25 کنسول برتر تاریخ از دیدگاه IGN

بهترین کنسول تاریخ به نظر شما

• مجموع رای دهنده‌ها
    274
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
کنسولهای بازی عمرشون به بیش از 37 سال رسیده و هرکدوم تآثیر خاص خودشون رو روی صنعت بازیهای کامپیوتری گذاشتن. سایت IGN لیست جالبی از 25 کنسول برتر تاریخ تهیه کرده که در نوع خودش جالبه. مطمئنآ تعداد زیادی از این کنسولها برای دوستان ناشناخته هست و این لیست به شناخت اونها کمک میکنه.

25. Magnavox Odyssey
سازنده : Magnavox
تاریخ عرضه : 1972
25consoles_Odyssey.jpg

Magnavox اولین کنسول تاریخ بود , حتی قبل از اینکه Atari Pong عرضه بشه. دستگاهی که ترکیبی از قطعات آنالوگ و دیجیتال بود و راه رو برای ساخت کنسول های بعدی هموار کرد. این کنسول بدون داشتن تصاویر رنگی و حتی بدون داشتن صدا , موفق شد بیشتر از 300 هزار عدد فروش بره. Odyssey از سیستم کارتریجی استفاده میکرد که البته اون موقع بازیها بیشتر شبیه چیپ های کامپیوتری بودند تا کارتریج های رایج کنسولهای بعدی. کنترلرهای Odyssey جعبه هایی با دستگیره کنترل افقی و عمودی بودند که به وسیله سیمی بلند به کنسول متصل می شدند.
Odyssey از یک نظر دیگه هم اولین بود. این کنسول اولین Light Gun کنسولهای خانگی رو عرضه کرد که Shooting Gallery نام داشت. بازیهای این کنسول اکثرآ بازیهایی ساده و فوق العاده خطی مثل Baseball , Basketball و Ski و ... بودند. به دلیل همین سادگی بیش از حد , شرکتهای Third Party بازی ای برای اون نمی ساختند ولی این کنسول باعث شد راه برای کنسولهای بعدی باز شده و به همین دلیل Odyssey جایگاه مخصوص خودش رو در موزه تاریخ ملی آمریکا در واشینگتن داره.

24. Atari Jaguar
سازنده : Atari Corp
تاریخ عرضه : 1993
25consoles_Jaguar.jpg

بعد از شکست Atari 7800 و بعد از نابودی Atari Lynx توسط Game Boy , شرکت Atari آخرین محصول خودش رو به بازار کنسولهای خانگی تقدیم کرد. Atari برگ برنده کنسولش رو در توانایی سخت افزاری می دید. وقتی SNES و SEGA Genesis به تبلیغ در مورد تکنولوژی 16 بیتی خودشون مشغول بودند , Jaguar با سخت افزار فوق العاده قدرتمند 64 بیتی که در نوع خودش اولین بود , وارد میدان شد.
Jaguar علاوه بر داشتن سخت افزاری قوی که بازیهای دو بعدی کنسولهای رقیب رو به راحتی پشت سر میذاشت , کنترلر متفاوتی هم داشت که دارای یک Keypad و دکمه های مخصوص خودش بود و به نوعی راه کنترلرهای کنسولهای Intellivision , Atari 5200 و Colecovision رو ادامه داده بود. همچنین بعدها قطعه ای برای این کنسول ساخته شد که اجازه استفاده از CD رو به بازیکن میداد.
البته Jaguar مدتی بعد رقبای قدرتمندی در زمینه سخت افزار پیدا کرد. Sony و SEGA به ترتیب با کنسولهای Playstation و Saturn و همین طور Panasonic با کنسول CD خور خودش یعنی 3DO به بازار اومدند و خیلی زود به Atari نشون دادند که سخت افزار قوی به تنهایی کاری از پیش نمیبره و مهمتر از اون بازیهای متنوع و زیاد برای هر سلیقه هستند.
حتی همکاری هایی که بین Atari و شرکتهایی چون id Software , Rebellion و بازیسازی مثل Jeff Minter انجام شد هم کمکی به Jaguar نکرد. سوء مدیریت Atari در مورد سخت افزار و بازیها , کمبود تیمهای بازیساز داخلی , ناتوانی در جلب توجه بازیسازان خارجی (Third Party) , بازی فوق العاده بی کیفیت و سطح پایین Cybermorph که همراه کنسول عرضه میشد و همین طور سخت افزار نامناسب و دشوار برای برنامه نویسی از جمله عواملی بودند که دست در دست هم داده و باعث شکست سخت Jaguar شدند.

حق ps2 بود جون من پرفروشترین کنسول تاریخ البته بعدشم Ps1 بعد از اونم SegA Genesis :biggrin1:

من فقط Atari 2600 و بعد هم NES داشتم که NES بسیار حال میداد و بعد افتادم توی خط کامپیوتر.
بعدها که با امولاتور بازیهای SNES را بازی کردم، حسرت خوردم که چرا اون موقع SNES به اندازه NES (همون میکرو) توی ایران همه گیر نشد ( چون Sega Genesis به جاش اومد ). SNES بازیهای بسیار مناسبی داره.

یادش بخیر.چه دورانی با NES داشتیم.
یک فوتبال داشت هر بار که شوت میزدی توپ تبدیل به ماهی و شیر و...انواع حیوانات:biggrin1:
میشد.واقعا یادش بخیر.:love:
PS1 هم که دیگه..
GT1 چه لذتی داشت.Hercs Adventure :love: . چه روزهایی با Harvest Moon میگذرونیم(من با کارین ازدواج کردم:biggrin1:).RE2 & 3 (یادش بخیر چقدر از Nemesis میترسیدم:biggrin1:)
اشک تو چشمام حلقه شد:(

تو آتاری یکی اون دزد و پلیس بی نظیر بود یکی هم اون بازی هواپیما ه که یادم نیست.:biggrin1:
کسی کشتی کج سگا رو بازی کرده بود؟ اونم خیلی حال میداد.
چه دورانی داشتم با سگا. یه بتمن داشت بی نظیر بود. یه بازی وسترنی هم داشت که دو نفر بودن یکی هفت تیر کش اون یکی هم Rifleman اونم خیلی قشنگ بود. یا اون خرگوشه یا سونیک.فوتبال هم که حرف نداشت. میرفتم تو Option داور رو OFF میکردم چه حالی میداد!!حیف که اسم همشون یادم رفته. بازی هاش هم که گرون بود:biggrin1:

آخرین ویرایش:
بحث میکرو بدجوری داغه.منم رفتم تو توهم و اینا:دی
اصلا چرا به نس میگفتن میکرو؟کلیم مدل داشت.فکر کنم ترمیناتور از همه رایجتر بود اون زمان.

کیا فوتبالیستا رو یادشونه؟چه دورانی داشتیم با سوبا و شوت چرخشیاش.فکر کنم هیچکس نتونسته باشه رو میکرو تمومش کرده باشه.خیلی سخت بود!!!!!!!!!!!
من که یبار با گوشیم تمومش کردم.البته به زور سیو و لود و اینا چون راه دیگه نداره.

من هر وقت بازیای قدیمی رو هوس میکنم سریع میریزم رو گوشی سر کلاس میشینم بازی میکنم.
drug.gif
اون تبرزنه،لاکپشتای نینجا،تانک و اون خرگوشه رو الان رو گوشیم دارم.

کسی کشتی کج سگا رو بازی کرده بود؟ اونم خیلی حال میداد.
چه دورانی داشتم با سگا. یه بتمن داشت بی نظیر بود. یه بازی وسترنی هم داشت که دو نفر بودن یکی هفت تیر کش اون یکی هم Rifleman اونم خیلی قشنگ بود. یا اون خرگوشه یا سونیک.فوتبال هم که حرف نداشت. میرفتم تو Option داور رو OFF میکردم چه حالی میداد!!حیف که اسم همشون یادم رفته. بازی هاش هم که گرون بود:biggrin1:
اون بازی وسترنو بهش میگفتن کلانتر:biggrin1: هنوزم نمیدونم اسم واقعیش چی بود!:biggrin1: ولی خیلی جالب بود. یکیشون تیراش پخشی بود. همیشه سر این که کی اونو برداره دعوا بود!:biggrin1:
خرگوشه هم Bugs Bunny بود دیگه.
کشتی کجه که خیلی باحال بود. Undertaker دیگه تخیلی بود.:biggrin1: یادمه از تو کتش خفاش درمیورد!:biggrin1:
من رو جنسیس دوتا فوتبال بازی کردم. یکیو بهش میگفتن فوتبال 98 که از نظر لایسنس و اینا توپ توپ بود.:biggrin1: کلی هم تیم و مود داشت. .Option خفنی هم داشت. ولی خود بازیش زیاد جالب نبود. گل زدن توش خیلی سخت بود (فکر کنم همونو میگی). یه فوتبال دیگه هم بود که هرچی فکر میکنم اسمشو یادم نمیاد. ولی واقعا خیلی از زمان خودش جلوتر بود. یعنی فکر کنم Base تمام فوتبال های بعدی که تا الان هم ادامه داره از همون بود. مثلا بازیکن میخواست کارت بگیره قبلش کلی التماس میکرد به داور. :biggrin1: منم یادمه میرفتم رو دروازه بان تکل میزدم کارت قرمز بگیره حال کنم!!:biggrin1:
بتمنشم یه کم بازی کردم. یه جاش گیر کردم دیگه نرفتم. خیلی سخت بود.:biggrin1:

واقعا چه دورانی...:(

بعدها که با امولاتور بازیهای SNES را بازی کردم، حسرت خوردم که چرا اون موقع SNES به اندازه NES (همون میکرو) توی ایران همه گیر نشد ( چون Sega Genesis به جاش اومد ). SNES بازیهای بسیار مناسبی داره.
اتفاقآ داشتم به یکی از بچه ها میگفتم. خیلی جالبه که NES اون محبوبیت فوق العاده رو توی ایران داشت (اون موقع اصلآ سگا توی ایران شناخته شده نبود) ولی نسل بعدش به جای اینکه SNES (که همون سری بازیهای NES رو با کیفیت بالاتر و حتی گیم پلی بهتر عرضه میکرد) بیاد توی خونه های مردم , Genesis محبوب شد ! شاید به خاطر خوی خشنمون بوده ؟! بازیهای خشن و باحال (!) Genesis کجا و بازیهای آرامش بخش و ملایم SNES کجا !

اصلا چرا به نس میگفتن میکرو؟کلیم مدل داشت.فکر کنم ترمیناتور از همه رایجتر بود اون زمان.

چون NES کلی نسخه clone شده داشت، یکیش موسوم به Micro Genius بود که تبدیل شد به Micro.
لیست کامل clone هاس Famicom رو میتونی اینجا ببینی که عکس هم داره.

اون بازی وسترنو بهش میگفتن کلانتر هنوزم نمیدونم اسم واقعیش چی بود! ولی خیلی جالب بود. یکیشون تیراش پخشی بود. همیشه سر این که کی اونو برداره دعوا بود!
ها ای دست گذاشتی رو قلبم:d
5806717_261x231.gif
5806735_261x231.gif

این بازی مایکل خیلی خدا بود بخ خصوص آهنگش!!
5806729_320x224.gif
5806725_320x224.gif

اینم 2 تا بازیی که باهاش به اوج رفتم:d
5806731_256x224.jpg
5806732_256x224.jpg

5806734_320x224.gif
5806723_320x224.gif

این فوتبال اون موقع Soccer بود برای Konami که هیلی خوش ساخت بود واقعا!اما جالبیش این بود که با اون دسته ها که x y z دشاتند خیلی مزایا داشت چون مثلا با z میشد شوت های قدرتی بزنی یادش بخیر وقتی میزدی میگفت:ایشیت:d
بازیکن 10 ایتیالیا یادم نیست کی بود اما سرش رو با بانداژ بسته بود:d

آخرین ویرایش:
چون NES کلی نسخه clone شده داشت، یکیش موسوم به Micro Genius بود که تبدیل شد به Micro.
لیست کامل clone هاس Famicom رو میتونی اینجا ببینی که عکس هم داره.
ممنون.چه جالب.اینم به اطلاعاتمون اضافه شد.
ماله من هم فکر کنم جنیوس 1000 بود که عکسشو پیدا کردم همینجا ولی قیافه اش یادم نمیاد.یک دسته بیسیمم داشت.

بقیه هم که اسمشون آشنا بود رو دیدم و رفتم تو اون زمونا.خونه هر کی میرفتی یک مدل میکرو وجود داشت.اونی که دکمه هاش زرد و صورتی بودم زیاد بود.یادش بخیر.

اون بازی وسترنو بهش میگفتن کلانتر:biggrin1: هنوزم نمیدونم اسم واقعیش چی بود!:biggrin1: ولی خیلی جالب بود. یکیشون تیراش پخشی بود. همیشه سر این که کی اونو برداره دعوا بود!:biggrin1:
کشتی کجه که خیلی باحال بود. Undertaker دیگه تخیلی بود.:biggrin1: یادمه از تو کتش خفاش درمیورد!:biggrin1:
من رو جنسیس دوتا فوتبال بازی کردم. یکیو بهش میگفتن فوتبال 98 که از نظر لایسنس و اینا توپ توپ بود.:biggrin1: کلی هم تیم و مود داشت. .Option خفنی هم داشت. ولی خود بازیش زیاد جالب نبود. گل زدن توش خیلی سخت بود (فکر کنم همونو میگی). یه فوتبال دیگه هم بود که هرچی فکر میکنم اسمشو یادم نمیاد. ولی واقعا خیلی از زمان خودش جلوتر بود. یعنی فکر کنم Base تمام فوتبال های بعدی که تا الان هم ادامه داره از همون بود. مثلا بازیکن میخواست کارت بگیره قبلش کلی التماس میکرد به داور. :biggrin1: منم یادمه میرفتم رو دروازه بان تکل میزدم کارت قرمز بگیره حال کنم!!:biggrin1:
بتمنشم یه کم بازی کردم. یه جاش گیر کردم دیگه نرفتم. خیلی سخت بود.:biggrin1:

واقعا چه دورانی...:(
اتفاقا من از اونی که تیراش پخش میشد خوشم نمیومد. فقط همون هفت تیر داره:biggrin1:
فوتبال هم آره همونو میگی:biggrin1: چون تنها فوتبالی بود که رو دروازه بان خطا میکردی قرمز میداد.
کشتی کجش همه رو داشت. Shawn michael بود همین Undertaker بود. Bam bam bigelow بود. واقعا یادم میوفته یه جوری میشم.:biggrin1:Mortal kombat هم که نگو. آخر من یه Fatality نتونستم بزنم:biggrin1:
ها ای دست گذاشتی رو قلبم:d
5806717_261x231.gif
5806735_261x231.gif

این بازی مایکل خیلی خدا بود بخ خصوص آهنگش!!
5806729_320x224.gif
5806725_320x224.gif

اینم 2 تا بازیی که باهاش به اوج رفتم:d
5806731_256x224.jpg
5806732_256x224.jpg

5806734_320x224.gif
5806723_320x224.gif
ایول دمت گرم:biggrin1:
اون شورش در شهر بود، من یه مرحله اش که فکر کنم تو کشتی بود، قولش چند تا دختر بودن که شبیه یکی از اون شخصیت های اصلی بود، خیلی سخت بود من نتونستم برم:biggrin1:
Moonwalker هم که تو قبرستونش گیر کردم سر قولش:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اون بازی وسترنو بهش میگفتن کلانتر هنوزم نمیدونم اسم واقعیش چی بود! ولی خیلی جالب بود. یکیشون تیراش پخشی بود. همیشه سر این که کی اونو برداره دعوا بود!

اتفاقا دعوای ما سر اونی یکی بود ، چون وقتی دو اسلحه میشد تیرش به دو طرف می رفت. اول این بازی رو دستگاه های آرکید بود که 4 نفر توش بودند ، بعد که برای جنسیس اومد دو نفر حذف شدند و محیط ها و کلا گرافیک تغییر کرد + دیالوگ ها . بعدش باز همون نسخه ی ارکید ـه برای سوپر نیتندو اومد که واقعا در مقابل همون جنسیس ـش کم میاره. اون نقل قول باس مرحله دو یکی از بهترین ها تو بازی های رایانه ای ـه :

Bury Me With My Money

نه جانم :دی اون Tiny Toon بود ، دو تا خرگوش دیگه هم داشت به نام Bubsy 1 , 2 که اونا هم عالی بودند.

کشتی کجه که خیلی باحال بود. Undertaker دیگه تخیلی بود. یادمه از تو کتش خفاش درمیورد!

یوکوزونا رو که میزدی از شکمش ماهی و گوشت در میومد که :دی

یه فوتبال دیگه هم بود که هرچی فکر میکنم اسمشو یادم نمیاد. ولی واقعا خیلی از زمان خودش جلوتر بود. یعنی فکر کنم Base تمام فوتبال های بعدی که تا الان هم ادامه داره از همون بود. مثلا بازیکن میخواست کارت بگیره قبلش کلی التماس میکرد به داور. منم یادمه میرفتم رو دروازه بان تکل میزدم کارت قرمز بگیره حال کنم!!

اسم اینم International Footbal Deluxe بود . من با این فوتبال فن کونامی شدم. یه چیز عجیب هم بازی داشت ، من وقتی با ایتالیا داشتم بازی کردم یکی از بازیکن ها که اسمش یادم رفته (موهاش سفید بود که فکر میکردی سرش شکسته باند بسته) سه کارت زرد گرفته بود :دی

اینم 2 تا بازیی که باهاش به اوج رفتم
آها. Sunset Riders :thinking::biggrin1:
وای این بازیهایی که عکسشونو گذاشتی اشکم درمیاد یادشون میفتم.
Streets of Rage که رسما اولین بازی زندگی من بود.:biggrin1: (به همراه Mortal Kombat). انقدر این بازیو دوست دارم که SoR 2 رو از لایو خریدم و بعضی اوقات بازی میکنم.:biggrin1: اصلا خسته نمیشم نمیدونم چرا!
Moon Walker که تهش بود. یه قدرت داشت که میرقصید. همه دشمنا تو Stage هم باهاش میرقصیدن، بعد میمردن!:biggrin1: همیشه قبل از اینکه اینو بزنم Pause میکردم همرو جمع میکردم ببینن.:biggrin1:
Shadow Dancer یا همون نینجا سگی (:biggrin1:) هم داشتم. ولی خیلی سخت بود لامصب.:biggrin1: یه بار به زحمت تا آخرش رفتم. یه مرحله داشت که از مجسمه آزادی میرفت بالا. قشنگ اونجا رو یادمه.
اون شورش در شهر بود، من یه مرحله اش که فکر کنم تو کشتی بود، قولش چند تا دختر بودن که شبیه یکی از اون شخصیت های اصلی بود، خیلی سخت بود من نتونستم برم
آره اون دوتا کپیهای Blaze بودن. (همون زنه:biggrin1:) حالا غول آخرش قبل اینکه بیاد اون نوچش که سمت راستش بودو میفرستاد. یارو سرویس میکرد.:biggrin1:
سونیک هم که دیگه گل سرسبد بود.:biggrin1:
یوکوزونا رو که میزدی از شکمش ماهی و گوشت در میومد که
آره آره دقیقا ! :biggrin1:

یه بازی بود تو مایه های همین SoR ولی سبک قدیمی و شمشیری. توش میشد سوار یه سری موجودا هم شد مثلا مثل اژدها!:biggrin1: اسمشو کسی میدونه؟
پ.ن : حس نوستالژیکم فوران کرده شدید!:biggrin1:

(موهاش سفید بود که فکر میکردی سرش شکسته باند بسته) سه کارت زرد گرفته بود
سرش شکسته بود یادمه دقیقا که بر اساس واقعیت بود فکر کنم بادجو بودا:d
Shadow Dancer یا همون نینجا سگی () هم داشتم. ولی خیلی سخت بود لامصب. یه بار به زحمت تا آخرش رفتم. یه مرحله داشت که از مجسمه آزادی میرفت بالا. قشنگ اونجا رو یادمه
نینجا سگی منم میگفتم عجب دورانی بود به هر کی یک اسم میدادیم:d
گل کاشتی واقعا نامردی بود با یک ضربه میمردیم اما اونا که....
اون مرحلش فوقالعاده سخت بود یادمه دقیقا یک ترتیبه خاصی داشت اول 2 تا نینجا آبی بعد 2تا آبی با 2 تا قرمز بعد 4 تا قمرمز بعد 2 قرمز 2نارنجی وسطه اینا هی یک هلیکوپتر میومد رگبار میگرفت.خیلی سخت بود!!!چون نینجاها وقتی 4 تایی میرفتن رو ی هوا دیگه عروسان میشد:d البته نبود سگه هم خیلی تاثیر داشت.این که چیزی نیست یک بار بازی رو تموم میکردی برای بار دوم میشد توی تنظیمات کاری کرد که تیر نندازی همش بشه شمشیر !!وای که چقدر سخت میشد!!!:d
Streets of Rage که رسما اولین بازی زندگی من بود. (به همراه Mortal Kombat). انقدر این بازیو دوست دارم که SoR 2 رو از لایو خریدم و بعضی اوقات بازی میکنم. اصلا خسته نمیشم نمیدونم چرا!
نامردیش این بود نسخه من ژاپنی بود تا Mr.X میرفتیم بعد 2 تا انتخاب داشت مام بچه یکی رو میزدیم میفتادیم وسط مرحله 6 فکر کنم بعد دوباره باید میرفتیم جالبیش اینه من 4 بار پشت سر هم میرفتم تا اونجا هر دفعه به دلیل فونت زیبای گمنام ژاپنی سر از مرحله 6 درمیاوردم:d
MK یکی از روبات ها که قرمز بود فکر کنم یک Fatality داشت که زمین رو منفجر میکرد:dهیچ وقت یاد نگرفتم من:d
اون شورش در شهر بود، من یه مرحله اش که فکر کنم تو کشتی بود، قولش چند تا دختر بودن که شبیه یکی از اون شخصیت های اصلی بود، خیلی سخت بود من نتونستم برم
Moonwalker هم که تو قبرستونش گیر کردم سر قولش
اوه قبرستون خیلی سخت بود خداییش!اصلا حد نداشت.:d
توی شورش یک زنهایی بودند ما میگفتیم زن شلاقی:d آخ زیاد میشدن دمار از روزگار من در میاوردن:d
یک مرحله بود که نمیدونم توی کوم شماره اما یک آهنگ خیلی غمگین شروع میشد!بعد باد می وزید کاغذ اینا میومدن رد میشدن!وای چه حسی!
پ.ن:نکته جالب اینه من اصلا سگا نداشتم ولی 6 تا از فامیلامون داشتند و من فقط شبها برای خواب میرفتم خونه چون من بعد از میکرو که داشتم(از نوع حافظه دارم بود:d اون بازی که با تفنگ باید مرغابی میزدی زمبه میخندید بهت:d)بعدش یک مدتی با فامیل دوست بودیم تا به بابام گفتم سگا بخره که 29 هزار تومن بود رفته بود برام 119 هزار تومن داده بود Playstation اون موقع بود که فامیلا با من دوست شدند:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or