U n i t e d
کاربر سایت
اون وسط مسط ها Elden Ring هم جا بدید. یخورده من تمرکزم رو بازی های قدیمی تر بود پاک یادم رفت اینو
من همین که این جا بیشتر از سه بار اسم Xenobalde رو دیدم. میتونم از الان سرم رو بذارم و با خیال راحت از این انجمن خارج شم
واو Magicka!!؟
انگار یه قفل از خاطرات من باز کردی با همین یه انتخاب پسر
تو لیست دوم ات هم که Sonic Rider رو می بینم. تو برادر غیر خونی منی
بریم برای 25 تای دیگه
بسته به روز و حس و حالم ممکنه خیلی از بازی های این لیست با لیست قبلی جابجا شن. مثلا دیروز الدن رینگ زدم و به نظرم باید تو همون لیست اول می بود
View attachment 312144
پارت 3:خوب اینم پارت 2
همچنان قانون one per franchise رو رعایت کردم و به ترتیب نیست
البته تو 50 تا 3 تا ماریو گذاشتم ولی چون اسپین-آف حساب میشن اوکیه
لیست سوم هم خواهم گذاشت
داشتم به این فکر میکردم پست ها میتونستن باصدا هم باشن. تصمیم گرفتم OST یا موزیک درون بازی چندتا از بهترین بازیهای عمرم را بذارم امیدوارم خاطره بازی خوبی بشه
دستت درد نکنه.داشتم به این فکر میکردم پست ها میتونستن باصدا هم باشن. تصمیم گرفتم OST یا موزیک درون بازی چندتا از بهترین بازیهای عمرم را بذارم امیدوارم خاطره بازی خوبی بشه
بنظرم همه رو پلی کنید ازرشش رو داره .
View attachment 312197
View attachment 312198
View attachment 312199
View attachment 312200
View attachment 312201
View attachment 312202
View attachment 312203
View attachment 312204
View attachment 312206
View attachment 312207
View attachment 312208
View attachment 312209
View attachment 312210
View attachment 312211
View attachment 312212
View attachment 312213
View attachment 312214
View attachment 312215
View attachment 312216
View attachment 312217
View attachment 312218
اون second encounter فکر کنم اولین باری بود توی لیستها دیدم من اگه لیست دومی میساختم قطعا توی اون لیست بود.مساله اینجاست که هرچی سن بالاتر باشه سخت تر میشه
من هنوز لیست بچه هارو ندیدم. قاعدتن ببینم کلی بازی یادم میاد)اون second encounter فکر کنم اولین باری بود توی لیستها دیدم من اگه لیست دومی میساختم قطعا توی اون لیست بود.
مساله اینجاست که هرچی سن بالاتر باشه سخت تر میشه
آشنایی دارم با پوینت اند کلیک و اتفاقا runaway نسخه اول و دومش و neverhood و syberia رو تو این ژانر بازی کردم. ولی همیشه دوست داشتم مانکی آیلند و گریم فندنگو رو بازی کنم که هنوز فرصتش پیش نیومده. مرسی برای پیشنهاداتتMonkey Island 2 توی 25 بازی برتر من هم بود و حتما نسخه ریمیکش رو تجربه کن. نصف جذابیت این بازی به انیمیشن های صورت + Voice acting نسخه بازسازی شده هستش. نسخه جدیدش هم سال پیش عرضه شد که البته خودم هنوز تجربه نکردم ولی نمرات خوبی گرفته.
از اون جایی که بازیهای Point and click و Comedy در کامیونیتی گیم ایران زیاد طرفدار ندارن کلا حس خوبیه وقتی میبینم یکی حتی میخواد بیاد سمت این سبک و سری.
این Monkey Island یه سکانس هایی داره که رسما تا چندسال تو ذهن میمونه. اگه خوشت اومد حتما سری Runaway- Deponia - Broken Sword - رو تجربه کن Kelvin and the Infamous Machine و Sally Face و Irony Curtainهم رو گوشی هستن.
درکل بنظرم اتمسفر و نویسندگی سطح بالا در سبک Point N click کم نداریم ولی چون این سبک طرفدار زیاد نداره اکثر اوقات کسی ازشون حرف نمیزنه. It Takes Two و بازیهای چندنفره هم همینطور، تاپیک گوتی 2021 دقیقا به غیر از دو سه نفر اصلا کسی به گوتی شدن It Takes Two اشاره نکرد.
دمتون گرم تاپیک رو بالا نگه دارید و خودتونم لیست های دوم و سوم بدید
Tier بندی میشه جالبه
ایشونم تیر 3 بنده در ادامه لیست اول و دوم لیست چهارم هم به امید حق میفرستم
چهار تا لیست و +100 تا انتخاب تازه کمی خیال ادم رو راحت میکنه (واقعا برام سخته بین این 100 تا هم، جدا کنم، و عاشق همه شون هستم، هرچند طبیعتا برخی جایگاه ویژه تری دارند)
پارت 3:
پارت 4:
واسه پارت آخر چون میخواستم از هر Franchise تکراری نذارم لازم شد کمی فکر کنم
ولی در عوض یه چیزایی مثل Detroit و Driver و... جا مونده بودن یادم اومد
2 برابر همین تعداد میتونم لیست بسازم از بازی هایی که برنامه دارم یه روزی بازی کنم
UO رو بستن اینجا بذارم دوستان ناراحت میشنیه لیست ۱۰ تایی از بازیهایی که خوشتون نمیومد میزدین این همه به زحمت نمی افتادین