 گیگ بشه !!!!!!!!!!

ماشالا بازی پره از این چیزا، یه تست حاملگی که هم که مالِ Harley Quinn هست هم تو اتاق جوکر موجوده:دی
p.s: نتیجه ی تست هم مثبته:دی

آدرس این گیمر سایتو بدین ( من که میزنم باز نمیشه ) من خودم براتون کشف میکنمشون :دی وجب به وجب آرخامو میگردم ! ولی مطمئن باشین تو secret placeـها هستش یا تو برج استرینج که خیلی خیلی مشکوکه !

آدرس این گیمر سایتو بدین ( من که میزنم باز نمیشه ) من خودم براتون کشف میکنمشون :دی وجب به وجب آرخامو میگردم ! ولی مطمئن باشین تو secret placeـها هستش یا تو برج استرینج که خیلی خیلی مشکوکه !
من بار ها اونجا رو گشتم یه اتاق هست که توش جنازه اون یارو که تو تریلر سینماتیک بازی زیر دست استرنج جون میده ! فکر کنم یکی از معما های تصویری ریدلر هم بود !
وجود ریدلر تو Arkham Origins تایید نشده !؟ دلم براش تنگ شده !

GAMERSYDE.COM

صفحه ویدئوها :

Batman: Arkham City - Gamersyde

برو ببینم میتونی پیداش کنی این راز ها رویا نه :d هر چند بعید میدونم . خودم بعد امتحانات کشفش میکنم و میام تو همین تایپیک خبرش و به ملت میدم :d

والا من بازیو هر چی علامت سوالو هرچی چیز فرعی داشت گرفتم الان که این ویدیو رو دیدم فهمیدم تازه نصف بازی مونده بوده ما فکر میکردیم کامل تموم کردیم خداروشکر سیو بازیمو فکر کنم داشته باشم برم ببینم چه خبره :d
اینم سیو من واسه کسایی که حوصله گرفتن علامت سوالو ندارنو دوس ندارن بازیو از اول برن گفتم شاید بدردتون بخوره
http://uploadboy.com/8twxm7gmxq03.html

آخرین ویرایش:
والا من بازیو هر چی علامت سوالو هرچی چیز فرعی داشت گرفتم الان که این ویدیو رو دیدم فهمیدم تازه نصف بازی مونده بوده ما فکر میکردیم کامل تموم کردیم خداروشکر سیو بازیمو فکر کنم داشته باشم برم ببینم چه خبره :d
اینم سیو من واسه کسایی که حوصله گرفتن علامت سوالو ندارنو دوس ندارن بازیو از اول برن گفتم شاید بدردتون بخوره
http://uploadboy.com/8twxm7gmxq03.html

برو هر چی کشف کردی ملت و خبر کن :d تو کل دنیا هیچ کی نتونسته راز دوم و کشف که :d

ماشالا بازی پره از این چیزا، یه تست حاملگی که هم که مالِ Harley Quinn هست هم تو اتاق جوکر موجوده:دی
p.s: نتیجه ی تست هم مثبته:دی

آرین توی خودِ بازی نتیجه مثبت بود که اون شعری که جوکر میخوند هم قشنگ واسه بچهشون بود :دی. منتها توی Harley's Revenge DLC تغییرش دادن و کردن منفی و خط خطی های کوئین توش هست.

Harley Quinn Pregnant Easter Egg **UPDATE** Harley Quinn's Revenge DLC - YouTube

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or