25 بازی بزرگ سبک RPG در تمام دوران به انتخاب GameSpot

VahiD_ST

کاربر سایت
درود
وب سایت GameSpot لیستی از 25 بازی بزرگ سبک RPG در تاریخ را انتخاب کرد که به قول آنها اگر به سبک RPG علاقمند هستید تا قبل از مرگتان حتما آن ها را تجربه کنید

(این لیست چند نکته جالب دارد:
1. حضور پر رنگ Final Fantasy (چهار نسخه)
2. عدم حضور هیچ نسخه ای از The Witcher و Dragon Age و سری Souls و Neverwinter Nights و در مجموع RPGــهای کلاسیک
3. لیست بیش از حد ژاپنی پسند است)

1. Final Fantasy VI
2. Dragon Quest VIII
3. Chrono Trigger
4. Shining Force 2
5. Xenogears
6. Elder Scrolls V: Skyrim
7. Final Fantasy IV
8. Fallout 2
9. Final Fantasy Tactics
10. Earthbound
11. Ultima 7
12. Lunar: Silver Star Story Complete
13. Pokemon Red and Blue
14. Final Fantasy VII
15. Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars
16. Phantasy Star IV
17. World of Warcraft
18. Star Wars: Knights of the Old Republic (2003)
19. Diablo
20. Fire Emblem: Awakening
21. Mass Effect 2
22. Elder Scrolls III: Morrowind
23. Baldur's Gate II: Shadows of Amn
24. Secret of Mana
25. Disgaea Triple Play Collection

منبع

آخرین ویرایش:
این بحث فایده نداره ، باز هم مثل بحثی که دوسه هفته پپش شکل گرفت من هر چه قدر دلیل بیارم inquisition از origins بهتر بود و یک پیشرفت بزرگ توی سری محسوب میشه ، شماها قبول نمیکنید ، چون نمیخواید که قبول کنید ، چون نمیخواید خودتونو با پیشرفتو و تکامل هماهنگ کنید .

از چه لحاظ ؟!
da : o یک پلی بود که باید بین crpg های کلاسیک party-based تا آینده ی همین سبک ( یعنی da : i ) طی میشد ، البته خود da : o هم بازی فوق العاده زیبایی بود .

Just lol

Dragon Quest VIII و Final Fantasy IV و Skyrim رو هستم. خاک بر سرا چرا Final Fantasy XII رو نذاشتن؟ /:)

دیگه بیشتر از سه تا فاینال راه نداشته:دی
VI که الحق بهترین فاینال ساخته شده ست با اون جو Steam punk ـش، VII هم محبوبیت و موفقیت بالایی داشت و از لحاظ گرافیک هم نقطه جهش گرافیکی سری بود به نظرم. یهو با یه بازی عظیم طرف شدیم روی سه تا دیسک و کلی محتوا
IV هم انتخاب کرده که باز دستش درد نکنه خیلی با ریمیک DS ـش حال کردم مخصوصا اینکه میانپرده هاش صدا گذاری هم شده بود و همینطور کلاسهاش واقعا جذاب بود
از انتخابای غربیش سر درنمیارم ولی در مورد JRPG ها نباید JRPG رو هیچی به حساب اورد. انصافا اسکوئر هر فاینالی تو هر زمانی داده براش از همه لحاظ سنگ تموم گذاشته (البته این آخریا یه سری کم کاریهایی داشته از 12 به بعد ولی تو XV اوکی میشه-XIV هم خوب شد بعد آپدیتها) از همون نسخه اول همین سیاست رو داشت-اصلا شنیدم اسم بازی رو گذاشته بودن فاینال فانتزی چون همه چیزشون رو وسط گذاشته بودن و اگه شکست میخورد باید جمع میکردن میرفتن:دی
اینم تصویری از بانو ترا در حال مبارزه در دیسیدیای جدید:دی : http://www.siliconera.com/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/dissac03.jpg
امیدواریم بعد ریمیک FF VII وقتی دیگه رفت سراغ FF 16 به نیت 16 ریمیک 6 رو بسازه:دی

خوب لیست برای دوستانی که سالهای گذشته فقط تعداد شماره های ff رو مسخره میکردن هضم و تحملش سخته ...

ولی سوال من از گیم اسپات اینه که ffx و chrono cross کجان دقیقا

خداییش‌ فکر نکنم فاینال فانتزی زیاد طرفدار داشته باشه.من که یکم بازی‌ کردم نتونستم تحملش کنم

این بازی جز بهترین بازی های تاریخه. شما خوشت نمیاد ازش دیگه دلیل نمیشه طرفدار نداره
چه حرفایی جدیدن میزنن ملت. ادم همش خندش میگیره:|

فاینال فانتزی طرفدار نداره ؟ :|

یه رفیقی توی همین بازارسنتر خودمون داره آرشیو فاینال فانتزیش [ از ابتدای خلقت این عنوان تا حالا ] رو به قیمت 15 میلیون تومن میفروشه :دی اصن بعد از دین عکسای آرشیوش و لیست بازی ها "فــَن بودن" رو واسه من وارد یه بــُعد دیگه کرد :دی

این هم یکی دیگه از مصداق های میل شدید به رکود و سکون !

آقا قرار نیست هرکی از شماره ی جدید یه بازی خوشش نیومد پس خاک بر سرش که:|:دی مثلا متای Resident Evil 4 از 5، و 5 از 6 بالاتر هست. پس تمام منتقدا خاک بر سرشون؟:دی بحث اینجاست که قرار نیست هر نسخه ی جدیدی از یه بازی میاد لزوما بهترین نسخه ی سری باشه عمو!:| مثلا بعد از Origins آشغالی به نام 2 اومد که کل حیثیته نه تنها سری که کله استدیو رو برد:| BioWare با آشغالی مثله 2 روند نزولی گرفت و با مس افکت 3 به حد کمال رسوند این سقوطو:| با منطق شما، این لیست باید میومد آخرین شماره ی تمام بازیهارو میزاشت چون نباید میل شدید به رکود و سکون داشته باشه اونم سایتی جهانی مثل این! منطق شما کمی، دست کم برای من، میلنگه!

ظاهرا از زمانی که Kevin Vanord از گیم‌اسپات رفته اون موج دارک‌سولز ستیزی در گیم‌اسپات رشد کرده!
شما رو نمیدونم ولی یک‌سری از بازی‌های RPG هستن که اگر تو لیستی نباشن حتی ناشرش جامعه‌جهانی هم باشه برای من زیر سوال میره!
Neverwinter Night، Might and Magic، Guild Wars و از همه مهمتر سری سولز، نبودشون هر لیستی رو برای من بی‌معنی می‌کنه. اینا پایه‌های نقش‌آفرینی هستن و نادیده گرفتن اینها به منزله پشت کردن به این سبک پرسیاق بازی‌های کامپیوتری هست!

ظاهرا از زمانی که Kevin Vanord از گیم‌اسپات رفته اون موج دارک‌سولز ستیزی در گیم‌اسپات رشد کرده!
شما رو نمیدونم ولی یک‌سری از بازی‌های RPG هستن که اگر تو لیستی نباشن حتی ناشرش جامعه‌جهانی هم باشه برای من زیر سوال میره!
Neverwinter Night، Might and Magic، Guild Wars و از همه مهمتر سری سولز، نبودشون هر لیستی رو برای من بی‌معنی می‌کنه. اینا پایه‌های نقش‌آفرینی هستن و نادیده گرفتن اینها به منزله پشت کردن به این سبک پرسیاق بازی‌های کامپیوتری هست!

Icewind Dale و Torment رو هم اضافه کن

کلا جای خیلی از بازی های بزرگ سبک RPG خالیه تو لیست
و اگر می خواستن واقعا لیست درستی بذارن، بخش اعظم این لیست رو عناوین Interplay فقید پر می کرد
همون طور که گفتم لیست بیش از حد جاپونی پسنده

آخرین ویرایش:
آقا قرار نیست هرکی از شماره ی جدید یه بازی خوشش نیومد پس خاک بر سرش که:|:دی مثلا متای Resident Evil 4 از 5، و 5 از 6 بالاتر هست. پس تمام منتقدا خاک بر سرشون؟:دی بحث اینجاست که قرار نیست هر نسخه ی جدیدی از یه بازی میاد لزوما بهترین نسخه ی سری باشه عمو!:| مثلا بعد از Origins آشغالی به نام 2 اومد که کل حیثیته نه تنها سری که کله استدیو رو برد:| BioWare با آشغالی مثله 2 روند نزولی گرفت و با مس افکت 3 به حد کمال رسوند این سقوطو:| با منطق شما، این لیست باید میومد آخرین شماره ی تمام بازیهارو میزاشت چون نباید میل شدید به رکود و سکون داشته باشه اونم سایتی جهانی مثل این! منطق شما کمی، دست کم برای من، میلنگه!
اولا مقایسه ی شما از پایه اشتباه هستش ، da : i هیچ ربطی به نسخه های اخیر re نداره . شما اگه بری نقد های همون منتقدهایی رو که ازشون دم میزنی رو بخونی ، میبینی که اکثرشون da : i رو ستایش کردن ، متای نسخه ی ps4 بازی da : i هم عدد 89 هست که خیلی با متای da : o که 91 هست ، تفاوت چندانی نداره . ( حالا چرا دو تا بازی توی دو تا لیگ مختلف هستن ؟ !... من که دلیلشو نمیدونم ! )
da : i توی سالی که عرضه شد ، بیشترین تعداد جوایز game of the year اون سال رو برد در حالیکه این مسئله برای da : o صدق نمیکنه .
da : i از نظر فروش هم کاملا موفقیت امیز بوده و یکی از پر فروش ترین بازی های bioware هستش .
من هر جور به این بازی نگاه میکنم ، چیزی جز پیشرفت و موفقیت نمیبینم .
مقایسه ی da : i با یک بازی مثل re6 ، منطق سالم رو لنگان میکنه !
دوما ، درسته که الزامی نداره که نسخه های جدیدتر یک بازی یا کلا هر کالای دیگه ای نسخه های بهتری باشن ، اما در اکثر مواقع نسخه های بهتری هستن . توی همین دنیای بازی های کامپیوتری ، بازی هایی که واقعا پسرفت محسوب میشدن ، انگشت شمارن .
سوما ، da2 طبق هیچ معیار و منطقی یک بازی بد یا به قول شما آشغال نیست و برام عجیبه کسی که با نسبت دادن واژه ی آشغال به بازی da2 پاهای منطق رو بریده ، منطق من رو لنگان میدونه !
همچنین ، چیزی رو که me3 به کمال رسوند ، سقوط bioware نبود ( مگه اصلا bioware در حال سقوطه ؟!...فروش رویایی ، امتیازات رویایی و جوایز رویایی جز علائم سقوط هستن ؟! ) ، بلکه گیم پلی سری بود . me3 از نظر محتوای عناصر نقش افرینی مثل نسخه های قبل سری بود و علاوه بر این از نظر اکشن و شوتر بودن ، تونست در سطح برترین اثار tps باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or