چرا سک بوی تا 3 گانه اصلیش هستن 3 تا little های دیگه خیلی بهتر بودن حتی نسخه psp با ps vita هم هستنView attachment 311861
نتونستم به ترتیب همشونو مرتب کنم. فقط ۸ تای اول رو مرتب کردم به ترتیب.
با تک تک اینا خاطره دارم
والله میخواستم لیتل رو بزنم. ولی توی لیست پیداش نکردم. هرچی سرچ کردم نبودچرا سک بوی تا 3 گانه اصلیش هستن 3 تا little های دیگه خیلی بهتر بودن حتی نسخه psp با ps vita هم هستن
چرا هستش باید سر هم می نوشتیوالله میخواستم لیتل رو بزنم. ولی توی لیست پیداش نکردم. هرچی سرچ کردم نبود
خوب اینم پارت 2
Monkey Island 2 توی 25 بازی برتر من هم بود و حتما نسخه ریمیکش رو تجربه کن. نصف جذابیت این بازی به انیمیشن های صورت + Voice acting نسخه بازسازی شده هستش. نسخه جدیدش هم سال پیش عرضه شد که البته خودم هنوز تجربه نکردم ولی نمرات خوبی گرفته.من حدود سه سال از ویدیو گیم دور بودم و هیچ بازیی رو تجربه نکردم. با دیدن لیست دوستان انگیزه گرفتم که دوباره برگردم به میادین این لیست پایین بازی هایی هستن که تو ویش لیست من بودن و یه سری دیگه هم تو لیست بقیه دوستان دیدم که بسیار دوست دارم تجربشون کنم. هر کدوم از بازی های لیست پایین این پتانسیل رو دارن که جای بازی های لیست 25 تای من بگیرن. برای استارت هم Chrono trigger رو رو گوشی گرفتم و دارم بازی میکنم و متوجه شدم تا همین جای بازی قطعا جای یکی از بازی های لیست من میگیره
View attachment 312121
خوب من خیلی فکر کردم ، شاید جمله "از نظر شما" باسه من در حال حاضر این باشه که 25 بازی که بیشتر از همه ازشون خاطره دارید ! این لیستی که من میدم 25 تا بازی هست که از زمانی که گیمر شدم تا سال 2010 بیشتر از همه باهاشون حال کردم ! البته فقط چیزهایی که الان یادمه ! چون شاید الان دو روزه دارم به این لیست فکر می کنم ، و باید بگم این بازی ها برای من توی سال های 1990 تا 2010 که بازی میکردم ، بیشترین و به یادموندنی ترین خاطرات رو ساختن.اگر بتونم و فرصت کنم لیست 2010 به اینور تا الانم میدم (اینم بگم که سال هارو چک نکردم ، ولی همشون باید تقریبا قبل یا نزدیک 2010 باشن)
ترتیب خاصی ندارم و بیشتر چیزی رو زدم که به نظرم بر اساس تاریخ بود (بازی ها تقریبا آنلاین ، مثل هیلو یا کانتر که اکثر خاطرشون برمیگرده به آنلاین هایی که میزدم هم توی لیست نیست !)
View attachment 311443
خب این ۲۵تای دومView attachment 310994
ویرایش : بایوشاک بهترین شوتر تاریخه احتمالا. نداریم پکیج به این پرفکتی. ولی از دوم گای ترسیدم.