3 راز از 4 راز Batman: Arkham City هنوز کشف نشده !

HosseinBrusli

کاربر سایت
Batman-Arkham-City-PC-600x300.jpg

یکی از نکات جالبی که Rocksteady از همون ابتدا بر آن تاکید داشت ، وجود راز های مختلف و در این بازی بوده . از زمان اعلام خبر این رازها تا زمان حال 1سال میگذره ! اما از همون زمان تا الان هم این خبر در هیچ رسانه فارسی زبانی منتشر نشده بود ! برای اینکه نوعی ایجاد جذابیت برای امتحان دوباره یک بازی در بازیباز به وجود بیاد ، بد نیست نگاهی به روند کشف این رازها از زبان کارگردان بازی بندازیم :

آقای Sefton Hil قبلا تایید کرده بود که در این بازی 4 راز مخفی وجود دارد که هر بازیبازی قادر به کشف آنها نخواهد بود . او طی مصحابه ای در London's Kapow! Comic Con که درست May 21 2012 انجام شده بود ( دقیقا1سال قبل ) گفته بود :
بعضی از رازهایی که ما دربازی قرار دادیم واقعا پیدا کردنشون برای یک هفته بازی کردن هم مبهم هست ( مثل Scarecrow code ) که کاربران زیادی در عرض یک هفته توانستند آنرا پیدا کنند . ما فکر نمیکنیم هر کسی بتواند آنها را حل کند . هنوز 3 راز از4 راز بازی کشف نشده که بعضی هاشون خیلی چیزهای ظریفی هستند .
آقای Sefton Hil برای کشف رازهای این بازی سرنخ زیر را به بازیبازان داد !
این راز‌ها در نخستین دمو‌هایی هستند که کسی هنوز متوجه آن‌ها نشده است‌. اگر به درستی دموی های اولیه را نگاه کنید ، آنها را کشف خواهید کرد .

منبع

آخرین ویرایش:
این یعنی الکی نگردین:d

نه من نا امید نمیشم میرم میگردم اگه خورشید رو تو دست چپم ماه هم تو دست راستم بزارن بازم میگردم فردا gamespot باهام مصاحبه کرد چجوری کشف کردم میبینین میشم اولین نفری که راز رو کشف کرد :d

نگران نباش بچه های ایرانی حماسه خلق میکنند!:d

مگر اینکه خودم استین بالا بزنم :d یادش بخیر ، بازی SAW 2 رو تنها کسی بودم که تو کل بازی سنتر 70% اش وتمومکردم ! ( مدرک هم موجوده ) دیگه رسیدم به یه معمایی که موندم !:d دیگه حسش نبود .

مگر اینکه خودم استین بالا بزنم :d یادش بخیر ، بازی SAW 2 رو تنها کسی بودم که تو کل بازی سنتر 70% اش وتمومکردم ! ( مدرک هم موجوده ) دیگه رسیدم به یه معمایی که موندم !:d دیگه حسش نبود .
معما رو خو مطرح میکردی یا تو یوتوب میدی رد میکردی دیگه!!!:d

معما رو خو مطرح میکردی یا تو یوتوب میدی رد میکردی دیگه!!!:d

یوتیوب !! تازه به دوران رسیده ها از اونجا استفاده میکنن :d من خوراکم این چیزاست . یا خودم ردشمیکنم یا اصلا ردنمیشه :d مثلا یادمه تو یکی از مراحل سایلنت هیل ، همونجایی که 3 تا زنگ بزرگ بود ، یه 2 ساعتی الاف شده بودم :d یا تو مراحل اولیه برای نگه داشتن ماشین پلیس ها هم یه مقداری الاف شدم . البته سخت ترین معماش و یادم نیست . اما بعد از SAW 2 بهترین بازی از نظر معما بود .

تنها جاییش که بدجوری رو اعصاب من رژه میرفت ، اون قسمت بود که باید برای روشن کردن ژنراتور ، دسته اش و پیدامیکردی که کنار دریکی از اتاق ها بود !!!!!!! 2 روز الاف اون یه تیکه بودم :d

- - -ویرایش - - -

حالا مطمئنید 3 تاست؟4 تا نی؟:d

فعلا بذار 2 میش کشف بشه ! :d
سال پیش هم این خبر رو گذاشتن اینجا هیچ کسی نرفت سراغش:d
هفته پیش بازی رو نصب کردم از اول تمومش کردم کل تابستون رو می خوام بگردم:d

سال پیش این خبر نبود . اون خبر درباره راز اول بود که کشف شد و ملت فک کردن بازی تمومه ! تازه خود کارگردان بازی اومد اون راز و لو داد !!!! بعدش چند مدت بعد دوباره همون کارگردان گفت : ملت فک کردن خیلی باهشون :d 3 ، 4 تا راز دیگه مونده . اگه ملت میتونن اونارو کشف کن :))

سال پیش این خبر نبود . اون خبر درباره راز اول بود که کشف شد و ملت فک کردن بازی تمومه ! تازه خود کارگردان بازی اومد اون راز و لو داد !!!! بعدش چند مدت بعد دوباره همون کارگردان گفت : ملت فک کردن خیلی باهشون :d 3 ، 4 تا راز دیگه مونده . اگه ملت میتونن اونارو کشف کن :))
نه بود خوب هم یادمه به این دموی اول هم اشاره داشت:d

قای Sefton Hil قبلا تایید کرده بود که در این بازی 4 راز مخفی وجود دارد که هر بازیبازی قادر به کشف آنها نخواهد بود . او طی مصحابه ای در London's Kapow! Comic Con که درست May 21 2012 انجام شده بود ( دقیقا1سال قبل ) یعنی یه سال از این مصاحبه می گذره یعنی کل گیمرهاتودنیاهیچی کشف نکردن :o:o:o

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or