25 بازی برتر از نظر شما

سعی کردم خیلی نوستالژی رو قاطی ماجرا نکنم وگرنه خیلی از بازیای قدیمی دیگه ای رو هم میشد جا کرد به نسبت جذابیتی که اون زمان واسم داشت :D

1695670693599.png

شماره بندی نداره چون با همشون بشدت حال کردم اما چندتای اول جایگاه خاصی دارن برام :D

آخرین ویرایش:
چه جالب من سال هاست دقیقا لیست ۲۵ تا دارم
لیست برترین بازیای عمرم :
1_Resident Evil 4 (2005)
2_The Last of Us Part II
3_The Last of Us
4_God of War III
5_Red Dead Redemption 2
6_God of War II
7_Uncharted 2: Among Thieves
8_Black
9_Spartan: Total Warrior
10_Uncharted 4: A Thief's End
11_God of War: Ghost of Sparta
12_God of War(2005)
13_Uncharted: Drake's Fortune
14_Uncharted 3: Drake's Deception
15_Prince of Persia: The Two Thrones
16_God of War: Chains of Olympus
17_Resident Evil 2 (1998)
18_Resident Evil 5
19_Grand Theft Auto: San Andreas
20_Grand Theft Auto V
21_Resident Evil 6
22_Grand Theft Auto: Liberty City Stories
23_Prince of Persia: The Sands of Time
24_The Evil Within
25_God of War: Ascension

اینم از لیست ما. البته بیشتر از اینکه ۲۵ بازی برتر باشه، ۲۵ بازی خاطره انگیز برای منه.

داشتم به این نتیجه می رسیدم که سری tomb raider خیلی مظلومه . زمانی که خودم لیست داشتم می ساختم گفتم حتما باید حداقل یکی از نسخه های کلاسیک این سری بزارم آخرش اویل 2 هم نسخه کلاسیک و هم ریمیک گذاشتم ولی یک نسخه tomb raider نزاشتم بعد آپلود هم حوصله تغییر لیست نداشتم .لیست شما وTatsumaru تنها لیستی هایی بودن اگه اشتباه نکنم یک نسخه از این سری داشت اون ریمیک اولین نسخه بازی و قسمت دوم

آخرین ویرایش:
IMG_6039.PNG

1- لیست ترتیب خاصی نداره به جز دو تای اول به خصوص اسمشو نبر پارت ۲ که بهترین تجربه و اتفاق زندگیم بودن و با تک تک حواس پنج گانم از فریم به فریمشون لذت بردم.
2- آنچارتد ۲ و ۴ و بازی های راکستار و حضرت کوجیما و سکیرو و بلادبورن و gow های اسکاندیناوی هم در رتبه های بعدی قرار میگیرن.
3- بقیه بازی ها در کنار کیفیت بالا هر کدوم یه دلیلی داشتن که یادم اومد و گذاشتم تو لیست ولی ترجیه میدم توضیح ندم چون از ارزش و جایگاه دو بازی اول کم میشه و همین که این ۲۳ تا را با اونا تو یه لیست گذاشتم بسشونه :D

راستش بعد مدتها تو بازیسنتر ذوق زده شدم :D چون من تا قبل شروع نسل جدید همگام با همه شما بازی میکردم و هر تاپیکی میرفتم حرفی برای گفتن داشتم اما بعد از تجربه Demon's souls و عدم امکان بازی کردن فقط بحث ها رو میخوندم و نمی‌تونستم تو بحث ها شرکت کنم و اون ذوق و شوقی که با تجربه بازی و بیان احساسات رو قبلا بیان میکردم ارائه کنم:D
...و شما چه میدونید من به چه آه و حسرتی تو کامنتای بخش بازی elden ring و خیلی از بازی های دگ رو میکشیدم و‌میکشم:D
اما این تاپیک باعث شد یه لحظه حس کنم منم میتونم چیزی برا گفتن داشته باشم و بگم که که آره دادا منم یه زمانی مثل شما بازی می‌کردم و به شدت دوست دارم دوباره برگردم
پس در لیست من بازی های نسل جدید(حدود سه سال اخیر) نیست
از هر فرنچایز فقط یکی انتخاب کردم و مثلا اگه قرار بود اینطوری نباشه مثلا عناوینی چون last of us1 یا خدای جنگ ۲۰۱۸ و... هم در لیست بودن
ضمنا فاصله این عناوین نزدیکه و همشون برام فوق العاده بودن.
مثلا Alan wake رتبه ۲۶ آنچنان برای من با آنچارتد رتبه سوم تفاوت نداره.
ضمنا میشه صدها بازی به غیر این ها هم نوشت و همشون برام شاهکار و فوق العاده باشن!
اما انتخاب های من:
30_ forza motor sport3
29_max Payne 2
28_ Resistance 3
27_ outlast 1
26_ Alan wake
25_ Bioshock2
24_ ninja gaiden2
23_ metal gear solid4: guns of patriots
22_ half life 2
21_ Assassin's Creed 2
20_ tom Clancy's splinter cell conviction
19_ Castlevania lords of shadow1
18_ Batman Arkham city
17_ Bloodborne
16_ mass effect 2
15_ Dead space 2
14_ Dark souls 3
13_ Halo combat evolved
12_ the Witcher 3 : wild hunt
11_ Resident evil 4
10_ tom Clancy's the Division 2
9_ killzone2
8_Gears of war 2
7_ God of war3
6_ Dragon age: origins
5_ red dead redemption2
4_ the elder scrolls v: Skyrim
3_ uncharted 4 a thief's end
2_ Mafia1
1_ the last of us part2

آخرین ویرایش:
خوب منم لیست بدم:D

اول اینکه انتخاب خیلی سخت و در عین حال جالبی بود و تا همین الان درست کردنش برام طول کشید:D چون خیلی فکر کردم بهش و هرچی انتخاب کردم واقعا بازی هایی بودن که با عشق بازیشون کردم و از دم یه تاثیر بزرگی روم گذاشتن.

مساله آخر اینه که من از هر سری بزرگ تنها یه بازی رو انتخاب کردم که جا برای گزینه های بیشتر باز بشه:D وگرنه جا داشت عناوین بیشتری رو انتخاب کنم ازشون اما همون گزینه به نمایندگی از کل سری هست:D

chart (1).png

Attachments

• chart.png
    chart.png
    2.7 MB · مشاهده: 30
آخرین ویرایش:
خب انتخاب فقط 25تا بازی خیلی سخت بود واسه همینم به جز پرسونا از هر سری فقط بهترین نسخه رو آوردم :-"
بازی‌ها ترتیب خاصی ندارن ولی بدونید بایوشاک واسم از همشون سرتره :> و اینکه تمام بازی‌ها با نسخه کاملشون در نظر گرفته شده.

پ.ن: پنج‌تا بازی بودن که خیلی دوست داشتم توی لیست باشن ولی چون جا نشد اینجا اسمشون رو میگم: Witcher 3, Titanfall 2, Civilization VI, This War of Mine و Doom 2016

خب انتخاب فقط 25تا بازی خیلی سخت بود واسه همینم به جز پرسونا از هر سری فقط بهترین نسخه رو آوردم :-"
"از هر سری فقط بهترین نسخه رو آوردم "
"فقط بهترین نسخه رو آوردم"
"بهترین نسخه"
"بهترین "

تاپیک خیلی خوبیه و بنظر من یه امکانی فراهم باشه که هر سال بتونیم لیست 25 تایی جدیدی بزاریم به دو دلیل:
اول اینکه هر سال حداقل یکی دوتا بازی خوب میاد که ممکنه توی لیست 25 تایی ما قرار بگیرن و تغییر کوچیکی ایجاد کنن.
دوم اینکه دوستان ممکنه به بازی هایی از سال های قبل اشاره کنن که ما هنوز بازی نکرده باشیم ولی بعد از بازی کردن نظرمونو جلب کنن و لیست 25 تایی ما رو تغییر کوچیکی بدن.

chart.jpg

اینم لیست من 😁
ترتیب خاصی نداره

View attachment 311192
بالاخره یکی جورنی رو انتخاب کرد ... انتظار نداشتم آنقدر مظلوم و فراموش شده واقع بشه ... کلا تا صفحه ۴ نصف لیستم یونیک مونده بود ، ولی تو صفحه ۵ بالاخره هم بایوشاک ۲ داشتیم هم اورواچ ، هم گراویتی راش ..‌اما هنوز گنشین ایمپکت نداریم🤔😭

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or