25 بازی بزرگ سبک RPG در تمام دوران به انتخاب GameSpot

VahiD_ST

کاربر سایت
درود
وب سایت GameSpot لیستی از 25 بازی بزرگ سبک RPG در تاریخ را انتخاب کرد که به قول آنها اگر به سبک RPG علاقمند هستید تا قبل از مرگتان حتما آن ها را تجربه کنید

(این لیست چند نکته جالب دارد:
1. حضور پر رنگ Final Fantasy (چهار نسخه)
2. عدم حضور هیچ نسخه ای از The Witcher و Dragon Age و سری Souls و Neverwinter Nights و در مجموع RPGــهای کلاسیک
3. لیست بیش از حد ژاپنی پسند است)

1. Final Fantasy VI
2. Dragon Quest VIII
3. Chrono Trigger
4. Shining Force 2
5. Xenogears
6. Elder Scrolls V: Skyrim
7. Final Fantasy IV
8. Fallout 2
9. Final Fantasy Tactics
10. Earthbound
11. Ultima 7
12. Lunar: Silver Star Story Complete
13. Pokemon Red and Blue
14. Final Fantasy VII
15. Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars
16. Phantasy Star IV
17. World of Warcraft
18. Star Wars: Knights of the Old Republic (2003)
19. Diablo
20. Fire Emblem: Awakening
21. Mass Effect 2
22. Elder Scrolls III: Morrowind
23. Baldur's Gate II: Shadows of Amn
24. Secret of Mana
25. Disgaea Triple Play Collection

منبع

آخرین ویرایش:
فکر کنم GameSpot با Square Enix قراردادی چیزی بسته :d جدا از FF ها بازیای دیگه ای هم که از طرف SE بوده زیادن :d

نصف لیست رو SE گرفته XDDD

بعد جالبه یه جا شروع میکنی از بازیای JRPG یا کلا ژاپنی صحبت میکنی مسخره میکنن آدم رو میگن این مسخره بازیارو مگه کسی میخره؟ XDDD

تنها موردی که از Inquisition برای من یادگار مونده موسیقی‌هاش بود. بازی اون‌قدر اشکال داره که به راحتی می‌تونم براش لیست نهیه کنم. Inquisition یکی از اورریت‌ترین بازی‌های تاریخ هست که تا حالا دیدم. مطمئنا اگر قرار باشه یکی از Dragon Ageها به لیست اضافه بشه نظر من روی Origins هست.

اولا مقایسه ی شما از پایه اشتباه هستش ، da : i هیچ ربطی به نسخه های اخیر re نداره . شما اگه بری نقد های همون منتقدهایی رو که ازشون دم میزنی رو بخونی ، میبینی که اکثرشون da : i رو ستایش کردن ، متای نسخه ی ps4 بازی da : i هم عدد 89 هست که خیلی با متای da : o که 91 هست ، تفاوت چندانی نداره . ( حالا چرا دو تا بازی توی دو تا لیگ مختلف هستن ؟ !... من که دلیلشو نمیدونم ! )
da : i توی سالی که عرضه شد ، بیشترین تعداد جوایز game of the year اون سال رو برد در حالیکه این مسئله برای da : o صدق نمیکنه .
da : i از نظر فروش هم کاملا موفقیت امیز بوده و یکی از پر فروش ترین بازی های bioware هستش .
من هر جور به این بازی نگاه میکنم ، چیزی جز پیشرفت و موفقیت نمیبینم .
مقایسه ی da : i با یک بازی مثل re6 ، منطق سالم رو لنگان میکنه !
دوما ، درسته که الزامی نداره که نسخه های جدیدتر یک بازی یا کلا هر کالای دیگه ای نسخه های بهتری باشن ، اما در اکثر مواقع نسخه های بهتری هستن . توی همین دنیای بازی های کامپیوتری ، بازی هایی که واقعا پسرفت محسوب میشدن ، انگشت شمارن .
سوما ، da2 طبق هیچ معیار و منطقی یک بازی بد یا به قول شما آشغال نیست و برام عجیبه کسی که با نسبت دادن واژه ی آشغال به بازی da2 پاهای منطق رو بریده ، منطق من رو لنگان میدونه !
همچنین ، چیزی رو که me3 به کمال رسوند ، سقوط bioware نبود ( مگه اصلا bioware در حال سقوطه ؟!...فروش رویایی ، امتیازات رویایی و جوایز رویایی جز علائم سقوط هستن ؟! ) ، بلکه گیم پلی سری بود . me3 از نظر محتوای عناصر نقش افرینی مثل نسخه های قبل سری بود و علاوه بر این از نظر اکشن و شوتر بودن ، تونست در سطح برترین اثار tps باشه .

دقیقا چرا مقایسه ی نسخه های جدید یک سری بازی با یک سری بازی دیگه اشتباه هست؟ لول! شما گفتی جا موندن و نسخه ی جدید بهتر هست که گفتم نیست 1
2 اینکه دراگون 2 برای منی که اوریجینزو بازی کردم و خیلیهای دیگه واقعا آشغالو رد کرده بود، دیگه رحم کردم بهش گفتم آشغال:|
Mass Effect3 در مقایسه با 2 همین اتفاق براش میوفته ولی در سطح کمتری! شما ظاهرا فراموش کردید که پایان بندی مس افکت 3 چطوری بود که یه شرکتی مثه بایوور که برا یه انگشتر و یه امیولت تو بازی پول میگیره یا همون روز اول یه دی ال سی برای خود بازی درست کرده بود، مجبور به دادن یه دی ال سی 1گیگو خورده ای کاملا رایگان شد تا پایان بندی بازیو جم کنه که بازم هممون دیدیم چی شد!:| سقوط منظورم بسته شدن نیست:| منظورم محبوبیت هست که دست کم برای من، و فکر نکنم من تنها، این اتفاق افتاد و بعد از دراگون 2 و مس افکت 3 دیگه بایوور اون شرکت رویایی آر پی جی ساز نیست!:|

تو لیستی که شاهکاری مثل بلادبورن و بازی های بینظیری مانند آبلیویون و درگون ایج: اینکوایزیشن نباشه ، دوزار نمیرزه . به جای این شاهکارها یه مشت چرت و پرت فاینال فانتزی عهد بوق گذاشته .

اسکایریم رو‌نمیزاشت بهتر بود تا اینکه اونجا قرار بده این بازی رو. سری الدر اسکرولز باید توی ۵ تای اول باشن. آبلیویون و اسکایریم مخصوصا.
خیلی از بازی های خارق العاده این سبک نیستن، الان وبچر ۳ واقعا نباید توی لیست باشه؟!! فال اوت ۳، سری سولز و...
کلا لیستش بذام جالب نبود واقعا.

دقیقا چرا مقایسه ی نسخه های جدید یک سری بازی با یک سری بازی دیگه اشتباه هست؟ لول! شما گفتی جا موندن و نسخه ی جدید بهتر هست که گفتم نیست 1
من گفتم که باید با پیشرفت و تکامل هماهنگ شد و با da : I یک پیشرفت حاصل شده و اگه غیر از این بود و da : i یک پیشرفت برای سری نبود ، منتقدین همون کاری رو باهاش میکردن که با re6 کردن ، یعنی به خاک و خون میکشیدنش .
من گفتم که باید با پیشرفت هماهنگ شد ، به نظر شما re6 مصداق پیشرفته ؟!
ظاهرا از زمانی که Kevin Vanord از گیم‌اسپات رفته اون موج دارک‌سولز ستیزی در گیم‌اسپات رشد کرده!
شما رو نمیدونم ولی یک‌سری از بازی‌های RPG هستن که اگر تو لیستی نباشن حتی ناشرش جامعه‌جهانی هم باشه برای من زیر سوال میره!
Neverwinter Night، Might and Magic، Guild Wars و از همه مهمتر سری سولز، نبودشون هر لیستی رو برای من بی‌معنی می‌کنه. اینا پایه‌های نقش‌آفرینی هستن و نادیده گرفتن اینها به منزله پشت کردن به این سبک پرسیاق بازی‌های کامپیوتری هست!
کاری به کیفیت سری souls ندارم ( اصلا این سری شاهکار و هنر متعالی ! )، اما به هیچ نحوی سری souls جز پایه های نقش آفرینی نیستن .
البته امثال neverwinter nights و یا guild wars هم جز پایه های نقش افرینی نیستن . پایه های اصلی نقش افرینی غربی ultima و baldurs gate و the elder scrolls و fallout و world of warcraft و یا might and magic هستند .
Icewind Dale و Torment رو هم اضافه کن

کلا جای خیلی از بازی های بزرگ سبک RPG خالیه تو لیست
و اگر می خواستن واقعا لیست درستی بذارن، بخش اعظم این لیست رو عناوین Interplay فقید پر می کرد
همون طور که گفتم لیست بیش از حد جاپونی پسنده
icewind dale توی اکثر لیست ها حضور نداره و نمیشه به نبودش چندان اعتراض کرد . در ضمن اگه برید نقدهای این بازی و یا نظر افرادی که این بازی رو انجام دادن رو بخونید ، متوجه میشید که از نظر اکثر این افراد ، این بازی در حد و اندازه های عناوینی مثل baldurs gate و یا planescape نیست .

تنها موردی که از Inquisition برای من یادگار مونده موسیقی‌هاش بود. بازی اون‌قدر اشکال داره که به راحتی می‌تونم براش لیست نهیه کنم. Inquisition یکی از اورریت‌ترین بازی‌های تاریخ هست که تا حالا دیدم. مطمئنا اگر قرار باشه یکی از Dragon Ageها به لیست اضافه بشه نظر من روی Origins هست.
این که بازی overrated هست و یا این که یک دنباله ی نالایق بوده و یا این که در سطح عناوین قبلی سری نیست و ... فقط نظرات یک عده است . این نظرات با این که قابل احترام هستن ، اما ارزش خاصی ندارن . مهم حقیقته و حقیقت اینه که da : i از هر نظر یک بازی موفقه و به عنوان یکی از بهترین بازی های نقش آفرینی و همچنین game of the year 2014 همیشه توی تاریخ بازی ها جاویدان میمونه .

da : i از نظر فروش هم کاملا موفقیت امیز بوده و یکی از پر فروش ترین بازی های bioware هستش .
تنها آماری که در دسترسه اینه که لانچ موفقی داشته ولی خبر دیگه‌ای در دسترس نیست که بیشتر برای فروش بازی نگران‌کنندس.
da : i توی سالی که عرضه شد ، بیشترین تعداد جوایز game of the year اون سال رو برد در حالیکه این مسئله برای da : o صدق نمیکنه .
خیلی از بازی‌هایی که الان به عنوان شاهکار یاد می‌شن توی زمان خودشون بهترین بازی سال رو نگرفتن, مثلاً SS2, یا Demon Souls. نسخه آخر سری DA توی سالی اومد که تقریباً از بازی با کیفیت خالی بود و توی اون سال اول شدن کار نسبتاً سختی نیست!‌ ۲۰۰۹ یکی از پربارترین سال‌های تاریخ گیم بود (UC2-Batman : AA - DA:O - MW2 - Demon Souls - AC2 - FM3 - KZ2 - SFIV) و طبیعتاً رقابت توی اون سال برای بازی خاصی مثل DA:O که قشر اصلی طرفدارهاش PC Gamer‌ها بودن توی همچون لیست پرباری سخت‌تر از DA:Iـه که خودشو کلی تغییر داده تا بتونه روی کنسول مخاطب‌های بیشتری جلب کنه.

دوستان به نظرم موضوع بدمتوجه شدن.البته پست اول به شکل بدی توضیح داده.1 سر به منبع بد نیست
اولا اصلا GameSpot رتبه بندی نکرده و فقط تو 25 صفحه این بازی ها نام برده.پس این رتبه بندی پست اول اصلا درست نیست
دوما GameSpot از 25 بازی RPG نام برده که گفته قبل مرگ تان حتما آنها تجربه کنید.هیچ حرفی از بهترین بودن اینها نزده.قرار نیست اینها بهترین RPG ها باشن.مثلا من دوست دارم فلان ماشین حتما تا اخر عمرم 1 بار سوار بشم یا فلان غذای مکزیکی تا اخر عمرم حتما خورده باشم یا فلان جای دیدنی تو عمرم 1 بار ببینم قرار نیست اینها بهترین ماشین دنیا یا بهترین غذای دنیا یا بهترین جای دیدنی دنیا حتما باشن
این 25 بازی RPG به نظر GameSpot تا آخر عمرتون حتما تجربه کنید و هیچ حرفی از بهترین بودن در این خبر یا مقاله GameSpot وجود نداره(البته مطمئنا چندین بازی در بین اینها جزو بهترین بازی های RPG هم هستند)

تنها آماری که در دسترسه اینه که لانچ موفقی داشته ولی خبر دیگه‌ای در دسترس نیست که بیشتر برای فروش بازی نگران‌کنندس.

خیلی از بازی‌هایی که الان به عنوان شاهکار یاد می‌شن توی زمان خودشون بهترین بازی سال رو نگرفتن, مثلاً SS2, یا Demon Souls. نسخه آخر سری DA توی سالی اومد که تقریباً از بازی با کیفیت خالی بود و توی اون سال اول شدن کار نسبتاً سختی نیست!‌ ۲۰۰۹ یکی از پربارترین سال‌های تاریخ گیم بود (UC2-Batman : AA - DA:O - MW2 - Demon Souls - AC2 - FM3 - KZ2 - SFIV) و طبیعتاً رقابت توی اون سال برای بازی خاصی مثل DA:O که قشر اصلی طرفدارهاش PC Gamer‌ها بودن توی همچون لیست پرباری سخت‌تر از DA:Iـه که خودشو کلی تغییر داده تا بتونه روی کنسول مخاطب‌های بیشتری جلب کنه.
da : i موفق ترین launch رو در بین تمام بازی های bioware داشته . با داشتن مقدار کمی درک و استفاده از مقدار کمی استدلال ، میشه به این نتیجه رسید که بازی که launch فوق العاده موفقی داشته باشه ، در کل فروش موفقی هم خواهد داشت .
این که فلان سال از بازی های باکیفیت پره و فلان سال از این جور بازی ها خالیه ، تنها بستگی به دیدگاه افراد داره . شما هم این موضوع فوق العاده cheap رو پیش کشیدی برای این که میخوای موفقیت های da : i رو کمتر جلوه بدی ، درست مثل اون عده ای که میخواستن با همین تاکتیک موفقیت های witcher3 رو کمتر جلوه بدن .

خوب لیست برای دوستانی که سالهای گذشته فقط تعداد شماره های ff رو مسخره میکردن هضم و تحملش سخته ...

ولی سوال من از گیم اسپات اینه که ffx و chrono cross کجان دقیقا
واقعا حرف دلمو زدی:|
بنظر من chrono coss و ffx جز برترین rpg های تاریخ هستن

آخرین ویرایش:
کاری به بحث ندارم فقط این یه مورد:
همچنین game of the year 2014 همیشه توی تاریخ بازی ها جاویدان میمونه .
خداییش یکی از بزرگترین دزدی‌های تاریخ صنعت گیم بود.
nosh5gm7x4izqldi2i0u.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or