25 بازی برتر از نظر شما

از بین تمام بازی هایی که تا به حال انجام دادم انتخاب اولم همیشه Dragon Age Origins هست و خواهد بود! که خودش به نوعی دنباله معنوی Baldur's Gate هست و
به نظرم یکی از اندرریتد ترین بازی های تاریخ هم حساب میشه.

یکی از سورپرایزهای امسال Baldur's Gate 3، الان تو لیست جزو 10 تا از بهترین تجربه های گیمینگم هست.همون چیزی که من از بایوور به عنوان دنباله دراگون ایج انتظار
داشتم و ناامید از این موضوع که دیگه هیچ وقت قرار نیست همچین تجربه ای داشته باشم. ولی خوب بعد 14 سال انتظار با Baldur's Gate 3 لارین تونستم به نوعی به آرزوم
برسم. منی که این روزها اصلا حوصله چندانی برای بازی کردن ندارم 3 هفته کامل پاش بودم. شاید اگه 10-12 سال پیش عرضه میشد، زمانی که حس و حال بهتری داشتم، الان
کنار Dragon Age جزو 2 بازی برتر عمرم بودن.

و اینم لیست من:

همه بچه های اینجا راحت میتونن یه لیست 100 تایی بزارن ، 25 تا خیلی سخته براشون.

View attachment 311012
به نظرم اگر بیشتر از 25 تا بود یه مقدار فالو کردنش برای کسایی که میبینن سخت تر و خسته کننده تر میشد. ازونور 25 تا هم کم نیست یعنی میشه با وسواس به یه نتیجه ای رسید. مثلا اینجوری فکر کنید که اگه قرار بود بفرستنتون تو یه جزیره دورافتاده و فقط قرار باشه 25 تا بازی تا آخر عمرتون بازی کنید، اون بازی های چی هستن. حالا من از شیوه ای که دوستان این لیست رو انتخاب میکنن هم واقعا لذت میبرم علاوه بر انتخاب بازی هاشون. یه عده بهترین بازی هر فرنچایز رو انتخاب میکنن، یه عده دوست دارن رنکینگ بذارن بین این 25 تا، یه سری هم بین انتخاب بازی هایی که شخصا دوست دارن و خاطره دارن و بازی هایی که از نظر کیفیت بهتر هستن میمونن. و زیبایی بحث به همین چیزاست که در آخر هر شخصی چی رو اولویت قرار میده و اگر مثلا میگفتیم 50 تا بازی شاید این اولیت بندی کم رنگ تر میشد.

برتر و غیر برتر نداره
برای همه ی کسانی که هنوز اینجا دارن می نویسن (و خیلی هاشون الان کم داره ریش و مو شون همرنگ دندون هاشون میشه :D از جمله خودم)، صنعت گیمینگ چیزی فراتر از سرگرمی بوده. ما نسلی بودیم که برای کوچکترین چیزها جنگیدیم، همه و همه معتقد بودن ما داریم وقت تلف می کنیم! همه و همه معتقد بودن کور میشیم! همه و همه معتقد بودن آخرش هیچی نمیشیم! ولی ما نه وقت تلف کردیم، نه کور شدیم، و آخرش هم به خیلی جاها رسیدیم!
شاید برای همینه که این دنیا برای ماها خیلی خاطره بر انگیزه!
لیستی که این زیر جمعشون کردم، برام همه و همه خاطره دارن
می دونم شما هم همینین
می تونیم هر کدوممون بشینیم و از بازیهای همین لیست ها ساعتها برای دیگران خاطراتی رو نقل کنیم که همه شون فکر کنن در دنیای حقیقی برای ما اتفاق افتاده، که شاید برای خیلی از ما فاصله ی بین این دنیا و واقعیت خیلی کم هم شده باشه... شاید بعضی جاها حتی به هم پیوستن این دو دنیا.

Selection.jpg

من این لیست رو دیروز درست کردم الان که اومدم تاپیک رو دیدم یه سری بازیا رو کلا یادم رفته بودم بذارم، یه سری هم هنوز یادم نیست ولی به طور کلی یه همچین لیستی میتونه باشه
chart.png
control - death stranding - telltale walking dead - alan wake - death door هم جا داره اضافه شن

chart.png

متاسفانه برای سونیک جا نموند. همچنین برای M&M 9 و ماریو و زلدا.
اینها بدون ترتیب 25 تای اولی هستن که یادم اومد. ممکنه عناوینی باشه که در حد اینها باشه و فراموش کرده باشم.
از هر IP فقط یکی رو نوشتم مثلا دارک سولز یا کامند اند کانکر. دیمن سولز هم جزو دارک سولز در نظر گرفتم. اکسپنشن و بازی رو یکی در نظر گرفتم بسته به اینکه کدوم زودتر در لیست ظاهر شد وارد کردم.
شاید میشد 25 بازی رو فقط از بین بازیهای سگا جنسیس پر کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or