1. تا جایی که یادم میاد Crash Bandicoot 2 بوده... شاید حتی کلا اولین بازیم بوده باشه ... قبل از این خاطره ای یادم نمیاد
2. PS1
اون موقع ما هرچی چک و چونه میزدیم برام PS1 نمیخریدن
خودم رو خفه کردم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم...
من بودم و 3ماه تابستون که همش یا تو اتاق پسرخاله م بودم و PS1ش رو تصرف میکردم یا اتاق پسرعمم و اونجا با بقیه ی پسرعمه ها دور همی بازی میکردیم
گفتم، هرچی زور میزدم کنسول نمیخریدن...فقط اول تابستون بهم پول میدادن و میرفتم برای 3ماهم بازی میخریدم...مشخصا از روی کاور... آخرشم یه سریش تکراری در میومد،یا زبون ژاپنی،یا سبک هایی که سر در نمیوردم
آخرشم خاله م برام PS1 گرفت و این نفرین شکسته شد و دیگه خانواده مقاومت نکردن در مقابل بقیه کنسول ها
کار از کار گذشته بود
3. سری اگر بخوام بگم Crash Bandicoot ... یک شماره بخوام بگم بین 2م و 3مش ... انتخاب خیلی سخته! تنوع شماره سوم عالیه، از اونطرف شماره دوم نوستالژی اولین بازی رو داره... بخش آموزشی ریمیک شماره دوم رو که میزدم قشنگ اشک تو چشمام جمع شد
بعدشم سری GOW و Spyro ، برای اسپایرو بدون شک شماره سوم و برای GOW همه نسخه های اصلی + GOS
4. فکر کنم از معدود نفراتی هستم که میگم PS3
کلا قبلش با اینکه اکثرا با کنسول بازی میکردم، ولی تو فرومی بودم که PCگیمر بودن اکثرا، بازی های PC هم اکثرا دوبله میزدم
اما با PS3 ، کم کم زبانم بهتر شد...تازه از داستان بازی ها علاوه بر اتفاقات تصویری،میفهمیدم چی میگن...
اینجا عضو شدم ، سایت های خبری خارجی رو دنبال کردم ، اولین E3م رو دیدم( 2009
) ، خیلی سبک هایی که قبلا بازی نمیکردم رفتم سراغشون و ...
کلا متحول شدم
علاوه بر این فکر میکنم نسل پیش تنوع بازی ها خیلی بیشتر از این نسل بود و جذاب تر بودن! هم تنوع...هم تعداد! کیفیتشونم برای اون زمان همین پرفکتی که الان هستن بودن
گفتم زبان یاد گرفتن و ... ، اولین قدم هام و ورودم به سایت های خارجی البته به PS2 برمیگرده، سر کل کل و کوری خونی در مورد باز کردن کاراکترهای MK Shaolin Monks بود که با زبون بی زبونی توی GameSpot رفتم و دیکشنری به دست، ترجمه میکردم ببینم چجوری باید کاراکترها رو باز کنم و ملت پر مدعا رو بزنیم زمین
و در آخر 25سالگی PS به سونی و مخصوصا به خودمون مبارک
برای من که همشون بهترین ایستگاه بازی بودن
و امیدوارم همیشه بهترین بمونند
نسل بعد هم که اگر زنده باشیم،همراهش هستیم و انشاالله 30سالگیش رو جشن میگیریم